LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Evo sta se dogodi kad dica previse gledaju streamove,danas neki lik banaje i lagano ja ocekujen normalne banove na razini silvera,a lik bana TF,aniviu i kayle i naravno oni uzeli amumua,shena,dianu,blitza...
Kad san ga ja pita zasto je to bana reka je '' noob go on www.twitch.tv and learn something about lol'' 
Omogući PP :D
A zakaj prodaješ? Može trejd za BF3 Premium?
Kiks :D evo sad su omogućene.
Prodajem zato jer mi se više ne da igrati, igrao sam sa ekipom dok nisu rasprodali acceve, sad mi je totalno dosadno samom, čast izuzecima - ali community se sve više srozava.
Imam BF :P
zasto bi rank najvise ulazio u cijenu? ako si los kad-tad ces pasti, a opet ako si dobar iz bronce 5 ces se dici gore, sad ima li smisla pokretat raspravu o elohellu...
.
zasto bi rank najvise ulazio u cijenu? ako si los kad-tad ces pasti, a opet ako si dobar iz bronce 5 ces se dici gore, sad ima li smisla pokretat raspravu o elohellu...
Zato što acc sigurno ne kupujem zbog RP-a. Mogu RP i ovako kupiti.
Zato što acc sigurno ne kupujem zbog RP-a. Mogu RP i ovako kupiti.
I onda ces ponovo pasti na low elo jer si SCRUB !
hmm da samo sto s novim sustavom nemozes pasti vise (samo divisione mozes), ako dodes na platinum nemozes vise pasti na gold..
ne kupujes ti zbog rp-a. Postoje ljudi koji zasigurno kupuju acc zbog broj championa - time si uštede novac, a ponajviše vrijeme. 70 nije mala brojka - a preko 10k rp-a je skoro 60 eura rp-a.
da i u accu dobiješ platinum rank - past ces ili ces se izdici na diamond zahvaljujuci tome kako igras, tako da je to najmanja stavka u svemu tome.
samo cemu tako mala cijena?
ranked sam igrao u s2, dosao do 1400 elo.
u s3 nisam niti igrao ranked, jbg nema vise ekipe sa kojom sam igrao - a na solo mi ne pada na pamet, gubit zivce bez potrebe.
mijenjam lvl 30 eu west acc za lvl30 eu east account, za detalje javite se na pm
evo ovdje par detalja:
Normal:
656 WINS
699 LOOSE
Ranked:
17 WINS
15 LOOSE
Bronze Division 1
56 champa otključano, 2 rune pagea i 12 razlicitih runeova (x9)
heheheh ovo je definitivno rekord 

nije
Jel koji hrvat u challenger?
Nije dobio takav ban nakog prvog puta, sigurno je "poznat" tribunalu.. Pravila su stroga ako ponavljas iste greske, nejde odma ban4life ako si jedanput zavrsio u tribunalu ili ako si jednom leavo game is nekog razloga..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Igram lol na ovom acc-u vec vise od godinu dana i nikad ali bas nikad nisam dobio ban,nezz kako vi to poberete :)
heheheh ovo je definitivno rekord 

Je li te to stvarno banovalo i zasto ? Bas me zanima ? Zar su im toliko strikta pravila ?
nisam ja dobio ban... frend dobio pa vidim tu temu tu pa da postavim... ovo mu je mislim 5 ban, ja slabo to igram tu i tamo ubijem vrijeme
Evo 12 sam level skupio sam novca,sad me zanima koga da kupim? Frendovi mi kazu da uzmem Kha'zixa pa da naucim s njim ili da si uzmem Fioru. Molim jos vasu preporuku!
Uzmi Dariusa na tim malim levelima xD, neće ti moći ništa
Uzmi Dariusa na tim malim levelima xD, neće ti moći ništa
definitivno, Darius op xD uostalom kog god champa da uzmes naucit ces s njim igrat..
Evo 12 sam level skupio sam novca,sad me zanima koga da kupim? Frendovi mi kazu da uzmem Kha'zixa pa da naucim s njim ili da si uzmem Fioru. Molim jos vasu preporuku!
kha zix je dobar zato što je mid/junggle a možeš ga i mid plus stvarno je op ako ga naučiš pa ti ga predlažem darius više nije ko što je nekad bio makar po meni
Znam da je off topic ali ima li netko iskustva sa kupovanjem na player auctions :D
Dali Fiddleov ulti i W rade i nakon sto se baci onaj Woglet/Zhonya?
ulty radi, ali w ne
Ulty radi zato sto si vec channelao spell, a W se aktivno channela dok drainas hp
Ja sam jucer skupio i premisljao se izmđu kha zixa i riven al posto je riven nerfana ipak kupih kha zixa, lik je nadmasio moja ocekivanja a i nije toliko kompliciran koliko sam ja mislio, mada jos nisam s njim super igram ga junglera i bas mi lezi. Preporucujem svakome!! 
Ja sam jucer skupio i premisljao se izmđu kha zixa i riven al posto je riven nerfana ipak kupih kha zixa, lik je nadmasio moja ocekivanja a i nije toliko kompliciran koliko sam ja mislio, mada jos nisam s njim super igram ga junglera i bas mi lezi. Preporucujem svakome!! 
Ja sam bas danas kupio Kha'zixa i predobar mi je. Prvo sam mislio da ga je tesko igrat pa jer sam ja lvl 12 sam se premisljao ali nije opce tezak,igram solo top. Isto preporucujem svakome ako meni nije tezak koji sam 12 lvl onda nece biti ni vama!
Ovih dana (zahvaljujuci IEM-u) nemos uci u normal game bez da dobijes fail Kha'zix-a -.-
ekipa aj baci neko link od onog programčića što pokaže koliko je acc star