Ja ne mogu više ovako uvijek me zakolju one beštije pojedu me!!!! Dosta je bilo treba mi pod hitno unlimate g_global_god on,g_god on, g_unlimitedammo on inača ću da poludim. Mijenjao sam kako su rekli u user.cfg međutim kad stisnem save ne želui ga spremit. Pa sam ga promijenio na desktopu i ubacio u file od metroa i opet ne radi... imam win 7 i nemogu nikako aktivirati šifre i da obečavam da ču ju igrat kasnije opet bez šifra 
Vjerouj mi i ja sam htio ukljucit sifre, mada nisam sigurna kako bi to ukljucio jer mi se cinilo komplicirano, puno ti je bolje bez šifri, a i nemoras klat svaku zvijer na koju naides, nego samo prati strrelicu ili sta vec...

A reci mi kako se igra ponaša na high-very high ili što već ultra specifikacije, one điđe-miđe Antialiasing, Anisotropic Filtering uključeni pa x2, x4, x8, x16, jer igram na 1680x1050? Jer se to može pošteno odigrati sa recimo nekom HD5850 OC? Jer sam čitao neke system requirements i ono treba za neki Optimum corei7, GTX480, 8GB RAM, SSD. Jer to istina ili se može igrati i na slabijim mašinama? Ma čisto da znam. Igrat ću ju svejedno, ali sad sam još na Crysisu po tko zna koji puta...