League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.479.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
StroyentFISH kaže...

predpostavljao sam da ces se uplasiti jer ocito bez svog ranked tima te ne ide bas. nije bad. nadam se da si se utjesio glupostima o tome zasto se bojis 1v1 na midu. al tako je to uvijek sa likovima poput tebe. do sljedeceg puta. uzivaj. ja igram smao solo, nemam ranked team i likovi su uvijek random. prema tome i rizik veci. meni su tvoja opravdanja posprdna al ak tebe tjese, dobro. sretna nova momak.

vratin se doma i 2 stranice ovakvog svadanja {#} jedino cu ovo rec na tvoje romane koje si pisa priko cilog dana

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kome je dosadno nek proba Xina support. Ja sam imao 2/9/25.

Može li netko potvrditi ili opvrgniti moje razmišljanje: "bolje" je kupovati boots of mobility nego sorcerer shoes na 90% mid champova jer mid champovi mogu/moraju roamat po ostalim laneovima. MPen se lako nadoknadi s liandrys torment ili void staff.

Npr. Lux, Akali, Orianna, Katarina, možda Kassadin, možda i Fizz, Ahri, Annie itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Može li netko potvrditi ili opvrgniti moje razmišljanje: "bolje" je kupovati boots of mobility nego sorcerer shoes na 90% mid champova jer mid champovi mogu/moraju roamat po ostalim laneovima. MPen se lako nadoknadi s liandrys torment ili void staff.

Npr. Lux, Akali, Orianna, Katarina, možda Kassadin, možda i Fizz, Ahri, Annie itd.

Apsolutno ne. To sto ces stic na lane 2 sekunde prije ili kasnije nema veze, najvazniji je onaj dio di je ward, ako te spaze pobic ce oni imao ti bilokakve boots, a ako te ne spaze, opet nema veze koje bootse imas kad ces doc s ledja.. Radije utrosim u mpen koji je puno korisniji jer kasnije na 600 ap, mpen dodje ko budali triska..

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Darinka kaže...

Apsolutno ne. To sto ces stic na lane 2 sekunde prije ili kasnije nema veze, najvazniji je onaj dio di je ward, ako te spaze pobic ce oni imao ti bilokakve boots, a ako te ne spaze, opet nema veze koje bootse imas kad ces doc s ledja.. Radije utrosim u mpen koji je puno korisniji jer kasnije na 600 ap, mpen dodje ko budali triska..

Naravno da je bitno kad ćeš doći do lanea s obzirom da su bootsi nerfani tako da...  a po tome što govoriš za wardove onda jungleri gube smisao.

16 godina
neaktivan
Darinka kaže...
Jonja kaže...
Darinka kaže...

Naravno da je bitno kad ćeš doći do lanea s obzirom da su bootsi nerfani tako da...  a po tome što govoriš za wardove onda jungleri gube smisao.

Tier 2 boots daju iste statove kao što su davali u s3, samo su t1 bootsi nerfani tako da je opet mpen > mobility

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

@StroyentFISH

@BannedOnThisForum

ako zelis baciti mozes uzeti onaj mis,ako zelis dobiti nesto za novac mozes uzeti neka od ova dva

G400

G500

ako ipak odlucis i platis onoliko novca za onaj Razer onda onaj gore video vazi i za tebe.

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

@StroyentFISH

@BannedOnThisForum

ako zelis baciti mozes uzeti onaj mis,ako zelis dobiti nesto za novac mozes uzeti neka od ova dva

G400

G500

ako ipak odlucis i platis onoliko novca za onaj Razer onda onaj gore video vazi i za tebe.

Imam mx 518 koji je VEOMA slican obliku ova 2, trazim nesto oblika onog razerovog misa, pa ako imas neku dobru preporuku bujrum, takodjer je steelseries sensei dobar primjer oblika misa koji trazim

15 godina
hari85 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo

http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-taipan

Razer = Shit 

Inb4 downvotes  {#}

Nije da je shit, ali da je precjenjen, je.

Op Op Op Gangnam Style!!
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

@StroyentFISH

@BannedOnThisForum

G400

G500

Imam mx 518 koji je VEOMA slican obliku ova 2, trazim nesto oblika onog razerovog misa, pa ako imas neku dobru preporuku bujrum, takodjer je steelseries sensei dobar primjer oblika misa koji trazim

S obzirom da sam prije bio orijentiran na fps igre isprobo sam među ostalim i dosta razer i logitech miševa. Neznam koji je razlog zašto ti mjenjaš taj svoj miš, al ako ti radi kako treba ja ga osobno nebi mjenjao. Razer miševi su fantastični i stvarno nose kvalitetu, al su preskupi. S obzirom da tu pitaš za miš pretpostavljam da većinom igraš lol pa ti i netreba neki megaskupi miš. Slažem se sa scarom, G400 je jako sličan mx518,a ima najbolji omjer uloženog i dobivenog. Osobno sam prešao sa razer lachesisa na g400 i iako je mi je lachesis super miš bio, g400 za preko 200kn uštede pri kupnji daje gotovo jednaku kvalitetu (za ono što jednom mmo/moba igraču treba). E sad ono što je najbitnije da tebi miš sjedne dobro u ruci, probaj negdje nać nekog ko možda ima taj miš koji bi ti želio da malo isprobaš. Osobno nemam pojma kakav je taj miš, ak ga ne možeš nigdje isprobat najsigurnije ti je da si uzmeš razer deathadder, otprilike slična cjena a miš je već godina jedan od najboljih gajmerskih miševa na tržištu.

lol [eu]east: Xz0mbieX
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

S obzirom da sam prije bio orijentiran na fps igre isprobo sam među ostalim i dosta razer i logitech miševa. Neznam koji je razlog zašto ti mjenjaš taj svoj miš, al ako ti radi kako treba ja ga osobno nebi mjenjao. Razer miševi su fantastični i stvarno nose kvalitetu, al su preskupi. S obzirom da tu pitaš za miš pretpostavljam da većinom igraš lol pa ti i netreba neki megaskupi miš. Slažem se sa scarom, G400 je jako sličan mx518,a ima najbolji omjer uloženog i dobivenog. Osobno sam prešao sa razer lachesisa na g400 i iako je mi je lachesis super miš bio, g400 za preko 200kn uštede pri kupnji daje gotovo jednaku kvalitetu (za ono što jednom mmo/moba igraču treba). E sad ono što je najbitnije da tebi miš sjedne dobro u ruci, probaj negdje nać nekog ko možda ima taj miš koji bi ti želio da malo isprobaš. Osobno nemam pojma kakav je taj miš, ak ga ne možeš nigdje isprobat najsigurnije ti je da si uzmeš razer deathadder, otprilike slična cjena a miš je već godina jedan od najboljih gajmerskih miševa na tržištu.

Da, igram lol/wow i treba mi neki miš jednostavnije građe, ovo mi jednostavno više ne leži u ruci a i postar je, ima mu skoro 5 godina. (čitaj: skrol malo podjebava, tipke su "slipave" tj nekad se desi da se lijepe ma mi zahebe ingame radnju i tako dalje)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 2:13 (BannedOnThisForum).
15 godina

Nit si reko kolko love os dat, nit si pogodio temu :P

G400 je oblikom isti ko tvoj MX518, tak da se nebus trebo privikavat na novi oblik, evo ti review od jednog clana.. Osobno koristim G400 i prezadovoljan sam, ima sve kaj treba za "obican" rad na kompu + odlican je za igranje..

Sad ako ti os dat cca 100€ za mis, slobodno, ali onda se slazem s Scarom.. Smijeh

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
League Of Legends

vjeruj mi, geek sam sto se svakavih stvari tice (citaj: od mobitela, komponenti do razno raznih periferija) i stalno ih mijenjam, ma koliko dobri bili, ali G500, otkad sam ga prije dvije godine primio u ruke ne dam ga, jednostavno logitech kvaliteta je mislim nenadmasiva i sa tim misem nikada ni najmanjih problema i cim umre necu razmisljat, svaka lipa investirana u njega je i vise no isplativa...

moze neka lagana preporuka za Lee Sina, danas sam ga prvi puta odigrao i dosta mi se svida, junglam s njim, ali ono, vise volim cuti komentare ovdje nego citajuci po mobafire i solomid, otkud krecete u jungli, kakav build za njega radite?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ja da sam na tvom mjestu uzeo bi Razer Deatahdder ima sad novi model izaso, jednostavno perfektan mis...

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako baš želiš neki miš od razera imaš Razer Naga on ti je više za WoW i slične igre.

Ali ja mislim da bi ti ovaj logitech bio sasvim dovoljan. 

Razer možda je skup ali nikako nije podcijenjen, izradom su sigurno najkvalitetniji.

edit: Ko što Darko kaže DeathAdder bi ti možda bila najbolja kupnja nije skup a možda najbolji miš od Razera(udobnost, kvaliteta, težina)

This is not the droid you're looking for...
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 3:24 (skandalouz).
15 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

izradom su sigurno najkvalitetniji.

Daj nemoj pricati gluposti sto se tice izrade daleko su ispod Logitecha i Roccata,mogo bi se reci da su tu negdje sa Steelseriesom,samo sto ima previse fanboyeva koji ih kupuju samo zato sto su skupi,cool i sto svijetle u duginim bojama.

No da ne idemo vise u offtopic evo par prijedloga

G400(najispativij sigurno za ovaj novac  neces naci bolji,moze se porediti i sa onima koji su duplo skuplji)

G500(ako zelis nesto veci mis,malo vise udobnosti,utege i hyperscroll)

G700(Dosta tipki za programirati koje bi dobro dosle u LoL-u,vrhunska ergonomija i no wire)

Roccat Kone XTD

Roccat Kone Pure(dva odlicna roccat misa sa puno moucnosti,odlicna kvaliteta izrade,dobra ergonomija definitivno vrijedi pogledati)

Ako bas zelis od Razera gledaj DeathAddera ili Imperatora noviju 2013 verziju.

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan

El se mozda zna koji ce champ izac novi?

Ako se zna DETALJI!! xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ako se zna DETALJI!! xD

Stancaju ih svako malo, toliko da mi se gadi jer znam  da nikad necu imat sve champove...

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
definho kaže...

moze neka lagana preporuka za Lee Sina, danas sam ga prvi puta odigrao i dosta mi se svida, junglam s njim, ali ono, vise volim cuti komentare ovdje nego citajuci po mobafire i solomid, otkud krecete u jungli, kakav build za njega radite?

wraiths (E) >red (Q)> lvl2 gank>blue (W)>wolves

ili

wraiths(E)>red(W)>wolves>blue(Q)> gank

tako vise manje stalno idem, a mos i counterjunglat al posto si ga tek poceo igrat nemoj xD

kad junglam s njim buildam ga tanky vise manje osim ako nemamo dovoljno tanky team: wriggle,malet,omen (ne bas tim redosljedom tocnim), dalje po odabiru.. uzmem i brutalizer nekad na pocetku kad me dobro ide. kad ga buildas ad mozes blooda,cleavera i mozda lst whisper ako imaju pun k oklopa ali s ona 2 itema ces vise manje imat dovoljno dmga dalje mozes isto malo tanky warmogs i GA recimo.

pokusavao sam neke buildove sa spiritstoneom umjesto wriggles kad junglam i isto dobro ide clearanje samo sto nebih preporucio odma XD

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ako se zna DETALJI!! xD

procitao sam na redditu cini mi se jos prije da ce novi champ koji izlazi biti ADC i biti ce zensko :D

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
13 godina
Jonja kaže...

Stancaju ih svako malo, toliko da mi se gadi jer znam  da nikad necu imat sve champove...

Kak ne, samo treba truda i jako puno izgubljenog vremena...

Meni je dovoljno odigrati par gejmova dnevno uz obavezni first win, te se jednom mjesečno počastim s 5 eura rp-a.

svi champovi

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 11:41 (guls).
16 godina
neaktivan
Ja si kupim jeftikanera od 30 kn, traje mi pol godine-godinu dana i onda ga zamijenim drugim jeftikanerom, jedini uvjet je da mi dobro lezi u ruci :).

Ja bih iskreno prije ulozio koju kunu vise u podlogu. Primijetio sam veliku razliku kad igram na stolu, podlozi od 10 kn i podlozi od 100+ kn ( ne pitajte kako se zove, to sam kod frenda igrao ).
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Ja si kupim jeftikanera od 30 kn, traje mi pol godine-godinu dana i onda ga zamijenim drugim jeftikanerom, jedini uvjet je da mi dobro lezi u ruci :).

Ja bih iskreno prije ulozio koju kunu vise u podlogu. Primijetio sam veliku razliku kad igram na stolu, podlozi od 10 kn i podlozi od 100+ kn ( ne pitajte kako se zove, to sam kod frenda igrao ).

ma i ja tako, bio sam kupio razer imepratora pa mi se sve jedna tipka pokvarila u roku pola godine a ja garanciju izgubio xD, sad samo ove po 30 kn kupujem i dobro rade :D

15 godina
neaktivan

Ljudi, kakav je ovaj miš općenito? Planiram zamijeniti ovaj 4 godine star mx 518 za ovo

Evo ja bi ti preporučio miševe Collermaster storm inferno ili sentinel advance(ova nova verzija mislim da se zove advance 2). Miševi su vrhunski kvalitetom i imaju izvrstan dizajn, inferno(kojeg ja imam) ima 8 programabilnih tipki dok sentinel ima 12. Inferno ti kod nas dođe 300-tinjak kuna a sentinel oko 400. Dolaze ti sa ok driverima i možeš mjenjat dpi u driverima u kojima moš postavit bilokakav ili odma na mišu koji ti ima otprije zadane. Sve u svemu vrlo dobri miševi za malo para. Imam oba sentinel na glavnom kompu a inferno na drugome. odlično će ti koristit i za neki obični kompjuterski rad kao i za igranje

EDIT: a naravno podloga je meni važnija u tome se slažem. mislim da nemaš velikog izbora osim razer goliathusa koji je definitivno najbolja podloga koju možeš trenutno naći, ok je ona qck od steelseriesa ali daj malo više keša za goliathus koji definitivno to vrijedi

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 11:53 (entertainer).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Tražim nekog s kim bi duo quo da izadjem iz ovog pakla, barem do 1200-1300 ela. Eune server, trenutačan elo 990. No posto dobivam/gubim po 37 ela,trebao bi dobiti 5 in row i to je to, mooolim vas :(. Posaljite pp sa nickom..
Trejdam SC2 za WoW gametime
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 12:30 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
entertainer kaže...

Evo ja bi ti preporučio miševe Collermaster storm inferno ili sentinel advance(ova nova verzija mislim da se zove advance 2). Miševi su vrhunski kvalitetom i imaju izvrstan dizajn, inferno(kojeg ja imam) ima 8 programabilnih tipki dok sentinel ima 12. Inferno ti kod nas dođe 300-tinjak kuna a sentinel oko 400. Dolaze ti sa ok driverima i možeš mjenjat dpi u driverima u kojima moš postavit bilokakav ili odma na mišu koji ti ima otprije zadane. Sve u svemu vrlo dobri miševi za malo para. Imam oba sentinel na glavnom kompu a inferno na drugome. odlično će ti koristit i za neki obični kompjuterski rad kao i za igranje

EDIT: a naravno podloga je meni važnija u tome se slažem. mislim da nemaš velikog izbora osim razer goliathusa koji je definitivno najbolja podloga koju možeš trenutno naći, ok je ona qck od steelseriesa ali daj malo više keša za goliathus koji definitivno to vrijedi

Razer Goliathus Control veliku već imam, hvala za miševe.

14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Tkalle kaže...

Ako se zna DETALJI!! xD

Koristi raspored gore naveden, a build ovaj :

http://www.lolking.net/summoner/euw/20903295#history

Nije mi se sad dalo slikati i editat pa sam ti linkal :P takav ja build idem vecinom uvjek. Wrigles - B of Mobility - Runic Bulward - Ovaj item uzmes ovisno o tome el ti ide jako dobro ili solidno/lose ako ide jako dobro tj ako se feedas uzmes LW ili BT, a ako ti ide lose/solidno uzmes Raduins (ad nafidan)/Negatron cloak (ap nafidan) pa ga opet ovisno o kako ti ide nadogradis u ono s B.F.-om ili u nesto vise tenky . Uzmes onda Frozen Malet i onda ako vec nisi LW jer ce ti tankovi njihovi bit problem za ubit.

Napomena : LW i BT ti se ispalte u early game jedino zato sam i naveo ako ti ide jako jako dobro.

Edit : Farm s Lee-om mi je los jer se vise baziram na gankanju nego farmanju, stime da ce se to promjenit dok odes s ovog elo-a...

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 12:54 (Tkalle).
13 godina
League Of Legends
Idem malo oftopick ako netko moze pomoci prije mjesec dana sam zamjenio mis mx518 sa g 400 ,evo od maloprije imam problema s kabelom stalno se spaja odspaja poludit cu,zanima me kako rastaviti mis ,nemogu naci nigdje na netu ...........................
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
uznemirex kaže...
Idem malo oftopick ako netko moze pomoci prije mjesec dana sam zamjenio mis mx518 sa g 400 ,evo od maloprije imam problema s kabelom stalno se spaja odspaja poludit cu,zanima me kako rastaviti mis ,nemogu naci nigdje na netu ...........................

Uzmes ga u ruku, pazljivo ga dignes, zamahnes i bam u zid xD

Ae sad za ozb.

Vjerojatno ti ispod onih gumica imaju sarafci.. (na doljnjoj strani misa ofc)

Edit : Da neradim doubble post ovdje cu to staviti. Imam problema s LoL recorderom. Nece mi ocitat snimljeni game :S kao pise failed to conect check ur firewall seting (tak neke) i ugl odem ja pod firewall postavke stavim sve on i opet. Dali to ima veze s time sto ga ne Update-am?

I zkj su ovo glupo slozili za update? nije ko patch nego moras sve ispocetka skidat o.O (barem ja tako mislim nisam probal)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 13:19 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova tema se pretvorila u birtiju.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Gledam sinoć Voyboya, kako lik igra top, čudo jedno! Bio ranked5, Jacky uzme Katu ovaj Eve pa se zamijene, jer je Zyra bila mid.

Igra protiv Khazixa, ovaj mu ne može prismrdit, ja sam se valjao od smijeha. Prvi item, Sunfire Cape na Kati :D

Nešto predobro!

I da, Saint junglao s Ezrealom hehe...

Pogledajte sami :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 14:35 (Morgotth).
Moj PC  
3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice