Left 4 Dead

poruka: 205
|
čitano: 36.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Left 4 Dead

Nakon vaših svih prepucavanja iznosim svoje dojmove....da ne dužim...definitivno igra godine....od kolege igraona je prepuna, kupio je 2 paketa, svaki za 4 računala, i namjere su još takva 2 paketa, jer kako kažem igraona je prepuna...

No mene zanima da li netko zna kako bi bilo moguće zaigrati lokalno, odnosno napraviti lan, odigrati igru bilo kooperativno ili versus, a da nema konekcije na net odnosno da nejde preko steama.....zna li tko ili previše pitam....probavao sam ovdje, ali nejde.....http://thepiratebay.org/torrent/4497790/Left_4_Dead_-_Official_Demo________No_Fake_Guarantee_

Ajde ako ko ima kakvo rješenje molim da ga postate....znači zanima me igra sa kolegama mimo neta, kooperativan mod...hvala!

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, 9600GT @ 810/2100MHz, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

Inspektor Callahan: "Misljenje je ko supak, svatko ga ima."
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:33 (NapalmDeath).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Malo danas prijepodne izigrao single player i dojmovi su ok.

Atmosfera je prava horror i akcija zna biti brza (čak na mahove prebrza za zombače) i napeta. Skriptirane situacije su dosta dobro odrađene, mada se ne mogu mjeriti sa jednim Call of Duty-jem recimo..

Sve u svemu solidna survival-horror pucaljka za co-op igranje s prijateljima Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Ajde uvjerili ste me da je dobra, nabavljam je definitivno,Namigiva javljam dojmove...SmijehSmijeh...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Malo danas prijepodne izigrao single player i dojmovi su ok.

Atmosfera je prava horror i akcija zna biti brza (čak na mahove prebrza za zombače) i napeta. Skriptirane situacije su dosta dobro odrađene, mada se ne mogu mjeriti sa jednim Call of Duty-jem recimo..

Sve u svemu solidna survival-horror pucaljka za co-op igranje s prijateljima Namigiva

Igrao sam samo demo, al co-op i singleplayer se ne mogu mjeriti. Co-op je daleko realniji, zbog pravih, a ne računalno upravljanih ljudi.
Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...

Kad se decki zaigraju.....

Lol....Evo zbog ovog filmica odlucio kupit igru...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Ars Technica: "This is a game you need to own."

G4TV: "Fast zombies? Check. Non-stop tension and intensity? Check. The quality of gameplay we expect from Valve? Check." 5/5 stars

PC Gamer: "You'll go back and play the same map again and again... No two run-throughs of Left 4 Dead are the same." 9.3/10

1UP.com: "I love this damn game." (A-)

Game Informer: "...The multiplayer experience of the year. One of video games' most imaginative, visceral, and indecently impactful experiences." (9.25/10)

Kotaku: "I'm addicted. It's rare that I enjoy a game this much from the get-go. This is a brilliant, tightly executed shooter that feels fresh and exciting."

Gamespot: "...A remarkably fun, excitingly tense game that will make you want to revisit the apocalypse again and again." (8.5/10)

MS XBOX World: "Left 4 Dead is THE best game I've played in years, and offers one of the best new multiplayer experiences available on the market. Bravo, Valve, game of the year in my books." (10/10)

GamerVision: "Left4Dead gives the best cooperative experience in gaming, hands down. Nothing compares." (9/10)

Maximum PC: "Left 4 Dead didn't just meet our high expectations for the zombie apocalypse, it exceeded them." 10/10

Official Xbox Magazine: "Left 4 Dead presents the zombie apocalypse the way we always hoped it would be: filled with non-stop tension and continuous carnage." 9.5/10

IGN UK: "One of the finest zombie games ever made, and one of the finest co-op games ever made." 9.2/10

GamePro: "I can't recommend Left 4 Dead highly enough." (Editors Choice Award)

VideoGamer.com: "Left 4 Dead is a game you simply can't pass up." (9/10)

Game Stooge: "This is a game for anyone who loves playing co-op - there isn't a better game this side of Halo 3 for four player co-op insanity." 5/5 stars

Edge Magazine (Christmas 2008 Issue): "Left 4 Dead stands among the very best that online gaming has to offer."

ShackNews: "Left 4 Dead may be the best co-op experience of my gaming life."

TeamXbox: "...A great blend of survival/horror and FPS action." (9.1/10)

GameSpy: "Left 4 Dead has actually been built from the ground up specifically for co-op play, and the resulting product is one of the most intense, enjoyable gaming experiences to date. Best of all, it gets exponentially better with every human player that's added, to the point that playing with three of your friends is close to gaming nirvana." (4.5/5)

IGN.com: "Left 4 Dead is one of the most social and exciting multiplayer games that we've ever played. It's almost pitch perfect in how it captures the tension and the action of a Hollywood zombie movie. This is an incredible and highly replayable multiplayer experience." (9.0/10)

Wired.com: "...One of the most exciting and addictive gaming experiences ever."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:34 (NapalmDeath).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

HCL je nabacio svoju recenzijicu

link

0 0 hvala 0
17 godina

Nažalost čovjek kada treba pomoč mora se oslonit na samoga sebe...eto nelegalno Cooli granje na lanu u zabiti vinograda/vikendica bez konekcije na net, uz hrpu špeka luka i vina te naravno masnih tipkovnica miševa i brkova je rješeno...konačno L@n može da počne....game on!!Belji se

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, OCZ @1000MHz, 9600GT @ 810/2100MHz, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...

Evo definitivno najdetaljnije recenzije. Performanse, vizualni detalji, kakva konfiguracija treba..... i ocjena na kraju 95% ;)

http://www.yougamers.com/reviews/21678_left_4_dead/

NHF, ali ocjena je prevelika. Realna ocjena za ovu igru je 80-85, plus-minus 1-2 :)
Igra jest dobra sigurno, ali objektivno ako je analiziramo nema elemente za igru 90 i vise posto :P
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
NapalmDeath kaže...
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Jel zna netko kao riješiti ovaj problem ?

Instaliram igru i kada uđem piše mi na monitoru "OUT OF RANGE"

To znači da je rezolucija prevelika , neznam kako samnjiti .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...
17 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...
Adisuki kaže...
NapalmDeath kaže...

Evo definitivno najdetaljnije recenzije. Performanse, vizualni detalji, kakva konfiguracija treba..... i ocjena na kraju 95% ;)

http://www.yougamers.com/reviews/21678_left_4_dead/

NHF, ali ocjena je prevelika. Realna ocjena za ovu igru je 80-85, plus-minus 1-2 :)
Igra jest dobra sigurno, ali objektivno ako je analiziramo nema elemente za igru 90 i vise posto :P
 Jesi igro, pa citao recenziju i to je tvoj zakljucak nakon odigrane campanje BloodHarvest u Versus modu? Ili si samo citao? Ova igra, kaj se mene tice ima bas bas sve elemente za iznad 90%. I jedina igra uz Fallout 3 za takvu ocjenu. Ove godine.
 Zašto bi čitao recenziju da bi nešto znao o igri? Ja donosim svoje sudove :). Da igrao sam i razočaran sam manje-više.
Nego, ajd mi reci koje to iznadprosječne elemente ima ova igra :D
17 godina
Left 4 Dead

Ja sam također danas prvi put isprobal igru.

Meni je to malo previše akcije...pucanja i hektolitara krvi

Grafika je ok i ima puno efekata.

No bilo bi super zabavno ak neko zna dal je moguće igrati multiplayer prek Hamachija ili slično.

Par screensa:

mapa smrti mapa smrti
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
NapalmDeath kaže...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 16:35 (NapalmDeath).
17 godina
neaktivan
NapalmDeath kaže...
 Pa sve elemente koje je recenzent na linku koji sam postao naveo... sta ti nije jasno.... nit si igro nit si cito. A koje ti to igre igras koje su za tebe iznadprosjecne? Ajd bas me zanima :p
 Kolega, prvo, ne govori neistine o meni. Ovo je diskusija, a ne prepucavanje.
Drugo, nisi mi odgovorio na moje pitanje. Nije me zanimalo šta recenzija kaže, nego šta ti misliš. Zar ti uvijek kopi/pejstaš recenziju kad te neko pita za tvoje mišljenje o igri? Također, koje igre ja smatram iznadprosječnim nije ovdje relevantno - ali ako baš želiš znati, jedna od njih je TF2 i nadao sam se da će ova igra biti nešto inovativno kao dotična. Ali nebitno opet, pitam te konkretno za ovu igru; po čemu je dobra i kako bi npr. ti nagovorio nekog argumentirano da stvar ima kvalitetu? Nećeš valjda reći: Joooj, ideš i ubijaš zombije. Baš super, ima milion zombija i trče prema tebi. :P
Da te čujem!
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Za sve one koji žele igrati multiplayer, garena sada podržava L4D.

Više informacija: http://www.garena.com/

Instalirajte ovaj program, nešto zakon...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
NapalmDeath kaže...
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

samo da javim da sam isprobao ovo govno od igre. i žao mi je utrošenih pola sata na nju.   sve što sam vidio u onome traileru se potvrdilo. Čak mi je sad još i gora nego u traileru. s užitkom ide uninstall.

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

samo da javim da sam isprobao ovo govno od igre. i žao mi je utrošenih pola sata na nju.   sve što sam vidio u onome traileru se potvrdilo. Čak mi je sad još i gora nego u traileru. s užitkom ide uninstall.

Platio si cijelu igru i zatim ju unistalirao? LOL u pol sata si isprobal campaign, co-op i versus mod. Ti si stvarno nadaren XD
Deal with the facts and live with them.
17 godina
protjeran

čudno od tebe što uopće možeš pomisliti da bi tvoja izjava mogla imati neke veze sa stvarnošću.

17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

_I_

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Left 4 Dead

tebi pak dijete drago ne želim odgovarati unatoč tome što se svojski trudiš svima dokazati da je L4D najbolja igra ikad a da sam ja retardirani idiot.   jednostavno nisam na t(v)om nivou niti se mogu spuštati.

idi uživati u debilnoj igri sa svojim prijateljima umjesto što ovdje pokušavaš postići neki samo tebi poznati cilj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead

Neznam za coop mod, ali singleplayer je TOTALNO SRANJE.

Igra je totalno bez pameti, sa mjesta A dođi na mjesto B i pokokaj sve između.Šta, to je najbolje šta su mogli, igrao sam je ravno 20 minuta, nakon čega mi je dosadila.Ne znam čemu uopće postoji singleplayer, bolje da ga uopće nema.

Čista kopija Resident Evila 3.Sa time da je RE3 dvadeset i šest puta bolja igra, ima priču, ima horor elemente, igrivost, moraš taktizirati sa korištenjem municije, tu i tamo koji puzzle, dok ovo sranje nema ništa.Priča je do bola, svi se pretvoriše u zombije, ubi što više tih zombija, kraj priče.Niti je objašnjeno kako su se svi zarazili, niti sa čime, ništa, zapleta uopće nema.Igra je je totalna bezumna arkada.A najavljivali su je ko neznam kakvu igru, ako za bilo koju igru vrijedi poslovica tresla se brda a rodio se miš, onda je to definitivno ova.I miša treba zamijeniti sa ružnim žoharom.

Čitao sam najave igre, i čekao par mjeseci, misleći da će igra biti nešto posebno, barem po najavama i Hypu, no igra i je nešto posebno, nešto posebno loše.Monotona je do bola, linearne mape, i monotoni zombiji.Oobično nabavim igru, pa ako mi se ne sviđa tresnem je u kolekciju, no ova je završila ravno u recycle binu, jer nema šanse da mi takvo smeće zauzima prostor u kući, niti na hardu.

Znam da ima igara tipa peri deri.Ali mora biti neke atmosfere, a ne ovako.Ničega.Kao priča se otkriva dok igraš, da baš, nema cutscena niti ičega, ma joj ne da mi se više trošit vrijeme na pisanje o svim lošim stranama ove igre.

PS

Sve gore navedeno odnosi se isključivo na singleplayer.

Phalanx One
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2008 4:59 (Baotica).
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice