League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.530.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
NinjEEEk kaže...

presli smo s whinanja od trollova i elo hella na to kakve igrace riot bana a kakve ne, ova tema svaki dan sve vise i vise napreduje xD

Ma baš zato i ne želim dalje raspravljat, iako imam još nekih argumenata, jer smo već u debelom off topicu.

Nego, da se vratimo malo na rune.

Specijaliziram mid, pa si mislim slagat jos 2 rune pagea.

Mislio sam za Ryzea posebne rune složiti, znam da idu

- crvene: mpen

- quinte: MS

E sad dalje gledam Alex icha, ima još tu i armor i mr/lvl i mana/lvl.

Ima netko iskustva?

Za evelyn, mislio sam isto crvene i quinte kao i za ryzea,   a dalje nemam pojma...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ovo što kolega govori je istina, barem djelomična.

Na primjer, igrač A registrirao je acc i nije potrošio niti centa, no marljivo je skupljao IP-ove i kupovao sve heroje, pred kraj svog "lol života", krenuo je rage-at, uskoro je pobrao bann na tjedan dana, no ni to ga nije smirilo te je spammao i vrijeđao ostale igrače bla bla ba. Sad zamislite i igrača B, koji je potrošio oko 100 eura dosad u LoLu, posjeduje svaki legendery skin, ima sve champove, 17 runepage-a, rare skinovi poput kitty catarine, candy cane mf itd itd. Ja osobno vjerujem da bi Riot-ov radnik koji je zadužan za permabananje stisnuo odmah punish button onom prvom igraču A, te mu poručio da više nije dobrodošao u igru, no kod igrača B bi zastao i vjerovatno bi mu poslao nekakav warning ili zadnju šansu zbog svog tog novca koji je uložio u igru, no to je moje mišljenje....

Ne kuzis. Ne bana riotov radnik vec algoritam. Podprogram napisan da prati livanje. Svaki acc dobiva jedan takav pdoprogram koji prati aktivnost igraca. Livas dobivas liver lvl 1. Ako u 5 dana opet livas 2 puta dize ti se na liver lvl 2. 5 je maksimalni lvl, na 5-om ako livas jednom unutar tjedan dana acc ti je izbrisan i ne brise ga nikakav administrator vec podprogram namjenjen pracenju aktivnosti igraca. Zamisli koji bi to posao bio kad bi 10 ljudi moralo citati izvjesce servera tko je koliko puta livao. Pa banovi bi dolazili sa godinu dana zakasnjenja.

Sto se tice banova za flejmanje i vrijedjanje, trollanje i slicno, nikakav administrator ne banira vec podprogram koji skuplja glasove sudaca na tribunalu. Odnosno igraci koji zele biti unutar tribunala glasaju. Imaju pristup zapisu chat registrija svake igre kod koje se igrac prijavi za krsenje samoner kodeksa. Ako vecina igraca izglasa ti prekrsaj kodeksa ide ti penalty, penalty ti radi podprogram napisan na bazi glasova koje su suci tribunala dali.

Meni je smao zao sto vecina vas uopce nije procitala kako stvari funkcioniraju a riot je vrlo opsirna priopcenja dao na samom webu. Zao mi je ako ste i dalje u iluziji da su oni koji trose lovu pomilovaniji. Niste. Riotovo osoblje uopce ne sudjeluje u baniranjima vec igraci i podprogrami. Inace bi morali imati smao 1000 ljudi minimalno zaposlenih za banove. Sto je apsurd. Poslovno informaticke struke sam, znam o cem govorim jer i manageri koriste iste sustave prilikom upravljanja ljudskim resursima. Nemam ja nista da sami sebe uvjeravate da ste pomilovaniji jer trosite lovu. Kao sto rekoh, moje drustvo i ja smo iskusili na vlastitoj kozi ista pravila kao i oni koji ne trose, razlike uopce nema. Al mi se cini da vi mal malo flejmate i livate i sad trazite opravdanja i suosjecanje. Jednostavno prestanite to raditi sto radite i to je sve.

FlyBoy kaže...
NinjEEEk kaže...

presli smo s whinanja od trollova i elo hella na to kakve igrace riot bana a kakve ne, ova tema svaki dan sve vise i vise napreduje xD

Ma baš zato i ne želim dalje raspravljat, iako imam još nekih argumenata, jer smo već u debelom off topicu.

Nego, da se vratimo malo na rune.

Specijaliziram mid, pa si mislim slagat jos 2 rune pagea.

Mislio sam za Ryzea posebne rune složiti, znam da idu

- crvene: mpen

- quinte: MS

E sad dalje gledam Alex icha, ima još tu i armor i mr/lvl i mana/lvl.

Ima netko iskustva?

Za evelyn, mislio sam isto crvene i quinte kao i za ryzea,   a dalje nemam pojma...

hm. ja main igram ka sto rekoh solo top i mid, support tu i tamo. mid malzahar mi je main. al ja ti za njega koristim:

1. magic penetration - crvena

2. mana reg. - zuta

3. mana reg. - plava

4. 2xhp reg. - ljubicasta

5. 1xmana reg. - ljubicasta

isti sistem koristim i na swainu i ryzi i veigaru. mislim to mi je ono, svaki mid champ sa kojim igram set za njega. dobra stvar je sto nemas potrebu stalno ici u bazu ljeciti se i bustat manu. losa stvar je jedino sto moras se jako puno kretati i nervirati protivnika, harasat ga, u suprotnom ako mu dopustis da povede skuzit ce da do 6 lvl ti moze raditi sto god hoce. znaci moras stvoriti neki laznu sliku defenzivnih runa koje naravno ne nosis. al nakon 6 lvl dominiras bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 21:32 (StroyentFISH).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

U zadnje vrijeme igram s Garenom mogu reci da mi je poprilicno op dosad najbolji top champion ,mislim da sam izgubio samo  2 puta top u zadnjih 20  meceva s njim ,garen ima odlican early mid damage inace obicno farmam do lvl 6 dok ne dobijem ultu i onda odmah idem na kill  uvjerio sam se da  moze pobjediti  skoro svakog top  championa 1 vs 1 ,stvarno ima dobru ultu  i jos magic damage radi taman kad neprijatelj misli da si mrtav ono bumm gotov  irelia jax olaf lee ,cak i yorick bez problema dobijem top jedino singeda i dariusa  sam izgubio po jedamput

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

šta se toliko zamarate oko toga ko koga bana, igrajte pošteno,nemojte flamat pretjerano i namjerno feedat/trollat i nećete dobit ban bez obzira kolko vi rp-a kupili :D

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
uznemirex kaže...

U zadnje vrijeme igram s Garenom mogu reci da mi je poprilicno op dosad najbolji top champion ,mislim da sam izgubio samo  2 puta top u zadnjih 20  meceva s njim ,garen ima odlican early mid damage inace obicno farmam do lvl 6 dok ne dobijem ultu i onda odmah idem na kill  uvjerio sam se da  moze pobjediti  skoro svakog top  championa 1 vs 1 ,stvarno ima dobru ultu  i jos magic damage radi taman kad neprijatelj misli da si mrtav ono bumm gotov  irelia jax olaf lee ,cak i yorick bez problema dobijem top jedino singeda i dariusa  sam izgubio po jedamput

Sve ti to ovisi o igracima, ne championu. Mene nijedan recimo garen nikad nije ubio dok sam bio jarvan na topu. Jednostavno Jarvan je kuja i u 4 udarca bi garena, dariusa, vi i riven polomio do 6 lvl. A nakon 6 lvl postaje zivotinja. Prije 2 sata sam igrao protiv garena na topu, lik je samo skakao po zraku. Nije mogao prici minionima, nije mogao lovu skupljat, samo xp. Svaki champion koji ima armor, attack speed i armor reduction passive je za garena poguban i garen je bespomocan i svaki solidan igrac ce te ubit harrasovima bez obzira koliko ti brzo trcao sa svojim Q i pokusao se vrtjeti ako ti drugi igrac kontrira i prekida sve tvoje abilitije prije nego ih izvedes i jos ti oduzme sav armor prije nego te izudara (znaci uvijek dobivas full dmg i ne mozes blokirati dio dmg). :D

Nikad nemoj misliti da mozes svakoga bez problema dobiti. Mene je jednom dok sam bio jarvan na topu ownao teemo, koji se inace prepolovi nakon 2 udarca. Lik je jednostavno pratio i gledao te je znao koliko traju cd kod Jarvana i tada odlucio raditi harras i napade. Zato je potrebno odigrat vise vrsta chempiona, ne da bi ih naucio vec poboljsao vlastitu igru sa svojim main chempionima. :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 21:53 (StroyentFISH).
16 godina
League Of Legends

Main ti je Malzahar vidim, preporuka - nađi nešto bolje.

Taj heroj je Teemo broj 2. U laneu mu rijetko ko sta moze a u teamfigtu je za ku...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Nisi u pravu, prilikom svakog perma bana riot administrator osobno pregledava dali je osoba zaslužila ban. A znam iz i svoje situacije kad sam pisao žalbu na moj bann od 2 tjedna, i da rekli su da je riot admin pregledao slučaj osobno dali ima nkih nepravilnosti, i bilo ih je pa su mi od tog trena maknuli suspenziju.
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

najjace mi je kad krenem normal, dobijem tim iz snova par puta, pa odem na ranked i i onda "me mid or troll" :D al ok, događa se. nego gledam Chaoxa zadnjih par dana, danas je carrya-o tim s tryndom, ja sam krepavao od smijeha šta je radio. samo čekam da ga zaigra netko na natjecanju pa da odjednom postane viable i op. :P

LOL EU Nordic and East: InvisoO

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Ako Trynda opet postane tournument viable jedan dan, odustajem od LoLa. Držite me za riječ.
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
StroyentFISH kaže... 

hm. ja main igram ka sto rekoh solo top i mid, support tu i tamo. mid malzahar mi je main. al ja ti za njega koristim:

1. magic penetration - crvena

2. mana reg. - zuta

3. mana reg. - plava

4. 2xhp reg. - ljubicasta

5. 1xmana reg. - ljubicasta

Iskreno, meni je to puno previše mana regena, racionalan sam sa spellovima i ne spamam na kripove. Do prvog bluea mi ostane dovoljno mane, a poslije se uzme nešto za sustain ako je potrebno, ovisno o champu.

mislio sam za Dianu flat ili per lvl mr plave, armor zute, jer se dosta divea.

vidim da i neki igraju s Health per lvl zutima, ali mi je to vise za vlada/katu i slične.

Ryzea ću najvjerojatnije s armpen crvenima, Ms quintovima, mana regen zutima i mr/lvl plavima

16 godina
bullyq14 kaže...

najjace mi je kad krenem normal, dobijem tim iz snova par puta, pa odem na ranked i i onda "me mid or troll" :D al ok, događa se. nego gledam Chaoxa zadnjih par dana, danas je carrya-o tim s tryndom, ja sam krepavao od smijeha šta je radio. samo čekam da ga zaigra netko na natjecanju pa da odjednom postane viable i op. :P

Chaox igra nekakv maraton od A-Z heroje sa svojim fanovima, tako da sumnjan da će se Trynda igrat na nekom natjecanju. 

Sry šta sam te razočara, nisam ima namjeru. {#}

13 godina
neaktivan

Evo sad jednu na brzinu zavrsio :)

5v5 co-op cs bots

btw. ja sam xRamone

lol lol
Love is in the air :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 0:00 (ajdin99).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Može neka preporuka za Olafa za 3vs3 i 5vs5 TOP i JUNGLE?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Napisem poruku u temi o bannanju. Immediately regret doing this.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Bio sam dobio suspenziju od 3 dana zato jer sam rekao gg easy jednom jer stvarno je bilo easy score 11-0-xx assistova negdje 30-3 se ukupno imali.

Upravo sad mi isteko ban. Nisam se iso zalit jer nisam znao gdje. Sad sam bezveze izgubio sav Honor i Teamwork.

Op Op Op Gangnam Style!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Može li sa na Vayne naučiti igrati adc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Vayne je po meni najteži adc za igrat...

hakunamadafaka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Igraj prvo nekog jednostavnog adc poput Ashe.

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Darinka kaže...

Igrao sam nju ali adc nikako ne igram pa trebam naučiti a vayne se čini dobra

13 godina
neaktivan
Darinka kaže...
Aliser kaže...
Darinka kaže...

Igrao sam nju ali adc nikako ne igram pa trebam naučiti a vayne se čini dobra

Moj savjet ti je Ezreal ili Graves!

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
17 godina
neaktivan
Darinka kaže...

ako naučiš Vayne, ostali carryiji ti neće nikakav problem predstavljati. Micro movement i kiteanje s vayne je srž igranja, a za to treba vremena i vremena. Drugim riječima, ako nemaš 2 godine i 1000 gameova za potrošiti rađe igraj Ez-a, Corkija ili Gravesa.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Onda ništa od adc. Tiamant splash dmg jel radi i na onome koga hitaš ? ili samo na one oko targeta ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
NinjEEEk kaže...
Jonja kaže...

Preporucam svima da kupe bar 5 eura rpa. Mog prijatelja je banalo do tamo neke 2030...  A ja sam bio reportan 20 puta vise od njega... Sto znaci ako kupujete rp, bar u malim kolicinama, radije ce bannat nekoga drugog nego vas. Ja svako drugi game dobijem report jer sam temperamentan, jbg zao mi je.

90% likova koji kazu "omg im reporting you after game noob" vecinom ne reportaju cak i da je razlog opravdan (rageanje ili slicno) , a to sto kazes da ne banaju ove sto kupuju rp je cista glupost

hehe neznam bas :)

IWillDominate je dobio permaban jer je toxic player, a ko zna kolike je on pare izvalio na lol.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Darinka kaže...

Onda ništa od adc. Tiamant splash dmg jel radi i na onome koga hitaš ? ili samo na one oko targeta ?

Odustajati od role-a jer jedan champ ti nije kako valja mi zvuči glupo. Vayne nije najzabavniji adc tamo, što se mene tiče jedan od osrednjih što se zabave tiče, no kao što su kolege forumaši rekli, jedan je od najtežih, odigrao sam ukupno oko 400 game-ova s njom i još mi nije neko savršenstvo, a kome jeste? igraj eza ili graves-a, probaj i corkija, jedni od najlakših a i najzabavnijih za igrati

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaci doslo mi je ono crveno na avatar, hummble in victory graceful in defeat, pa me zanima odakle i sta, kako..

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Bas sam juce napravio sa Corkijem 28/0 score, a igram LOL 3 dana svega. Preimba heroj, ali vidim da se ne igra on puno, je li vi mozda igrate sa njim ?

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ferritin kaže...

Bio sam dobio suspenziju od 3 dana zato jer sam rekao gg easy jednom jer stvarno je bilo easy score 11-0-xx assistova negdje 30-3 se ukupno imali.

Upravo sad mi isteko ban. Nisam se iso zalit jer nisam znao gdje. Sad sam bezveze izgubio sav Honor i Teamwork.

A glupost, što drugo da ti kažem...

13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Ferritin kaže...

A glupost, što drugo da ti kažem...

zasto je to glupost? zasto bi on to uopce u prvon mistu govoria? moga je samo napisat "gg wp" ka znak postovanja , a kad tako nesto kazes bar po meni blatis po ljudima ocigledno tako i riot misli 

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

zasto je to glupost? zasto bi on to uopce u prvon mistu govoria? moga je samo napisat "gg wp" ka znak postovanja , a kad tako nesto kazes bar po meni blatis po ljudima ocigledno tako i riot misli 

Upravo, ti su mi jedni od najdražih za punish na tribunalu i report poslije game-a.

Bio game easy ili ne, nepoštenje je reći gg easy. Napišeš samo wp ako njima nije išlo, a ako je game fkt bio dobar napišeš gg wp i to je to. Stavi easy i punisham te.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 13:04 (BannedOnThisForum).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice