League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.496.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Anketica koga da kupim
nemojte molim vas prema tome koji je jači tipa darius OP, nego da su zabavni i zanimljivi za igrati :) 

19 Darius
15 Zed
7 Volibear
5 Rengar
8 Kha'Zix
LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

gg wp 2012,gl hf 2013

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
armenx3m kaže...

Anketica koga da kupim
nemojte molim vas prema tome koji je jači tipa darius OP, nego da su zabavni i zanimljivi za igrati :) 

Darius nije OP. Mislim da smo kroz ovo prošli već 3000 puta.

vOLT kaže...

gg wp 2012,gl hf 2013

Već sam na winning streaku od nove, sigurno zbog neprijateljskog mamurluka {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako netko hoće mijenjam account 59 champova, 17 rune pageova za neki sa više championa ... Moj acc je na EUW ali mijenjao bih i za neki na eastu. Hitno mi je .PM

Admins pls don't kill me . {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 19:52 (AmD).

1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Sretna Vam Nova, puno eloa,zdravlja,sreće i ljubavi {#}

P.S ja sam se proveo sjajno, ja i ekipa proslavili sto smo imali, stjerali alkiće na spavanje i nas mala hrpa dizala elo na mamurlučnoj ekipi cijelu noć :D

hakunamadafaka

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam je li bila već o tome rasprava...

Ne razumijem kako je sad, odjednom, Riven postala tolko OP. Kolko se ja sjećam, nisu ju buffali. Možda sam propustio nešto... U season 2 je bila normalan champ, ali sada...A i čuo sam jednom, na nekom streamu, izjavu da je Riven op u seasonu 3.

Možda zvuči glupo, al je tako.

Molim da se suzdržite od Td-ova. Hvala!

Edit: gledam Ocelote-ov stream. U login screenu, on i cijeli njegov team imaju platinum/diamond okvir, a u enemy teamu niko ništa...zar se za enemy team to ne prikazuje? 

LoL (west) burner15 (add pls)
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 20:33 (burner9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Zato kaj su sve ostale malo po malo nerfali :) a i tu su novi itemi...

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 20:31 (guls).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Ne razumijem kako je sad, odjednom, Riven postala tolko OP. Kolko se ja sjećam, nisu ju buffali. Možda sam propustio nešto... U season 2 je bila normalan champ, ali sada...A i čuo sam jednom, na nekom streamu, izjavu da je Riven op u seasonu 3.

Edit: gledam Ocelote-ov stream. U login screenu, on i cijeli njegov team imaju platinum/diamond okvir, a u enemy teamu niko ništa...zar se za enemy team to ne prikazuje? 

Riven i svaki bruiser na topu je op sa black cleaverom, on ih je promijenio skroz. I da, enemy igrači ne vide okvire.

15 godina
burner9 kaže...

Nigger Cleaver op . Pogledaj samo na talona koji je s 48% w/L skocio na 57 %

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
14 godina
odjavljen
League Of Legends

LJudi sta kazete na heroja Akali ? Pocetnik sam i maloprije sam ga kupio, je li ima neki brzi hint u vezi njega da mi date ?

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

LJudi sta kazete na heroja Akali ? Pocetnik sam i maloprije sam ga kupio, je li ima neki brzi hint u vezi njega da mi date ?

Smartcast

League of Legends EU West: Dmanz
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kako napravit acc na westu?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pri registraciji novog acc-a jednostavno moraš odabrat pod region EU West. inače default je postavljeno EU NE ak se regaš iz naših krajeva.

Ke?!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Luka428 kaže...

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4ff7051f34a25594276969 , upises podatke i promijenis region na euw

12 godina
neaktivan
League Of Legends

A evo skontao sam xD, nisam vidio ovo ispod date of birth za promjenit regiju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gligo kaže...
Luka428 kaže...

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index?ref=4ff7051f34a25594276969 , upises podatke i promijenis region na euw

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 0:26 (vOLT).
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Igrao sam tri partije sa Akalijem i sve tri smo dobili, imali smo dobru ekipu. Nisam se nimalo pokajao zbog ovog heroja stvarno je OP, a i sada u startu malo ko ga uzima. :)

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Igrao sam tri partije sa Akalijem i sve tri smo dobili, imali smo dobru ekipu. Nisam se nimalo pokajao zbog ovog heroja stvarno je OP, a i sada u startu malo ko ga uzima. :)

{#}

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Samo što je Akali žensko a ne muško :P

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
14 godina
odjavljen
Aliser kaže...
DarkoKwon kaže...

Ma za mene je svaki heroj musko, ja ne podnosim zenske karaktere :)

Darko
15 godina
DarkoKwon kaže...
Aliser kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne igraj tog champa onda {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
DarkoKwon kaže...

To nije zdravo..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
neaktivan

Hoće se tko mijenjati za lol account .. Hitno mi je .. Moj je na  EUW ima 17 rune pageova(2 prazne), 59 champova, nekoliko skinova .. Sve sto trazim je neki account sa vise champova, moze biti i sa 2 rune pagea ne imati niti jedan skin, samo da je vise championa . Nije bitno EUW ili east  .. PM me .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
14 godina
League Of Legends

Isplati se uzeti 7rune page bundle?

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Isplati se uzeti 7rune page bundle?

najisplativija stvar sto mozes kupit s rp-om..

Diablo 3: ninjeeek#6278 // steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: iFlamez Ninjeeek
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Je*eni riot serveri! Usred teamfighta server zalagga i cijeli moj team se morao recconectat a enemy team radilo normalno, oni nas aceali i unistili nexus a da smo mi pobjedili fight (sto je bilo vise moguce) mi bi pobjedili.. riot fix ur servers!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nek sam i ja jednom na neki streak otišao

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon dugo igranja sa Xin Zhao-om koji mi jako dobro odgovara, doslo je vrijeme da promijenim. Kojeg championa mi preporucujete? Ima li neki slican Xin Zhaou a da je jaci? Dajte prijedloge. hvala :)

xXxXx

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RAPTOR XxX kaže...

Nakon dugo igranja sa Xin Zhao-om koji mi jako dobro odgovara, doslo je vrijeme da promijenim. Kojeg championa mi preporucujete? Ima li neki slican Xin Zhaou a da je jaci? Dajte prijedloge. hvala :)

irelia,lee možda

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.1.2013 19:16 (death_zombi).
14 godina
League Of Legends

Maloprije sam skinuo i instalirao League of Legends, idem pokrenuti i kaže mi; Failed to launch RADS\system\rads_user_kernel.exe

Pokušao sam i ono; desni klik - Run as Administrator ali mi nije ni to uspjelo.

Skinuo sam novi ovaj rads_user_kernel.exe s interneta, ubacio u mapu ali ni to nije uspjelo.

Jel ima netko rješenje il da reinstaliram?

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice