pozdrav svima,evo čitam neko vrijeme pa da se priključim raspravi :D
igram na eune upravo uletio u platinum 5,ranked ekipa se isto bliži platinumu...gura se malo po malo.
Ovaj novi sistem je dosta drugačiji ali meni se sviđa,recimo imam prijatelja koji se bori za challengera i dobija za win u prosjeku oko 4 lp što je dosta frustrirajuće jer se za defeat gubi dosta više...
Zadnjih dana nisam imao toliko leavera od normala,do rankeda YOLO q ftw...ali što ćeš,stisneš zube i ideš dalje,važno je zadržat pobjednički mentalitet u glavi i fokusirat se maksimalno na svoju poziciju...
Vidim da ekipa skače na svaku izjavu od darka,napadaju ga i onda se ljudi čude kad čitaju na redditu kako je lol community toxic prema novim igračima lola i puno ljudi koji levelaju smurfove isto tako gledaju,pa onda ajmo pokazat da to nije slučaj bar ovdje na balkanu :D
Poruka za tebe darko,jasno mi je da si igrao moba igrice i da nisi newbie sto se tiče vrste igre,ali da imaš malo gejmova u lolu imaš i samo malo umjereniji što se tiče izjava,više pitaj nego tvrdi i neće ljudi skakat na svaki tvoj post.
btw cait nije op,a ako je onda moraš pojasnit po čemu je, ovo pišem iz razloga što pretpostavljam da sad igraš sa igračima koji su manje više novi u moba igricama(pričam generalno) i naravno da ćeš sa svojom prenesenom mehanikom osnovnim znanjem biti bolji od većine njih u lejnu gdje igraš ali to ne znači da je određeni heroj op ili nije op za takvo nešto moraš imat znanje o svim herojima i kako su prolazili kroz patcheve da li su nerfani,buffani itd itd.
Evo ja sad učim singeda to mi je želja jer su mi 2 main role top lane i support,pa sam ga probao u normalu i stvarno nije lagan,vrlo je slab 1 na 1 posebice rano kada nema gear,ako se nafarma nezaustavljiv je,ali sam dobio 2 trol picka top,prvi puta vayne nisam mogao prdnut drugi puta gragas....Ali u tom heroju se skriva veliki veliki potencijal samo ga treba isfurat na pravi način.
da se vratim na cait još samo jednu stvar,da ima najveći range a ostalo?protiv ljudi koji znaju igrat ovu igru na svaki tvoj pokusaj q ces dobit harass jer je animacija jako jako spora,neće ti nitko stat u trap,escape je ok ništa extra a ulta se itekako da izbjeć....
Nije OP champ caitlyn, samo et ja tako kažem za svakog champa koji mi se svidi. Q nije teško pogodit, jer Q pucam kada protivnički champ pokuša da last hita miniona, tada ga je najlakše pogoditi, još eto desilo mi se da sam dva gejma imao supporta na lejnu, pa sam imao odličnu kontrolu nad bušem, njihovog EZ sam outfarm na lejnu. Eto prvi game sa Caitlyn mi se desio da sam igrao protiv neke družine iz Hrvatske, njih 5 je bilo pre made, dok sam ja imao random ljude i troll mundo, samo jedan njihov nije bio 30 lvl, baš sam ih provjeravao na lol kingu, neki su imali ELO i po 1500 (valjda je to neki prosječan ELO). Kod mene je samo jedan lik bio 30 lvl i to baš taj suppport što je kod mene bio na lejnu, pa smo se igrali sa njima na lejnu. Et tada je meni prvi put bio sa Caitlyn, nisam imao samopouzdanja puno sa njom, imao sam isti onaj osjećaj kao da pišem lijevom rukom, nisi siguran u sebe mnogo.
Eto i ja igram na EUNE, pa ako nije problem da mi napišeš svoj nick, da pikamo koji normal, bila bi mi čast da igram sa nekim ko je platinum, pa da nešto naučim.

EUNE:Luna3K EUW:MadLuna