League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.886.813
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

Guru je jači od svih hrvatskih timova, bili oni za westu ili eastu...pa ljudi moji na zadnjem Go4LoL monthly finalu su uzeli game MYM-u koji je na turniru od prije par dana dobio Fnatic sa 2-0 i Eclipsyju sa 2-0 ( a ta Eclipsyja je umalo dobila Curse.EU na Tales of the Laneu ). Ma da oni ozbiljnije pristupe igranju ( kao u ono vrijeme kad su igrali IEM Kiev Final Qualifications ) imali bi šanse za bit među 8 najboljih ekipa koje dobivaju plaću od RIOT-a ( ne baš veliku, ali bi definitivno imali što za reći ), samo dečki nemaju toliko vremena za igrati zajedno. Po skillu nisu najbolji u Hrvata, ali po taktici i po svemu ostalome jesu i to dosta bolji.

Nećemo pretjerivati,dobri su al daleko od 8 najboljih ekipa na igri :D

Keiichi kaže...
Arrr darn :D

Voshy organizira ESL turnire jel? Voshy se trenutno vodi kao "C.E.O" guru gaminga jel?
Ja sam samo naveo kako se to meni cini :)
Nisam rekao da sam u pravu, nisam rekao da ne cijenim njegov rad communitia i pljijem po njemu ...

Da naravno bit ce pokoji team koji ce dobit 5 ojra i to, ali glavne nagrade idu guru gamingu :) ( naravno zasluzeno jer su vjerovatno najbolji kod nas :)

Realno gledano ako je voshy Ceo GGa njemu je u interesu da GG pokupi glavni prize pool :D

s tim se slažem,i bilo je to potpomaganja guru-u od njegove strane al jbg nije to razlog što su oni najbolji,al ipak on na svakom turniru mora odgovarat na stotine glupih pitanja jer ljudi neznaju čitat i pomaže puno da ti turniri rade bez puno poteškoća.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 15:41 (death_zombi).
14 godina
League Of Legends

Aj malo pricajte o novim itemima i nesto vezano za igru ,samo neka laprdanja i dizanja ega

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Novi itemi su jako dobri ! :D zadoboljan ?

Ehh da nisam na poslu mozda bih i komentiraoz al ovako gledam sam vidio samo par slika overall svidjaju mi se promjene :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

kad je iduci? igrat cu ja sa svojima sa kvarta,i jos cu ostale pozvat da nas bude sto vise :)

Svaka 2 tjedna ti je i igra ti se samo na Eastu(to već valjda znaš).

Idući će biti valjda 20.11

two camels in a tiny car
13 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
Prelose kaže...

kad je iduci? igrat cu ja sa svojima sa kvarta,i jos cu ostale pozvat da nas bude sto vise :)

Svaka 2 tjedna ti je i igra ti se samo na Eastu(to već valjda znaš).

Idući će biti valjda 20.11

ma znam sve to samo me zanimao datum 

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Kad stize taj patch s novim HUDom? Jel probao netko na PBE? Kakvo je misljenje bolje ili gore od starog?

Shop je puno kvalitetniji  , ali itemi u inventory baru izgleda gay {#}

16 godina
League Of Legends

Aj neko na PBE za cca 20min, valjda mi je uslo u njega, kad sam otiso bio mi je sat i 15 que.. Nick je isti ko i na euw..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Aj neko na PBE za cca 20min, valjda mi je uslo u njega, kad sam otiso bio mi je sat i 15 que.. Nick je isti ko i na euw..

budem, za 2 sata i 15 min

ja mislim da danas nece nista biti od pbe-a

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 19:34 (null).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Bit će ovo slatke muke s kojim itemima/masterijima početi na supportima. Dali u masterijima uzeti onaj kolačić i/ili poluward? Dali uzeti Crystalline Flask ( Nešto kao recharchable polu HP-polu mana potion )? Dali uzeti Faerie Charm i/ili Rejuvenation Bead? Kolko wardova uzeti? Koliko potiona?

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
15 godina
Don Strongtoni kaže...

Dok je meni pisalo pun k vremena otišao cancel i ponovo login i odmah ušlo.

Tko hoče nek me doda, EU West: Vratax

PBE: CRO Vratax

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 19:46 (ERROR1911).
13 godina
protjeran
League Of Legends

resetali su mi se honori neko zna zasto? nikakav ban il slicno :S

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...
Don Strongtoni kaže...

Dok je meni pisalo pun k vremena otišao cancel i ponovo login i odmah ušlo.

Tko hoče nek me doda, EU West: Vratax

PBE: CRO Vratax

ja sam sad 3 puta za redom cancel i login i uslo!

DODAJTE: Rayy

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.11.2012 20:10 (null).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Što reći koju poruku porati

1 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
Prelose kaže...

Nope, honor tradeing tj. igrao si stalno s istim ljudima i stalno si od njih dobivao honor. Ako nije to onda si dobio upozorenje i s njime ti obrišu sav honor

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Prelose kaže...

Nope, honor tradeing tj. igrao si stalno s istim ljudima i stalno si od njih dobivao honor. Ako nije to onda si dobio upozorenje i s njime ti obrišu sav honor

Hm? Ja tako honor dobivam otkako ga ima pa mi nisu sklonili.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran
League Of Legends

a to je frendov acc a on nije igrao s nikim 

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

5 support champa u "normalnoj" meti = op

Steta kaj svi rageaju i pocnu feedat kad vide Karmu mid.. Mogo sam ja i bez tog jednog deatha ali je njihov ez tryhardo ko jedan ljubitelj Anivia na PBEu malo prije.. xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Steta kaj svi rageaju i pocnu feedat kad vide Karmu mid.. Mogo sam ja i bez tog jednog deatha ali je njihov ez tryhardo ko jedan ljubitelj Anivia na PBEu malo prije.. xD

nije tryhardanje ako te nami pobjedi dok si ti warwick {#} kako si sam reka nami je op heroj {#}

EU West: slimyyy
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Don Strongtoni kaže...

nije tryhardanje ako te nami pobjedi dok si ti warwick {#} kako si sam reka nami je op heroj {#}

Poruči bratu da je dobar bait {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
League Of Legends
Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL username: skaaaj (EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 11:02 (skajzak).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se dogodilo s onom opcijom da ćemo u Store-u moći 3 puta refoundat ono što smo kupovali s Riot Pointsima?

Znam da je to bilo najavljeno već davno i navodno je ušlo u PBE.

Pošto mi se neda sad opet skidat PBE client mi može netko od vas koji ste na PBEu objasnit što se dogodilo s tom opcijom?

Hvala

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Što se dogodilo s onom opcijom da ćemo u Store-u moći 3 puta refoundat ono što smo kupovali s Riot Pointsima?

Znam da je to bilo najavljeno već davno i navodno je ušlo u PBE.

Pošto mi se neda sad opet skidat PBE client mi može netko od vas koji ste na PBEu objasnit što se dogodilo s tom opcijom?

Hvala

To je par tjedana bilo, a maknuli su zbog toga jer se pocelo događat da ti ono sto si refundo ostane a vratili su ti IP/RP

Rekli su da vracaju natrag u sljedecem patchu pa vjerujem da je i na PBEu sad to

EUW. KaiseRxy EUNE:rudar
14 godina
League Of Legends

It's over 9000!!!!

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kelam kaže...

It's over 9000!!!!

Welcome to PBE {#}

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
13 godina
protjeran
League Of Legends

ko me je prijavio? samo sam napisao iskustva i to je to nista lose nisam napisao

ak sam ja hrvat on ce fidat i namjerno radit nesto da izgubim game gdje toga ima? oh u lolu!

ANTE U <3

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 15:02 (Prelose).

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prelose kaže...

ko me je prijavio? samo sam napisao iskustva i to je to nista lose nisam napisao

ak sam ja hrvat on ce fidat i namjerno radit nesto da izgubim game gdje toga ima? oh u lolu!

ANTE U <3

Javi nam se kad proučiš ovo: http://hr.scribd.com/doc/13415839/GRAMATIKA 

two camels in a tiny car
13 godina
protjeran
Lord Nofak kaže...
Prelose kaže...

ANTE U <3

Javi nam se kad proučiš ovo: http://hr.scribd.com/doc/13415839/GRAMATIKA 

neTreBaminisaMuSkoli ;)

on topic: zas danas igraju rage klinci s goldom?

15 godina
League Of Legends

Ne mogu vjerovati kakvih ima likova na rankedu dođe mu u game lik i kaže da troll-a i stalno ide na tower i umire. I tako danas cijeli dan imam nekoga kretena. 

Jel ima koja dobra duša za duo ranked-a? 

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Evo da ja jedan dojam novi napisem. Stalno sam nesto frfljao s adc herojima. Neki dan probao Lux i odusevljen sam. Moj novi main hero. :) I dok sucksas i dok winas s njom je uzitak :D

Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice