Metro 2033

poruka: 1.253
|
čitano: 216.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Metro 2033
nabrijani55 kaže...

Ja ne mogu više ovako uvijek me zakolju one beštije pojedu me!!!! Dosta je bilo treba mi pod hitno unlimate g_global_god on,g_god on, g_unlimitedammo on inača ću da poludim. Mijenjao sam kako su rekli u user.cfg međutim kad stisnem save ne želui ga spremit. Pa sam ga promijenio na desktopu i ubacio u file od metroa i opet ne radi... imam win 7 i nemogu nikako aktivirati šifre i da obečavam da ču ju igrat kasnije opet bez šifra Cool

Vjerouj mi i ja sam htio ukljucit sifre, mada nisam sigurna kako bi to ukljucio jer mi se cinilo komplicirano, puno ti je bolje bez šifri, a i nemoras klat svaku zvijer na koju naides, nego samo prati strrelicu ili sta vec...

Mafia 2 - world best game
17 godina
protjeran

Možda moraš u safe mode promjenit taj .cfg...xD Ja sam tako moro clockat grafu neš promjenit u safe mode=))

sticky boredom with a book:S
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.4.2010 14:50 (stoncin3).
17 godina
Metro 2033

eto i ja završio igru

igro sam je mj. dana čak mislio odsutat jer je na nakim djelovima prokleto teška :P a i

nisam baš imao vremena igrat

bdw strašna je na nekim čepterima brrr hehe ;)

ending mi je bzvz one rakete dignu sve u zrak i počne odjavna špica

igrao sam na full detaljima dx11/isključeni featursi

i mogu vam reč da mi je na nekim djelovima  igra iscrpila grafu ono frame rate 15 lol  :D

ak će ovako izgledat buduće dx11 igre biti će super :)

nadam se da če biti nastavak ;)

preporuka

ocjena 10/10

p.s kaj sada da igram , razmazila me eye-candy grafika hehe :D ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 0:31 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Pa baš zato što je teška,zgadila mi se...ta gomila tekstura nije vrijedna mojih živaca niti moga vremena. Još jednom kapa dolje onome tko ju je završio. To se zovu čelični živci...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

i ja sam se zivcirao al me atmosfera ganjala da idem dalje :)

zato sam je odgađao po par dana kod težih djelova

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 0:50 (4mal).
16 godina
Metro 2033

Od sada ignoriram svaku igru u kojoj se pojavljuju mutanti.Viče

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Ma sve se to može prožvakati,samo da je lakše i tečnije. Nisu ljudi strojevi....

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Pa baš zato što je teška,zgadila mi se...ta gomila tekstura nije vrijedna mojih živaca niti moga vremena. Još jednom kapa dolje onome tko ju je završio. To se zovu čelični živci...

Čelični živci, hehe pa čovječe ti neznaš šta je teška igra, ova igra po težini nije iznad nekog prosjeka, pa STALKER (sličan setting pa ih uspoređivam) je ololo puta teži od Metroa

16 godina
Prince-Artas kaže...
BlackMoon kaže...

Čelični živci, hehe pa čovječe ti neznaš šta je teška igra, ova igra po težini nije iznad nekog prosjeka, pa STALKER (sličan setting pa ih uspoređivam) je ololo puta teži od Metroa

Da li ti išta drugo u životu radiš osim igranja igara? Mislim da tom Metrou treba posvetiti ohoho sati za završiti ga. A Stalker je shit kojega sam unistalirao par minuta nakon instalacije....

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
Prince-Artas kaže...
BlackMoon kaže...

Da li ti išta drugo u životu radiš osim igranja igara? Mislim da tom Metrou treba posvetiti ohoho sati za završiti ga. A Stalker je shit kojega sam unistalirao par minuta nakon instalacije....

o ukusima se ne raspravlja, a metro i nije toliko tezak... ima par dijelova, ali ipak igra je po knjizi i cak nije doslovno, da je e to bi bilo zahebano 

15 godina
neaktivan
Metro 2033

igra je teška onima koji ne razumiju upute svojih vodiča po pojedinim dijelovima, što slijedi, kako da se ponašaju i slično...

osobno meni je igrica na easy ( volim tako odigrati radi turističkih razgledavanja po prostorima ) puno veći problem nego na normalu jel se likovi koje pratiš blesavije ponašaju i srljaju pa ih moraš pazit ko malu djecu.

municije ima sasvim dosta ako se oružja pravilno koriste, a sva se mogu pronaći skrivena u igri tako da ih ne treba kupovati i to taman prije ili na početku nivoa na kojem su najkorisnija.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033

Ja između "easy" i "normal" ne vidim nikakve razlike niti u težini niti u ponašanju likova

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 2:28 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Metro 2033

Jer igra ima puno RPG elemenata jer mi se ne da instalirati ako je tako? Ja ne igram takve igre, ali ako je tipa COD ili Crysis onda bih je odmah instalirao jer sam je pred par dana nabavio, ako ne onda kad mi dosade ove druge shooters!Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Jer igra ima puno RPG elemenata jer mi se ne da instalirati ako je tako? Ja ne igram takve igre, ali ako je tipa COD ili Crysis onda bih je odmah instalirao jer sam je pred par dana nabavio, ako ne onda kad mi dosade ove druge shooters!Namigiva

ma vise ti je kao cod.

17 godina
protjeran

Hvala...Osmijeh A reci mi kako se igra ponaša na high-very high ili što već ultra specifikacije, one điđe-miđe Antialiasing, Anisotropic Filtering uključeni pa x2, x4, x8, x16, jer igram na 1680x1050? Jer se to može pošteno odigrati sa recimo nekom HD5850 OC? Jer sam čitao neke system requirements i ono treba za neki Optimum corei7, GTX480, 8GB RAM, SSD. Jer to istina ili se može igrati i na slabijim mašinama? Ma čisto da znam. Igrat ću ju svejedno, ali sad sam još na Crysisu po tko zna koji puta...Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 9:02 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Hvala...Osmijeh A reci mi kako se igra ponaša na high-very high ili što već ultra specifikacije, one điđe-miđe Antialiasing, Anisotropic Filtering uključeni pa x2, x4, x8, x16, jer igram na 1680x1050? Jer se to može pošteno odigrati sa recimo nekom HD5850 OC? Jer sam čitao neke system requirements i ono treba za neki Optimum corei7, GTX480, 8GB RAM, SSD. Jer to istina ili se može igrati i na slabijim mašinama? Ma čisto da znam. Igrat ću ju svejedno, ali sad sam još na Crysisu po tko zna koji puta...Smijeh

mozes na very high, ali ne smijes ukljucivat one egzoticne dx11 mogucnosti, ja sa HD4890 igram FullHD Very High, bez trzanja

17 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
stoncin3 kaže...

ali ne smijes ukljucivat one egzoticne dx11 mogucnosti

Hvala. To me mučilo. Dakle igra se i Metro danasSmijeh Prva stvar kada dođem kući s posla... Instalacija! btw Možda bih ja mogao i sa tim DX11 tweaking ako imam high-end DX11 GPU?

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
Mitsuoka kaže...
stoncin3 kaže...

ali ne smijes ukljucivat one egzoticne dx11 mogucnosti

Hvala. To me mučilo. Dakle igra se i Metro danasSmijeh Prva stvar kada dođem kući s posla... Instalacija! btw Možda bih ja mogao i sa tim DX11 tweaking ako imam high-end DX11 GPU?

ne bas jer se i sa HD5870 muce na tome, a cuo sam da je i sa HD5970 isto... igra je radena za Fermi pa radi toga

17 godina
protjeran

O.K. Znači igra je TWIMTBP! Hvala Bogu!!!Smijeh

15 godina
neaktivan
legend kaže...
nabrijani55 kaže...

Ja ne mogu više ovako uvijek me zakolju one beštije pojedu me!!!! Dosta je bilo treba mi pod hitno unlimate g_global_god on,g_god on, g_unlimitedammo on inača ću da poludim. Mijenjao sam kako su rekli u user.cfg međutim kad stisnem save ne želui ga spremit. Pa sam ga promijenio na desktopu i ubacio u file od metroa i opet ne radi... imam win 7 i nemogu nikako aktivirati šifre i da obečavam da ču ju igrat kasnije opet bez šifra Cool

Vjerouj mi i ja sam htio ukljucit sifre, mada nisam sigurna kako bi to ukljucio jer mi se cinilo komplicirano, puno ti je bolje bez šifri, a i nemoras klat svaku zvijer na koju naides, nego samo prati strrelicu ili sta vec...

igram ipak bez čeats! uzeo sam nož i skužio da ne napadaju baš previše kad ih sa nožem malo.... kako su ružne te beštije i rokču okolo ko svinje... sve ih treba potamanit nesmije ni jedna živa ostat!!

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ne bas jer se i sa HD5870 muce na tome, a cuo sam da je i sa HD5970 isto... igra je radena za Fermi pa radi toga

Zapravo, igra radi jednako loše i na GTX480 ako je za vjerovati dosadašnjim review-ima.

4mal kaže...

eto i ja završio igru

igro sam je mj. dana čak mislio odsutat jer je na nakim djelovima prokleto teška :P a i

nisam baš imao vremena igrat

bdw strašna je na nekim čepterima brrr hehe ;)

ending mi je bzvz one rakete dignu sve u zrak i počne odjavna špica

igrao sam na full detaljima dx11/isključeni featursi

i mogu vam reč da mi je na nekim djelovima  igra iscrpila grafu ono frame rate 15 lol  :D

ak će ovako izgledat buduće dx11 igre biti će super :)

nadam se da če biti nastavak ;)

preporuka

ocjena 10/10

p.s kaj sada da igram , razmazila me eye-candy grafika hehe :D ?

Nauči koristiti spoiler, a za tvoju informaciju postoje 2 različita endinga. Možda ti onaj drugi ne bi bio bez veze.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 11:37 (Minoza).
17 godina
protjeran
Metro 2033

Aha...! Znači loše je ipak optimizirana ko Crysis u svoje vrijeme što je Warhead kasnije donekle ispravio ako se ne varam? Ili je ipak u pitanju jako dobra i nabrijana grafika i vizualni efekti kojima još vrijeme nije doraslo? Ma danas si ja to lijepo stavljam na Local Disk D:\ gdje stavim igrice pa javim dojmove kad stignem kući s posla poslijepodne da razjasnim malo ove nebuloze jer me ti system requirements jako muče sada...Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

Ma gle, igra zapravo radi super većinu vremena (naravno bez teselacije i advanced DOF-a - u prijašnjem tekstu - đinđa minđe) ali ima nekoliko scena kroz igru koje totalno zakolju FPS ako igraš na Very High. Znači, konkretno, FPS na Very High dosta (osjetno) varira ovisno o kompleksnosti scene.

Budući da je većina scena u Metro-u (po kompleksnosti) ista, on većinu vremena (meni osobno) radi dobro ali ima par mjesta gdje prepolovi FPS do neigrivosti. Ekipa koja igra na High navodno nema ove probleme dakle može se zaključiti da je na Very High s nečime pretjerano u određenim scenama jer to ne podnose niti najjače grafe na tržištu.

Ono što je mene zasmetalo je to što nije ostavljeno na izbor da si možemo sami podesiti detaljno opcije nego možeš samo izabrati "Preset" te količinu AF/AA.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 12:06 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033

kada dođeš na neke dijelove gdje je svjetlo e tamo ti pada na 20-tak pfs

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Baš sam malo gledao gameplay filmiće na YouTube sa ovom mojom HD5850, samo tamo je neki Phenom II x4 955 i to još overclockan na nekih bijesnih 4,2GHz i raznorazne druge đinđe-minđe pa sam isto uočio da laganini imaš "čak" 20FPS-ova u mraku, lol kako ti kažeš... Laganini ko Crysis 2007.Smijeh I ja još imam slabiji procesor? Dobro to je ono na maxed out all settings, znači reza 1920, MSAA, AF, teselacija, DX11, very high, a i šta će mi to sve kada sam opet sretno zaljubljen...Poljubac

16 godina
neaktivan
Metro 2033

Hehe, ma ne moraš se previše niti opterećivati svime time, kada se jednom uživiš u radnju skroz ćeš zaboraviti na pokoji pad FPS-a... Više će te mučiti dileme tipa "hmm... dal da sad ispucam još ovh par metaka ili da ih možda bolje ostavim za kasnije..? Ipak, tko zna šta me tek čeka...", a između 30-tak koraka koje trebaš napraviti kroz neki tunel ili prolaz upravo će te grafika uz sve one zvukove i općenito atmosferu najmanje zabrinjavati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 14:41 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Znam, znam... hehe. Znaš dobro mi dođe nešto kao sad Metro 2033 kad sam malo OC-ao grafu dobro da vidim to "remek djelo" na djeluCool

17 godina
protjeran
BlackMoon kaže...

Hehe smješan si, po čemu si zaključio da ne radim ništa u životu, na temelju osrednje teške igre kao Metro koju sam prešao bez nekog većeg problema (zezale su me samo one gorile u knjižnici pri kraju igre). Ovim tvojim postom čovik bi pomislija da je ova igra teška ka neki simulator letenja ili šta ja znan. Očito nemaš iskustva sa FPS igrama.

Eda za kraj, iman 21 god, studiram i dajem sve u roku, a trenutno mi se život vrti oko faksa, prijatelja, cura i izlazaka, dakle igre su mi tu najmanje bitne. Živio.

16 godina
Prince-Artas kaže...
BlackMoon kaže...

Hehe smješan si, po čemu si zaključio da ne radim ništa u životu, na temelju osrednje teške igre kao Metro koju sam prešao bez nekog većeg problema (zezale su me samo one gorile u knjižnici pri kraju igre). Ovim tvojim postom čovik bi pomislija da je ova igra teška ka neki simulator letenja ili šta ja znan. Očito nemaš iskustva sa FPS igrama.

Eda za kraj, iman 21 god, studiram i dajem sve u roku, a trenutno mi se život vrti oko faksa, prijatelja, cura i izlazaka, dakle igre su mi tu najmanje bitne. Živio.

he.he...ma bitno je da si ti meni mlad i da uživaš u životu. Znaš,ja sam ti malo stariji (41 god.),oženjen,uljuljan,lijen itd a s godinama i refleksi oslabe pa je to za mene preteško. Nema mi druge nego zaigrati Simse ili Pasijans da me srce ne izda...:))) Igram vrlo rijetko,ali obično bi sve zavšio što bi počeo. Jedino sam odustao od Metroa i Crysis-a. To mje bilo previše!

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 15:13 (BlackMoon).
17 godina
protjeran
Metro 2033

ajde onda peace :D

pošto si povremeni gamer razumjem

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice