League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.443.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja osobno ad carryima pocnem sa long swordom i 2 pota

EUNE: kocunar

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Tražim neki team za eu west mogu igrat bilo koju poziciju iako preferiram mid i top.

dsfskdkl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
oppopp kaže...

Tražim neki team za eu west mogu igrat bilo koju poziciju iako preferiram mid i top.

casual ili ozbiljni igrač?

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ozbiljni igrac

dsfskdkl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
oppopp kaže...

ozbiljni igrac

username?

17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ah taj balkanizam {#}

Evo jednog pristojnog {#}.

Čovjek lijepo zamolio Čovjek lijepo zamolio
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Vecina champova sada ne starta sa boots+3hp pota vecinom idu na neke druge iteme,vidim npr. dosta ad carrya starta sada sa cloth armor+5hp pots(15 armora+2hp pota>25ms-a).

ma pusti ti te šeme, ja još uvik uziman bootse na ad carryu, meni osobno nema smisla ić cloth armor i 5 potova, ja dosta rjetko potrošin i 3 pota, a kamoli 5

A gle ako je tako tebi dobro onda uredu,ali 2 vise pota i 15 armora se meni bolje cini nego 25ms,pogotvo za tradeanje,al eto opet kako ko vise voli nek radi.

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

A gle ako je tako tebi dobro onda uredu,ali 2 vise pota i 15 armora se meni bolje cini nego 25ms,pogotvo za tradeanje,al eto opet kako ko vise voli nek radi.

to mi je više za pasivni farm lane, ne sviđa mi se to

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

Pa meni je ovo upravo vise ako zelis biti agresivan vise armora i vise potova za heal.

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...

A gle ako je tako tebi dobro onda uredu,ali 2 vise puta i 15 armora se meni bolje cini nego 25ms,pogotvo za tradeanje,al eto opet kako ko vise voli nek radi.

Pa meni je ovo upravo vise ako zelis biti agresivan vise armora i vise potova za heal.

15 potova i rijeseno , isto sta radi i yazuki na top laneu {#}

EU West: slimyyy
14 godina
League Of Legends

15 pots ftw!

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

pa naprimjer ja  igran dosta agresivno bot lane i skoro nikad ne potrošin sva 3 potiona, to jedino mogu svatit ako nisi baš dobar sa AD carryen pa često popiješ skillshot ili te harasaju dosta pa onda ideš defenzivno, a uostalon i šta će ti taj cloth armor, u šta ćeš ga buildat kasnije?

16 godina
scarface797 kaže...
Lord Nofak kaže...

Sad vecina topova starta s flaskom(ako su mana championi) umjesto bootsa zbog MS bufa i jer vecina junglera ne moze startat s boots+3 pots.

Vecina champova sada ne starta sa boots+3hp pota vecinom idu na neke druge iteme,vidim npr. dosta ad carrya starta sada sa cloth armor+5hp pots(15 armora+2hp pota>25ms-a).

Ne zaboravi da svi champovi sad imaju ms veci za 25, tako da je sad umjesto boots + 3 hp pots dobro uzeti dorans blade/cloth + 5 pots kao starting

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

ja kresnem dorans blade na ad i obavezno u prvih 10 minuta uzmem kill, nakon toga klasika

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
dj_renny kaže...

ja kresnem dorans blade na ad i obavezno u prvih 10 minuta uzmem kill, nakon toga klasika

Kresni ga na Vayne, ako igraš protiv adc koji ima bootse i koji zna šta radi, izgubio si lane 99%.

16 godina
MacTheBig kaže...
dj_renny kaže...

Kresni ga na Vayne, ako igraš protiv adc koji ima bootse i koji zna šta radi, izgubio si lane 99%.

Vayne nije lane aggressive ad carry, ona uvijek treba biti pasivna i farmati i moliti svako Božanstvo da stigne do late game-a. Dok recimo na ostalim carry-ima koji imaju escape sistem možeš komotno rushati dorans kao prvi item.

16 godina
BannedOnThisForum kaže...
MacTheBig kaže...
dj_renny kaže...

Vayne nije lane aggressive ad carry, ona uvijek treba biti pasivna i farmati i moliti svako Božanstvo da stigne do late game-a. Dok recimo na ostalim carry-ima koji imaju escape sistem možeš komotno rushati dorans kao prvi item.

Nisi me razumio šta sam htio reć.

Ka šta je slimyyy reko u prijašnjim postovima da kreće s boots (imamo isto mišljenje). 

Ne bitno o kakvom se laneu radi, pasivnom ili agresivnom, na adc bi triba imati bootse.

Čisto radi primjera, zamisli Ashe s Dorans protiv Zyre, Blitza ili bilo čega što ima nekakav skillshot s kojim te može uhvatit, teško da ćeš dodgat bez bootsa.

Sad kako će pro igrači igrati bot lane u s3, to ćemo još vidit.

14 godina
neaktivan

Trazim neki ozbiljni ranked team (5v5) . Igram top vecinom.

Za detalje upitajte u pm.

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
18 godina
X-Plosiv kaže...

Inače, netko od vas je već igrao dianu i teemoa, kakvi su nakon nerfa?

danas idem doma, jedva čekam isprobati slay belle skin :D

Evo prvog gamea sa Diannom poslije nerfa, malo joj fali ono nešto od početka, par put sam se zaje..... računajući na ulti, al sve u svemu mislim da još može biti viable mid,

Igrao sam protiv akali ovdje s tim da je cho kampo mid -.- 

Pred kraj sam mogo ownat Akali jedan na jedan :P al dobro nakupio 600 AP prema njezinih 400 i nešto sitno.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
16 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

@scarface neznam di si ti to vidio ad carrya koji starta sa cloth armorom + 5 potova. Odigro sam dosta gameova nakon s3 patcha i nisam vidio nikog da je starto sa cloth armorom,a nit na streamu nisam vidio da neko starta sa cloth armorom. To bi eventualno bilo dobro protiv cait ak imas nekog slabog early game carrya ko vayne al i to bi rade iso bootse.

bootse + 3 puta se uzima ako igras protiv nekog lane koji te lako harasa,ili ak misliš da će ti jungler campat bot odma ili pak ak ti se čini da ti treba taj 1 više pot.

doran blade- jednostavno nema smisla to uzet na nikom osim cait,a i to rađe uzet long sword i 2 pota

long sword- cait i ez se isplati, na ostalima zavisi koliko ste sigurni na lane.

Prednost je jedino što sad jungleri ne uzimaju bootse za prvi item pa je malo lakše uzet long sword,al opet ak champ nema escape ability ili range ko cait,jednostavo su bootsi + 3 pota bolji izbor radi lakseg izbjegavanja harasa.

@slimmy to očito igraš protiv jako pasivnih igrača il neznaju igrat jer sad se igraju agresivni laneovi i nema veze kolko si ti dobar oba ad carrya će potrošit kad tad 3 pota ak nejdete rano back.

lol [eu]east: Xz0mbieX

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

@slimmy to očito igraš protiv jako pasivnih igrača il neznaju igrat jer sad se igraju agresivni laneovi i nema veze kolko si ti dobar oba ad carrya će potrošit kad tad 3 pota ak nejdete rano back.

ja u 80% slučajeva ne potrošin sve potove, znan ja kakvi se laneovi igraju nisan ja od jučer ali jednostavno ne potrošin sve potove jer mi nema smisla aktivirat pot nakon šta on mene udre 2 puta sa auto attackon kad će mi se to regenerirat kroz 5 sekundi i to je greška koju ljudi česte rade, čin prime jedan auto attack odma uzimaju pot i onda 90% pota "trošiš" na full hp

14 godina
neaktivan
League Of Legends
Danas sam vidio lika koji je na pocetku imao one bootse za 900 golda, i 5 Doran Bladeova, a na kraju i dalje te bootse, nekakav Hurricane samo za ranged, Phantom Dancer i 3 Doran Bladea. Sta mislite o ovom buildu? Ja sam novi u igrici pa se cak i meni ovo cini smijesno.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 0:11 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
15 godina
Tomek.Klc kaže...
Danas sam vidio lika koji je na pocetku imao one bootse za 900 golda, i 5 Doran Bladeova, a na kraju i dalje te bootse, nekakav Hurricane samo za ranged, Phantom Dancer i 3 Doran Bladea. Sta mislite o ovom buildu? Ja sam novi u igrici pa se cak i meni ovo cini smijesno.

ok na vayneici

LoL NordicEU : Heineken01
14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Tomek.Klc kaže...

ok na vayneici

ako nisi dobro informiran o heroju nemoj davat krive informacije , vayne ima isti build ka i svaki drugi ADC jedina drugacija opcija je da mozes rushat phantom dancer , ali ne preporucujen to osin ako imas nunu ili slicno

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 0:25 (Anzulolz).
16 godina
League Of Legends

Cek malo, vi ste napisali pun k stvari i imate rasprave zbog Scarovog posta da on u gameovima vidi adcove koji startaju s cloth+5pot, a Scar nije odigro normalan game od S1..

To je ko da ja dam savjet za ADCove.. xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Cek malo, vi ste napisali pun k stvari i imate rasprave zbog Scarovog posta da on u gameovima vidi adcove koji startaju s cloth+5pot, a Scar nije odigro normalan game od S1..

To je ko da ja dam savjet za ADCove.. xD

ma lako to šta on nije odigra pošteni game već godinu dana nego ja neznan kad je on to igra ADC {#}

16 godina
MacTheBig kaže...

Ka šta je slimyyy reko u prijašnjim postovima da kreće s boots (imamo isto mišljenje). 

Ne bitno o kakvom se laneu radi, pasivnom ili agresivnom, na adc bi triba imati bootse.

Čisto radi primjera, zamisli Ashe s Dorans protiv Zyre, Blitza ili bilo čega što ima nekakav skillshot s kojim te može uhvatit, teško da ćeš dodgat bez bootsa.

Ti si mene krivo razumio, nisam rekao da je sada start sa doransom MUST, već je viable protiv passive supportova. Dakako da preferiram boots preko doransa.

16 godina
slimyyy kaže...

ma lako to šta on nije odigra pošteni game već godinu dana nego ja neznan kad je on to igra ADC {#}

A i to kaj velis..

Nego jel neko gleda TSM turnir? Kako CRS tuce sve po redu, a tek kako Voy igra, uff..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
MacTheBig kaže...

Ti si mene krivo razumio, nisam rekao da je sada start sa doransom MUST, već je viable protiv passive supportova. Dakako da preferiram boots preko doransa.

Da, to je to. Razmišljamo isto. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice