League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.351.478
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
burner9 kaže...

Ne znam je li bila već o tome rasprava...

Ne razumijem kako je sad, odjednom, Riven postala tolko OP. Kolko se ja sjećam, nisu ju buffali. Možda sam propustio nešto... U season 2 je bila normalan champ, ali sada...A i čuo sam jednom, na nekom streamu, izjavu da je Riven op u seasonu 3.

Možda zvuči glupo, al je tako.

Molim da se suzdržite od Td-ova. Hvala!

Edit: gledam Ocelote-ov stream. U login screenu, on i cijeli njegov team imaju platinum/diamond okvir, a u enemy teamu niko ništa...zar se za enemy team to ne prikazuje? 

Nigger Cleaver op . Pogledaj samo na talona koji je s 48% w/L skocio na 57 %

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

LJudi sta kazete na heroja Akali ? Pocetnik sam i maloprije sam ga kupio, je li ima neki brzi hint u vezi njega da mi date ?

Smartcast

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako napravit acc na westu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

pri registraciji novog acc-a jednostavno moraš odabrat pod region EU West. inače default je postavljeno EU NE ak se regaš iz naših krajeva.

Ke?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Luka428 kaže...

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4ff7051f34a25594276969 , upises podatke i promijenis region na euw

13 godina
neaktivan
League Of Legends

A evo skontao sam xD, nisam vidio ovo ispod date of birth za promjenit regiju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gligo kaže...
Luka428 kaže...

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4ff7051f34a25594276969 , upises podatke i promijenis region na euw

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 0:26 (vOLT).
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Igrao sam tri partije sa Akalijem i sve tri smo dobili, imali smo dobru ekipu. Nisam se nimalo pokajao zbog ovog heroja stvarno je OP, a i sada u startu malo ko ga uzima. :)

{#}

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Igrao sam tri partije sa Akalijem i sve tri smo dobili, imali smo dobru ekipu. Nisam se nimalo pokajao zbog ovog heroja stvarno je OP, a i sada u startu malo ko ga uzima. :)

Samo što je Akali žensko a ne muško :P

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...
Aliser kaže...
DarkoKwon kaže...

Samo što je Akali žensko a ne muško :P

Ma za mene je svaki heroj musko, ja ne podnosim zenske karaktere :)

Ne igraj tog champa onda {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

To nije zdravo..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
31 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hoće se tko mijenjati za lol account .. Hitno mi je .. Moj je na  EUW ima 17 rune pageova(2 prazne), 59 champova, nekoliko skinova .. Sve sto trazim je neki account sa vise champova, moze biti i sa 2 rune pagea ne imati niti jedan skin, samo da je vise championa . Nije bitno EUW ili east  .. PM me .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
League Of Legends

Isplati se uzeti 7rune page bundle?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Isplati se uzeti 7rune page bundle?

najisplativija stvar sto mozes kupit s rp-om..

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Je*eni riot serveri! Usred teamfighta server zalagga i cijeli moj team se morao recconectat a enemy team radilo normalno, oni nas aceali i unistili nexus a da smo mi pobjedili fight (sto je bilo vise moguce) mi bi pobjedili.. riot fix ur servers!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nek sam i ja jednom na neki streak otišao

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon dugo igranja sa Xin Zhao-om koji mi jako dobro odgovara, doslo je vrijeme da promijenim. Kojeg championa mi preporucujete? Ima li neki slican Xin Zhaou a da je jaci? Dajte prijedloge. hvala :)

xXxXx

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Nakon dugo igranja sa Xin Zhao-om koji mi jako dobro odgovara, doslo je vrijeme da promijenim. Kojeg championa mi preporucujete? Ima li neki slican Xin Zhaou a da je jaci? Dajte prijedloge. hvala :)

irelia,lee možda

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 19:16 (death_zombi).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Maloprije sam skinuo i instalirao League of Legends, idem pokrenuti i kaže mi; Failed to launch RADS\system\rads_user_kernel.exe

Pokušao sam i ono; desni klik - Run as Administrator ali mi nije ni to uspjelo.

Skinuo sam novi ovaj rads_user_kernel.exe s interneta, ubacio u mapu ali ni to nije uspjelo.

Jel ima netko rješenje il da reinstaliram?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

elo?

hakunamadafaka
15 godina
neaktivan
^^3k elo. Pazi s kim razgovaras, inače..... :D
Trejdam SC2 za WoW gametime
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Well...

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

ima stvarno fascinantnih plejeva, refleksi ovo ono 

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

odličan game početak ultra loš za nas čim smo se dokopali barona game se preokrenio 

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
DarkoKwon kaže...

Well...

nisan ocekiva nista manje od tebe {#}

btw. sad san odigra game na svome smurfu na eastu di san lvl 11 dobia san nasusa koji je nakon par izforsiranih teamfigtova napisa ovo "lee sin you're noob i have my main account on eu west where my elo is 2300 , why are you csing? you don't need that lol noob" primjetia san da ima dosta vise ragera na low lvlima i pametovanja na eastu nego na westu ne ulazin u svade opet nego samo kazen ode ima dosta ljudi koji govore da imaju elo 5k na eastu i spammaju da san noob i kad san ih pita sta znaci noob katarina je odgovorila mentalno nestabilna osoba {#} ali izgleda da se na low lvlima vec igra meta zbog cega mi je iskreno zaj

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 22:01 (Anzulolz).
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

LJudi sta kazete na heroja Akali ? Pocetnik sam i maloprije sam ga kupio, je li ima neki brzi hint u vezi njega da mi date ?

Double q,  bacis q na enemija, CEKAS...kad ti se q refresha ulti na njega, BASIC ATTACK obavezno da trigeras burst dmg, opet q i opet basic attack...na nju ti ide lich bane(zbog shena), mercury treads takodjer obavezan jer moras smanjiti ucinak stunova, slowowa,.. da mozes brze pobjec, moras se pazit pink wardova, oracla(omogucava tebi i allyima vid nad stealthanim objektima). Evo ukratko. Sto ce vise igrati s njom razumjet ces je vise i vise, iako jedini skill koji ona zahtijeva je bjezanje(w)..ispricavam se ako je netko napisao sl. jer nisam vidio jer sam na mobu.

Sretno

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
BannedOnThisForum kaže...

elo?

1500

Btw

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...
DarkoKwon kaže...

Well...

nisan ocekiva nista manje od tebe  {#}

btw. sad san odigra game na svome smurfu na eastu di san lvl 11 dobia san nasusa koji je nakon par izforsiranih teamfigtova napisa ovo "lee sin you're noob i have my main account on eu west where my elo is 2300 , why are you csing? you don't need that lol noob" primjetia san da ima dosta vise ragera na low lvlima i pametovanja na eastu nego na westu ne ulazin u svade opet nego samo kazen ode ima dosta ljudi koji govore da imaju elo 5k na eastu i spammaju da san noob i kad san ih pita sta znaci noob katarina je odgovorila mentalno nestabilna osoba  {#}  ali izgleda da se na low lvlima vec igra meta zbog cega mi je iskreno zaj

Nisam baš shvatio ovaj oznaćeni dio, malo ti je kontradiktoran.

Iako ja smatram da su generalno east/west ista stvar osim ako si profesionalni igrač ili želiš igrat sa takvima, vi tu neki sa foruma mi stvarate drugačija mišljenja. Ako ti,hari i sl. (nemogu se točno sjetit) kao jedni od najaktivnijih i najdužih forumaša na ovoj temi, te jedni od onih koji imaju najviše iskustva u ovoj igri i nisu više klinci, svako malo blatite po eastu onda mi to puno govori o ljudima sa westa (bar što se tiće foruma)... Jel si u zadnjih par mjeseci vidio nekog od na sa easta koji smo aktivniji tu na forumu da je išta loše pričao o westu?? I to ne zato jer nema ničeg lošeg na westu, neg smo tu svađu davno ostavili iza sebe i nek igra ko di hoće. Tak da ak već hoćeš napisat doživljaje iz svojih gameova piši u globalu ne pokazujući direktno na server koji ti se ne sviđa.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

Nisam baš shvatio ovaj oznaćeni dio, malo ti je kontradiktoran.

Iako ja smatram da su generalno east/west ista stvar osim ako si profesionalni igrač ili želiš igrat sa takvima, vi tu neki sa foruma mi stvarate drugačija mišljenja. Ako ti,hari i sl. (nemogu se točno sjetit) kao jedni od najaktivnijih i najdužih forumaša na ovoj temi, te jedni od onih koji imaju najviše iskustva u ovoj igri i nisu više klinci, svako malo blatite po eastu onda mi to puno govori o ljudima sa westa (bar što se tiće foruma)... Jel si u zadnjih par mjeseci vidio nekog od na sa easta koji smo aktivniji tu na forumu da je išta loše pričao o westu?? I to ne zato jer nema ničeg lošeg na westu, neg smo tu svađu davno ostavili iza sebe i nek igra ko di hoće. Tak da ak već hoćeš napisat doživljaje iz svojih gameova piši u globalu ne pokazujući direktno na server koji ti se ne sviđa.

poanta onoga sta si ti oznacia je da se ne desi ovo sta se upravo desilo , ja nisan dosa blatit po nijednon serveru ja san samo priopcia da u 60-ak gameova sta san odigra da u ton periodu vrimena je bilo dosta rageanja to ne govori da su takvi ljudi na eastu , dapace ti ljudi mogu imat main accountove na westu i dosli smurfat na east isto sta san i ja napravia , ja san samo tia iznit svoj dozivljaj koji se desia 15-ak minuti prije nego sta san napisa svoj post , ja nisan nikad bia onaj koji blati po serverima niti slicno tome i nebi se tia vracat na tu temu nego da je svi na forumu zaboravimo velik problem je kad se ide davat detaljne analize sta rijetki rade na ovome forumu ljudi krivo protumace tocno sta si ti sad napravia sa mojin poston , ja kad iden objasnjavat forumasu nesto ja cu ic sta dublje mogu i pomoc koliko god mogu da naglasin ovo nije bilo upuceno za east server

EU West: slimyyy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice