League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.886.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: League Of Legends
League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
A nitko nije nepobjediv :D daleko od toga... Ali za sada na nasik prostorima nema bas puno ozbiljnih timova koji ce ih razvalit :D

Sva cast deckim sto pokusavaju nesto napraviti i pokrenutu za nasu lol scenu, ali imam informaciju da decki to organiziraju samo da prize pool bude veci :D ( navodno sto vise igraca pristupa tim esl turnirima riot daje vece nagrade jel) pa eto s time logicki za pretpostavit je da to organiziraju samo zbog svoje koristi :D ( jel realno tko ih je na ovim svim kupovima pobjedio? Ima dva tima koji dominiraju a ostali samo su tu radi reda ) :D

Pa ono tko voli nek izvoli :D za sada mene ne zanima cro lol scena :) nisam nis spesl od igraca pa ono xD dovoljno mi je sto me u soloq nekad roflstompaju ne tribaju mi jos oni u zivotu za to haha
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
neaktivan
League Of Legends

http://imgur.com/a/XS0bH#4 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivica91 kaže...

Guru jak ko team.. gledaj ako ne poznas cro scenu i ako nezans koje igrace cro scena ima nemoj pricat gluposti (btw nemam nista protiv guru) ali realno guru niti nema ekipu oni za svaki cro4lol i za svaki go4lol imaju jednog il 2 igraca nova tako da te price da imaju jaku ekipu su gluposti uostalom kolko jaku ekipu imaju dokaz je onaj jedan cup kaj je croesl napravio na westu i ako se dobro sijecam guru je bio 4 ili 5.. al nisam siguran...

Samo bih se osvrnuo na ovaj dio sa Cro4LoL na westu.

Na tom turniru je igrala druga gurujeva ekipa GURU GAMING DGT(znam jer sam bio član te ekipe).

Iz današnjeg gurua na tom turniru jedino je Tinci(ad carry) igrao i vjerujem da je igrao na lvl 10-20 accountu kao i većina nas,

samo jedna osoba je imala lvl 30 account(maksimalno 2 člana).

Nakon što smo došli do polufinala trollali smo game za finale i predali game za 3. mjesto, da dečkima s westa ne uzmemo nagrade.

Potkrijepio bi svoje tvrdnje sa slikama ali od kad se ESL preseli na drugi server te su se slike izgubili( ili ih ja ne mogu otvorit).

Sve je ovdje.

http://www.esl.eu/hr/lol/5on5/west_cup1/rankings/

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
A nitko nije nepobjediv :D daleko od toga... Ali za sada na nasik prostorima nema bas puno ozbiljnih timova koji ce ih razvalit :D

Sva cast deckim sto pokusavaju nesto napraviti i pokrenutu za nasu lol scenu, ali imam informaciju da decki to organiziraju samo da prize pool bude veci :D ( navodno sto vise igraca pristupa tim esl turnirima riot daje vece nagrade jel) pa eto s time logicki za pretpostavit je da to organiziraju samo zbog svoje koristi :D ( jel realno tko ih je na ovim svim kupovima pobjedio? Ima dva tima koji dominiraju a ostali samo su tu radi reda ) :D

Pa ono tko voli nek izvoli :D za sada mene ne zanima cro lol scena :) nisam nis spesl od igraca pa ono xD dovoljno mi je sto me u soloq nekad roflstompaju ne tribaju mi jos oni u zivotu za to haha

a ja ti mogu rec iz prve ruke da se dobro dezinformiran, admini su tu cisto iz vlasite dobre volje tj volontiraju i nemaju nista od toga,

jel se sicas da se jedno vrime nagradjivalo prvih 6 ekipa?

jel se sicas da je guru ima giveaway nagrada sa cro4lol-a?

jel pratis cro4lol u zadnje vrime? jel znas koliko se dobrih ekipa prijavljuje?

molin te nemoj pisat gluposti o stvarima o kojim nemas pojma, sam si reka da te ne zanima cro lol scena, onda je se ostavi i ne blati je

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Guru je jači od svih hrvatskih timova, bili oni za westu ili eastu...pa ljudi moji na zadnjem Go4LoL monthly finalu su uzeli game MYM-u koji je na turniru od prije par dana dobio Fnatic sa 2-0 i Eclipsyju sa 2-0 ( a ta Eclipsyja je umalo dobila Curse.EU na Tales of the Laneu ). Ma da oni ozbiljnije pristupe igranju ( kao u ono vrijeme kad su igrali IEM Kiev Final Qualifications ) imali bi šanse za bit među 8 najboljih ekipa koje dobivaju plaću od RIOT-a ( ne baš veliku, ali bi definitivno imali što za reći ), samo dečki nemaju toliko vremena za igrati zajedno. Po skillu nisu najbolji u Hrvata, ali po taktici i po svemu ostalome jesu i to dosta bolji.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 0 hvala 0
17 godina
Keiichi kaže...

Istina je da će bit više RP-a ako je broj prijava veći i to će rezultirati tome da će prvih 10 ekipa dobit nagrade a ne da će prve 3-4 dobijat više tako da ti logika ti ne štima nikako. A osim toga, Guru LoL ekipa nema veze sa organizacijom Cro4LoLa tako da oni sebi nemaju šta namještavat, a u više navrata su podijelili dobivene RPove i skinove preostalim ekipama pošto im to nije glavni motiv opće. 

Što više ekipa bude, šansa za nešto osvojit je zapravo veća pa tko voli nek izvoli.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Guru je jači od svih hrvatskih timova, bili oni za westu ili eastu...pa ljudi moji na zadnjem Go4LoL monthly finalu su uzeli game MYM-u koji je na turniru od prije par dana dobio Fnatic sa 2-0 i Eclipsyju sa 2-0 ( a ta Eclipsyja je umalo dobila Curse.EU na Tales of the Laneu ). Ma da oni ozbiljnije pristupe igranju ( kao u ono vrijeme kad su igrali IEM Kiev Final Qualifications ) imali bi šanse za bit među 8 najboljih ekipa koje dobivaju plaću od RIOT-a ( ne baš veliku, ali bi definitivno imali što za reći ), samo dečki nemaju toliko vremena za igrati zajedno. Po skillu nisu najbolji u Hrvata, ali po taktici i po svemu ostalome jesu i to dosta bolji.

cemu otvarat ovu temu opet , forum ima drugacija misljena , ka sta ja iman drugacije misljenje o tebe , ali necu da prican o ovome jer ja iman drugacija iskustva sa guru gaming vec odavno sta znaju samo 4 forumasa koji su trenutacno tad bili sa menon u teamu , govorit da je guru gaming bolji od west scene balkanaca je apsurdno , taj turnir na westu ne znaci da su svi hrvatski teamovi igrali na njemu pa onda da su mogli i trollat i pobjedit , to je samo bahatoscu receno , nebi se ode tia svadat i ponavljat ovu temu jer ka sta san reka ja iman drugacija misljenja , a to sta su pobjedili MYM , ja san igra u team rankedu protiv acer celaver , esc nio , sq nicker , xmithie u iston teamu u kojen smo se drzali pola gamea , dok je po meni taj team veci skill nego MYM, ne tribate meni govorit kakvi su MYM jer pratin lol scenu , ali ne vidin da vi uzivate i hvalite se u njihovin postignucima , nikad nisan reka da je taj team los , ali iskreno pojedinacno nisu nista posebno sa time se ne triba uopce uvridit jer pola profesionalnih igraca nije nista posebno ali taj teamwork ih okuplja i radi ogromnin , ka sta san reka ljudi imaju drugacija misljenja i sigurno se to nece prominit tako da ne vidin da ponavljamo ovu temu kad smo vec o njoj pricali

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 12:36 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

cemu otvarat ovu temu opet , forum ima drugacija misljena , ka sta ja iman drugacije misljenje o tebe , ali necu da prican o ovome jer ja iman drugacija iskustva sa guru gaming vec odavno sta znaju samo 4 forumasa koji su trenutacno tad bili sa menon u teamu , govorit da je guru gaming bolji od west scene balkanaca je apsurdno , taj turnir na westu ne znaci da su svi hrvatski teamovi igrali na njemu pa onda da su mogli i trollat i pobjedit , to je samo bahatoscu receno , nebi se ode tia svadat i ponavljat ovu temu jer ka sta san reka ja iman drugacija misljenja , a to sta su pobjedili MYM , ja san igra u team rankedu protiv acer celaver , esc nio , sq nicker , xmithie u iston teamu u kojen smo se drzali pola gamea , dok je po meni taj team veci skill nego MYM, ne tribate meni govorit kakvi su MYM jer pratin lol scenu , ali ne vidin da vi uzivate i hvalite se u njihovin postignucima , nikad nisan reka da je taj team los , ali iskreno pojedinacno nisu nista posebno sa time se ne triba uopce uvridit jer pola profesionalnih igraca nije nista posebno ali taj teamwork ih okuplja i radi ogromnin

That's what I said... a ovo za otvaranje teme, pa nisam ja otvorio temu, nego drugi... ja sam samo iznio svoje mišljenje. Također, u ovom tvom postu ispada da tebi osobno govorim svoje mišljenje {#}.

EDIT: Nitko ne poziva na svađu, nitko se ne svađa i onda kažeš da se ne želiš svađat jer imaš drugačija mišljenja.

EDIT2: A da pričamo o novom PBE patchu? Preopširan je da ga mogu do kraja komentirati, ali evo kao support igrač sam sa skoro svime jako zadovoljan osim sa pickpocket masterijem. Mislio sam da će to biti nešto jače {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 12:55 (Blizek).
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

That's what I said... a ovo za otvaranje teme, pa nisam ja otvorio temu, nego drugi... ja sam samo iznio svoje mišljenje. Također, u ovom tvom postu ispada da tebi osobno govorim svoje mišljenje {#}.

EDIT: Nitko ne poziva na svađu, nitko se ne svađa i onda kažeš da se ne želiš svađat jer imaš drugačija mišljenja.

pa ne, znan da ti nisi pocea ovu temu , ali kazen samo znan kad pocne ovakva tema da dode do svade , pa normalno da je sad trenutacno nema samo se bojin da ne nastane , nista ja tebi ne govorin {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 12:54 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

pa ne, znan da ti nisi pocea ovu temu , ali kazen samo znan kad pocne ovakva tema da dode do svade , pa normalno da je sad trenutacno nema samo se bojin da ne nastane , nista ja tebi ne govorin {#} 

Da nisi citirao mene, nebi niš rekao, ovako ispada u postu da zapravo ti meni odgovaraš, a ne svima drugima.

14 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Da nisi citirao mene, nebi niš rekao, ovako ispada u postu da zapravo ti meni odgovaraš, a ne svima drugima.

triban san citirat nekoga , tvoj je post bia zadnji , ja samo kazen da nemamo ista misljenja skoro u nicemu {#} netribas razmisljat da iman neki tik na tebi i da mi se smeta , dapace u ovoj temi triba ovakvih stvari , a ne da se na forumu uvik sloze ljudi nego da dodemo do srzi "problema" i da ga se rijesi ako je moguce 

17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

triban san citirat nekoga , tvoj je post bia zadnji , ja samo kazen da nemamo ista misljenja skoro u nicemu {#} netribas razmisljat da iman neki tik na tebi i da mi se smeta , dapace u ovoj temi triba ovakvih stvari , a ne da se na forumu uvik sloze ljudi nego da dodemo do srzi "problema" i da ga se rijesi ako je moguce 

Ne trebaš nekog citirati da se zna na koju temu odgovaraš. Al dobro sad prelazimo u off-topic.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

dajte ljudi uvijek se vodi ista polemika, pocnite vjezbat i nesto napravite u ovoj igrici kad ste svi toliko dobri umjesto da pljujete po radu drugih, a niste nista ni postigli.

uvijek je bolje tuđe od vlastitog... -.-

pogledajte samo sto su poljaci napravili od svog ESLa, a toliko se pljuje po njihovom communitiju. ta ista Poljska na svojim ESL turnirima ima nagrade u pravom novcu+naravno RP. a zasto? ne zato sto su njihovi admini sposobniji, vec zato sto se nisu razvodnili po serverima i prebacivali zato sto na jednom serveru ima manje/vise trollova. svi vi koji ste se prebacili niste si elo nista povecali, neki cu ga cak i spustili.

sto prije krenete od analize samih vas, a ne nekog drugog mozda nesto i postignete...

do tada cete biti samo jos jedan forumas koji stoji sa strane i pljuje po drugima, a na turnirima sudjelujete samo preko spectatea/streama..

Tuzno, ali istinito.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 13:36 (DiskoVrucica).

5 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Word up.

Treba biti strpljiv, pametan i uporan da ostvariš svoje ciljeve. Moj team se redovito sramoti na Cro4LOL, ali sudjelujemo svaki put, zafrkavamo se s protivnicima, trudimo se nešto naučiti, ostvarujemo kontakte... jednog dana ćemo i mi možda osvojiti pokoji RP, šlag na torti. Previše se pretjeruje oko gluposti.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DiskoVrucica kaže...

dajte ljudi uvijek se vodi ista polemika, pocnite vjezbat i nesto napravite u ovoj igrici kad ste svi toliko dobri umjesto da pljujete po radu drugih, a niste nista ni postigli.

pogledajte samo sto su poljaci napravili od svog ESLa, a toliko se pljuje po njihovom communitiju. ta ista Poljska na svojim ESL turnirima ima nagrade u pravom novcu+naravno RP. a zasto? ne zato sto su njihovi admini sposobniji, vec zato sto se nisu razvodnili po serverima i prebacivali zato sto na jednom serveru ima manje/vise trollova. svi vi koji ste se prebacili niste si elo nista povecali, neki cu ga cak i spustili.

sto prije krenete od analize samih vas, a ne nekog drugog mozda nesto i postignete...

do tada cete biti samo jos jedan forumas koji stoji sa strane i pljuje po drugima, a na turnirima sudjelujete samo preko spectatea/streama..

Tuzno, ali istinito.

svati da niko ne pljuje na nikome , to sta su pobjedili , pobjedili su jer su dobri niko nije reka suprotno , problem je sta na westu nemas nikakve turnire u kojen balkanci mogu igrat , ja san igra par turnira dok san bia na westu , jedan osvojia drugi san bia na 5 , o ovome san prica kad san govoria blizeku neko ce ovu temu svatit krivo i napravit sve ovo u mrznju zato i nisan tia nastavljat ovu temu , ali jebiga vjerojatno san i ja kriv vecin djelon

17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
DiskoVrucica kaže...

problem je sta na westu nemas nikakve turnire u kojen balkanci mogu igrat

Najveći problem HR scene je razvodnjavanje, ljudi su misleći da će na westu teći med i mlijeko iskoristili svoje pravo besplatnog prebacivanja. Koliko ja mislim, dio ljudi se usrećio sa time, ali nažalost većem dijelu ljudi je i dalje isto. Na westu se turniri ne organiziraju jer ih RIOT ne podržava.

Ja bih najradije da se East i West spoje, tada bi Cro4Lol-ovi naglo narasli na 64 slota, a nebi isključio ni 128 slotne Cro4Lol-ove ( imali bi dosta praznih mjesta, ali 64 mjesta bi bilo ja mislim premalo ). Turniri bi postali jači, napetiji, kvalitetniji, zanimanje za njih bi naraslo, timovi bi kroz te turnire postajali bolji i kvaliteta HR top scene bi se jako povećala.

Nažalost, to je samo san koji se vjerojatno nikad neće ostvariti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 13:58 (Blizek).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Smirite se kokoši jedne, dolazi vaš najdraži champ u rescue!

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Želim promjeniti password od accounta i treba mi doći mail, ali problem je što ja ne znam na koji e-mail pošto ih imam dosta. Sad me zanima, jel mogu ikako saznati s kojim sam se mailom registrirao i kako ?

steam:hcplankton

0 1 hvala 0
17 godina
Arrr darn :D

Voshy organizira ESL turnire jel? Voshy se trenutno vodi kao "C.E.O" guru gaminga jel?
Ja sam samo naveo kako se to meni cini :)
Nisam rekao da sam u pravu, nisam rekao da ne cijenim njegov rad communitia i pljijem po njemu ...

Da naravno bit ce pokoji team koji ce dobit 5 ojra i to, ali glavne nagrade idu guru gamingu :) ( naravno zasluzeno jer su vjerovatno najbolji kod nas :)

Realno gledano ako je voshy Ceo GGa njemu je u interesu da GG pokupi glavni prize pool :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
Kako me onaj Volibear danas izivcira, doslo mi je da kompjuter razbijem
17 godina
League Of Legends

Kad stize taj patch s novim HUDom? Jel probao netko na PBE? Kakvo je misljenje bolje ili gore od starog?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
League Of Legends

koliko po prosjeku timova ima na cro4lol?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

koliko po prosjeku timova ima na cro4lol?

Na prošla 4  5v5 kupa(3 cro4lol i 1 kvalifikacije za EMS) prosjek je bio: 30,5 ekipa.

two camels in a tiny car
15 godina
neaktivan

Jedva cekam novi patch :)

Ivica Vančina
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 15:18 (ivica91).
15 godina
neaktivan
DiskoVrucica kaže...

Tuzno, ali istinito.

AJ nas postedi jer Voshy je sposoban isto kolko je i riba sposobna pamtiti vise od 3 sec.. o gosponu voshyu i njegovim pristasama bi se dalo napravicat dosta toga negativnog al trenutno mi se neda i nema namjere jer ovo je tema o LOL-u ne adminima i communityu pa sorry na offtopicu.

edit: Ustvari ima na gameresject forumu kaj nekolicina ljudi misli o njima pa tako i gameresject staff koji ima bogatog iskustva sa lanovima i turnirima pa citaj te tu: http://gamersject.com/forum/topic/75-predstavljamo-vam-cro4lol-11/

Ivica Vančina
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 15:25 (ivica91).
13 godina
protjeran
League Of Legends

kad je iduci? igrat cu ja sa svojima sa kvarta,i jos cu ostale pozvat da nas bude sto vise :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo nadolazeći šampion suport ,biti ce extra {#}  

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice