League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.442.605
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ok, imam jedan lvl 30 acc na westu ( oko 30 champa tipa LEe sin, Hecarim, Leona, Nocturne,rengar), ima i skin od noca. Pošto mi bezveze skuplja virtualnu prašiinu dat ću ga nekom, zauzvrat samo tražim od dotične osobe da mi obavi 5 refferala na lvl 5 ne na lvl 10( ref system je na 1.0). Tako ako vam se da, par sati i zaradite si smurf ili main ako imate bann itd,.. Ponude na pp yeey :D

Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: League Of Legends
etnes kaže...

jel ima ko saznanja dal će možda doć  zimska mapa za summoners rift? 

Neće, morali bi lijenčine da rade remodel ponovo ili da vrate 1.1 rift.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I went from 6/2 to 7/7 in ranked today. {#}

Ne znam stvarno kaj je tim ljudima danas.{#} Ako je netko zainteresiran za duo, nek mi se javi na pm. {#} Ili ako trebate igrača za ranked team...igram sve laneove, mainam mid.

Pozdrav!

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

To je fenomenalno, 132 miniona u 30 min za početnika ;) Uglavnom, što više napreduješ, to ti bolje ide cs (creep score), recimo sada neki standard na oko 1500 eloa je oko 100 csa u oko 12 minuta max.

Ne bih se baš složio, prije nekih 15 minuta. Nije da dosta pratim i streamove (Salce, Ocelote, Aphromoo, Chaox) pa vidim da niti oni nemaju baš svaki put 100 oko 12-te minute. Ja mislim da realno gledajući cca 130-150 na 20 minuta je vrhunski domet za većinu ljudi koji ne igra s champom kojeg je "master-ao".

Anyway, ljudi dajte mi par savjeta za top i mid, radi se o mom načinu igre. Stvarno u prvih 3 minute znam izgubiti i svu manu jer sam preagresivan, pa onda moram igrati pasivno slijedećih par minuta. Općenito ako je netko ovdje dobar top neka da par savjeta, jer iako većinom ako ne pobijem u lane phasi, onda nakon lane faze izownam neprijatelja. Moram proraditi na lane fazi, tj. prve 3-4 minute, kasnije je lakše.

14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

To je fenomenalno, 132 miniona u 30 min za početnika ;) Uglavnom, što više napreduješ, to ti bolje ide cs (creep score), recimo sada neki standard na oko 1500 eloa je oko 100 csa u oko 12 minuta max.

Ne bih se baš složio, prije nekih 15 minuta. Nije da dosta pratim i streamove (Salce, Ocelote, Aphromoo, Chaox) pa vidim da niti oni nemaju baš svaki put 100 oko 12-te minute. Ja mislim da realno gledajući cca 130-150 na 20 minuta je vrhunski domet za većinu ljudi koji ne igra s champom kojeg je "master-ao".

Anyway, ljudi dajte mi par savjeta za top i mid, radi se o mom načinu igre. Stvarno u prvih 3 minute znam izgubiti i svu manu jer sam preagresivan, pa onda moram igrati pasivno slijedećih par minuta. Općenito ako je netko ovdje dobar top neka da par savjeta, jer iako većinom ako ne pobijem u lane phasi, onda nakon lane faze izownam neprijatelja. Moram proraditi na lane fazi, tj. prve 3-4 minute, kasnije je lakše.

ocelote nikad nije bia neki farmer , chaox i aphromoo nemaju wraithove za farmanje tih extra miniona , imas pluseve i minuse u farmanju ili igranju agresivnije i roamat , gledaj APC na midu tipa froggen , alex ich , rapidstar , toyz , ambicion takvi ap carryi su par koraka isprid ocelote-a i ovisi kakvog mid lanera imas da imas farmu , ja osobno volin igran farm lane , a da mogu bit agresivan u isto vrime svaki ozbiljni game iman uvik vise miniona nego minute (170cs/15min) ali slazen se 100 miniona je pristojno za 15 minuti

EU West: slimyyy
16 godina
League Of Legends

CLG.eu = pročitana priča.

Moraju prominit stil igranja, pod hitno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MacTheBig kaže...

CLG.eu = pročitana priča.

Moraju prominit stil igranja, pod hitno.

MYM je dobar, ima i tu razlog zašto su oni izgubili tako lagano.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
X-Plosiv kaže...

Pa jednostavno nemoj spammat spellove non stop, evo primjer sivir, ako samo bezveze bacas bumerang ode mana za 40 sec, probaj se postavit i kad se vise manje siguran da ces pogodit spell onda ga iskoristi, drugo je ako mas blue buff, snjim budi agresivan, ali ovako ce svatko normalan iskoristit sto nemas mane. Koristi i auto-attack, vrlo podcijenjen u mid-laneu, cuvaj manu da imas kada dođe jungler i to ti je vise manje to... probaj jos sam vidjet sta ti moze pomoc.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

ovisi na kojen si laneu, po meni bi mid triba imat najviše miniona do 15-e min, ja na botu sa AD carryen uvik ciljan na 100 miniona/15min, mogu ja i više ali onda moran čistit waveove sa spellovima i ako su oni pametni samo će me čekat ispod turreta, farmat i tražit gank

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uzeo Zyru, zabavan champ, malo treba vremena da se pohvata al sve u svemu mislim da se isplati uzeti.

Imam taman za champa od 3150 ip-a, pa razmišljam uzet olafa ili xina?

i da, danas sam postao lvl 30 {#}

Ke?!

1 0 hvala 0
15 godina
chewbacca kaže...

Imam taman za champa od 3150 ip-a, pa razmišljam uzet olafa ili xina?

težak izbor...oba su jako dobri ako znaš kako s njima... al kao jungleri rasturaju 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
League Of Legends

kakav gejm, clg vs cj.... prestrašno

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobar meč, bome imaju muda CJ, Zed u igri...

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Vam stream radi normalno?

Meni sve šteka do bola, vidim samo sličice :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.twitch.tv/team/iem

Probaj gledat ovdje, meni odlično ide.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

ocelote nikad nije bia neki farmer , chaox i aphromoo nemaju wraithove za farmanje tih extra miniona , imas pluseve i minuse u farmanju ili igranju agresivnije i roamat , gledaj APC na midu tipa froggen , alex ich , rapidstar , toyz , ambicion takvi ap carryi su par koraka isprid ocelote-a i ovisi kakvog mid lanera imas da imas farmu , ja osobno volin igran farm lane , a da mogu bit agresivan u isto vrime svaki ozbiljni game iman uvik vise miniona nego minute (170cs/15min) ali slazen se 100 miniona je pristojno za 15 minuti

Mislim da se vjerojatno nitko na ovom forumu ne može baš i staviti s njima u istoj rečenici. Recimo, pogledao sam te na lolkingu (ako si ti slimmmy), i niti ti nemaš taj farm, dapače.

Ja mislim (osobno) da ako imaš 100 CS u 15min je to vrlo dobro. Naravno da ih možeš imati više, ali i manje. Sve ovisi od neprijatelja i od njihovog junglera, jer ako te oni zonaju odmah ili njihov jungler te ganka 3x prije 6min na midu, nećeš ti moći hitati svakog creepa, a ako ideš hittati s spellovima možeš ostati bez mane ili ćeš pushnuti svoj lane, pa opet izgubiti creepove.

Sve dosta ovisi o aspektima igre, ali sve više postajem fan (kada sam na topu ili botu) farm passive lane, go for mid/late game.

13 godina
neaktivan

Kad sam gledo IPL5 Alex Ich je imo 450-500 farma oko 30 minute.....daamn

Btw. Novi sam, o lol-u znam skoro sve al ga nemam priliku igrat zbog slabog kompa :/ Pratim ovu temu već neko vrijeme i evo sad sam odlučio se malo uključit u razgovor :D

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Mislim da se vjerojatno nitko na ovom forumu ne može baš i staviti s njima u istoj rečenici. Recimo, pogledao sam te na lolkingu (ako si ti slimmmy), i niti ti nemaš taj farm, dapače.

Ja mislim (osobno) da ako imaš 100 CS u 15min je to vrlo dobro. Naravno da ih možeš imati više, ali i manje. Sve ovisi od neprijatelja i od njihovog junglera, jer ako te oni zonaju odmah ili njihov jungler te ganka 3x prije 6min na midu, nećeš ti moći hitati svakog creepa, a ako ideš hittati s spellovima možeš ostati bez mane ili ćeš pushnuti svoj lane, pa opet izgubiti creepove.

Sve dosta ovisi o aspektima igre, ali sve više postajem fan (kada sam na topu ili botu) farm passive lane, go for mid/late game.

a šta si točno vidija na lolkingu? {#} 2 gamea sa supporton, 3 gamea san igra sa ljudima koji su lvl 20-25 (moj premade), a ostalo je uglavnon bila zajeebancija ili abusanje black cleavera, jedini "ozbiljni" game na profilu je ovaj moj zadnji sa Caitlyn iako ni tu neman ništa puno miniona ali meni osobno dovoljno za bot lane... uglavnon 100 cs-a u 15 min je skroz ok u solo queue ali kad igraš premade onda bi ta brojka tribala bit veća

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Gospe ti, ja ako skupin 100 cs-a do kraja gamea, dobro je xd.

Zezam se, al nisam bas toliko vican, obicno zavrsim sa oko 200.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

a šta si točno vidija na lolkingu? {#} 2 gamea sa supporton, 3 gamea san igra sa ljudima koji su lvl 20-25 (moj premade), a ostalo je uglavnon bila zajeebancija ili abusanje black cleavera, jedini "ozbiljni" game na profilu je ovaj moj zadnji sa Caitlyn iako ni tu neman ništa puno miniona ali meni osobno dovoljno za bot lane... uglavnon 100 cs-a u 15 min je skroz ok u solo queue ali kad igraš premade onda bi ta brojka tribala bit veća

Yeah, to se slažem, oko 100 u 15min je sasvim ok za soloq, ako se već igra premade (s premade dogovorima tko što igra, ne ono idemo svi se dogovoriti već kada bude que) pa sama kompozicija tima bude loša a protivnički tim ima ima savršenu kompoziciju.

Inače, netko od vas je već igrao dianu i teemoa, kakvi su nakon nerfa?

danas idem doma, jedva čekam isprobati slay belle skin :D

16 godina
League Of Legends

Kako je Jayce najbolje buildati ?

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ja ga radim više tanky jer kada igram soloQ tim mi bude presquishy, ne znam zašto, ali je to postalo pravilo.

Znači krenem sa ninja tabi/mercury threads (ovisno o protivniku)/frozen mallet/trinity force. Dalje gledam da li treba ići na još hp/armor ili mogu uzeti dmg. PA onda idem na BT ili na RO. ovisno o situaciji. 

Guardian kao defensive item je must have, pogotovo ako si initiator.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Vjerojatno je već bila ova anketa, no ne mogu je naći...

Igram na: 

34 EU West
31 EU East/Nordic
1 NA
0 Ostali
LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja mu prvo uzmem boots i 3 hp potiona,odma idem na bloodthirster,trinity i last whisper i mozes jos uzet black cleaver ako hoces vise dmga,al na kraju uzmes ga ili jos jedan tanky item(ako nemate pravog tanka) umjesto black cleavera(warmorg,atma,basnhee).nisam ga sad bas puno igrao al za tanky item mozes uzet jos mozda maw of malmortius ili onaj mercurial scimitar.a za boots uzmem mercury's treads ili ninja tabi.inace tako ga slicno dyrus builda.

16 godina
neaktivan
Tipsa kaže...

Ja mu prvo uzmem boots i 3 hp potiona,odma idem na bloodthirster,trinity i last whisper i mozes jos uzet black cleaver ako hoces vise dmga,al na kraju uzmes ga ili jos jedan tanky item(ako nemate pravog tanka) umjesto black cleavera(warmorg,atma,basnhee).nisam ga sad bas puno igrao al za tanky item mozes uzet jos mozda maw of malmortius ili onaj mercurial scimitar.a za boots uzmem mercury's treads ili ninja tabi.inace tako ga slicno dyrus builda.

Sad vecina topova starta s flaskom(ako su mana championi) umjesto bootsa zbog MS bufa i jer vecina junglera ne moze startat s boots+3 pots.

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Anzulolz kaže...

meni brat igra ranked , ako vec trazis po mome accountu kakvu iman farmu , gledaj heroje koje san ja igra u rankedu a to su APC carryi , nemozes ti pratit po lolkingu ko je dobro farma u lanein fazi , zadnjih 15 minuti gamea ti se tribas grupirat sa teamon i ic zajedno , ja san ima jedanput u 30 minuti 450 miniona sa oriannon u normalnon gameu , troll majstor haris je svjedok i taj smo game izgubili ja mislin , jer sam samo sta na svome laneu i farma bezveze 

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Sad vecina topova starta s flaskom(ako su mana championi) umjesto bootsa zbog MS bufa i jer vecina junglera ne moze startat s boots+3 pots.

Vecina champova sada ne starta sa boots+3hp pota vecinom idu na neke druge iteme,vidim npr. dosta ad carrya starta sada sa cloth armor+5hp pots(15 armora+2hp pota>25ms-a).

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
League Of Legends

Ja idem s onim ability tomeom i jednim potionom

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ah taj balkanizam {#}

Battlelog ~ UrbanFsk
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Vecina champova sada ne starta sa boots+3hp pota vecinom idu na neke druge iteme,vidim npr. dosta ad carrya starta sada sa cloth armor+5hp pots(15 armora+2hp pota>25ms-a).

ma pusti ti te šeme, ja još uvik uziman bootse na ad carryu, meni osobno nema smisla ić cloth armor i 5 potova, ja dosta rjetko potrošin i 3 pota, a kamoli 5

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice