League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.890.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Hahahah :D

Ma imam ja para ali nemam karticu još / bankovni račun jer je došlo do mnogih problema XD
'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
16 godina
Keiichi kaže...

{#}Arrrrrrrrrrr

Ocelote fan boy

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
15 godina
AmonZero kaže...
Keiichi kaže...

{#}Arrrrrrrrrrr

Crycelote fan boy

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
16 godina
neaktivan
sutra ujutro se igra esl turnir, nofakov tim je back to gaming a ja i slimy smo u green dreamu pa pogledajte koju partiju :)
'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
16 godina
puls4R kaže...
sutra ujutro se igra esl turnir, nofakov tim je back to gaming a ja i slimy smo u green dreamu pa pogledajte koju partiju :)

Mi forumaši sutra organizirano u Bug-Busu dolazimo u ZG navijat. {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
AmonZero kaže...

Mi forumaši sutra organizirano u Bug-Busu dolazimo u ZG navijat. {#}

Lol, pa to Hrv. Katolicko Sveuciliste di se igra zavrsnica mi je 2km od kuce, mislim da mi nece trebat organizirani prjevoz.. xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
BannedOnThisForum kaže...

Evo zezao se malo sa ninjekom oko rasprave za prvog nigera u igri.

Zaboravljate da imamo turčina, tipičnog balkanca i šiptara {#}

EDIT:

win4crazy

ovo je samo za tebe

svidja mi se kako je agresivan :) budem kasnije jos malo bolje pogledao snimku da mu vidim buildove 

btw valjda ce mi nerfat vayne 

http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=724219&d=1373124947 {#}pls not

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
win4crazzy kaže...

Bas sad imam 4795 IP i mislim ju uzet, jer 3v3 kida skroz. Tko ju uzme to je u 95% slucajeva insta win.

Dali da ju uzmem?

2 Da
1 Ne
33 Uzmi meni jedan burek
http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 21:43 (Ferritin).
15 godina
League Of Legends

to je mojih najbolje ulozenih 6300 ip {#}

trenutno imam 12 000 i ne znam sta bi kupio, bezveze uzmem champa i nikad ga ne zaigram, zadnji put kad sam trosio IP je bilo prije par mjeseci, imo sam 25000 kupio sam 5 champa i odigro samo s tf jedan game s botovima :)

edit: moze i meni jedan burek?   

uzmi je, ne mozes pogrijesiti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 21:47 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

EDIT:

win4crazy

ovo je samo za tebe

svidja mi se kako je agresivan :) budem kasnije jos malo bolje pogledao snimku da mu vidim buildove 

http://na.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=724219&d=1373124947 {#}pls not

cini mi se da on uvijek builda botrk pa pd ili umjesto pda statikk shiv

I am not the one at fault, the world is.
15 godina
League Of Legends

valja onda i taj build probat, treba se odviknuti od botrk-a i BT-a 

dali da taj build probam na normalnim runama ili lifesteal? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Rammus power :D

Nisam se zabavio ovolko s njim neznam kak dugo, nisam ga niti dugo igrao.

S maxanim W i E 3 ad-a me nisu mogla ubiti makar sam počinjao fightove daleko od svog teama.

Skin se isplatio borme haha {#}

Na kraju mi ostalo golda za završiti frozen heart i još viška :D

Farm je još fail al jbg morao babysit top kad je nasus sam bio protiv xina i udyra :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 22:34 (tommy2103).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

lifesteal, a i opcenito ti vecinom neide botrk i blood zajedno, vecinu "pro" vayne playera vidim da samo attack speed dere i pokusaj vidjeti kako ti bolje pase maxanje q ili w

edit: on maxa q :D

I am not the one at fault, the world is.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 23:04 (NinjEEEk).
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Moj build, radi savršeno

lifesteal quintovi

botrk -> pd -> ie -> lw -> ga

Kada mi roknu GA onda kupim jos jedan phantom...

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 23:02 (BannedOnThisForum).
15 godina
NinjEEEk kaže...
win4crazzy kaže...

lifesteal, a i opcenito ti vecinom neide botrk i blood zajedno, vecinu "pro" vayne playera vidim da samo attack speed dere i pokusaj vidjeti kako ti bolje pase maxanje q ili w

edit: on maxa q :D

znaci ipak je krivo buildam, problem je sto ne pokusavam sam buildt nego uzimam ove gotove s raznih guide stranica. tako sam i dosao do ovog "svog builda" s bt-om i botrk-om(to je jos davno bilo kad su skuzili da je Botrk op jos dok je kostao smijesnih 1800 ili 2000 pa su ga kasnije nerfali i povecali cijenu na 3200)

vidjet cu ovaj tjedan odigrati par gejmova na rankedu s tim buildom pa odlucit koji je najbolji. Ja isto mislim da je q bolji, nekako mi da vecu sigurnost i mobilnost napocetku(lako dodgati spellove od ez-a, blitz-a, caitlyn itd)

win4crazzy kaže...

Moj build, radi savršeno

lifesteal quintovi

botrk -> pd -> ie -> lw -> ga

Kada mi roknu GA onda kupim jos jedan phantom...

hvala budem ga danas testirao {#}

14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

EDIT:

win4crazy

ovo je samo za tebe

rekao je ovo:

My current build always is botrk > Shiv > pd > ie > lw

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ovo Win napokon shvatio da je BoTRK i BT retardiran build??

EDIT:
Thank you Riot,nerf Vayne,OP carry. 
Draven je retardirano jak early game,no mid/late,Vayne apsolutno uništava svakog.
Još ako je igra netko tko ima imalo soli u glavi,gg wp.

Bilo je lijepo dok je trajalo,no ne moram se više bojati da će Vayne biti toliko ubojita,pogotovo

kad je popularna u YoloQ kao Caitlyn.Kad je ja,mehanička i AD carry njubara igram na dovoljno jakoj razini

za svoj elo,onda stvarno je champ retardiran.

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 1:19 (pandza94).
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Runaan>Ie>Sword of the Divine >Mallet>Atma> Mpen boots je najbolji build za vayne {#}

a man , a city and a lighthouse RIP Ryan Davis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Napravi build na LoLPro,APC Vayne :P
Rabadons,Nashor's,Lich Bane,Void,Zhonyas,MPen boots...
EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
17 godina
League Of Legends

aaa pa ja cu se ranit >_< koji je dobar counter elizi ? ili taktika ... poludit cu od tog retardiranog championa >_<

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

aaa pa ja cu se ranit >_< koji je dobar counter elizi ? ili taktika ... poludit cu od tog retardiranog championa >_<

NIkad cuo za  toga championa  {#}

eune : Flaeryy
15 godina
pandza94 kaže...

Jel ovo Win napokon shvatio da je BoTRK i BT retardiran build??

EDIT:
Thank you Riot,nerf Vayne,OP carry. 
Draven je retardirano jak early game,no mid/late,Vayne apsolutno uništava svakog.
Još ako je igra netko tko ima imalo soli u glavi,gg wp.

Bilo je lijepo dok je trajalo,no ne moram se više bojati da će Vayne biti toliko ubojita,pogotovo

kad je popularna u YoloQ kao Caitlyn.Kad je ja,mehanička i AD carry njubara igram na dovoljno jakoj razini

za svoj elo,onda stvarno je champ retardiran.

ko je reko da je build reterdiran? cim sam dobivao s njim znaci da nije los, ali ocito ima boljih

btw ja ne znam sta ti i tvoj buraz imate protiv mene, ali ponasate se ko djeca, prvo sam s tvojim burazom odigro duo kao da me on "testira" normalno izgubili smo jer je on u 20 min imo 0/6 i nafeedo dravena dok sam ja imao 0/1 i onda mi govorio da sam los jer ne znam napast o_O

onda sam s tobom odigro 2 gejma misleci da si ti bolji, medjutim za*ebo sam se, ti mainas supporta a gori si od njega koji supporta nikad nije igro, nisi kupio 3 warda u gejmu, ser*s po drugima, i ne vidis svoje greske

ono sto nisam dosao kod blua nije razlog da mi jebe* sve po spisku i da s ponasas tako, bili ste 2 vs 2 ja sam ostao na lejnu jer je ez mogao pushat tower easy

sto se tice nerfa, slazem se da je ubojita late game, ali zato je slaba early game i to veoma slaba

ovo boldano nije nikakvo mjerilo, niti si definirao tu razinu niti si definirao svoj elo,... za bronzu je dovoljno da je znas buildat i koristit E i svakog mozes razoriti 

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

Kassadin, Yorick, Mordekaiser.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

sto se tice nerfa, slazem se da je ubojita late game, ali zato je slaba early game i to veoma slaba

ovo boldano nije nikakvo mjerilo, niti si definirao tu razinu niti si definirao svoj elo,... za bronzu je dovoljno da je znas buildat i koristit E i svakog mozes razoriti 

Nemaš je šta znat buildat, AS vayne > any other vayne {#}

16 godina
League Of Legends

CRS je danas dobio i CLG i DIG, nije lose, nije lose.. S tim da su upravo razbili DIG..

I cini se da sam bio upravu kad sam reko da je Cop zvjer.. :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao sam duo s tobom da vidim kako igra 650 gameova vayne igrac.Da feedao sam s Aliem zato sto sam bio preagressivan a ti prepasivan,ali moje greske...

Tbh nisi me impresirao.Mehanički nisi nesto i pasivan si u laneu(ali svak ima svoj playstyle).Pokusao sam ti ukazat na neke greske u tvom playu i buildu,ali ocito neslusas mene nego neke druge ljude,ali to je uredu sve dok te uce dobro.

Ako sam ti rekao da si los ispricavam se javno i u ime svog brata za kojeg znam da se nece ispricat jer je tvrdoglav i previse rage-a.

Najbolja stvar koju sam cuo od pro playera je:''Bolji biti agresivan i umrjeti jer ces naucit snagu svog champa nego biti pasivan i nikad neces iskoristit potencijal''.Otkako sam agresivan nisam izgubio lane,cak ni protiv Dravena.

Sto se tice maksanja Q ili W to sve ovisi o njihovom duo lanu.Ako ce te oni all inat (Leona,taric,draven,graves) maxas W jer ti daje bolje trajdove u kratkom vremenu.A vecinu ostali match-upa maxas Q jer to nece biti all in nego vecinom poke a s q mozes da dodgas spellove i imat bolje trejdove.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Odigrao sam duo s tobom da vidim kako igra 650 gameova vayne igrac.Da feedao sam s Aliem zato sto sam bio preagressivan a ti prepasivan,ali moje greske...

Tbh nisi me impresirao.Mehanički nisi nesto i pasivan si u laneu(ali svak ima svoj playstyle).Pokusao sam ti ukazat na neke greske u tvom playu i buildu,ali ocito neslusas mene nego neke druge ljude,ali to je uredu sve dok te uce dobro.

Ako sam ti rekao da si los ispricavam se javno i u ime svog brata za kojeg znam da se nece ispricat jer je tvrdoglav i previse rage-a.

Najbolja stvar koju sam cuo od pro playera je:''Bolji biti agresivan i umrjeti jer ces naucit snagu svog champa nego biti pasivan i nikad neces iskoristit potencijal''.Otkako sam agresivan nisam izgubio lane,cak ni protiv Dravena.

Sto se tice maksanja Q ili W to sve ovisi o njihovom duo lanu.Ako ce te oni all inat (Leona,taric,draven,graves) maxas W jer ti daje bolje trajdove u kratkom vremenu.A vecinu ostali match-upa maxas Q jer to nece biti all in nego vecinom poke a s q mozes da dodgas spellove i imat bolje trejdove.

Ne znam koji Pandza ovo govori, ali ako je viva la Pandza onda stvarno no comment.... Vayne TREBA da bude što pasivnija u lane, ako ima priliku da bude agresivna, nek bude agresivna, tj ako zna šta radi. Eto mrtav umoran sam prije 3 sata igrao duo sa ninjeeekom pa je bio zadovoljan mojim "performansom" u plat rankedu kao Vayne, 8/0 u početku ali to je ništa naspram 8/0 enemy lissandre koja je roflstompala pa smo izgubili game sa mojih 11/3 (Riven je mene i ninjeeeka doslovno 2 hitala, a sad zamisli šta bi nam tek lissandra uradila...) Odigraj game sa mnom da igram Vayne, slušaj mene šta ti kažem i bit će sve 5. Kao Vayne protiv svog countera ne igraš agresivno, osim ako baš imaš priliku za to. Draven je od pasiv reworka smeće, tako da njena ni ne spominji.

Na Vaynici se iskreno uvijek maxa Q > W iz razloga što se smanjuje cooldown na Q, a Q je sve što vayne ima od mobility-ja za bježanje (ako isključimo E) jer recimo ja više preferiram da se mogu češće repozicionirati kad se borim u lane nego da imam veći dmg output sa W.

Govorim ti ovo kao iskusniji igrač i kao Vayne main već dugi vremenski period, nek ti Death_Zombie objasni malo više kao još iskusniji ADC main.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 6:21 (BannedOnThisForum).
14 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Ne znam koji Pandza ovo govori, ali ako je viva la Pandza onda stvarno no comment.... Vayne TREBA da bude što pasivnija u lane, ako ima priliku da bude agresivna, nek bude agresivna, tj ako zna šta radi. Eto mrtav umoran sam prije 3 sata igrao duo sa ninjeeekom pa je bio zadovoljan mojim "performansom" u plat rankedu kao Vayne, 8/0 u početku ali to je ništa naspram 8/0 enemy lissandre koja je roflstompala pa smo izgubili game sa mojih 11/3 (Riven je mene i ninjeeeka doslovno 2 hitala, a sad zamisli šta bi nam tek lissandra uradila...) Odigraj game sa mnom da igram Vayne, slušaj mene šta ti kažem i bit će sve 5. Kao Vayne protiv svog countera ne igraš agresivno, osim ako baš imaš priliku za to. Draven je od pasiv reworka smeće, tako da njena ni ne spominji.

Na Vaynici se iskreno uvijek maxa Q > W iz razloga što se smanjuje cooldown na Q, a Q je sve što vayne ima od mobility-ja za bježanje (ako isključimo E) jer recimo ja više preferiram da se mogu češće repozicionirati kad se borim u lane nego da imam veći dmg output sa W.

Govorim ti ovo kao iskusniji igrač i kao Vayne main već dugi vremenski period, nek ti Death_Zombie objasni malo više kao još iskusniji ADC main.

Ne vjerujem da je draven baš neko smeće sad...Istina pasiv mu je malo lošiji ali svejedno mislim da je poprilično jak ADC. Slažem se u potpunosti s ovim što si rekao, da vayne mora biti što pasivnija u early game, pogotovo ako igra protiv caitlyn koja ima 60 puta veći range od nje. Ali mislim da 1v1 vayne moze svakog adc-a ubit. Mislim da je najbitnije sa vayne pogodit E kako treba i onda je sve lagan posao. I naravno bilo bi dobro da ti support zna što radi.

14 godina
neaktivan
Pandza90 kaže...

Sorry, ali ovaj mi je post full pun ega. Od oba Pandze, imam feeling kao da su postovi prema njemu "I'm the best, everybody else is trash." . Čisto s objektivnog gledanja :)

15 godina
League Of Legends

bas me zanima sta sam to mehanicki lose odigro, na laneu sam drzao korak s dravenovom farmom iako sam cijelo vrijeme farmo ispod towera. kad smo izasli iz lanea napravio sam 4 killa,  u tf me nisu mogli ubiti iako sam bio focusan, zavrsio game s 5/3 negdje taj score ne sjecam se vise.

izgubili smo jer je draven bio prefedan iako me je ubio samo jedanput

agresivno s vayne protiv dravena? razmisli malo o tom

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice