League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.905.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
odjavljen
Re: League Of Legends
ljub1ss1mo kaže...

pozdrav svima,evo čitam neko vrijeme pa da se priključim raspravi :D

igram na eune upravo uletio u platinum 5,ranked ekipa se isto bliži platinumu...gura se malo po malo.

Ovaj novi sistem je dosta drugačiji ali meni se sviđa,recimo imam prijatelja koji se bori za challengera i dobija za win u prosjeku oko 4 lp što je dosta frustrirajuće jer se za defeat gubi dosta više...

Zadnjih dana nisam imao toliko leavera od normala,do rankeda YOLO q ftw...ali što ćeš,stisneš zube i ideš dalje,važno je zadržat pobjednički mentalitet u glavi i fokusirat se maksimalno na svoju poziciju...

Vidim da ekipa skače na svaku izjavu od darka,napadaju ga i onda se ljudi čude kad čitaju na redditu kako je lol community toxic prema novim igračima lola i puno ljudi koji levelaju smurfove isto tako gledaju,pa onda ajmo pokazat da to nije slučaj bar ovdje na balkanu :D

Poruka za tebe darko,jasno mi je da si igrao moba igrice i da nisi newbie sto se tiče vrste igre,ali da imaš malo gejmova u lolu imaš i samo malo umjereniji što se tiče izjava,više pitaj nego tvrdi i neće ljudi skakat na svaki tvoj post.

btw cait nije op,a ako je onda moraš pojasnit po čemu je, ovo pišem iz razloga što pretpostavljam da sad igraš sa igračima koji su manje više novi u moba igricama(pričam generalno) i naravno da ćeš sa svojom prenesenom mehanikom osnovnim znanjem biti bolji od većine njih u lejnu gdje igraš ali to ne znači da je određeni heroj op ili nije op za takvo nešto moraš imat znanje o svim herojima i kako su prolazili kroz patcheve da li su nerfani,buffani itd itd.

Evo ja sad učim singeda to mi je želja jer su mi 2 main role top lane i support,pa sam ga probao u normalu i stvarno nije lagan,vrlo je slab 1 na 1 posebice rano kada nema gear,ako se nafarma nezaustavljiv je,ali sam dobio 2 trol picka top,prvi puta vayne nisam mogao prdnut drugi puta gragas....Ali u tom heroju se skriva veliki veliki potencijal samo ga treba isfurat na pravi način.

da se vratim na cait još samo jednu stvar,da ima najveći range a ostalo?protiv ljudi koji znaju igrat ovu igru na svaki tvoj pokusaj q ces dobit harass jer je animacija jako jako spora,neće ti nitko stat u trap,escape je ok ništa extra a ulta se itekako da izbjeć....

Nije OP champ caitlyn, samo et ja tako kažem za svakog champa koji mi se svidi. Q nije teško pogodit, jer Q pucam kada protivnički champ pokuša da last hita miniona, tada ga je najlakše pogoditi, još eto desilo mi se da sam dva gejma imao supporta na lejnu, pa sam imao odličnu kontrolu nad bušem, njihovog EZ sam outfarm na lejnu. Eto prvi game sa Caitlyn mi se desio da sam igrao protiv neke družine iz Hrvatske, njih 5 je bilo pre made, dok sam ja imao random ljude i troll mundo, samo jedan njihov nije bio 30 lvl, baš sam ih provjeravao na lol kingu, neki su imali ELO i po 1500 (valjda je to neki prosječan ELO). Kod mene je samo jedan lik bio 30 lvl i to baš taj suppport što je kod mene bio na lejnu, pa smo se igrali sa njima na lejnu. Et tada je meni prvi put bio sa Caitlyn, nisam imao samopouzdanja puno sa njom, imao sam isti onaj osjećaj kao da pišem lijevom rukom, nisi siguran u sebe mnogo.

Eto i ja igram na EUNE, pa ako nije problem da mi napišeš svoj nick, da pikamo koji normal, bila bi mi čast da igram sa nekim ko je platinum, pa da nešto naučim.

Darko
12 godina
neaktivan
League Of Legends

nick je isti kao i na forumu...ma nema ti šta biti čast,i to sam se borio ko lav da uđem,traume :D previše sam vremena izgubio u tim normalima skoro 1500 winova imam i na samu pomisao da sam ih 30 posto vise odigrao ranked koliko bi bio bolji igrač...jer ovi normali su opći show...

evo mi se sad cijelo popodne zezamo sa leona jarvan bot i stvarno za zabavu preporučam svima,lvl 2 all-in landate sve na kerija loše mu se piše ,razonoda :D

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Q nije teško pogodit, jer Q pucam kada protivnički champ pokuša da last hita miniona, tada ga je najlakše pogoditi,

Pametan ADC će ti uvijek last hitati iza svojih miniona ako skuži da ga misliš sa Q gađati kada last hit-a, što će rezultirati da ćeš ti skroz pushnuti svoj lane i dati njemu dominaciju ako njihov jungler to zna iskoristiti. S time da kada baciš par Q, pozdravi se s manom.

DarkoKwon kaže...
neki su imali ELO i po 1500 (valjda je to neki prosječan ELO).

Ne, prosječan ELO bi bio nekih 1200-1300 za većinu ljudi. 1450+ već se ulazi u Gold (season 2)..imaš na prošloj ili pretprošloj stranici link s slikom kako stoji današnje stanje.

ljub1ss1mo kaže...

nick je isti kao i na forumu...ma nema ti šta biti čast,i to sam se borio ko lav da uđem,traume :D previše sam vremena izgubio u tim normalima skoro 1500 winova imam i na samu pomisao da sam ih 30 posto vise odigrao ranked koliko bi bio bolji igrač...jer ovi normali su opći show...

evo mi se sad cijelo popodne zezamo sa leona jarvan bot i stvarno za zabavu preporučam svima,lvl 2 all-in landate sve na kerija loše mu se piše ,razonoda :D

Baš je Dyrus govorio kako treba Leona-Jarvan bot igrati.

17 godina
League Of Legends

Ja sam danas počeo malo ranked, jedna pobjeda, jedan poraz, prvi put sam igrao junglera, i odradio solidan posao, u drugoj sam išao adc gdje smo izgubili, imao sam nidalee suport koja je bila užasna, bez wardova, krala je cs, i killove sa ignite, makar je lik tvrdio da može sve igrati, u biti to sam i ja rekao pa me ispao adc.

u pola sata igre imao sam 220 farma i 6/4/10 score, dok njihova cait me outfarmala i doslovno ponijela njihovu pobjedu, nisam joj mogao konkurirati.

Sad sam se bacio u razmišljanje, nismo imali pravog tenka niti supporta, niti nekog da počne fight, da sam ja uzeo nekog korisnog supporta kao leona i slično, dal bi ishod bio drugačiji kad bi neko znao pravilno wardati i početi teamfightove.

Znači, dali je bolje mainati, jednu, dvije uloge i držati se njih u rankedu, ili bi se trebalo vježbati sve uloge tak da možeš carryati, jer npr ja pokušavam što više igrati jungle/support, a kad realno pogledaš teško je carryati s tim ulogama, ak ne nemoguće. Dok mi carry uloge nisu najbolja strana, jer mi farmanje u laneu nejde baš najbolje. Mislim u normal se mogu provući, al za ranked mislim da nije dosta dobro. Nemam vremena za vježbati sve uloge, a za sada mi support/jungle nekak najbolje leže, više support nek jungle zapravo.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja neznam sto vi govorite al po meni je 10 puta lakse u ovom sistemu doci na gold i platinum, posebice zato sto nemozes past sa golda  na silver ili plat na gold tako da ako te carrijaju do tamo ostat ces tamo, to mi je malo retardirano jer nailazim na takve retarde sto su sad platinum 5 da je to bolesno.. i to svaki game igraju lose a ne ono da su imali los game..

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolje ti je imati par champova za svaku ulogu koje mozes igrati dovoljno dobro za ranked.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Blitz top - GG!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako ih je Fnatic razguzija :D holy moly :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako je Fnatic razderao EG. To nije humano.

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Doublelift je rekao da treba igrati double bruiser bot, nema smisla uopće igrati ADCa sad kako je nova meta HP i samo HP.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

koji je vrag s ovim ap tryndama na rankedu ovaj tjedan, evo ulazim u game i opet imam ap tryndu na topu.. ovo je vec sedmi ap trynda u mom teamu ovaj tjedan lol.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

još malo pa će ap trynda iz pašteta iskakat ali to je nerf tako da nece vise biti toliko opasan s druge strane renekton je gotovo svaki ili svaki 2 game....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
Da froggen na streamu zaigra ap tryndu na midu svaki game bi bia ap trynda mid
EUNE:Luna3K EUW:MadLuna
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

nemogu stvarno vjerovatno, lik s2 platinum evo i sad je platinum 5 i stvarno nekuzim nije uopce htio izac iz lanea lol.. kralj kaze da afk farma pa ce carrijat late game i oni nama tako ispusali do nexusa i on nastavio farmat top xD

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

A koja je poenta igrati AP Tryndu? e.o

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

a kao ima jak heal, cini mi se da 1.5 ap ratio na healu..

i ima isto neki ap ratio na spinu.. ma glupost ziva ako vec igraju tryndu neka ga igra ad.

0 0 hvala 0
16 godina
NinjEEEk kaže...

ma glupost ziva

http://www.lolking.net/summoner/eune/22745345#profile

Takva glupost da je decko koji je izmislio ap tryndu Plat 5 :)

Svrha ap trynda je split pushanje i samo split pushanje, imas stream na twitchu, pogledaj ga koji put..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
League Of Legends

dakle treba mi solo top champ, ne znam kojeg bi :D 

11 kha zix
20 renekton
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
NinjEEEk kaže...

ma glupost ziva

http://www.lolking.net/summoner/eune/22745345#profile

Takva glupost da je decko koji je izmislio ap tryndu Plat 5 :)

Svrha ap trynda je split pushanje i samo split pushanje, imas stream na twitchu, pogledaj ga koji put..

o to i govorim... vidio sam ih 7 ovaj tjedan nije ni jedan bio sto nije failao i feedao...

vide jednog lika da igra dobro s necim drugacijim pa onda svi to pokusavaju i failaju.. isto ko kad vide proa da igra nesto drugacije na midu i onda to svi igraju...

17 godina
League Of Legends

Slijede uzore ljudi haha.

Btw švrljam nešto po twitchu i nabasam na stream snoopeha, lik streama 32 sata u komadu sad, luđo {#}

Trenutno jungla sa kayle.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 12:08 (tommy2103).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Btw švrljam nešto po twitchu i nabasam na stream snoopeha, lik streama 32 sata u komadu sad, luđo {#}

Ne streama 32 sata, nego je toliko budan .. :) Prije 13 sati su igrali LCS pa izračunaj 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
17 godina
AmD kaže...
tommy2103 kaže...

Ne streama 32 sata, nego je toliko budan .. :) Prije 13 sati su igrali LCS pa izračunaj 

aha, viš skroz zaboravio na to xd, a budale isto onda pričaju gluposti tam u onom chatu :P 

15 godina
tommy2103 kaže...

Kolko sam skuzio napiso je na twiteru nest da ce strimat 22sata...

Uglavnom, hocemo se kreveljit veceras new bolood i stariji igraci, pomjesano naravno ne jedni protiv drugih...  

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
16 godina
neaktivan
ljub1ss1mo kaže...

Ovaj novi sistem je dosta drugačiji ali meni se sviđa,recimo imam prijatelja koji se bori za challengera i dobija za win u prosjeku oko 4 lpšto je dosta frustrirajuće jer se za defeat gubi dosta više...

hmm kažeš za challenger tolko dobiva, ja upravo na silver I dobio 3lp .

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
14 godina
neaktivan

uvjek dok se igra u div I se dobije jako malo jer naravno da je najteze proc u neki drugi tier...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
League Of Legends

neznam bas jel to do toga ja u diviziji 1 dobijem po 25-30 s winom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako ces ici prema 100 sve ces manje dobivat.

Tak su barem ovi Š iz riota rekli.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 14:00 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

daj lol, pobjedio još dvije i u jednoj dobio opet 3 u drugoj 2 lp, malo su pretejrali ovi iz riota.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

neko lvl-a acc na NE ?

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

veceras u 7 ili 8 cemo igrati, tako da budite online

dodajte mene ili slimyyya

moj nick je yishtar

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice