Koliko sam skontao samo su na westu dobili, ostajemo samo da cekamo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko sam skontao samo su na westu dobili, ostajemo samo da cekamo.
Ja na westu jos nisam dobio
Ak te kaj tjesi ni na EUNE ni na WEST nisam dobil. Pa i napisali su da ce to par dana potrajat jel 95% ljudi dobiva(iako mi nije jasno kak tak puno al ok).
Jel dobijete obavijest na front page-u da ste dobili skin ili ?
Ja sam na east i kako mi se čini, nema ničeg.
da loginao sam se i onakva slika mi se pojavila kakvu sam stavio. Iskreno nisam mislio da cu dobiti. Posto su me warnali par puta, ali ocito se samo ban broji kao kazna. Sva sreca :D
Sta ovdje ne pase?
Ofc pravi champ za mene Kappa.jpg
Wat?
Ljudi s chat restrictom dobe?! Watafak?
Trebati ce par dana dok svi ne dobiju zasluzeni Mystery gift.
Patience, young padawans.
Znaci otisao sam na frendov acc u silver nakon pola godine. Vjerujte mi puno toga se promijenilo. Imam 21/2, samo mene u teamu se flejma (fuck that lb, report lb no help kad se riven zabije u njih 5 sama...) dok nikoga drugoga nisu spomenuli, a vidite im skorove. Al ok, to nije ni bitno sad.
Nego, sto me jos vise zacudilo, pogledajte chat nakon gejma. To je enemy team. Oni su dobili match. Oni se flejmaju ko da su si poubijali obitelji medusobno. Dafuq?
Znaci otisao sam na frendov acc u silver nakon pola godine. Vjerujte mi puno toga se promijenilo. Imam 21/2, samo mene u teamu se flejma (fuck that lb, report lb no help kad se riven zabije u njih 5 sama...) dok nikoga drugoga nisu spomenuli, a vidite im skorove. Al ok, to nije ni bitno sad.
Nego, sto me jos vise zacudilo, pogledajte chat nakon gejma. To je enemy team. Oni su dobili match. Oni se flejmaju ko da su si poubijali obitelji medusobno. Dafuq?
A zkj se čudiš?
Silver = 10x Plat kaj se tiče flejma.
rito pls, od ovog gore ne moze....
http://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/skin-champion-concepts/aQOT9TdE-free-skin-from-riot
To je sasvim uobicajeno, meni se isto desava. Ubijas, kerijas tim sto vise moguce, pokusavas da zavrsis, ali nemozes, jer su ti suigraci nenormalno losi. Game se oduzuje do 50. min, tada protivnici tebe vec nadigraju i radja se momenat kada protivnicima nista nemozete, tj. kada ti vise nista nemozes protivnicima. Onda tebe krive, jer nemozes ubijati protivnike kao na pocetku gejma, jer su ocekivali da ces ih ti kerijati. Dobar si im bio dok si ubijao, kad to vise nemozes, onda im vise nisi dobar.
Oni bi sebe trebali zapitati zasto su i dalje u bronzi ?
To je sasvim uobicajeno, meni se isto desava. Ubijas, kerijas tim sto vise moguce, pokusavas da zavrsis, ali nemozes, jer su ti suigraci nenormalno losi. Game se oduzuje do 50. min, tada protivnici tebe vec nadigraju i radja se momenat kada protivnicima nista nemozete, tj. kada ti vise nista nemozes protivnicima. Onda tebe krive, jer nemozes ubijati protivnike kao na pocetku gejma, jer su ocekivali da ces ih ti kerijati. Dobar si im bio dok si ubijao, kad to vise nemozes, onda im vise nisi dobar.
Oni bi sebe trebali zapitati zasto su i dalje u bronzi ?
Ma kuzim ja sve to, ima toga i u platinumu i diamondu. Ali, ne kuzim ako su winali game ZASTO se oni medjusobno svadjaju. Pa trebali bi biti sretni holy fook. To je ko da Real Madrid dobije utakmicu i onda se potuku u svlacionici...
Bladecraft Orianna
prije 2-3 tjedna sam vidio takav komentar(teemo je zlato) na pjesmi od milice i samo je bilo pitanje vremena kad ce netko takvo nesto sloziti haha
Headhunter Caitlyn :D , onako potajno nadah se spirit udyr ili specops varusu ali i ovaj je just fine. Nedavno kupio cait i igram dosta sa njom :D
ljudi meni sad nista nije jasno sto s ovim giftovima,ja koji sam ove sezone imao cak 3 bana po tjedan dana dobijem taj gift,inace dobio firefang warwick
Hahahahah ja sam isto ko i ti, danas otvorim, Forecast Janna..
Hvala Rito al darovi ne kupuju moju ljubav
Bio banovan i upravo na acc 45 chat restriction i dobijem Gothic Orianna. Izgleda da svi dobijaju bez obzira samo se strpite.
Meni su na sličan komentar ovdje pro hrvatski loleri rekli da oni do golda svaki game mogu kerijati solo bez obzira na igrače.
Pa ću ja reči tebi kao što su i oni meni: "Očigledno je da neznaš igrati i spadaš u silver, u globalu smeće si."
Pa kolko ja vidim ne svadaju se medusobno nego oce reportat velgara. Kakve veze ima kaj su dobili, ako je troll neki svejedno ga reportat.
Meni su na sličan komentar ovdje pro hrvatski loleri rekli da oni do golda svaki game mogu kerijati solo bez obzira na igrače.
Pa ću ja reči tebi kao što su i oni meni: "Očigledno je da neznaš igrati i spadaš u silver, u globalu smeće si."
Ma ovo je zbog LB, s njom ne mozes kerijat igrace koji imaju 0/14 da si bog. Al s druge strane s Zedom imam 19/0 W/L na tom accu, pa je ovo kaj ti govore istina. U prosjeku mi od B1 do G5 treba 30-40 gejmova kad boostam.
Dobio 2 mystery gifta.
I ain't even mad.
2 na istom acc?
Meanwhile ja još ni prvi nisam dobio
Meanwhile ja još ni prvi nisam dobio
takoder uvijek kad se nesto dijeli ja moram biti medu zadnjima
Pffff smeca dobio :( Wicked Leblanc i Karate Kennen
ni na eastu ni na westu nisam dobio, kakve sam srece mogu samo sidu dobit