League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.889.613
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Silver I,muku mučim s skupljanjem LP-a,u cca 20 gameova skupim dovoljno da uđem u promotion,

i naravno izgubim,možda svojom krivicom,možda ne,neću to suditi.
I koliko imam LP-a,43...

@Sorry ako ste stekli dojam da je u mene stav I'm the best,others are trash,no objektivno gledano,

Win nema jaku mehaniku.Kako sam igrao podosta puta support,mogu onako zaključiti kakav je igrač,

previše pasivan po mom sudu.Također kada sam igrao s njim,nije obraćao pozornost na mapu,što je

u SoloQ fatalna pogreška.
Ne kažem da je loš igrač,bolji je od 95% Gold ADCarry-a,no ima mjesta za popravak,builda i

skilla :) 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
pandza94 kaže...

Silver I,muku mučim s skupljanjem LP-a,u cca 20 gameova skupim dovoljno da uđem u promotion,

i naravno izgubim,možda svojom krivicom,možda ne,neću to suditi.
I koliko imam LP-a,43...

@Sorry ako ste stekli dojam da je u mene stav I'm the best,others are trash,no objektivno gledano,

Win nema jaku mehaniku.Kako sam igrao podosta puta support,mogu onako zaključiti kakav je igrač,

previše pasivan po mom sudu.Također kada sam igrao s njim,nije obraćao pozornost na mapu,što je

Ne kažem da je loš igrač,bolji je od 95% Gold ADCarry-a,no ima mjesta za popravak,builda i

Gold 5 je već koliko, 15-25% populacije.

Ja ću se sada baciti na učenje Vayne/Tristane/Twitch-a, pa ako ima netko koji savjet slobodno napišite :)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ono sve iznad golda i sam gold uključuje nekih XX% populacije..

EDIT:

Neznam točnu brojku,neka me netko ispravi.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 12:12 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

argumentiraj mi to molim te da vidim gdje grijesim pa da to ispravim

samo sam passivan u laneu, kasnije sam samoubojica, imam 10 killova po game-u i 8 smrt tako da sam kasnije sve samo ne pasivan

gledo sam mapu, vidio sam vas da ste bili 2vs2 i nisam iso jer sam mislio da ce te se razici i jos jedan razlog zasto sam ostao je taj sto je ez isto ostao na laneu a ja sam imao ofarmat 10-15 cs

uvijek ima mjesta za popravak

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
League Of Legends

Dobili batina slimy i ekipa. {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

pre loš team comp su imali, kaže mi brat da su ekipe prvo morale adminu reč koje heroje igraju i da su tako Ava Karabatić prije njih uzeli mid i jungle koji su oni mislili igrat, ako san ga dobro svatija onda je ovo katastrofa organizacija, pa tako možeš izbjeć sve counter pickove i bannove... valjda će ostale gameove odigrat kako triba

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
AmonZero kaže...

kaže mi brat da su ekipe prvo morale adminu reč koje heroje igraju

Koji k??? Tournament draft to ništa a?

No zato su LordNofak i z0mbie dobili XTX {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
16 godina
Blizek kaže...

Koji k??? Tournament draft to ništa a?

No zato su LordNofak i z0mbie dobili XTX {#}

Tournament draft je samo za stream... tako mi je on reka, valjda san dobro svatija, u ton slučaju to je apsolutno nepotrebno i kontra produktivno al eto

13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Ne znam koji Pandza ovo govori, ali ako je viva la Pandza onda stvarno no comment.... Vayne TREBA da bude što pasivnija u lane, ako ima priliku da bude agresivna, nek bude agresivna, tj ako zna šta radi. Eto mrtav umoran sam prije 3 sata igrao duo sa ninjeeekom pa je bio zadovoljan mojim "performansom" u plat rankedu kao Vayne, 8/0 u početku ali to je ništa naspram 8/0 enemy lissandre koja je roflstompala pa smo izgubili game sa mojih 11/3 (Riven je mene i ninjeeeka doslovno 2 hitala, a sad zamisli šta bi nam tek lissandra uradila...) 

bitch please dat janna carry hard :D

I am not the one at fault, the world is.
16 godina
League Of Legends

Da i šta oni igraju svi u istoj sobi ?

Vidim pola ih nema slušalice, šta se onda dovikuju ili koji k ?

Pa nemoš igrat kak treba i dogovorit se ak protivnik sjedi ispred tebe {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav,

hoce netko duo euw? Inace sam Silver IV i preferiram mid:) 

0 0 hvala 0
12 godina
League Of Legends
IPitanje:ja se zelim climbat u rankedu,i to mi do sad uspijeva,ali igram samo jedan ranked na dan i to uvecer kad me nekako najbolje ide :) Pa sad heli preporucate da igram samo ranked,mozda duoq sto sam do sad radio ali su mi rekli da me duoq usporava :I I dali preporucate igranje ranked matcha nakon sto sam jedan izgubio ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Da i šta oni igraju svi u istoj sobi ?

Vidim pola ih nema slušalice, šta se onda dovikuju ili koji k ?

Pa nemoš igrat kak treba i dogovorit se ak protivnik sjedi ispred tebe {#}

sad neznan jesu li u istoj sobi ali kako bilo da bilo loše je {#}

16 godina
League Of Legends

Kolko ja vidim Duje i Nofak nam idu u knockout fazu turnira :)

Edit: I da Nofakov tim jedini uz Guru zavrsio skupine sa 3-0..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 15:30 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
League Of Legends
Pa ti igraj..ovaj preko puta tebe čuje sve Pa ti igraj..ovaj preko puta tebe čuje sve
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 20:11 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

krivi link sam stavio {#} sad ne znam vise ni sta sam htio staviti, ako pronadjem editirat cu post

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Htio bi vas malo trollati na twitch chatu ali NE radi login{#}

a man , a city and a lighthouse RIP Ryan Davis
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 17:34 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Opa, Green Dream vs Back to Gaming polufinale.. Ovo BTG dobiva..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Bas se vidi Bias prema Guru gamingu, samo njih se prenosi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

stiga san in malo je*at mater na chatu dok me nisu banali, koja katastrofa pa to nije normalno, počmu prenosit jedan game i onda radi je*enog gurua oni prekinu, je*en njih i guru u guzicu

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 18:30 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

stiga san in malo je*at mater na chatu dok me nisu banali, koja katastrofa pa to nije normalno, počmu prenosit jedan game i onda radi je*enog gurua oni prekinu, je*en njih i guru u guzicu

Sva sreća da ih većinu imam na frend listi pa mogu gledati koga hoću. Organizacija 0, nevolim Guru radi Voshija neznam zašto mu se Cro Assasin vratio...

16 godina
Blizek kaže...

Sva sreća da ih većinu imam na frend listi pa mogu gledati koga hoću. Organizacija 0, nevolim Guru radi Voshija neznam zašto mu se Cro Assasin vratio...

ma prepotentni su, uključujući i sve admina sa ESL-a, a tome još i pridonose fanboyevi od 12-13 godina koji ih uzdižu u nebesa, pre gadljivo

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

ma prepotentni su, uključujući i sve admina sa ESL-a, a tome još i pridonose fanboyevi od 12-13 godina koji ih uzdižu u nebesa, pre gadljivo

DiskoVrućica je dobar, bar sam ja takav dojam steko.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
slimyyy kaže...
Blizek kaže...

Ako se ne varam DiskoVrućica je i admin za g04lol što već? Jer mislim jednom kada smo imali problem da je izašao u susret ili netko s sličnim imenom.

16 godina
Blizek kaže...

neznan ih ja baš, onda valjda nisu svi takvi ali svi ostali jesu koliko san uspija primjetit

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Fk dis shit, ode ja gledat UMvC3 na Evo :d

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice