http://dd.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1eaydn/whos_ready_for_the_shurima_patch_time_for_some/ 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jebali vas 6lp, 8lp, 5lp, ja sam dobivao po 1 i gubio sljedeci game po 20 pa nisam tu plakao.
ja vec 2 mjeseca pokusavam uc u gold pa ne ide i ne ide, jednostavno nemogu uc ako igram samo supportove i junglere, jel ima ko kakav savjet?
ja vec 2 mjeseca pokusavam uc u gold pa ne ide i ne ide, jednostavno nemogu uc ako igram samo supportove i junglere, jel ima ko kakav savjet?
Igraj carry uloge ?
Igraj carry uloge ?
igrao sam u season 1 i sa vremenom su mi vise pocele lezati uloge support/tank i stvarno sam zaglavio na ovakvim ulogama, npr mi je sejuani main od kad je izasla
hmm, ja sam isto uvijek igrao supp/jung, sad sam poceo top/mid, ali samo nekoliko championa, recimo akali, zed, kha, i mogu reci da imam bolji winrate, samo da mi skola zavrsi i mogu pocet igrat opet :D
First division problems, 6 lp all day erryday
zali se kad budes dobivao 0 lp 4 gamea zaredom 
First division problems, 6 lp all day erryday
zali se kad budes dobivao 0 lp 4 gamea zaredom 
Dogodilo mi se to ;) al sam iduci game onda dobio 50 o.O
Krenulo i mene :D
Za sekund sam mislio da ti je nick "SharkCock" 
ahahahaah
People see what they want to see.
Partija odigrana sa Tommy-em :D
Gank all day bot :D
trebala je biti malo vjezba premade jungle\mid
al teemo plakao za gankove pa san jedva vidio mida :D
Partija odigrana sa Tommy-em :D
Gank all day bot :D
trebala je biti malo vjezba premade jungle\mid
al teemo plakao za gankove pa san jedva vidio mida :D
Ahahah, ja pojma nemam šta se dešavalo cijeli match :D
Znam samo da sam se gotovo svo vrijeme pitao kako je Trynda izgubio od Shena onako žestoko :D
People see what they want to see.
Lord Nofak not fuckin anybody 
http://www.reignofgaming.net/blogs/a-different-view/oldmaneyebrows/24210-why-blue-ezreal-is-the-real-deal
za one kojima se ne da čitat ukratko pros i cons
pros:
Cheap ingredients / easier to build
Good sustain in lane
Self peels more easily
Can kite more effectively
Higher quality and quantity of ability spam and poke; 168 mana regen per minute and 500-1,500 mana for each time out of base is way more opportunities
Better sieging (see above)
Passive stacks much more easily and constantly
Better able to bait and make bold / aggressive plays
cons:
Less single target damage / burn due to no crit and less basic damage
Poorer early game and mid game in team fights; harder to get kills in early / mid lane fights
Less damage against caught / perma cc’d targets
Not in play until you finish three core items
Manamune takes a while to stack, even for him
Kills turrets less quickly
Not as one-size-fits-all as a standard build in late game; jungle/mid/top have to supply more damage, especially if the game gets past 15k gold for the carries.
Inače pitanje za sve vas:da li mislite da slijedeći itemi zaslužuju remake iz razloga što ih gotovo više ni ne viđam ingame:Wits End(vidio zadnji put na ww i jednom na nautilusu),Atma,Ohmwrecker (za ovaj item me zanimaju iskustva jer ga valjda nikad nisam kupio)
Vjerujem da je ATMA kao item izgubio svoj smisao. Uz današnje bruisere.
A što se tiče Wit's End, ne vjerujem da se više isplati raditi...nije problem toliki rework itema, koliko su oni reworkali metu iz S2....Irelija danas štanca onaj Zephyr kako već, a ne više Wit's End..ako se ne varam to je bio jedan od core na njoj u S2. Nisam siguran pa me nemojte popljuvati :(
Wits End je bio jedan od boljih itema u S2 koji se buildo na Udyr-u, Ireli, Shyvani itd. Mislim da su svi statsi ostali isti (možda su ih čak i smanjili, nisam siguran), ali zato su cijenu itema povećali tak da ga se praktički ne isplati uzimat (postoje bolji itemi koji daju više za taj gold)
Bio se već netko na forumu pohvalio prije koju stranicu kako ima tu opciju na svojoj logitech tipkovnici.
Što se tiče wits end njegova upotreba u s3 je nestala manje više,viđam abyssal,spirit,banshee,athen holy g. ali wits je po meni kompletno ispao iz mete.
Vjerovali ili ne i warmog sve rijeđe viđam botrk je kompletno promjenio metu.
Bio se već netko na forumu pohvalio prije koju stranicu kako ima tu opciju na svojoj logitech tipkovnici.
taj sam! :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Od10884Mv7M
http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1187510
Ekipa sta preporucujete za pocetnika?
Patch 3.7: Nunu jungle worldwide inc.
Ekipa sta preporucujete za pocetnika?
master yi, ryze - ak si čisti početnik
jax,akali, garen, annie, ashe - malčice napredniji za početnike