League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.402.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Pa ja cu se ranit kolko je ovo mobilno smece lose od buga.... Nema ni edit plus napisem ajme txta i dobijem "stranice nedostupne gresku"
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sta se dogodi kad dica previse gledaju streamove,danas neki lik banaje i lagano ja ocekujen normalne banove na razini silvera,a lik bana TF,aniviu i kayle i naravno oni uzeli amumua,shena,dianu,blitza...

Kad san ga ja pita zasto je to bana reka je '' noob go on www.twitch.tv and learn something about lol'' {#}

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
23 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Omogući PP :D

A zakaj prodaješ? Može trejd za BF3 Premium?

kuku lele

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Kiks :D evo sad su omogućene.

Prodajem zato jer mi se više ne da igrati, igrao sam sa ekipom dok nisu rasprodali acceve, sad mi je totalno dosadno samom, čast izuzecima - ali community se sve više srozava.

Imam BF :P

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

zasto bi rank najvise ulazio u cijenu? ako si los kad-tad ces pasti, a opet ako si dobar iz bronce 5 ces se dici gore, sad ima li smisla pokretat raspravu o elohellu...

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 16:22 (definho).
Moj PC  
1 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

.

kuku lele
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 16:31 (Legiija).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

zasto bi rank najvise ulazio u cijenu? ako si los kad-tad ces pasti, a opet ako si dobar iz bronce 5 ces se dici gore, sad ima li smisla pokretat raspravu o elohellu...

Zato što acc sigurno ne kupujem zbog RP-a. Mogu RP i ovako kupiti.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
definho kaže...

Zato što acc sigurno ne kupujem zbog RP-a. Mogu RP i ovako kupiti.

I onda ces ponovo pasti na low elo  jer si SCRUB !

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
neaktivan
definho kaže...

hmm da samo sto s novim sustavom nemozes pasti vise (samo divisione mozes), ako dodes na platinum nemozes vise pasti na gold..

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ne kupujes ti zbog rp-a. Postoje ljudi koji zasigurno kupuju acc zbog broj championa - time si uštede novac, a ponajviše vrijeme. 70 nije mala brojka - a preko 10k rp-a je skoro 60 eura rp-a.

da i u accu dobiješ platinum rank - past ces ili ces se izdici na diamond zahvaljujuci tome kako igras, tako da je to najmanja stavka u svemu tome.

samo cemu tako mala cijena?

Ke?!

2 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

ranked sam igrao u s2, dosao do 1400 elo.

u s3 nisam niti igrao ranked, jbg nema vise ekipe sa kojom sam igrao - a na solo mi ne pada na pamet, gubit zivce bez potrebe.

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

mijenjam lvl 30 eu west acc za lvl30 eu east account, za detalje javite se na pm

evo ovdje par detalja:

Normal:

656 WINS

699 LOOSE

Ranked:

17 WINS

15 LOOSE

Bronze Division 1

56 champa otključano, 2 rune pagea i 12 razlicitih runeova (x9)

http://www.facebook.com/ZlicaTips
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 18:44 (disaster98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

heheheh ovo je definitivno rekord {#}{#}

rekord rekord

0 6 hvala 0
13 godina
protjeran
MrSkunk43 kaže...

nije

Jel koji hrvat u challenger?

16 godina

Nije dobio takav ban nakog prvog puta, sigurno je "poznat" tribunalu.. Pravila su stroga ako ponavljas iste greske, nejde odma ban4life ako si jedanput zavrsio u tribunalu ili ako si jednom leavo game is nekog razloga..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 19:16 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram lol na ovom acc-u vec vise od godinu dana i nikad ali bas nikad nisam dobio ban,nezz kako vi to poberete :)

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
MrSkunk43 kaže...

Je li te to stvarno banovalo i zasto ? Bas me zanima ? Zar su im toliko strikta pravila ?

nisam ja dobio ban... frend dobio pa vidim tu temu tu pa da postavim... ovo mu je mislim 5 ban, ja slabo to igram tu i tamo ubijem vrijeme

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo 12 sam level skupio sam novca,sad me zanima koga da kupim? Frendovi mi kazu da uzmem Kha'zixa pa da naucim s njim ili da si uzmem Fioru. Molim jos vasu preporuku!

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzmi Dariusa na tim malim levelima xD, neće ti moći ništa

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
14 godina
Bera kaže...

Uzmi Dariusa na tim malim levelima xD, neće ti moći ništa

definitivno, Darius op xD uostalom kog god champa da uzmes naucit ces s njim igrat..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 20:33 (KiCo77).
16 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Evo 12 sam level skupio sam novca,sad me zanima koga da kupim? Frendovi mi kazu da uzmem Kha'zixa pa da naucim s njim ili da si uzmem Fioru. Molim jos vasu preporuku!

kha zix je dobar zato što je mid/junggle a možeš ga i mid plus stvarno je op ako ga naučiš pa ti ga predlažem darius više nije ko što je nekad bio makar po meni 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Znam da je off topic ali ima li netko iskustva sa kupovanjem na player auctions :D

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mag1cMaster2502 kaže...

Znam da je off topic ali ima li netko iskustva sa kupovanjem na player auctions :D

16 godina
League Of Legends

Dali Fiddleov ulti i W rade i nakon sto se baci onaj Woglet/Zhonya?

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

ulty radi, ali w ne

Ulty radi zato sto si vec channelao spell, a W se aktivno channela dok drainas hp

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Ja sam jucer skupio i premisljao se izmđu kha zixa i riven al posto je riven nerfana ipak kupih kha zixa, lik je nadmasio moja ocekivanja a i nije toliko kompliciran koliko sam ja mislio, mada jos nisam s njim super igram ga junglera i bas mi lezi. Preporucujem svakome!! {#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

PIC

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Rayz00 kaže...
Jack Black kaže...

Ja sam jucer skupio i premisljao se izmđu kha zixa i riven al posto je riven nerfana ipak kupih kha zixa, lik je nadmasio moja ocekivanja a i nije toliko kompliciran koliko sam ja mislio, mada jos nisam s njim super igram ga junglera i bas mi lezi. Preporucujem svakome!! {#}

Ja sam bas danas kupio Kha'zixa i predobar mi je. Prvo sam mislio da ga je tesko igrat pa jer sam ja lvl 12 sam se premisljao ali nije opce tezak,igram solo top. Isto preporucujem svakome ako meni nije tezak koji sam 12 lvl onda nece biti ni vama!

VISCA BARCA
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovih dana (zahvaljujuci IEM-u) nemos uci u normal game bez da dobijes fail Kha'zix-a -.-

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 12:57 (Lord Nofak).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ekipa aj baci neko link od onog programčića što pokaže koliko je acc star

GG Riot GG

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice