U zadnje vrijeme igram s Garenom mogu reci da mi je poprilicno op dosad najbolji top champion ,mislim da sam izgubio samo 2 puta top u zadnjih 20 meceva s njim ,garen ima odlican early mid damage inace obicno farmam do lvl 6 dok ne dobijem ultu i onda odmah idem na kill uvjerio sam se da moze pobjediti skoro svakog top championa 1 vs 1 ,stvarno ima dobru ultu i jos magic damage radi taman kad neprijatelj misli da si mrtav ono bumm gotov irelia jax olaf lee ,cak i yorick bez problema dobijem top jedino singeda i dariusa sam izgubio po jedamput
Sve ti to ovisi o igracima, ne championu. Mene nijedan recimo garen nikad nije ubio dok sam bio jarvan na topu. Jednostavno Jarvan je kuja i u 4 udarca bi garena, dariusa, vi i riven polomio do 6 lvl. A nakon 6 lvl postaje zivotinja. Prije 2 sata sam igrao protiv garena na topu, lik je samo skakao po zraku. Nije mogao prici minionima, nije mogao lovu skupljat, samo xp. Svaki champion koji ima armor, attack speed i armor reduction passive je za garena poguban i garen je bespomocan i svaki solidan igrac ce te ubit harrasovima bez obzira koliko ti brzo trcao sa svojim Q i pokusao se vrtjeti ako ti drugi igrac kontrira i prekida sve tvoje abilitije prije nego ih izvedes i jos ti oduzme sav armor prije nego te izudara (znaci uvijek dobivas full dmg i ne mozes blokirati dio dmg). :D
Nikad nemoj misliti da mozes svakoga bez problema dobiti. Mene je jednom dok sam bio jarvan na topu ownao teemo, koji se inace prepolovi nakon 2 udarca. Lik je jednostavno pratio i gledao te je znao koliko traju cd kod Jarvana i tada odlucio raditi harras i napade. Zato je potrebno odigrat vise vrsta chempiona, ne da bi ih naucio vec poboljsao vlastitu igru sa svojim main chempionima. :D

Trejdam SC2 za WoW gametime