League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.431.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Za sve vas koji igraju eza i isprobavaju "blue ez" vrlo detaljno objašnjenje

http://www.reignofgaming.net/blogs/a-different-view/oldmaneyebrows/24210-why-blue-ezreal-is-the-real-deal

za one kojima se ne da čitat ukratko pros i cons

pros:
Cheap ingredients / easier to build
Good sustain in lane
Self peels more easily
Can kite more effectively
Higher quality and quantity of ability spam and poke; 168 mana regen per minute and 500-1,500 mana for each time out of base is way more opportunities
Better sieging (see above)
Passive stacks much more easily and constantly
Better able to bait and make bold / aggressive plays

cons:
Less single target damage / burn due to no crit and less basic damage
Poorer early game and mid game in team fights; harder to get kills in early / mid lane fights
Less damage against caught / perma cc’d targets
Not in play until you finish three core items
Manamune takes a while to stack, even for him
Kills turrets less quickly
Not as one-size-fits-all as a standard build in late game; jungle/mid/top have to supply more damage, especially if the game gets past 15k gold for the carries.

Inače pitanje za sve vas:da li mislite da slijedeći itemi zaslužuju remake iz razloga što ih gotovo više ni ne viđam ingame:Wits End(vidio zadnji put na ww i jednom na nautilusu),Atma,Ohmwrecker (za ovaj item me zanimaju iskustva jer ga valjda nikad nisam kupio)
EUNE:ljub1ss1mo :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Vjerujem da je ATMA kao item izgubio svoj smisao. Uz današnje bruisere.

A što se tiče Wit's End, ne vjerujem da se više isplati raditi...nije problem toliki rework itema, koliko su oni reworkali metu iz S2....Irelija danas štanca onaj Zephyr kako već, a ne više Wit's End..ako se ne varam to je bio jedan od core na njoj u S2. Nisam siguran pa me nemojte popljuvati :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends

Wits End je bio jedan od boljih itema u S2 koji se buildo na Udyr-u, Ireli, Shyvani itd. Mislim da su svi statsi ostali isti (možda su ih čak i smanjili, nisam siguran), ali zato su cijenu itema povećali tak da ga se praktički ne isplati uzimat (postoje bolji itemi koji daju više za taj gold)

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
16 godina
League Of Legends

PBE: Tastature sa displejima dobivaju novi feature:

http://i.imgur.com/Uwmxa1U.jpg

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.5.2013 19:35 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Bio se već netko na forumu pohvalio prije koju stranicu kako ima tu opciju na svojoj logitech tipkovnici.

13 godina
neaktivan
League Of Legends
Evo atmu nisam vidio sigurno nekoliko mjeseci bez pretjerivanja,ne znam po meni bi se nešto trebalo napraviti s tim itemom ,a ohmwrecker nitko ga nije ni spomenuo mislim da to sve govori o samom itemu :D

Što se tiče wits end njegova upotreba u s3 je nestala manje više,viđam abyssal,spirit,banshee,athen holy g. ali wits je po meni kompletno ispao iz mete.

Vjerovali ili ne i warmog sve rijeđe viđam botrk je kompletno promjenio metu.
EUNE:ljub1ss1mo :)

0 0 hvala 0
14 godina
AmonZero kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Bio se već netko na forumu pohvalio prije koju stranicu kako ima tu opciju na svojoj logitech tipkovnici.

taj sam! :D

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako se vam cini nova Lissandra, danas sam ju probo i meni je bas kul..

ubojit kombo strasno :) q, ulti, e pa w pa q opet i ignete uz stun od skoro 3 sec,

po meni ima velik utjecaj na TF i bas zbog toga mi jedan od boljih heroja zadnje vrijeme..{#}

www.mmw.hr
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ekipa sta preporucujete za pocetnika?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Patch 3.7: Nunu jungle worldwide inc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RazorSkull kaže...

Ekipa sta preporucujete za pocetnika?

master yi, ryze - ak si čisti početnik

jax,akali, garen, annie, ashe - malčice napredniji za početnike

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina

Prosli tjedan kupih Rumblea i poceh intenzivnije igrati Cait, dat lak {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

rijetko se šta dobro nađe na LoL Croatia stranici na fejsu {#}

11 8 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

3 carrija koja najviše igram su mi nerfali {#} ( ako ništa prije sam na Varusu dizo Q i mogo bi se vratiti tome ).

Smatram da su Diana i Zed overnerfani,ali sve će se to brzo otkriti.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

U pravu si s dianom, ali zed  je zasluzio  i vise od ovog nerfa.

EDIT : GRAMMAR DRUNK JEJEJEJEJE

a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 15:39 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo povećanje CD-a na Zedu znači dvije stvari: tijekom trajanja W-a more samo jedan E ispaliti i tijekom trajanja ulte isto samo jedan E more ispaliti ( naravno bez CDR-a ), što u teoriji znači da gubi puno pokea i burst damagea... ali kažem vidjet će se sve ubrzo

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo nerfaju nerfaju nerfaju, umisto da buffaju ove malo slabije, igra bi bila zanimljivija.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tocno to.... sve samo nerfaju... i onda dok nesto se otkrije novo ovi ostali su useless jer su prethodno nerfani kako se nebi igrali samo oni nego da se otrkije nesto novo ....

Fck logic...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
neaktivan
League Of Legends

zato sto je ova igra zapravo jos jako mlada i neizbalansirana, a oni svako alo novog chapiona, novo ovo, novo ono...

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...

zato sto je ova igra zapravo jos jako mlada i neizbalansirana, a oni svako alo novog chapiona, novo ovo, novo ono...

za jedno 15 godina...

17 godina
League Of Legends

Akali

These two changes are intended to give Akali's kit some utility. With Twilight Shroud now granting vision where it's placed, Akali can perform interesting jungle and lane jukes by first casting Twilight Shroud to gain vision of an enemy or jungle monster, and then using Shadow Dance as an escape tool. Overall, it should be a cool little trick that adds some depth to this ability.

• Twilight Shroud
    • Now grants vision in the area of effect
  • Shadow Dance
    • Essence of Shadow charge time reduced to 30/22.5/15 seconds from 35/25/15

Escape ability je sada postao nešto lakši s Akali nakon onog nerfa na shroud. Jungle creeps <3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
a man , a city and a lighthouse
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.5.2013 23:34 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pretopstavljam da bi bivši Copenhagen Wolves-i mogli biti Dig EU

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sa ovim nerfovima u šumi mislim da bi top 3 junglera sada lako mogla biti Cho'Gath, Nunu i Maokai. 

Dajem ruku da će Maokai opet zaživjeti u ovome Summer LCSu, problem je što su sada u meti support jungleri i na svima moraš buildat Locket, Spirit of the ovisi koji jungler, Runic i onda tek imaš mjesta zapravo za nekakav item kao što se buildao u sezoni 2. 

Najviše očekujem od TheOddOnea da ga prvi uzme i onda će nakon njega svi, iako mu je u zadnje vrijeme Cho'Gath S3 = Maokai S2, imao je 100% win ratio u Spring LCSu.

Ne znam kako stvari stoje u qualifierima nisam imao vremena pratiti baš, igrao sam dosta SoloQ kao jungler i par puta sam uzeo Maokaia, problem je što mu je mana cost za sve jako jako velik.

A kada castaš ulti, nitko zapravo ne stoji u njemu i to je problem u SoloQ, ali profesionalni igrači to mogu iskoristiti. Kupiš Tear i gledaš koliko smiješno OP postaje. 

Nerfali su Vi, Xina, Jarvana, Volibeara i ostalu ekipu koja je dominirala, mislim da će sada sa ovim novim patchem neki buffovi itema i nerfovi champova promjeniti metu što se tiče junglanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Dog in the jungle OP

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

Sa ovim nerfovima u šumi mislim da bi top 3 junglera sada lako mogla biti Cho'Gath, Nunu i Maokai. 

Dajem ruku da će Maokai opet zaživjeti u ovome Summer LCSu, problem je što su sada u meti support jungleri i na svima moraš buildat Locket, Spirit of the ovisi koji jungler, Runic i onda tek imaš mjesta zapravo za nekakav item kao što se buildao u sezoni 2. 

Najviše očekujem od TheOddOnea da ga prvi uzme i onda će nakon njega svi, iako mu je u zadnje vrijeme Cho'Gath S3 = Maokai S2, imao je 100% win ratio u Spring LCSu.

Ne znam kako stvari stoje u qualifierima nisam imao vremena pratiti baš, igrao sam dosta SoloQ kao jungler i par puta sam uzeo Maokaia, problem je što mu je mana cost za sve jako jako velik.

A kada castaš ulti, nitko zapravo ne stoji u njemu i to je problem u SoloQ, ali profesionalni igrači to mogu iskoristiti. Kupiš Tear i gledaš koliko smiješno OP postaje. 

Nerfali su Vi, Xina, Jarvana, Volibeara i ostalu ekipu koja je dominirala, mislim da će sada sa ovim novim patchem neki buffovi itema i nerfovi champova promjeniti metu što se tiče junglanja.

Ima puno potencijanih jnglera sada... elise,heca..... jer je elise ajmo reci dobila neki balans ako se to moze zvat balans... tako da nije bas nesto otezano...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma Nasus jungle all day all night :)

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nisi ni svjestan koliko sam se puta na dan rezao sto te nema :( hahah
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
14 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja  ne  znam  ni  ko  si  ti  xD

'I samo mi dozvoli da ja nastavim, da nastavim gdje sam svoju sjenu ostavio' Mel
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 13:01 (Aliser).
Moj PC  
2 2 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice