Koja i zašto?
Ahri zato što je lisica s 9 repova, a Oriana je robot
Koja i zašto?
Ovaj Honor je napravio revoluciju. Bar kako ja vidim, sve manje flamera i trollova. Chat je 99% miran. Jako mi se sviđa.
Kod mene još to nije slučaj. Jučer neki Srbi kada su saznali da smo frend i ja Hrvati odmaha mater ustašku ovo ono...
Uvijek ima takvih, već mi se to par puta dogodilo kada igram sa frendovima (jedan je čak Srb).
Ali inače od kako je došao honor stvarno ima puno manje trollova i flamera. Iskreno se ne sjećam da je bio 1 pravi feeder/troll u mojoj igri odkako je dosao honor.
trazim tim ko hoce da mi se pridruzi nek me doda Pirate2 na eune serveru ali trazim samo ozbiljne igrace sarajevo srbija i hrvatska i po mogucnosti 29-30 lvl :D
znaci ko hoce PM
Kad nakraju igraju WE i CLG?
Koja i zašto?
Orianna. Ahri je solo Q i lane ubojica jedino.
TF potencijal je dosta lošiji nego kod Orianne.
koji i zasto?
i dali sta valja riven kao jungler?
16 | Lee Sin |
---|---|
3 | Riven |
Nasmijem se kad čitam ove neke postove tu :D. Da je dota dobila vjetar u leđa zato jer su ovi loše turnir organizirali. Je taman sam mislio prestat lol igrat jer je ovima na turniru 3 puta game crasho :D. Organizacija je stvarno užasna,takve stvari im se nisu smjele dogoditi na tako velikome turniru al šta je,tu je. LOL je daleko popularniji od dote i neće se nikad desit da će ga dota proći nit da će na velkim turnirima nit približno 500k+ viewara(bar ne u skoroj budućnosti). To da je lol lakši,iskreno neznam jer nisam probao dotu al taman i da jeje ko da je to bitno,pa igra se ono kaj je ljudima zanimljivije i šta više ljudi igra.
Vidim da nisi bas nesto informiran. Dotu 2 turnir u Seattlu "The Internationals 2012" pratilo je tocno 500k ljudi a nagradni fond je bio 1 000 000 dolara, uzmimo u obzir da je igra jos u beta verziji.
koji i zasto?
i dali sta valja riven kao jungler?
Po meni je Riven bolja.Ne igram puno jungle(osim Udyra,dat clear time,bro) pa za Lee Sina ne znam baš.Odigrao sam s njim 2 partije kad je bio free i vidio da ne odgovara mom playstyle-u.Riven u topu rastura.Mobility,burst,tanky-dps,finisher.Preporučam nju.
Koja i zašto?
Still, Orianna ima bolji skillset za carry.
Obje su odlične, samo recimo meni se više orianna sviđa jer ako maxaš W, u lane-u imaš više poke.
Po meni je Riven bolja.Ne igram puno jungle(osim Udyra,dat clear time,bro) pa za Lee Sina ne znam baš.Odigrao sam s njim 2 partije kad je bio free i vidio da ne odgovara mom playstyle-u.Riven u topu rastura.Mobility,burst,tanky-dps,finisher.Preporučam nju.
Lee Sin je trenutno najbolji jungler
Više se isplati poći na tribunal onih 10-ak minuta svaki dan nego igrati 20 partija po 30-50 minuta. Više IP-ova se dobije.
Vise se ne dobiva ip za tribunal ..
Što se sad dobija?
Koja i zašto?
ahri ti je puno jednostavniji champion , ona ti je vise assassin late game pada totalno ako ne napravis cudo nekakvo jer njezin skill set ti ne odobrava pomoc teamu osin taj Q , dok orianna je champion za teamfightove tvoja jedna ulta moze prominit cili teamfight imas vise CC-ova sa njon slow , moventspeed , taj ulti amo rec knock up , shield koji ti dae mr i armor , sve u svemu ahri je vise solo queue dok je orianna za premade i teamfightove puno jaca
Više se isplati poći na tribunal onih 10-ak minuta svaki dan nego igrati 20 partija po 30-50 minuta. Više IP-ova se dobije.
Vise se ne dobiva ip za tribunal ..
Što se sad dobija?
Ništa. But će rankovi i medalje kao za mečeve pa možda budu neke nagrade ali za sada se još ništa ne zna
Nasmijem se kad čitam ove neke postove tu :D. Da je dota dobila vjetar u leđa zato jer su ovi loše turnir organizirali. Je taman sam mislio prestat lol igrat jer je ovima na turniru 3 puta game crasho :D. Organizacija je stvarno užasna,takve stvari im se nisu smjele dogoditi na tako velikome turniru al šta je,tu je. LOL je daleko popularniji od dote i neće se nikad desit da će ga dota proći nit da će na velkim turnirima nit približno 500k+ viewara(bar ne u skoroj budućnosti). To da je lol lakši,iskreno neznam jer nisam probao dotu al taman i da jeje ko da je to bitno,pa igra se ono kaj je ljudima zanimljivije i šta više ljudi igra.
Vidim da nisi bas nesto informiran. Dotu 2 turnir u Seattlu "The Internationals 2012" pratilo je tocno 500k ljudi a nagradni fond je bio 1 000 000 dolara, uzmimo u obzir da je igra jos u beta verziji.
bit će valvov dokumetarac o tim igračima koji če sudjelovat na tom turniru a ja ču ga definitivno pogledat
bit će valvov dokumetarac o tim igračima koji če sudjelovat na tom turniru a ja ču ga definitivno pogledat
ako želite pričat o DoTA-i imate topic za to, ode nikoga ne zanima to
ako nego zeli da zapocne mislim da se registruje i pocne igrat evo likn : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fd340e53b8dd052256104 i add me Pirate2
ako nego zeli da zapocne mislim da se registruje i pocne igrat evo likn : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fd340e53b8dd052256104 i add me Pirate2
OOOOO boy
brate share-am link jer nemogu kupit Rp :'( pa ako neko zeli nek se registruje preko njega tak da bi mogo nesto malo dobiti barem da kupim 5-6 heroja
brate share-am link jer nemogu kupit Rp :'( pa ako neko zeli nek se registruje preko njega tak da bi mogo nesto malo dobiti barem da kupim 5-6 heroja
Kasnis samo 3 godine, ajde šuš.
Ne kuzim zasto im treba toliko da objave kada ce se igrat taj preostali mec cetvrfinala i polufinala...
Eh, da CLG nije toliko igru oduljivo, sad bi vec sve bilo gotovo :D
Za drugi game sam samo bio ostavio zvuk i isao svoje igrat, mislio sam da mi veza puca kako mi je samo nestajalo zvuka odjednom :D
Sto se Dote tice, to cemo vidjet, njena prednost je u svakom slucaju sto su svi heroji free od pocetka, no meni sa graficke strane uzasno izgleda, LoL je puno sareniji i ima bolje efekte.
Dota ima previse nijansi sive u svim svojim bojama i izgleda uzasno monotono (moj sud).
Sigurno da LoL nece skinut jos neko vrijeme, vjerojatno ce biti boom kada izade iz bete, no ljudi koji se ne snadu tamo, sigurno ce se vratit natrag LoL-u
Ma radije ti to igraj pomalo pa si otkljucaj heroje, imas na pcoetku besplatno alistara i tristanu ako se prijavis na njihov Youtube i Facebook, a i iams dosta onih heroja za 450 IP za bilo koju ulogu, a skupis to odmah.
Sad vise sigurno neces dobit referale, pogotovo ne u temu o LoL-u
Ne kuzim zasto im treba toliko da objave kada ce se igrat taj preostali mec cetvrfinala i polufinala...
Trebaju naci novom mjesto za event.
Zato ce potrajati koji dan.
kad smo kod referala, dali netko zna dali je onaj lik koji je imao oko 25000 referala napravio heroja?
EDIT: zvao se Grez,Graz, tak nešto.
Lee Sin je trenutno najbolji jungler
A vjerovatno imaš pravo. Rekao sam da nemam baš iskustva s njime.Znači samo se jednostavno namjestilo da taj dan suckam.
kad smo kod referala, dali netko zna dali je onaj lik koji je imao oko 25000 referala napravio heroja?
EDIT: zvao se Grez,Graz, tak nešto.
Red buff na 3v3 je nazvan po njemu
Igram na EUNE pa ko hoce igrat a ima low lvl acc dodajte FK IT BAYLIFE BR
Ja jeb*no nemogu vjerovati sta se dogada i da ce ovi jeb*eni AF i WE proci nekaznjeno i da nece biti nikakv remake po mom misljenju trebali bi ih odmah diskvalificirati a ne retardirani Riot nista ne uradi nego samo pusti i to na najvecem turniru LoL-a do sada na kojemu je nagrada za 1. mjest 1 mil $ ovo je jednostavno prejadno kako mi se samo Riot zgadio nakon ovoga.
Ja jeb*no nemogu vjerovati sta se dogada i da ce ovi jeb*eni AF i WE proci nekaznjeno i da nece biti nikakv remake po mom misljenju trebali bi ih odmah diskvalificirati a ne retardirani Riot nista ne uradi nego samo pusti i to na najvecem turniru LoL-a do sada na kojemu je nagrada za 1. mjest 1 mil $ ovo je jednostavno prejadno kako mi se samo Riot zgadio nakon ovoga.
najavljivali se nesto MEGA, UBER, SUPER! i onda se ovako pos*ru s organizacijom i svime.
najavljivali se nesto MEGA, UBER, SUPER! i onda se ovako pos*ru s organizacijom i svime.
organizacija je odlicna nemoj pisat gluposti ako neznas , ljudi na redditu su pisali i slikavali kako je riot kupia u obljiznjoj pizzeriji svima u publici pizzu kad su ogladnili nakon stanke u CLG EU vs WE , plus sve ovo na slici je na turniru doslo besplatno , organizacija je dobra to sta se desilo sa crashon to nema veze kako su ljudi ustvari dozivljavali turnir tad jer svi koji su bili tamo rekli su da je odlicno
Misim da bi ti bio sretan da se ovak iskupe: http://redd.it/113y0c xD
Anyway.. Problem je u tome sto ih nemreju kaznit, turnir je organiziran tako da su ekrani iznad igraca koji nemaju nikakav krov/zastitu koja bi ih sprjecila da ne gledaju, ovo je cista greska Riota koji su ovi sugavci iskoristili..
EDIT: Daj vise shvatite da nije Riot kriv kaj je nestalo neta u kompleksu, ak niste skuzuli ova igra se igra preko neta, nemogu oni tu nis..