League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.412.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
X-Plosiv kaže...

Danas u 20:00

Oko 19:55 ja napravim custom.

Nadam se da će nas se skupiti, prošlu srijedu nas nije bilo dosta :(

Nisam siguran jel dolazim jer sutra imamo neku superultrauber tesku vjezbu iz nacrtne geometrije za ocjenu pa "bi trebao" uciti (iako i vi, a i ja znam da necu {#}). U svakom slucaju ako cu imati bar malo vremena, dolazim.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
13 godina
League Of Legends

Nadam se da će odaziv biti dobar, je je prošli tjedan bio poprilično plah.

Dodali smo bili 2 lika (tj. ja sam dodao), jednog mog jako dobrog frenda i jednog domaćeg random, koji je nakon što je malo izrejđao dobio delete od mene.

Tako da se nadam da nećemo morati zvati naše ovaj put ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

ja ću požuriti doma i vidimo se oko 8.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

cu@8

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

U jednom trenutku mi je bilo žao ove Vayne. :(

Zanima me jel ok buildam Tristanu ?

Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.

majstore kae s glavom?

na tristani jedino kaj smijes i sto moras rushat ko prvi item je ie, zato sto je to cisti aa carry.

rabadon ili zhonya? daj i meni tih tableta malo buraz, jer vidim da si u elementu zescem

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 17:48 (studos).
14 godina
studos kaže...
Tomek.Klc kaže...

Poslije ovog obično idem Infinity ili Rabadon ili Zhonyu, ovisi šta mi se čini potrebno u tom gameu.

majstore kae s glavom?

na tristani jedino kaj smijes i sto moras rushat ko prvi item je ie, zato sto je to cisti aa carry.

rabadon ili zhonya? daj i meni tih tableta malo buraz, jer vidim da si u elementu zescem

Majstore jesam pitao lijepo jel je ok buildam il ne ?

I ti se tu moraš pravit neka faca i spuštat me jer krivo buildam ?

Reci lijepo gdje griješim i ispravit ću, nemoraš se bahatit tu ko da sam s tobom ovce čuvao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima neko za 5v5 scrim na westu ? add me u game : ajdeopetmeban

0 0 hvala 0
15 godina
studos kaže...
Tomek.Klc kaže...

majstore kae s glavom?

Jel to isti onaj studos koji je prije par tjedana mebi govorio da se ne odnosim prema forumasuma s visoka

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
Tomek.Klc kaže...
studos kaže...

Reci lijepo gdje griješim i ispravit ću, nemoraš se bahatit tu ko da sam s tobom ovce čuvao.

Mislim da je htio reći da nebi smio miksati AD i AP iteme, znači ak ideš full adc, onda nema što tu raditi rabadons ili zhonya, ideš samo ad iteme ne računajući defenzivne kao Guardian angel.

Isto tako ak igraš mid apc, onda full ap build.. Pa prema tomu i postavljaš rune i masteries.

Al slažem se, nema potrebe za pisati gluposti, kad se lijepo sve može objasniti jednom ili dvije rečenice.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 19:53 (tommy2103).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

U zadnje vrijeme ovo i je postao thread obracanja s visoka kao  ne daj boze da netko proba nesto novo pa ako i fula tnx God it's only a game

svaka cast na savjetima treba i njih znati primiti  ali pametovanje nikome jos nije pomoglo :D

TD FTW :)

nevezano za sve to

Summoners,

On 21/11/13, starting at 03:30 UK Time, ranked queues will be disabled in preparation for patch 3.14. At 05:00 UK Time, the servers will be shut down and all games currently in progress will end in a draw and stats will not be recorded. We estimate the battlegrounds will be unavailable for 6 hours.

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 20:04 (Ahriiiii).
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav! Zanima me ima li netko da bi igrao samnom da ima skype? Smurfam na eastu i trenutno lvl 26 jer sam prodao acc gold 5 sa 95 skinova i 140 championa za 1500 kn. Ako ima netko da traži iskusnog solo top/jungle neka se javi da igramo zajedno...

Nick: HangedBalls

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
studos kaže...
Tomek.Klc kaže...

majstore kae s glavom?

Majstore jesam pitao lijepo jel je ok buildam il ne ?

I ti se tu moraš pravit neka faca i spuštat me jer krivo buildam ?

S obzirom da sam vidio neki dan sto radis, i to jos u rankedu, buildas BoTRK, boots i onda rushas Thornmail na Vayne. Mislim wtf?

Ja bih te reportao da si sa mnom u ranked gejmu sto se toga tice.

Ovdje ti nemam sta za reci, sam mozes zakljuciti ako si ADC, onda ne trebas AP. Kolega nije trebao tako ostro reagirat, ali je na neki nacin u pravu. Kakav Rabadon na ADCu.

15 godina
neaktivan

Reportovao bi ga za šta? Što builda thornmail na Vayne? Ono w00t?

Pa druže, tvoje je da ga ispraviš ako on u nečemu griješiš a ne da se toliko uzdižeš nad njim i govoriš "reportovao bi te", "nemam ti šta reći".

Pa kako će ljudi drugačije naučiti ako im ne ukažeš na greške i samo govoriš "report". 

/all OMFG report Vayne, fkin noob, building Thornmail 

Pa gori su takvi likovi nego ti što zapravo buildaju takve iteme na neke champove.

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa dajte, lik je pitao jel to dobar build, pretpostavljam da je ili novi igrač ili je u bronze/silver ligi, normalno da će onda kupovati neke nelogične stvari, ali zato je tu forum i forumaši da pomognemo. I meni je kad sam pročito Zhoynu u prvi mah bio WOW trenutak, ali nema smisla da sad napadamo bezveze zbog neke stvari koja čak i nije totalno pogrešna ( iako ima puno boljih opcija za Tristanu ). Nije nikome pametovao da je to odličan build, nego je samo pitao za savjet.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Buildam Thornmail na Vayne ?

To sam jednom napravio i to for the lulz, jer su mi moji rekli da buildam Armor u timu.

A Rabadon na Tristani mi se učinio logičan zato što su joj svi abilitiyi na AP, i s Rabadonom s ultom dealam oko 1000 damagea na lvlu 18, ako nisam u pravu ispravi me i gotovo.

Nabijem i vas i LoL community. Gg wp, bye. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Pa druže, tvoje je da ga ispraviš ako on u nečemu griješiš a ne da se toliko uzdižeš nad njim i govoriš "reportovao bi te", "nemam ti šta reći".

Pa kako će ljudi drugačije naučiti ako im ne ukažeš na greške i samo govoriš "report". 

Pa gori su takvi likovi nego ti što zapravo buildaju takve iteme na neke champove.

Znam da mi je netko rekao (nisam siguran jel je bio hajro ili Banned) kad sam rekao da buildam double lifesteal (botrk, BT) na vayne da bi me odmah reportao da sam mu u timu. Pa ako je double lifesteal na ADC za report, onda je Thornmail na ADC za...

Nesto sto me najvise smeta je kad i pokusam nekome ukazati na gresku u buildu na rankedu onda je "shut up noob" ili u najgorem slucaju ode AFK jer ja njega kao ucim igrati (dogodilo se vise puta).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 21:45 (GamerX9).
15 godina
neaktivan

I ti si ozbiljno shvatio dva (vjerovatno) najveća trollera na ovoj temi?

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
Aliser kaže...

Znam da mi je netko rekao (nisam siguran jel je bio hajro ili Banned) kad sam rekao da buildam double lifesteal (botrk, BT) na vayne da bi me odmah reportao da sam mu u timu. Pa ako je double lifesteal na ADC za report, onda je Thronmail na ADC za...

Ja bi buildo dva lifesteal itema jedino na Tristani i Caitlyn kao 6. ofenzivni item ( znači bez defenzivnih itema ) prvenstveno zbog rangea od ovih ADC-ova, BoTRK ti omogućuje dobro kajtanje, a oboje imaju jedan ( Tristana ima dva escape spella ) te se može jako puno izvući sa svim ofenzivnim itemima ako se jako dobro pozicioniraš, no ipak nisam siguran dal bi ikad išo na super glass-cannon ADC-a, jednostavni te assasini onda pojedu.

Mislim da nema smisla buildati 2 lifesteal itema na Vayne, BoTRK je jednostavno bolji od BT-a za nju, još ti treba jedan defenzivni item pošto nema bogznakoji range, i onda ti ostaju praktički 3 slota od kojih je jedan najvjerojatnije LW, a druga dva PD/Stattik te IE.

15 godina
GamerX9 kaže...
Aliser kaže...

Ja bi te Reportao zato sto ne buildas Tiamat na Vayne...

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
GamerX9 kaže...
Aliser kaže...

Ja bi te Reportao zato sto ne buildas Tiamat na Vayne...

E da, jučer sam gledo Nofaka i Zombija u jednom ranked 5s gejmu, protivnička Jinx je kupila Hurricane, kolko sam vidio svaki bullet radi AoE damage ako si u rocket formi...

15 godina
League Of Legends
Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Report ovo report ono .. gg samo to i znate

gdje je savjet na pm ili ono probaj ovo probaj ono mozda bi ti ovo vise odgovaralo... ( X-Plosive to je bar meni napravio  i zahvalna sam jer mi je pomogao ) 

I ne naravno svi su rodjeni diamon ako ne i challenger playeri...

Kad covjek nesto pita u ovoj temi zasto uvijek bude ili popljuvan ili mu se netko obrati s visoka, gdje je nestala tolerantnost, pomoc i savjet...

Cemu ovakvo ponasanje, svatko ima pravo da komentira ali stvarno neki pojedinci to pravo uzimaju zdravo za gotovo

Gamer sorry ali ti si uvijek pitao za savjet kako ovo kako ono... svi su ti pomogli kako tko na koji nacin... cemu sad ovo uzdizanje " Ja bi tebe prijavio" ili ides ono starom... "Kud svi tu i mali Mujo" ( bez uvrijede ikome) 

Nemam nista protiv nikog ali ono ajmo se malo spustit na zemlju i pomoc jedni drugima savjetima ne pljuvanjem ne tradicionalog...

I kad smo vec kod pomoci... umjesto da mudrujete tu sto ne bi kad vec se organizira to okupljanje srijedom netko od vas vise rangiranih igraca pokazao par trikova losije rangiranim igracima, sigurna sam da ima dosta toga sto mozete podijeliti  sa drugima, jedno je pisati drugo je uzivo i pokazati makar na botovima cisto na pojedinac dobije pojam o cemu se radi... sjecam se kad me je X-Plosive pozvao u game kad sam tek pocela igrat i pokazao fore wardanja... nista ga nije kostalo osim par minuta vremena...

Pa ono sad dolazi patch 4 pomozimo jedni drugima da sto bolje prihvatimo promjene :)

Ono... neki dobri forumski duh nismo svi rodjeni znalci svakog champa nekima ide bolje nesto nekima losije :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 22:29 (Ahriiiii).
Moj PC  
6 1 hvala 1
11 godina
neaktivan
League Of Legends

kak zemska smiruje eskalaciju :/

pa pusti da se momčići malo kurče, bar se možemo nasmijat vrsnim velegovornicima

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

zadnji

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Evo slikano, odigrali smo 3 gejmova :D

Prvi game oni nas stomp, drugi li la obrnuto

treći troll mode, +20 killeva, pa troll , nakraju mogli i oni finishati i mi :D

penta smrada opet!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

kak zemska smiruje eskalaciju :/

pa pusti da se momčići malo kurče, bar se možemo nasmijat vrsnim velegovornicima

Stvar je da ovo eskalira vec par stranica unatrag ovo je ipak tema o LOL-u ne o tome tko ima veceg ( mislim iskustva )  :P  :D 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

a ti piz.dun ajde na skype, odblokaj me na pp-u, cekamo te da završiš game. i da, apachy opet pušta barbie girl već 10. put {#} 

Ke?!

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Napisao sam ovo za Thornmail jer je neki tjedan kad su bili ovi Bug gejmovi isto buildao drugi item na adcu defensive (Randuins), i svi smo mu rekli da mu ne treba, tim vise jer je imao dobar skor i mogao je rushat full dmg IE, BT sta ja znam i mogao je snowballat. I tad su mu svi rekli bez nekog posebnog "tona", nitko ga nije vrijeđao. Al on i dalje po svom... Ak vec dodje trazit pomoc, neka i slusa savjete, a ne da dva dana poslije spectam i radi isto. 

I jedan savjet, build nikad nije isti. Dobro je imati neku osnovu builda, ali sve ovisi o igri, o skoru, o njihovom timu i onda tu osnovu mijenjas. Npr. meni je regularan build za Nasusa Sunfire, Iceborn Gauntlet, Banshee's, Spirit Visage, Randuins i Merc Treads. Ali sam prosli tjedan igrao protiv full AD tima, i umjesto Bansheeja sam uzeo jos neki armor item i nakupio 417 armora. Tenkao sam ih 15 sec u fightu :D Necu buildat MR protiv full AD-a ili Armor protiv AP teama.

Dobro, preostro je bilo ovo sa reportom jer jos uci, al ipak da mi se u goldu pojavi Vayne sa Thornmailom bi ju reportao, jer se u Goldu vec nesto i zna o buildovima, ili sam u krivu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Vayne poslije patcha...{#}

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Večerašnji penta kill video:

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice