League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.401.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends

why no ban singed?

Fuck me I'm famous.
13 godina
neaktivan
League Of Legends
Imam jedno pitanjce kad igram ranked i sad pickam chempa i zelim ga zamjenit znam da i igrac s kojim zelim minjat mora imat tog cempa ali zanima me kako da znam na pocetku ko s kim moze mijenjat ?? hvala :PP

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DjuRRo kaže...
Imam jedno pitanjce kad igram ranked i sad pickam chempa i zelim ga zamjenit znam da i igrac s kojim zelim minjat mora imat tog cempa ali zanima me kako da znam na pocetku ko s kim moze mijenjat ?? hvala :PP

dogovorite se logicno {#}

13 godina
neaktivan
nisi skuzia sta ocu pitat . zanima me s kim se moze prvi i cetvrti 2 i peti
?? tak da znam s kime da se dogovorim
13 godina
protjeran
DjuRRo kaže...
nisi skuzia sta ocu pitat . zanima me s kim se moze prvi i cetvrti 2 i peti
?? tak da znam s kime da se dogovorim

moze svako sa svakim naravno ako imate champione 

13 godina
neaktivan
aha fala al cini lo mi se da se nemoze jer nekad mi pise da mogu samo s par igraca zaminit svejedno havala :P
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako Edward igra Thresha pa to je strašno, carrya svaki game, daleko najbolji support player ikad!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DjuRRo kaže...
aha fala al cini lo mi se da se nemoze jer nekad mi pise da mogu samo s par igraca zaminit svejedno havala :P

pa kad i on mora ima tog championa 

16 godina
neaktivan
League Of Legends

troll hard win hard

gambit gaming 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jel znate oce bit replay negdi ? Ja na poslu :(
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Jel znate oce bit replay negdi ? Ja na poslu :(

Hoće, potraži na leaguepedia.com.

18 godina
League Of Legends

Bravo za CJ Frost, di je sad Diamond da gestikulira rukama preko stagea kao u Katowici?

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
League Of Legends

http://www.reignofgaming.net/news/23472-updated-z-a-cs-recommended-items-and-lissandras

LISSANDRA NEW MAIN HUE HUE HUE 

Prosla je vjecnost otkad sam ovo zadnji put uradio {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Bravo za CJ Frost, di je sad Diamond da gestikulira rukama preko stagea kao u Katowici?

Pa 3. mjesto i nije tako loše s obzirom na Gambitovu statistiku u posljednje vrijeme, a Diamond je ionako u top3 junglera u svijetu i ima pravo da se onako ponaša kao što Ocelote ima pravo da plače poslije svakog meča. Život gejmera je neprocjenjiv.

13 godina
protjeran
League Of Legends

htio bih pitati kako ste se se vi odlucili za poziciji koju cete mainat? npr meni se jjako svida adc i htio bih to mainat ali u normalima solo q to je nekad nemoguce igrat kako god igrao,sa frendom kad igra supp doslovno uvijek dobijemo lane pa cak nekad i bez imalo muke carry-am game ali samo s njim,ali njemu se neda igrat supp jer mu je main jungle -.- sad mi se vise pocelo povracat od adc-ia i poceo svidat top,a prije sam igrao jungle 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Na koju shemu ja koji sam silver1 dobijem u enemy teamu 3 iz platinuma?ranked je u pitanju?(likovi nas ugazali i 20 min surr..)

GG Riot GG

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

Na koju shemu ja koji sam silver1 dobijem u enemy teamu 3 iz platinuma?ranked je u pitanju?(likovi nas ugazali i 20 min surr..)

vjerojatno si i u svojem timu onda imao neke bolje (gold, platinum)

16 godina
neaktivan
AlcoholicZile kaže...

Riot matchmaking everyone!

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
protjeran
AlcoholicZile kaže...

moze se dogodit da su pali malo da su bili neki premade i tako :)

13 godina
neaktivan

neznam da su pali ili šta znam da nas je izjelo ko siroče napolitanku

GG Riot GG
13 godina
protjeran
AlcoholicZile kaže...

neznam da su pali ili šta znam da nas je izjelo ko siroče napolitanku

vise srece dugi put {#}

18 godina
neaktivan
Ne sekiraj se haha to je matchmaking :D vec sam premade team masu puta dobio takve :D cak me nekad iznenadilo da je netko platina a igra kao zadnji retaj :D jbg nekad bas obratno dobijem take skillere da me uniste ko tog zadnjeg retaja :D
15 godina
neaktivan
League Of Legends

How to carry low elo 101, igrah frendu zadnji mec za promotion u silver

EUNE: vR Kaiser

0 0 hvala 0
15 godina
xKaiseRx kaže...

How to carry low elo 101, igrah frendu zadnji mec za promotion u silver

nice farm

btw 

dobio sam ban na 7 dana a nigdje ne pise zasto, treba na mail doci link da vidim na kojim sam to gejmovima bio reportan medjutim tog linka nema, trazio sam po googleu i pise ako nema linka to znaci da me automatski bano leaverbuster

ali ne kuzim zasto ako nisam leavao ni jedan game, niti sam bio afk.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
neaktivan
Posalji na support i zali se :D
15 godina
Keiichi kaže...

jesam odmah sinoc cim sam postao ovdje 

DarkoKwon kaže...

Pogledaj u svojim facebook porukama, ides u one ostale poruke, ne one gdje ti friendi salju preko fejsa. Meni tu uvijek dodje :)

nema nicega.

ja mislim da je to do njih nes, ne kazem da ban nisam zasluzio zbog ponasanja, nekad puknem pa vrijedjam sve, ali nisu poslali nikakav link sto upucuje da sam leavo gejmove, 

na proslo stranici sam pisao kako mi veza puca i moram izlaziti iz igre, i prilikom izlaska mi pise ako to cesto radim da ce me bannati, ali to sam ignorirao jer nije bilo drugog nacina nego izaci i opet uci.

To sam napisao i supportu pa cemo vidjeti sta kazu.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Keiichi kaže...

jesam odmah sinoc cim sam postao ovdje 

DarkoKwon kaže...

Pogledaj u svojim facebook porukama, ides u one ostale poruke, ne one gdje ti friendi salju preko fejsa. Meni tu uvijek dodje :)

nema nicega.

ja mislim da je to do njih nes, ne kazem da ban nisam zasluzio zbog ponasanja, nekad puknem pa vrijedjam sve, ali nisu poslali nikakav link sto upucuje da sam leavo gejmove, 

na proslo stranici sam pisao kako mi veza puca i moram izlaziti iz igre, i prilikom izlaska mi pise ako to cesto radim da ce me bannati, ali to sam ignorirao jer nije bilo drugog nacina nego izaci i opet uci.

To sam napisao i supportu pa cemo vidjeti sta kazu.

ne vjerujem da si dobio ban jer si dva,tri puta leavao game jedino ako si vise puta leavao game xD

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
NinjEEEk kaže..

ne vjerujem da si dobio ban jer si dva,tri puta leavao game jedino ako si vise puta leavao game xD

ma nisam ni jednom, jedino ovo sto sam se reconnecto, toga je bilo dosta, nas 5 u kuci koristi internet i nekad se desi da pukne veza. Recimo da sam prosli tjedan 5 puta izlazio iz gejma

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Igramo 40-ak minuta tijesnu partiju, zovem vote iz sprdnje i ovi moji svi stisnu YES.{#}{#}

1 4 hvala 0
18 godina
neaktivan
Igram
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice