Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
RE: Metro 2033
Xbox360 Modder kaže...
patch123 kaže...
emerik kaže...
patch123 kaže...

moram da se složim sa tobom.Meni se grafika čak još više svidjela nego tebi,pa je za mene ovo igra sa najboljom grafikom koju sam ikada igrao.

posebno su mi se svidjele one zrake svjetlosti a moram priznati da sam se razočarao kad sam sa Metro 2033 prešao na Just Cause 2 i vidio koliko su bolje face u Metro 2033

A Metro 2033 i Just Cause 2 koriste isti engine,Path.

ne znam ja koji engine koriste,ali meni je u licima likova razlika ogromna

u metro 2033 ljudi izgledaju puno realnije,govori kao da su ljudi

dok su mi lica u Just Cause 2 nekako jadna,posebno kad govore

vidi sa da je to u Metro puuuuno bolje rješeno

Metro 2033 je FPS i više se temelji na priči i atmosferi,a Just Cause ni nema neku priču već se temelji na tps zabavi.Tak da je normalno da Metro ima bolju prezentaciju likova.BTW - danas započeo Metro 2033 i predobra je atmosfera u igri.

neznam,mene just cause ne zabavlja i ne tjera da je igram i završim, dok je kod metroa suprotno

16 godina
neaktivan
Metro 2033

A kakve to veze imaju facijalne animacije sa engineom? Pa možeš ti i u Unity-ju napraviti realne facijalne animacije, to ovisi jedino o tvom pristupu i onome što želiš istaknuti.

Btw. sorry za OT...

Najbolje mi je bilo u onoj nekoj recenziji komentar kako su likovima oči prebijele nekako... lol

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 21:07 (Minoza).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

A kakve to veze imaju facijalne animacije sa engineom? Pa možeš ti i u Unity-ju napraviti realne facijalne animacije, to ovisi jedino o tvom pristupu i onome što želiš istaknuti.

Btw. sorry za OT...

Najbolje mi je bilo u onoj nekoj recenziji komentar kako su likovima oči prebijele nekako... lol

ja sam samo rekao da sam primjetio da su mi face puno bolje u Metro 2033.

A i cijela grafika mi je bolja iako je i u Just Cause odlična

16 godina
protjeran
Metro 2033

one scene sa dimom i zrakama svjetlosti.. lol komp mi zamre skoro...al izgleda prehebeno kaj je ..jeCool

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Metro 2033

Haj netko sad igrat Smijeh

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

ja sam zapeo na jednom dijelu tocnije outpost, nemam maske uopce i odma umrem sta da radim kako da kupim masku?

Mafia 2 - world best game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legend kaže...

ja sam zapeo na jednom dijelu tocnije outpost, nemam maske uopce i odma umrem sta da radim kako da kupim masku?

Kako si je uspio cijelu potrošiti, nije valjda da si je držaš i u interijerima, a ništa, odigraj level prije toga i sačuvaj je pa onda nastavi.

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
17 godina
odjavljen
legend kaže...

treba je potražit,skinut sa obližnjeg mrtvaca

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
legend kaže...

treba je potražit,skinut sa obližnjeg mrtvaca

i skidaj je uvijek kad ti netreba

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 15:00 (M4X).
16 godina
Metro 2033

ma neznam ni sam kako sam ih potrosio, uglavnom ide onaj level kad izlazim na povrsinu outpost, i nemam masku, nula...sta moram sve ispocetka? :( Jel ima neka sifra za masku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Imam problem. Instaliram igru, i kad ju pokrenem, cujem ( imam 
normalan zvuk) da se igra pokrenula, cujem kad idem goredole po 
menijima, ali nemam sliku. Crni ekran, a OSD od monitora javlja: not 
in optimum mode 1920x1080. Slican problem sam nasel na drugim forumima 
di vele da  igra po defoltu ima refresh rate 85hz, a neki monitori to 
ne podrzavaju. Dal je moguce da je to i moj problem. Dal ima neko 
rjesenje? Isti problem? Inace, probal sam sve moguce kombinacije 
razor&skidrow i njihovih krekkrekova i updateova( koji navodno 
ispravlja neke bugove vezane uz displej, aspek ratio i sl.) ... Konfa 
je- i5,8gbrama,gtx260 a monitor je samsung23' fullhd. Inace, refresh 
rate koji se mogu odabrati iz win7 64bit su 60, 59, 58 i jos neki 
nizi. Windowsi su odbili inst Drivere od monitora kad sam ga kupil 
(couldnt install driver je bilo), i jedva sam nateral monitor da 
proradi na nativnoj rezoluciji 19x10 uz prog power strip. tnx unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Evo prešao Metro 2033, igra je jednostavno outstanding, atmosfera, detalji u igri, priča 10/10

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Metro 2033

Eo skida se na 20%, pokusat cu je gurnit na athlonu 3000+( 2.5 ghz clock) i radeon hd 4670, pa cu vam javit kako ide na malo slabijoj masini :d  

,jos nesto, ta igra podrzava dx10 ai win xp ne ?, ako je budem igrao na xp ic ce na dx 9 jel, jer na win7 mi je nizak fps pa imam dualboot.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:14 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Eo skida se na 20%, pokusat cu je gurnit na athlonu 3000+( 2.5 ghz clock) i radeon hd 4670, pa cu vam javit kako ide na malo slabijoj masini :d  

,jos nesto, ta igra podrzava dx10 ai win xp ne ?, ako je budem igrao na xp ic ce na dx 9 jel, jer na win7 mi je nizak fps pa imam dualboot.

Pa normalno da će na XPu ići na DX9, na XP nemožeš desetku ( mada postoje alternativna riješenja no sve je to ***** ).

No one gets left behind. Ingame nick: Thug Life ili x3mn00b
15 godina
Metro 2033

u mene sve na max i ne kaci na GTS 250 igra odlicna,al 8GB

rama jes oni normalni i GTX
tpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tpg kaže...
u mene sve na max i ne kaci na GTS 250 igra odlicna,al 8GB

rama jes oni normalni i GTX

To je za 3D igranje...

16 godina

A ste skužili da kad Artyom se šverca na onom vlaku,kad ono ispod leži da se vidi knjiga Metro 2033?

Bioshock 2
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

A ste skužili da kad Artyom se šverca na onom vlaku,kad ono ispod leži da se vidi knjiga Metro 2033?

Jep, to sam baš i ja komentirao i napisao još dok sam igrao.

Zakon!

16 godina
Metro 2033

Igra je SUPER, od grafike pa do ugođaja sve. Samo mi idu na živce malo likovi koji me prate, malo su usporeni i ukočeni. Ali se tome da progledati kroz prste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033

Knjiga Metro 2033 se skoro može naći na svakom koraku...Kao i posteri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Point-X kaže...

Igra je SUPER, od grafike pa do ugođaja sve. Samo mi idu na živce malo likovi koji me prate, malo su usporeni i ukočeni. Ali se tome da progledati kroz prste.

kad se boje,pitao bih te ja kako bi se ti kretao da te stave u metro ili recimo u šumetinu usred mraka

16 godina
M4X kaže...
Point-X kaže...

kad se boje,pitao bih te ja kako bi se ti kretao da te stave u metro ili recimo u šumetinu usred mraka

Ma mislio sam graficki mogli su ih malo fluidnije napraviti ali to je samo moje mišljenje. Ali su detalji mrak

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 18:08 (Point-X).
15 godina
neaktivan
Metro 2033

OMFG pa jbt igra je zahtjevnija od Crysisa i od svake druge koje sam igrao , pa WTF igram na medium na low rezoluciju i štopa, btw jeli ikom štopa Zvuk u igri ???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

lol šta svi uvjek taj crysis spominju, pa koliko je to staro :D nije li logično da igrice budu zahtjevnije kako godine odmiču? :)

Ja sve na high vrtim bez problema

17 godina
neaktivan
Skrbo kaže...

nije li logično da igrice budu zahtjevnije kako godine odmiču? :)

Logično je da budu zahtjevnije, ako nude bolju grafiku. Nemaju godine veze s tim. :)

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
16 godina
neaktivan

pa hvala bogu da imaju veze godine.. kako godine odmiču sve napreduje i ide prema dalje... da smo sad u 98 misliš da bi napravili nešto poput ovoga? :D

16 godina
Metro 2033

Grafika je odlična,ja sam igru furao na max. postavkama s tu i tamo ponekim izgubljenim fps-om. Problem je samo što je igra zaista preteška i na easy nivou te skidam kapu onima koji su je dovukli do kraja. Neprestano ponavljanje sekvenci koje ne mogu ili ne znam proći prelaze lagano u dosadu i to je bio razlog što sam na pola odustao...Mislim da bi to sve skupa ipak trebalo biti lakše...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
BlackMoon kaže...

Dosadno i monotono,u pojedinih segmentima i prilično teško i zamorno. Oružja loša,municije uvijek fali,a neuništivim mutantima nema kraja. Stalno naviru,svi isti,trebaš potrošiti okvir municje da jednog ubiješ itd. Moji živci nisu mogli dalje pa sam odustao na 3. chapteru! Neka mi netko kaže da li sam puno propustio????

Jesi fenomenalnu priću i atmoferu a to što je municije uvjek malo sigurno si neki cod freak koji samo dere po mecima! Loša oružia zašto? Npr. ja obožavam pucati iz silensera fino trza igra a ostala su isto autentićna.Igra ima puno toga za ponuditi! I mnogo si propustijo

Previše si propustio. Ja sam na Chapteru 6 i igra je 1- prestrašna, 2- predobra (i igra i priča i grafika) i 3- ... ostao sam bez riječi, igra je... Da! prelegendarna!

Osim toga, baš je zabavno jer je preteška i metke moraš skupljati sa svakog , ali doslovno svakog leša na koji naiđeš- to vrijedi i za filtere i sl,.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Skrbo kaže...

pa hvala bogu da imaju veze godine.. kako godine odmiču sve napreduje i ide prema dalje... da smo sad u 98 misliš da bi napravili nešto poput ovoga? :D

Nisi shvatio što sam htio reći, ali nema veze.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan

Ja ne mogu više ovako uvijek me zakolju one beštije pojedu me!!!! Dosta je bilo treba mi pod hitno unlimate g_global_god on,g_god on, g_unlimitedammo on inača ću da poludim. Mijenjao sam kako su rekli u user.cfg međutim kad stisnem save ne želui ga spremit. Pa sam ga promijenio na desktopu i ubacio u file od metroa i opet ne radi... imam win 7 i nemogu nikako aktivirati šifre i da obečavam da ču ju igrat kasnije opet bez šifra Cool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice