- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta je bilo s cijenom od Dragon Blade Riven ? :(
Mislio je danas kupit, uplatim novce na račun kad ono sad vidim 1350 RP umjesto 975 ?
Mislio je danas kupit, uplatim novce na račun kad ono sad vidim 1350 RP umjesto 975 ?
Ehh, ko rano rani jeftiniju Riven grabi...
Ehh, ko rano rani jeftiniju Riven grabi...
Bome je neću ni grabit po ovoj cijeni. 
What is this sorcery ?!
AP Lulu mid, bilo bi još više killova ali morao sam non stop gankat bot jer su gadno gubili. ( zato je i farm loš, malo sam vremena provodio u svom laneu )
PS ; Ovaj 1 death je bio čista moja glupost i greed, inače mi nisu mogli ništa. I ako me uhvate 3v1 uspijem pobjeć uvijek, a 2v1 napravim Double kad je Lee gankao mid.
Turret diveao sam kod Nexusa 1v3, mislio Zhonyu pa ult i Q, i Soraka me silence. 
odlicna rotacija championa danas...evo prvi mec sa Kha'zixom
Nasladjujes se ljudima u 5vs3 partij i jos se hvalis. . . . /spit
Nema sta mnogo si "jaki" 
Nasladjujes se ljudima u 5vs3 partij i jos se hvalis. . . . /spit
Nema sta mnogo si "jaki" 
u kojoj recenici sam se nasladjivo?
Dokle god vidim veći L nego W ratio u normalima, i dont even check that picture. 
Ubuduce, kad igras protiv teama sa AFK-om ili trollom, bilo bi fer da nakon igre pises bg :/ ili sorry for your afk i slicno.
A i ne izgleda mi bas da je bilo "odlicno" ili "easy" jer niste najmanje pola sata mogli zavrsit igru 5 v 4, jer je level 13 ocito otisao dosta rano, a pretpostavljam da ste najmanje zadnjih 10 minuta igrali 5 v 3.
No dobro, nema veze, ti si jos relativno novi. Kad dodjes u ranked ces skuzit koliko 1 afk znaci.
Ubuduce, kad igras protiv teama sa AFK-om ili trollom, bilo bi fer da nakon igre pises bg :/ ili sorry for your afk i slicno.
A i ne izgleda mi bas da je bilo "odlicno" ili "easy" jer niste najmanje pola sata mogli zavrsit igru 5 v 4, jer je level 13 ocito otisao dosta rano, a pretpostavljam da ste najmanje zadnjih 10 minuta igrali 5 v 3.
No dobro, nema veze, ti si jos relativno novi. Kad dodjes u ranked ces skuzit koliko 1 afk znaci.
Nez zasto al na rankedu imam veci postotak winova nego lose kad mi je jedan afk
HOW ABOUT NO
Dokle god vidim veći L nego W ratio u normalima, i dont even check that picture. 
da,ja sam kriv sto imam vise izgubljenih meceva, ove pobjede su vecinom premade tim 
a izgubljene,,,znas vec...league of legends.
Izgubio zadnje dvije partije zbog likova koji pođu afk zbog svake gluposti, vidim da je u silveru isto ko i u bronci.
Edit:
Evo igrao sad još jednu, opet dva leavera i bacilo me ponovo u silver V.
Hocu li proci? :D
25W/4L (6/15 -- 31/19) od 24.1. 
sretno!
ja odigrao 7-3 i stavilo me u silver 1 (bio gold 5)... al jos 2 ili 3 gamea i evo kvalifikacija 
Ja sam bio Diamond 5. Odigrao sam bio 10 promoa s Nofakom (tj. 9 jedan sam solirao) i 7-3 i u silver 1, makar mi je MMR (u to vrijeme bio na gold 1 ili plat 5 ..nakon promotiona, jel)..igrao malo, trenutačno sam P3 s cca 40-50 LP, ako dođem u promo i winam idem u P1..fora je bilo silver 1 i biti first pick a ispod sve gold 1-2-3-4 :D
easy peasy ^^
Vidim da imamo dosta novog mesa u ovoj temi :D
GOLD! Ja budala zaboravio screenat ono kad pise "You have been promoted blablabla..." xD
Sad po Plat. I da, dobit cu promo u Gold III ako prodjem promotion jer mi je MMR 1800, a na 1900 pocinje Platinum, kaze op.gg.
Vrlo sam zadovoljan, prosle sezone sam u ovo vrijeme bio Bronze V hahah. Gold sam dobio tek sredinom 10. mjeseca.
Ja i brat ćemo odigrati svoje placementse kad završe ispiti, nadamo se da ćemo završiti u platini nakon tih gameova i onda idemo u pohod na challenger
.
Mislim da je prvih par dana bilo s*ebano postavljanje ljudi u ispravnu diviziju nakon 10 gejmova ( iako to Riot nebi nikad prizno
) jer znam dosta ljudi koji su igrali promoe 2-3 tjedna poslije početka nove sezone i uglavnom su padali za možda 3-4 lige.
Da li da kupim ADC jer trenutno imam samo 2, ili nekog top/junglera?
Trenutno skupljam IP za Lee Sina,znam da je tezi za nauciti ali mogu se posvetiti tome 
| 1 | kupi Lee Sin-a. |
|---|---|
| 10 | kupi nekog drugog (koga?), |
Sad sam išao odigrat jedan Dominion da iskoristim 1st Win of the day, I pobjedimo za 6:45 min, nismo uopće dobili IP a ni nema mi tog gamea u Match History. dafuq ?
Očito problemi sa serverom. Krenuo sam odigrati jednu(kud baš ranked) kad ono dođe do 99% i ne ide dalje. Izađem i probam opet i svima ostalima piše "not connected", a meni zastalo opet, sad na 92%. Pustio sam samo i dođe mi ono "the game has crashed", stisnem reconnect again i opet isto. Ako su neki ušli nadam se da bude loss prevented. 
evo sada uzasni lagovi, ping 500 cak mi se i shop zbugo xD
prodam jedan item i kasnije se vrati item i uzme mi golda wtf
sad leavao
Rito...
Očito problemi sa serverom. Krenuo sam odigrati jednu(kud baš ranked) kad ono dođe do 99% i ne ide dalje. Izađem i probam opet i svima ostalima piše "not connected", a meni zastalo opet, sad na 92%. Pustio sam samo i dođe mi ono "the game has crashed", stisnem reconnect again i opet isto. Ako su neki ušli nadam se da bude loss prevented. 
nadaj se, nadaj...

Bilo bi jos bolje da je to KDA za weedwicka. xD