League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.251.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League of Legends

Uglavnom pratim ProGuides na YT ako mi nešto zatreba. Meta pickovi, tier liste, patch notes i slično. Imaju i savjete o wave managmentu, kako imat bolji micro i macro pa čak i neke mehanike. Trenutno, ako si tek krenuo, najbolje ti je samo igrati i pronaći koja ti rola odgovara, a po roli onda izabereš par championa koji su ti zabavni (ili kad kreneš ranked, nažalost, meta) i njih polako učiš. Community je takav kakav je pa ćeš nabasati na svakakve ljude, zato je dobar savjet kolege iznad, mutechat, ali i to bih rekao tek kad kreneš igrat ranked.

VISCA BARCA

1 0 hvala 1
11 godina
League of Legends

Ovih dana malo kad stignem bacim oko na te turnire u LoLu na Twitchu. I palo mi na pamet kako oni sprječavaju da netko samim igračima javlja gdje je tko na mapi? Znači ja sad gledam stream na Twitchu i imam komunikaciju preko bubice sa jednim od igrača koji igraju i ja mu konstantno javljam gdje su neprijateljski igrači na mapi i šta rade? Jel postoji neki sistem protiv toga? Ili im samo pregledaju uši prije meča?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: League of Legends
Cansee kaže...

Ovih dana malo kad stignem bacim oko na te turnire u LoLu na Twitchu. I palo mi na pamet kako oni sprječavaju da netko samim igračima javlja gdje je tko na mapi? Znači ja sad gledam stream na Twitchu i imam komunikaciju preko bubice sa jednim od igrača koji igraju i ja mu konstantno javljam gdje su neprijateljski igrači na mapi i šta rade? Jel postoji neki sistem protiv toga? Ili im samo pregledaju uši prije meča?

Streamovi nisu live i uvijek postoji nekakav minimalni delay prilikom prikazivanja mečeva. Najmanje 30 sekundi pa do nekoliko minuta.

Također igrači ne smiju na sebi imati nikakvu elektroniku prilikom nastupanja pa ne znam kako bi uspio upogoniti ikakvu bubicu.

11 godina
Re: League of Legends
Ferritin kaže...
Cansee kaže...

Streamovi nisu live i uvijek postoji nekakav minimalni delay prilikom prikazivanja mečeva. Najmanje 30 sekundi pa do nekoliko minuta.

Također igrači ne smiju na sebi imati nikakvu elektroniku prilikom nastupanja pa ne znam kako bi uspio upogoniti ikakvu bubicu.

aha kužim, nisam znao da stream kasni, mislio sam da je baš live, to je već dosta, a i naravski ako ne smiju ništa imati kod sebe

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.7.2023 20:52 (Cansee).
15 godina
Re: League Of Legends
HeateX kaže...

REFRESH

Zar nikoga ne zanima igra stvarno cudno

This aged well 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak | PUBG: slav_baba_yaga
18 godina
League of Legends

Sad kad gejmerice navale na mene

Crobrother#EUNE ako ima živih LoL igrača na forumu, imam preko 6400 odigranih ARAM rundi.

#LigaJeŽivot

LOL: Crobrother
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League of Legends

Malo zivota ovome mrtvilu. Ima tko kakav zaostali LVL 30 account da ne moram levelat za ranked? Platim. Ty.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2026 1:59 (monsieur).

0 0 hvala 0
4 godine
League of Legends
Zilean revives Morgana with Chronoshift.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League of Legends

otkako je izašao aram mayhem samo njega rokam :D

nekad se nazivciram kad protivnik dobije bolesne augumente ali nekad i mene posere.

jeste imali neki bolesni combo?

ja sam s veigarom imao nesto ovako: što više APa manji mi je CD, svaki put kad bacim spell healam se, određen postotak APa mi bude attack DMG, i headwear itemi daju extra AP.

cd na Q i W je bio 0.8 sec. a ulti par sekundi. samo sam bacao Q i W :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice