Vec je postao prije to, i nije dobio , Bog ti dao sigurnost na Bug Forumu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bog ti dao zdravlje.
Ali ce mu uz to dat jos i crveni ili crni karton...
Nije link na neku stranicu s piratskim sadržajem kao torrent stranice....nego je to link na moj account sa mojim arhiviranim file-om koji je s mojeg kompa i to sam stavio iz razloga da podijelim sa ostalima......dakle po pravilima BUG foruma to ne spada pod piratski sadržaj
Zna li netko što je ovo?
neide ni sa dijamantnim krampom, niti sa dijamantnom lopatom
To je onaj kamen koji bude skroz na dnu...zove se adminium ili bedrock i nemoguće ga je razbit....gledao sam njegova svojstva i piše da mu je TNT resistance 18 000 000 ....dok je obsidian 6000
juhu, došao sam do dna, znaci sada kopati u stranu
Čista fizika, zatvori sve prolaze kroz koje ulazi voda iz jezera () i pusti da izađe kroz pod, mislim, zatvori ju.

Cheat engine?
samo pazi da ne dođeš do jednog bloka koji ima plavu boju kao nebo po danu....ako tu upadneš mrtav si.... i nemaš više ništa od stvari...sve propadne.....to je valjda neki bug ili nešto

Cheat engine?
Može i to ali nije onda fora
samo pazi da ne dođeš do jednog bloka koji ima plavu boju kao nebo po danu....ako tu upadneš mrtav si.... i nemaš više ništa od stvari...sve propadne.....to je valjda neki bug ili nešto
da, čuo sam za to, nego evo ovaj moj mineshaft nešto siromašan, našao sam malo redstone-a, dijamanta, i željeza, ali od zlata ni z
Zasto sluzi zlato? Osim da lijepo izgleda
da, čuo sam za to, nego evo ovaj moj mineshaft nešto siromašan, našao sam malo redstone-a, dijamanta, i željeza, ali od zlata ni z
Pa da, sve je teško naći, za zlato sam se ja napatio.
Za alat, lopatu možeš imati zlatnu kao i dijamantnu.
same here....trebao bi počet kopat novi mineshaft....ovaj moj je presušio
Da, ali zar nije dijamantna puno 'kvalitetnija'?
Za alat, lopatu možeš imati zlatnu kao i dijamantnu.
Može i kao mač.....pitao sam nećaka jer on to igra non-stop i kaže da je najjači (na količinu damage-a gledam), poslije dijamantnog, zlatni mač...ali je durabilnost između kamenog i čeličnog
Došao sam do lave, kako ju sakupiti u kantu?
Uzmi kantu u ruke i desni klik na lavu....isto kao sa vodom
Da, samo moras source block uzeti
Uzmi kantu u ruke i desni klik na lavu....isto kao sa vodom
eto neće, uspio sam samo dvaput upast u lavu
edit: evo uspio, što sad s njom?
Da, samo moras source block uzeti
Šteta što se nemože napravit infinite lava...kao sa vodom
Kad sam prvi put uzeo lavu i posao da je stavim u pecnicu, da pravim staklo, i ja debil desni klik dok mi je u ruci bila.......
Pola mape izgorilo
Kad sam prvi put uzeo lavu i posao da je stavim u pecnicu, da pravim staklo, i ja debil desni klik dok mi je u ruci bila.......
Pola mape izgorilo
Tako je i meni kad sam stavljao u chest....srećom pa sam imao jedan sloj prazan između poda i zemlje tako da mi je kuća ostala čitava
evo prvu sam kantu strpao u kamin, napravio sam još 3, napunit ću ih, što da radim s njima?
edit: eto opet nikako da zagrabim
evo prvu sam kantu strpao u kamin, napravio sam još 3, napunit ću ih, što da radim s njima?
Pa možeš ih iskoristit kao gorivo....ako "pečeš" više komada materijala odjednom...npr. kad praviš ogromnu količinu stakla......
jedna kanta = 90 komada bilo kojeg materijala
jedini minus je što izgubiš kantu
Pa možeš ih iskoristit kao gorivo....ako "pečeš" više komada materijala odjednom...npr. kad praviš ogromnu količinu stakla......
jedna kanta = 90 komada bilo kojeg materijala
jedini minus je što izgubiš kantu
kako trebam biti okrenut prema lavi da ju zagrabim, jer se gotovo uvijek zapalim, a kada ju gledam odozgo nemogu zagrabiti
kako trebam biti okrenut prema lavi da ju zagrabim, jer se gotovo uvijek zapalim, a kada ju gledam odozgo nemogu zagrabiti
Nađi onaj source blok i samo ga pokupi...source blok inače mirno stoji ili iznjega direktno teče lava
Nađi onaj source blok i samo ga pokupi...source blok inače mirno stoji ili iznjega direktno teče lava
aha, znači njga treba, ja konj skupljam ovo što istjeće
edit:evo pokupio
Jel itko ikad našao Lightstone Dust
Ja kopam i ni jedanput nisam naletio :/
Jel itko ikad našao Lightstone Dust
Ja kopam i ni jedanput nisam naletio :/
Lightstone se nalazi u Nether-u iliti Hell-u
Evo SS-ova od nećakovog save-a u Nether-u (Hell)