Odigrao sam duo s tobom da vidim kako igra 650 gameova vayne igrac.Da feedao sam s Aliem zato sto sam bio preagressivan a ti prepasivan,ali moje greske...
Tbh nisi me impresirao.Mehanički nisi nesto i pasivan si u laneu(ali svak ima svoj playstyle).Pokusao sam ti ukazat na neke greske u tvom playu i buildu,ali ocito neslusas mene nego neke druge ljude,ali to je uredu sve dok te uce dobro.
Ako sam ti rekao da si los ispricavam se javno i u ime svog brata za kojeg znam da se nece ispricat jer je tvrdoglav i previse rage-a.
Najbolja stvar koju sam cuo od pro playera je:''Bolji biti agresivan i umrjeti jer ces naucit snagu svog champa nego biti pasivan i nikad neces iskoristit potencijal''.Otkako sam agresivan nisam izgubio lane,cak ni protiv Dravena.
Sto se tice maksanja Q ili W to sve ovisi o njihovom duo lanu.Ako ce te oni all inat (Leona,taric,draven,graves) maxas W jer ti daje bolje trajdove u kratkom vremenu.A vecinu ostali match-upa maxas Q jer to nece biti all in nego vecinom poke a s q mozes da dodgas spellove i imat bolje trejdove.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy