League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.535.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Koliko sam skontao samo su na westu dobili, ostajemo samo da cekamo.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
Re: League Of Legends
DarkoKwon kaže...

Koliko sam skontao samo su na westu dobili, ostajemo samo da cekamo.

Ja na westu jos nisam dobio

17 godina

Ak te kaj tjesi ni na EUNE ni na WEST nisam dobil. Pa i napisali su da ce to par dana potrajat jel 95% ljudi dobiva(iako mi nije jasno kak tak puno al ok).

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina
AmonZero kaže...

Jel dobijete obavijest na front page-u da ste dobili skin ili ?

Ja sam na east i kako mi se čini, nema ničeg.

da loginao sam se i onakva slika mi se pojavila kakvu sam stavio. Iskreno nisam mislio da cu dobiti. Posto su me warnali par puta, ali ocito se samo ban broji kao kazna. Sva sreca :D

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Sta ovdje ne pase? 

Ofc pravi champ za mene Kappa.jpg

Wat? 

Ljudi s chat restrictom dobe?! Watafak?

EUW :Cpt DANEvious
15 godina
League Of Legends

Trebati ce par dana dok svi ne dobiju zasluzeni Mystery gift.

Patience, young padawans.

EUNE: Ferritin
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaci otisao sam na frendov acc u silver nakon pola godine. Vjerujte mi puno toga se promijenilo. Imam 21/2, samo mene u teamu se flejma (fuck that lb, report lb no help kad se riven zabije u njih 5 sama...) dok nikoga drugoga nisu spomenuli, a vidite im skorove. Al ok, to nije ni bitno sad.

Nego, sto me jos vise zacudilo, pogledajte chat nakon gejma. To je enemy team. Oni su dobili match. Oni se flejmaju ko da su si poubijali obitelji medusobno. Dafuq?

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Znaci otisao sam na frendov acc u silver nakon pola godine. Vjerujte mi puno toga se promijenilo. Imam 21/2, samo mene u teamu se flejma (fuck that lb, report lb no help kad se riven zabije u njih 5 sama...) dok nikoga drugoga nisu spomenuli, a vidite im skorove. Al ok, to nije ni bitno sad.

Nego, sto me jos vise zacudilo, pogledajte chat nakon gejma. To je enemy team. Oni su dobili match. Oni se flejmaju ko da su si poubijali obitelji medusobno. Dafuq?

A zkj se čudiš?

Silver = 10x Plat kaj se tiče flejma.

EUW :Cpt DANEvious
12 godina
neaktivan
League Of Legends

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GamerX9 kaže...

To je sasvim uobicajeno, meni se isto desava. Ubijas, kerijas tim sto vise moguce, pokusavas da zavrsis, ali nemozes, jer su ti suigraci nenormalno losi. Game se oduzuje do 50. min, tada protivnici tebe vec nadigraju i radja se momenat kada protivnicima nista nemozete, tj. kada ti vise nista nemozes protivnicima. Onda tebe krive, jer nemozes ubijati protivnike kao na pocetku gejma, jer su ocekivali da ces ih ti kerijati.  Dobar si im bio dok si ubijao, kad to vise nemozes, onda im vise nisi dobar.

Oni bi sebe trebali zapitati zasto su i dalje u bronzi ?

Darko
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2015 23:55 (DarkoKwon).
12 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
GamerX9 kaže...

To je sasvim uobicajeno, meni se isto desava. Ubijas, kerijas tim sto vise moguce, pokusavas da zavrsis, ali nemozes, jer su ti suigraci nenormalno losi. Game se oduzuje do 50. min, tada protivnici tebe vec nadigraju i radja se momenat kada protivnicima nista nemozete, tj. kada ti vise nista nemozes protivnicima. Onda tebe krive, jer nemozes ubijati protivnike kao na pocetku gejma, jer su ocekivali da ces ih ti kerijati.  Dobar si im bio dok si ubijao, kad to vise nemozes, onda im vise nisi dobar.

Oni bi sebe trebali zapitati zasto su i dalje u bronzi ?

Ma kuzim ja sve to, ima toga i u platinumu i diamondu. Ali, ne kuzim ako su winali game ZASTO se oni medjusobno svadjaju. Pa trebali bi biti sretni holy fook. To je ko da Real Madrid dobije utakmicu i onda se potuku u svlacionici...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
17 godina
League Of Legends

Moj skin stigao :D

Igrao sam Pantheona to i tamo jungle, pa ajde nije baš bezveze skin 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

nisam se nadao ovakvom giftu al bome nije ni lose :) (bio je dostupan samo za vrijeme lunar-a)

[eune- CmonYourFace] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Bladecraft  Orianna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Inace ne slusam ovakvu glazbu, ali...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Ferritin kaže...

Inace ne slusam ovakvu glazbu, ali...

prije 2-3 tjedna sam vidio takav komentar(teemo je zlato) na pjesmi od milice i samo je bilo pitanje vremena kad ce netko takvo nesto sloziti haha

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Headhunter Caitlyn :D , onako potajno nadah se spirit udyr ili specops varusu ali i ovaj je just fine. Nedavno kupio cait i igram dosta sa njom :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ljudi meni sad nista nije jasno sto s ovim giftovima,ja koji sam ove sezone imao cak 3 bana po tjedan dana dobijem taj gift,inace dobio firefang warwick

EUNE LOL: frenkySTYLE
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahahahah ja sam isto ko i ti, danas otvorim, Forecast Janna..

Hvala Rito al darovi ne kupuju moju ljubav 

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bio banovan i upravo na acc 45 chat restriction i dobijem Gothic Orianna. Izgleda da svi dobijaju bez obzira samo se strpite.

0 0 hvala 0
17 godina
GamerX9 kaže...

Meni su na sličan komentar ovdje pro hrvatski loleri rekli da oni do golda svaki game mogu kerijati solo bez obzira na igrače.

Pa ću ja reči tebi kao što su i oni meni: "Očigledno je da neznaš igrati i spadaš u silver, u globalu smeće si."

17 godina

Pa kolko ja vidim ne svadaju se medusobno nego oce reportat velgara. Kakve veze ima kaj su dobili, ako je troll neki svejedno ga reportat.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
12 godina
neaktivan
amd freak kaže...
GamerX9 kaže...

Meni su na sličan komentar ovdje pro hrvatski loleri rekli da oni do golda svaki game mogu kerijati solo bez obzira na igrače.

Pa ću ja reči tebi kao što su i oni meni: "Očigledno je da neznaš igrati i spadaš u silver, u globalu smeće si."

Ma ovo je zbog LB, s njom ne mozes kerijat igrace koji imaju 0/14 da si bog. Al s druge strane s Zedom imam 19/0 W/L na tom accu, pa je ovo kaj ti govore istina. U prosjeku mi od B1 do G5 treba 30-40 gejmova kad boostam.

15 godina
League Of Legends

Dobio 2 mystery gifta.

I ain't even mad.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Ferritin kaže...

Dobio 2 mystery gifta.

I ain't even mad.

2 na istom acc?

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Ugodno iznenađen 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Meanwhile ja još ni prvi nisam dobio  

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FlyBoy kaže...

Meanwhile ja još ni prvi nisam dobio  

takoder uvijek kad se nesto dijeli ja moram biti medu zadnjima 

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Pffff smeca dobio :( Wicked Leblanc i Karate Kennen

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

ni na eastu ni na westu nisam dobio, kakve sam srece mogu samo sidu dobit

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice