Guru je jači od svih hrvatskih timova, bili oni za westu ili eastu...pa ljudi moji na zadnjem Go4LoL monthly finalu su uzeli game MYM-u koji je na turniru od prije par dana dobio Fnatic sa 2-0 i Eclipsyju sa 2-0 ( a ta Eclipsyja je umalo dobila Curse.EU na Tales of the Laneu ). Ma da oni ozbiljnije pristupe igranju ( kao u ono vrijeme kad su igrali IEM Kiev Final Qualifications ) imali bi šanse za bit među 8 najboljih ekipa koje dobivaju plaću od RIOT-a ( ne baš veliku, ali bi definitivno imali što za reći ), samo dečki nemaju toliko vremena za igrati zajedno. Po skillu nisu najbolji u Hrvata, ali po taktici i po svemu ostalome jesu i to dosta bolji.
Nećemo pretjerivati,dobri su al daleko od 8 najboljih ekipa na igri :D
Voshy organizira ESL turnire jel? Voshy se trenutno vodi kao "C.E.O" guru gaminga jel?
Ja sam samo naveo kako se to meni cini :)
Nisam rekao da sam u pravu, nisam rekao da ne cijenim njegov rad communitia i pljijem po njemu ...
Da naravno bit ce pokoji team koji ce dobit 5 ojra i to, ali glavne nagrade idu guru gamingu :) ( naravno zasluzeno jer su vjerovatno najbolji kod nas :)
Realno gledano ako je voshy Ceo GGa njemu je u interesu da GG pokupi glavni prize pool :D
s tim se slažem,i bilo je to potpomaganja guru-u od njegove strane al jbg nije to razlog što su oni najbolji,al ipak on na svakom turniru mora odgovarat na stotine glupih pitanja jer ljudi neznaju čitat i pomaže puno da ti turniri rade bez puno poteškoća.

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja

kako si sam reka nami je op heroj