Aatrox is a legendary warrior, one of only fivethat remain of an ancient race known as the Darkin
HMMMMM
Aatrox is a legendary warrior, one of only fivethat remain of an ancient race known as the Darkin
HMMMMM
Three of five - new main hue 
HMMMMM
nemora značit da svih 5 moraju bit champovi, možda je to tek tako spomenuto iako i ja iman osjećaj da bi ih moglo bit još, pogledajte splash art od Jaxa, poviše lanterne
HMMMMM
nemora značit da svih 5 moraju bit champovi, možda je to tek tako spomenuto iako i ja iman osjećaj da bi ih moglo bit još, pogledajte splash art od Jaxa, poviše lanterne
To je dodano na splash art u isto vrijeme kad je aarthox najavljen
Upravo. Kad sam maloprije na redditu vidio temu za Jax Splash art, otvorim sliku u lolu kad nigdje ničeg, to je tek nedavno ubačeno.
pa znan, vjerovatno će mu minjat lore kad Aarthox izađe ili nešto slično
Koji je ovo, instalirao sam Win 7 i instalirao LOL i pokrenem i onaj update me žešće kara, stoji na 33% pa dođe na 99% pa se vrati i na kraju nis. Jel sam zaboravio nesto ili sta? Imo netko možda sličan problem?
Nađjoh savršen lijek za griefere/trollere/feedere...
Izgubim game za njih,nema boljeg osjećaja :D
Sto se tice djece i losih igraca na rankedu, skuzio sam da je veca sansa da ce vas slusat i primat savjete ako imate neki skin jer vas tada gledaju kao nekakav autoritet. Cudno al u dosta slucajeva je istina... 
meni se vecinom dogada da bas oni koji imaju skin zesce trowaju game. I tako svaki put nazalost...
Ja sam valjda sljep jer nevidim il sta? o.O
Na jaxu sam ga primjetio odma al na ovome nemogu... -.-
Nasred slike,u razini usta od yetija vide se oci od neceg.
To sam vidio i reko gledam pa el to to? o.O
MIslio sam da je to samo snjeg...
Za sve one koji gledaju, a ne vide 
Cough # Pareidolia # cough
Zašto je Udyr u šumi toliko OP? Ima strašan clear, mislim da sam sve onak u 3 minute samo spamam spelove, ne može mi nitko ništa.
Mislim da je najjači lik sto posto.
ima dobre spelove za šumu i svaki spell mu ima pasiv
Pozz jel ima nade za mene? Za jednog nooba kao sto sam ja
Samo stavi Last Whisper umjesto statika ili phantoma, i you're good to go :) Pogotovo na MF gdje AS i nije toliko presudan kao kod drugih kerija
eto ukratko.
Uzimaj flash + barrier za spellove na ad-u , ak ne igraš ad-e opet flash je must spell (osim na određenim championima al zasad ti to nije bitno) , a ko drugi spell mozeš ignite.
Gledaj buildove i masteriese prema ovom site http://www.probuilds.net/ točno ti piše koji item po redu kupovat.
Gledaj streamove i uči polako :D.
Udyr me iscarryo u Bronze IV.
Hue
s kojim likom na topu je najlakse iscarryat igru? renekton? darius?
s kojim likom na topu je najlakse iscarryat igru? renekton? darius?
Od ta 2 Renekton.
ajme sad sam bio na PBE i kad mi ulazi u game na tipkovnici g19 mi se pokaze screen sa svim statsima dok igram sa odredenim champom :D predobra stvar riot, predobra
Evo ponovo jedna ranked. Upravo je ovo razlog zašto obožavam igrati mid lane u zadnje vrijeme. Lakše mi je carry-ati nego kao adc. A ovaj pantheon je isto bio zvjer.
Takođe da vas pitam nešto..kako dokazati nekome u svom teamu da ti counteruješ samo sebe pickom? Ovaj je npr uzeo Ashe a protivnički team je imao Graves-a iako sam mu rekao da je Sivir njegov največi counter.
Ali, bitno je da smo pobjedili, zbog predobrog initiata od Pantheona i Jarvana.
eto ukratko.
Uzimaj flash + barrier za spellove na ad-u , ak ne igraš ad-e opet flash je must spell (osim na određenim championima al zasad ti to nije bitno) , a ko drugi spell mozeš ignite.
Gledaj buildove i masteriese prema ovom site http://www.probuilds.net/ točno ti piše koji item po redu kupovat.
Gledaj streamove i uči polako :D.
Koristim Flash i Ignite, ni sam ne znam zasto sam ovo stavio, nisam ja bas iskusan igrac, prvo sam krenuo onako iz zabave ponekad igrat, eventualno jednom u tjedan dana i sad sam se navuko.
WW OP Build