ja osobno ad carryima pocnem sa long swordom i 2 pota
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tražim neki team za eu west mogu igrat bilo koju poziciju iako preferiram mid i top.
Tražim neki team za eu west mogu igrat bilo koju poziciju iako preferiram mid i top.
casual ili ozbiljni igrač?
ozbiljni igrac
ozbiljni igrac
username?
Vecina champova sada ne starta sa boots+3hp pota vecinom idu na neke druge iteme,vidim npr. dosta ad carrya starta sada sa cloth armor+5hp pots(15 armora+2hp pota>25ms-a).
ma pusti ti te šeme, ja još uvik uziman bootse na ad carryu, meni osobno nema smisla ić cloth armor i 5 potova, ja dosta rjetko potrošin i 3 pota, a kamoli 5
A gle ako je tako tebi dobro onda uredu,ali 2 vise pota i 15 armora se meni bolje cini nego 25ms,pogotvo za tradeanje,al eto opet kako ko vise voli nek radi.
A gle ako je tako tebi dobro onda uredu,ali 2 vise pota i 15 armora se meni bolje cini nego 25ms,pogotvo za tradeanje,al eto opet kako ko vise voli nek radi.
to mi je više za pasivni farm lane, ne sviđa mi se to
Pa meni je ovo upravo vise ako zelis biti agresivan vise armora i vise potova za heal.
A gle ako je tako tebi dobro onda uredu,ali 2 vise puta i 15 armora se meni bolje cini nego 25ms,pogotvo za tradeanje,al eto opet kako ko vise voli nek radi.
Pa meni je ovo upravo vise ako zelis biti agresivan vise armora i vise potova za heal.
15 potova i rijeseno , isto sta radi i yazuki na top laneu 
15 pots ftw!
pa naprimjer ja igran dosta agresivno bot lane i skoro nikad ne potrošin sva 3 potiona, to jedino mogu svatit ako nisi baš dobar sa AD carryen pa često popiješ skillshot ili te harasaju dosta pa onda ideš defenzivno, a uostalon i šta će ti taj cloth armor, u šta ćeš ga buildat kasnije?
Sad vecina topova starta s flaskom(ako su mana championi) umjesto bootsa zbog MS bufa i jer vecina junglera ne moze startat s boots+3 pots.
Vecina champova sada ne starta sa boots+3hp pota vecinom idu na neke druge iteme,vidim npr. dosta ad carrya starta sada sa cloth armor+5hp pots(15 armora+2hp pota>25ms-a).
Ne zaboravi da svi champovi sad imaju ms veci za 25, tako da je sad umjesto boots + 3 hp pots dobro uzeti dorans blade/cloth + 5 pots kao starting
ja kresnem dorans blade na ad i obavezno u prvih 10 minuta uzmem kill, nakon toga klasika
ja kresnem dorans blade na ad i obavezno u prvih 10 minuta uzmem kill, nakon toga klasika
Kresni ga na Vayne, ako igraš protiv adc koji ima bootse i koji zna šta radi, izgubio si lane 99%.
Kresni ga na Vayne, ako igraš protiv adc koji ima bootse i koji zna šta radi, izgubio si lane 99%.
Vayne nije lane aggressive ad carry, ona uvijek treba biti pasivna i farmati i moliti svako Božanstvo da stigne do late game-a. Dok recimo na ostalim carry-ima koji imaju escape sistem možeš komotno rushati dorans kao prvi item.
Vayne nije lane aggressive ad carry, ona uvijek treba biti pasivna i farmati i moliti svako Božanstvo da stigne do late game-a. Dok recimo na ostalim carry-ima koji imaju escape sistem možeš komotno rushati dorans kao prvi item.
Nisi me razumio šta sam htio reć.
Ka šta je slimyyy reko u prijašnjim postovima da kreće s boots (imamo isto mišljenje).
Ne bitno o kakvom se laneu radi, pasivnom ili agresivnom, na adc bi triba imati bootse.
Čisto radi primjera, zamisli Ashe s Dorans protiv Zyre, Blitza ili bilo čega što ima nekakav skillshot s kojim te može uhvatit, teško da ćeš dodgat bez bootsa.
Sad kako će pro igrači igrati bot lane u s3, to ćemo još vidit.
Trazim neki ozbiljni ranked team (5v5) . Igram top vecinom.
Za detalje upitajte u pm.
Inače, netko od vas je već igrao dianu i teemoa, kakvi su nakon nerfa?
danas idem doma, jedva čekam isprobati slay belle skin :D
Evo prvog gamea sa Diannom poslije nerfa, malo joj fali ono nešto od početka, par put sam se zaje..... računajući na ulti, al sve u svemu mislim da još može biti viable mid,
Igrao sam protiv akali ovdje s tim da je cho kampo mid -.-
Pred kraj sam mogo ownat Akali jedan na jedan :P al dobro nakupio 600 AP prema njezinih 400 i nešto sitno.
Sieg Heil !
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/330368_526754064009813_1742314748_o.jpg
@scarface neznam di si ti to vidio ad carrya koji starta sa cloth armorom + 5 potova. Odigro sam dosta gameova nakon s3 patcha i nisam vidio nikog da je starto sa cloth armorom,a nit na streamu nisam vidio da neko starta sa cloth armorom. To bi eventualno bilo dobro protiv cait ak imas nekog slabog early game carrya ko vayne al i to bi rade iso bootse.
bootse + 3 puta se uzima ako igras protiv nekog lane koji te lako harasa,ili ak misliš da će ti jungler campat bot odma ili pak ak ti se čini da ti treba taj 1 više pot.
doran blade- jednostavno nema smisla to uzet na nikom osim cait,a i to rađe uzet long sword i 2 pota
long sword- cait i ez se isplati, na ostalima zavisi koliko ste sigurni na lane.
Prednost je jedino što sad jungleri ne uzimaju bootse za prvi item pa je malo lakše uzet long sword,al opet ak champ nema escape ability ili range ko cait,jednostavo su bootsi + 3 pota bolji izbor radi lakseg izbjegavanja harasa.
@slimmy to očito igraš protiv jako pasivnih igrača il neznaju igrat jer sad se igraju agresivni laneovi i nema veze kolko si ti dobar oba ad carrya će potrošit kad tad 3 pota ak nejdete rano back.
@slimmy to očito igraš protiv jako pasivnih igrača il neznaju igrat jer sad se igraju agresivni laneovi i nema veze kolko si ti dobar oba ad carrya će potrošit kad tad 3 pota ak nejdete rano back.
ja u 80% slučajeva ne potrošin sve potove, znan ja kakvi se laneovi igraju nisan ja od jučer ali jednostavno ne potrošin sve potove jer mi nema smisla aktivirat pot nakon šta on mene udre 2 puta sa auto attackon kad će mi se to regenerirat kroz 5 sekundi i to je greška koju ljudi česte rade, čin prime jedan auto attack odma uzimaju pot i onda 90% pota "trošiš" na full hp
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
ok na vayneici
ok na vayneici
ako nisi dobro informiran o heroju nemoj davat krive informacije , vayne ima isti build ka i svaki drugi ADC jedina drugacija opcija je da mozes rushat phantom dancer , ali ne preporucujen to osin ako imas nunu ili slicno
Cek malo, vi ste napisali pun k stvari i imate rasprave zbog Scarovog posta da on u gameovima vidi adcove koji startaju s cloth+5pot, a Scar nije odigro normalan game od S1..
To je ko da ja dam savjet za ADCove.. xD
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Cek malo, vi ste napisali pun k stvari i imate rasprave zbog Scarovog posta da on u gameovima vidi adcove koji startaju s cloth+5pot, a Scar nije odigro normalan game od S1..
To je ko da ja dam savjet za ADCove.. xD
ma lako to šta on nije odigra pošteni game već godinu dana nego ja neznan kad je on to igra ADC 
Ka šta je slimyyy reko u prijašnjim postovima da kreće s boots (imamo isto mišljenje).
Ne bitno o kakvom se laneu radi, pasivnom ili agresivnom, na adc bi triba imati bootse.
Čisto radi primjera, zamisli Ashe s Dorans protiv Zyre, Blitza ili bilo čega što ima nekakav skillshot s kojim te može uhvatit, teško da ćeš dodgat bez bootsa.
Ti si mene krivo razumio, nisam rekao da je sada start sa doransom MUST, već je viable protiv passive supportova. Dakako da preferiram boots preko doransa.
ma lako to šta on nije odigra pošteni game već godinu dana nego ja neznan kad je on to igra ADC 
A i to kaj velis..
Nego jel neko gleda TSM turnir? Kako CRS tuce sve po redu, a tek kako Voy igra, uff..
Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Ti si mene krivo razumio, nisam rekao da je sada start sa doransom MUST, već je viable protiv passive supportova. Dakako da preferiram boots preko doransa.
Da, to je to. Razmišljamo isto. 

.