Zašto je Udyr u šumi toliko OP? Ima strašan clear, mislim da sam sve onak u 3 minute samo spamam spelove, ne može mi nitko ništa.
Mislim da je najjači lik sto posto.
ima dobre spelove za šumu i svaki spell mu ima pasiv
Zašto je Udyr u šumi toliko OP? Ima strašan clear, mislim da sam sve onak u 3 minute samo spamam spelove, ne može mi nitko ništa.
Mislim da je najjači lik sto posto.
ima dobre spelove za šumu i svaki spell mu ima pasiv
Pozz jel ima nade za mene? Za jednog nooba kao sto sam ja
Samo stavi Last Whisper umjesto statika ili phantoma, i you're good to go :) Pogotovo na MF gdje AS i nije toliko presudan kao kod drugih kerija
eto ukratko.
Uzimaj flash + barrier za spellove na ad-u , ak ne igraš ad-e opet flash je must spell (osim na određenim championima al zasad ti to nije bitno) , a ko drugi spell mozeš ignite.
Gledaj buildove i masteriese prema ovom site http://www.probuilds.net/ točno ti piše koji item po redu kupovat.
Gledaj streamove i uči polako :D.
Udyr me iscarryo u Bronze IV.
Hue
s kojim likom na topu je najlakse iscarryat igru? renekton? darius?
Od ta 2 Renekton.
ajme sad sam bio na PBE i kad mi ulazi u game na tipkovnici g19 mi se pokaze screen sa svim statsima dok igram sa odredenim champom :D predobra stvar riot, predobra
Evo ponovo jedna ranked. Upravo je ovo razlog zašto obožavam igrati mid lane u zadnje vrijeme. Lakše mi je carry-ati nego kao adc. A ovaj pantheon je isto bio zvjer.
Takođe da vas pitam nešto..kako dokazati nekome u svom teamu da ti counteruješ samo sebe pickom? Ovaj je npr uzeo Ashe a protivnički team je imao Graves-a iako sam mu rekao da je Sivir njegov največi counter.
Ali, bitno je da smo pobjedili, zbog predobrog initiata od Pantheona i Jarvana.
eto ukratko.
Uzimaj flash + barrier za spellove na ad-u , ak ne igraš ad-e opet flash je must spell (osim na određenim championima al zasad ti to nije bitno) , a ko drugi spell mozeš ignite.
Gledaj buildove i masteriese prema ovom site http://www.probuilds.net/ točno ti piše koji item po redu kupovat.
Gledaj streamove i uči polako :D.
Koristim Flash i Ignite, ni sam ne znam zasto sam ovo stavio, nisam ja bas iskusan igrac, prvo sam krenuo onako iz zabave ponekad igrat, eventualno jednom u tjedan dana i sad sam se navuko.
WW OP Build
Evo ponovo jedna ranked. Upravo je ovo razlog zašto obožavam igrati mid lane u zadnje vrijeme. Lakše mi je carry-ati nego kao adc. A ovaj pantheon je isto bio zvjer.
Takođe da vas pitam nešto..kako dokazati nekome u svom teamu da ti counteruješ samo sebe pickom? Ovaj je npr uzeo Ashe a protivnički team je imao Graves-a iako sam mu rekao da je Sivir njegov največi counter.
Ali, bitno je da smo pobjedili, zbog predobrog initiata od Pantheona i Jarvana.
Sve ovisi o skillu,ashe moze razguziti gravesa,sa teemom uvijek razguzim garena naravno jer je "counter" ali isto tako nikad nisam izgubio s garenom protiv teema ako se sjecam 5-6 puta sam igrao tako i pobijedio sam zbog skilla,jer jer je protivnik bot ugl kod tih countera i da si counteran ne znaci da ces izgubit,sve je do skilla
jel se moze nekako povecat camera distance jer na 1280*1024 izgleda boze sacuvaj, nemos vidit pola minion wavea, vidim po netu da svi kaze nabavi veci monitor vecu rezoluciju, pa ne pada mi na pamet da kupim novi monitor kad mi ovaj skroz valja
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
e onda mi ti uzmi novi monitor, ja samo pitam jel se moze promijenit
ja kad sam spojio tv na laptop da vidim kakav je view distance odjednom sam vidio pola mape, vidim nexus i dragona bez da uopce micem mapu 
Od ta 2 Renekton.
a opcenito s kim je najlakse iscarryat igru od TOPera?
e onda mi ti uzmi novi monitor, ja samo pitam jel se moze promijenit
Zicaj mamu i tatu da ti daju 800kn. Ako tolko nemas, onda stedi na razne nacine pa ces imati.
Nema to s kim je najlakše, ako znaš dobro igrati možeš otići i Evelynn na top i lako carry-jati game. Ja sam ti rekao recimo Renekton jer ne treba mnogo da se nauči njegova mehanika igre, a može biti beštija ako se zna igrati.
Od ta 2 Renekton.
Možeš sa bilo kim sa kim si dobar, al ovak globalno jax,akali,khazix,zed mogu carryat gameove lako . Naravno preduvjet je da si jako dobar :D.
Koji je ovo, instalirao sam Win 7 i instalirao LOL i pokrenem i onaj update me žešće kara, stoji na 33% pa dođe na 99% pa se vrati i na kraju nis. Jel sam zaboravio nesto ili sta? Imo netko možda sličan problem?
?
Nema to s kim je najlakše, ako znaš dobro igrati možeš otići i Evelynn na top i lako carry-jati game. Ja sam ti rekao recimo Renekton jer ne treba mnogo da se nauči njegova mehanika igre, a može biti beštija ako se zna igrati.
On je bestija kako god okrenes 
ja kad sam spojio tv na laptop da vidim kakav je view distance odjednom sam vidio pola mape, vidim nexus i dragona bez da uopce micem mapu 
Nadam se iskreno da je to sarkazam, jer bezobzira koju rezoluciju imas, view je isti...
To nebi bilo nikako fer da igraci koji imaju recimo 1200p vide vise od onih koji imaju 1080, igra bi bila prakticki onda pay2win.
Nadam se iskreno da je to sarkazam, jer bezobzira koju rezoluciju imas, view je isti...
To nebi bilo nikako fer da igraci koji imaju recimo 1200p vide vise od onih koji imaju 1080, igra bi bila prakticki onda pay2win.
ima razlika
http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000002.jpg.html - mala 4:3 rezolucija
http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000001.jpg.html 1920X1080
ALi jeste tako, Haris ti je postavio razliku.
Ja mogu lijep i komotno igrati na laptopu sa rezolucijom 1280*800 dok na računaru sa monitorom od 1280x1024 je praktičgi nemoguće igrati.
ja na 4:3 monitoru i rezolucijom 1280x1024 se mucim. Sa locked kamerom ama bas nista ne vidim pa cijelo virjeme moram gledat okolo lika jer ima sta ili ne i dok ja to radim u vecini slucajeva mi iskorci netko sa druge strane i poginem. Eh zivjeli crt monitori
ima razlika
http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000002.jpg.html - mala 4:3 rezolucija
http://s1154.photobucket.com/user/CagedCalibur/media/League%20of%20Legends%20-%20Screenies/LoL%20-%20Random%20Screenies/LoL-Screen000001.jpg.html 1920X1080
Pricao sam o 16:10 i 16:9 rezama, zato sam i rekao 1200 i 1080. A za 4:3 i 16:9 (16:10) naravno da ima jer vjerojatno nisu optimizirali igru za to radi niskih cijena 16:9 monitora danas. U hr se moze naci za nekih 500kn na njuskalu sta stvarno nije puno.
Jer da ima razlike svi bi igrali na 21:9 monitorima i gg no re :D.
mi moze ko objasnit kako igrat one ranked matcheve,tamo di idem na profil i gdje pise leagues,inace jayce mi je predobar heroj samo s njime igram super je :D al kad dobim debile u timu pozivcanim cijeli tim moram carry cim mene nema u fightu izgube,svaku rundu s njime imam po 20 killova i umrem negdje 2-3 puta :D
mi moze ko objasnit kako igrat one ranked matcheve,tamo di idem na profil i gdje pise leagues,inace jayce mi je predobar heroj samo s njime igram super je :D al kad dobim debile u timu pozivcanim cijeli tim moram carry cim mene nema u fightu izgube,svaku rundu s njime imam po 20 killova i umrem negdje 2-3 puta :D
http://leaguefunny.com/l2p/ ovo ti je oke guide za takve izreke sta vrebaju po ovom forumu. "uvjek dobim debile feedere itd...."
Najbolje je da gledas sebe i svoje greske i sta si mogao bolje napraviti da pobjedite a ne gledati druge i kritizirati njihove greske :)