League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.365.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav svima,

jel netko zainteresiran za večerašnji 5on5ARAM Cup

Ja bi rado odigrao, ali nemam ekipe za sad...pa eto nadam se da će se naći još 4 dobrovoljaca :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...
NinjEEEk kaže...

Jel igra jos ko od vas ovaj "Platinum vs silver"?

vise manje skupi se team od 5 igraca koji su platinum/diamond i igraju protiv 5 likova koji su neka bronca/silver i govore im kako da se poboljsaju xD

pre fun je i ovi sto su diamond 1,2 daju dobre tipove, pa ako se neko od vas zeli poboljsat sto ste manji elo udjite u chat "Platinum vs Silver" na westu (ili neko ko je veci elo pa zeli pomoc)

ja san taman odigra to i dodala su me trojica nakon game da ih kazen par stvari , iako san svojen laneu govoria sta je krivo radia u laning fazi , ja san ima lika na midu laneu(DII) koji je igra protiv GV i izgubia sa 6-0 neznan kakve su to baze ali ovo moze stvarno pomoc ljudima sa manjin ligama da nauce par stvari ali najvazniji faktor je da ti ljudi znaju kad faliju i da im ti njima samo objasnis kako su mogli bolje odigrat

pa da upravo to, imas likova sto nakon gamea odma samo odu i ne zanima ih nista a imas likova koji zele naucit, tako su mene nakon gamea dodala 2 i pitala sto su failali i kako da se poboljsaju jer su ovi likovi protiv kojih su oni igrali odma otisli.. 

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan

igra bi ja ako nekome fali igraca - lvl 25 nick - Marcel23JDM eu east i na esl-u isti nick

Eat,sleep,race
15 godina
neaktivan
Zero Chance kaže...

Pozdrav svima,

Ja bi rado odigrao, ali nemam ekipe za sad...pa eto nadam se da će se naći još 4 dobrovoljaca :)

Eh ja bi vrlo rado ali vidim da je to za east.

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
12 godina
protjeran
Zero Chance kaže...

Pozdrav svima,

ja bi al sam banan do srijede,mogu posudit acc od frenda.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Orianna je stvarno zabavna za igrati :D

Taj dmg! Taj dmg!
'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...

bolje ti je ic build tear + RoA , nakon sta mie weirdek reka da ga provan odtad se ne vracan na stari build

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:41 (Anzulolz).
14 godina
neaktivan

Sjećam se davno kada sam probao Oriannu pa mi nije pasala....a već zadnjih tjedan dana razmišljam da je kupim, jer je brutalna u dobrom team compositionu :)

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Sjećam se davno kada sam probao Oriannu pa mi nije pasala....a već zadnjih tjedan dana razmišljam da je kupim, jer je brutalna u dobrom team compositionu :)

Mf, Leona/Thresh, Orianna, Malphite i recimo Amumu. Karanje nad karanjem {#}, težak wombo combo za potrefiti, ali uz dobru komunikaciju sve je moguće. Taj combo bi trebao samo ultovima whipe-ati enemy team.

EUW: MushRoomD
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Aliser kaže...

bolje ti je ic build tear + RoA , nakon sta mie weirdek reka da ga provan odtad se ne vracan na stari build

Taj build je uvijek bio  zakon  i ja sam ga uvijek isao na vecini , samo je problem bio sto bi ti trebalo dugo vremena da dobijes puno AP, jer bi se otprilike ovako islo boots>tear>ROA>Rabadons pa tek onda tear u AA i tek bi tada dobio onaj ogromni AP boost, sada u S3 je smanjen cost itema tako da se ovo moze prije dobiti.

LoL-scarface797(EU-West)
18 godina
League Of Legends

Što niste igrali jučer bug custom 5vs5 :D ?

Nevidim nikakvih screenova, nije valjda da ste odustali čim mene nema :P

Došao danas popoldan tek doma.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

nije tebe bilo, ja nisam mogao zbog priprema za maturu i na kraju nije nista bilo od tog {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

nije tebe bilo, ja nisam mogao zbog priprema za maturu i na kraju nije nista bilo od tog {#}

Ajde sretno ti na maturi...

P.S. Bez vas dvojce nema tradicije ;) 

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
Tkalle kaže...
win4crazzy kaže...
tommy2103 kaže...

Ajde sretno ti na maturi...

P.S. Bez vas dvojce nema tradicije ;) 

heheh hvala ostao jos engleski koji mi je nebitan trebam samo dobit 2

ali zato je jucer bilo kriticno, ucio cijeli dan da danas rasturim i da napisem tu matematiku za 5 

tako nekako, kada se nikom drugom neda nazalost

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
League Of Legends

ovaj twitch chat je op :D

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To se fura već dugo vremena i gotovo na svim strimovima.

Počelo je to stvarno nervirati a više i nije toliko smiješno kao što je nekada i bilo.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto uopce citate chat na twitchu lol

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

6 0 hvala 0
16 godina
NinjEEEk kaže...

zasto uopce citate chat na twitchu lol

zato jer je zanimljiviji od streama. rijetko kad gledam full screen i onda kad nema nista na streamu gledam kaj ima na chatu

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
18 godina
Anzulolz kaže...

Ovisi o situaciji. Meni je osobno CDR na Orianni krucijalan, i tu je Atena nezamljenjiva. Naravno u tom slučaju u tfu doslovce ništa dmga nemožeš primiti i lakša si meta.

Recimo ako imaš dobar frontline u timu, i više manje si siguran da će pealat njihove initiatore slobodno se može ići na čisti ap/cdr build uz rushanje atene, bez potrebe za RoA-om koja u tom slučaju daje beskorisne statse.

Uostalom, vidim da se i projkići nisu odlučili, ocelote i dalje uvijek rusha Atenu/morello npr bez obzira na comp. pa odmah zatim zhonyu.

http://www.probuilds.net/champions/Orianna

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao nevjerojatan game sad, nažalost zaboravio uzet screenshot.

Znači moj tim: Vayne ( ja ), Master Yi, Ezreal

Njihov tim: Master Yi, Graves, Ashe

Doslovno nas je njihov Master Yi sam pobjedio, znači u početku ga je naš Ezreal nafeedao, i u roku od 10 minuta nas je ubijao ko manijak, nismo mu mogli ništa.

Score mu je bio 33/0/0, a score od Gravesa i Ashe iz njegovog teama 0/9/0 i 0/8/0, da bi oni na kraju pobjedili.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Diamond je počeo ponovo strimati:

http://www.twitch.tv/tehdiamondz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Kad pocinje summer lcs?

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan lik pita u lol grupi   - zašto nema crnca u LoLu ?(champion)

- jer bi bio prejeftin

AHAHHAHAHAHAHHAHAHHA

eune : Flaeryy

15 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ja mislim da je to zato što na Summoners Riftu nema pamuka...

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
You racist motherfu****s hahahah :D cek zar nije old traditional karma niger :O
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
League Of Legends

Teško mi je zamisliti takvu orijentalnu ženku kao crnkinju :) Jedini niggah bi mi možda bio Jax, da ga bace u katran.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Summoners Code

euw: flekica
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
guls kaže...

Teško mi je zamisliti takvu orijentalnu ženku kao crnkinju :) Jedini niggah bi mi možda bio Jax, da ga bace u katran.

Pa malzahar je crnac

13 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Summoners Code

Ova prva. HAHAHHAHAAHH, to se i meni dogadja samo sa poljacima {#}

EDIT: sry na double postu

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 13:57 (Rayz00).
14 godina

huehuehue u think so? :D

look how pretty he can be :)

al nije crn nego je više onako arab style... 

Fuck me I'm famous.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice