League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.721.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends

Dok SV nije doso u CRS Jacky je bio najgori mid player of svih pro teamova, sad kad ga Saint doveo do toga da je je (mozda) najbolji NA mid on bi otiso u TSM, pff.. Nadam se da Jacky trolla, tj. siguran sam da Xpecial ide mid(zasluzeno)..

BTW: Jel se to meni cini il Saint malo drukcije izgleda na svom streamu? xD

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 21:56 (Don Strongtoni).
17 godina
Anzulolz kaže...
Blizek kaže...

Sreća što nisam jučer gledao ovu sramotu koja se događala, jer ovo što čitam je stvarno sramotno. 2 stvari me užasno iritiraju:

1. Di je zaštita igračima od vanjske buke i krov na vrhu onih njihovih fancy rotating boothova da igrači nebi mogli varati?

2. Nemaju hebeni LAN client???

GG RIOT, mislim da ste se pokopali s ovim greškama. Nadam se da sam u krivu, ali ovo je dalo veliki vjetar u leđa DoTA-i koja na svojim turnirima nema ovakvih problema ( ne kažem da nema problema, ali ovakvih sigurno ne ). Neće vas spasiti sjajan odnos prema communityju jer to ne zanima predstavnike kompanija koje su možda bile među onih 500k gledatelja sinoć.

ja mislin da pricas gluposti ka prvo imaju noise cancelling sluse sta se ima na svakome turniru , boothove mozda nisu tili stavljat jer su radili pozornicu se moze rotirat i da bude vise prikladna za zavrsavanje sezone da tu je greska , ali kako ti mozes samo krivit riot zbog toga sta su oni varali i gledali pa on triba zaokrenit svoju glavu skroz da samo pogleda tu mini mapu nije to njemu isprid nosa pa da slucajno pogleda , da LAN client nemaju i to se znalo i prije ali nemaju se uopce sramit nicega to su greske velike jesu sta je tu je , a to da ovo daje vitar u leda DoTA-i to nisi triba rec jer nema sanse da DoTA bude blizu LoL-a

ni nikad nece biti herbo LoL je (a vjerujem da nitko nece deny-at ovo) noob friendly game :D za razliku od DoTe koja svaku pogresku kaznjava :D

anyway sto se tice boothova Riot je izjavio da zele da i igrace timova osjete hype ljudi itd itd tako nesto slicno :D a sami su si krivi sto su dopustili Azbuu da pogledam mapu bez kazne :D naravno ne da ih diskvalificiraju, ali cim je taj woong doong il kak se vec zove pogledao prekinuo bi match i taj game dao bod TSMu, ali nije se dogodilo i tu se Riot sje*ao i navukao bijes igraca koji ih sada pljuju :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
Keiichi kaže...

ni nikad nece biti herbo LoL je (a vjerujem da nitko nece deny-at ovo) noob friendly game :D za razliku od DoTe koja svaku pogresku kaznjava :D

anyway sto se tice boothova Riot je izjavio da zele da i igrace timova osjete hype ljudi itd itd tako nesto slicno :D a sami su si krivi sto su dopustili Azbuu da pogledam mapu bez kazne :D naravno ne da ih diskvalificiraju, ali cim je taj woong doong il kak se vec zove pogledao prekinuo bi match i taj game dao bod TSMu, ali nije se dogodilo i tu se Riot sje*ao i navukao bijes igraca koji ih sada pljuju :D

ne kužin kakve to veze ima i zašto uopće uspoređivat LoL i DoTA-u kad su to 2 različite igre i jedino šta in je zajedničko je žanr, a šta se tiče ovog gledanja na mini mapu prvo su tribali poslat neko upozorenje, a kasnije ako se ponovi diskvalificirat i to je to

15 godina
League Of Legends

moze li mi netko objasnit sta je to bilo s mini mapom, nisam gledo pa sam trenutno neupucen

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jedan od igrača je pogledao na enemy mini mapu dok su igrali što nije dopušteno.
13 godina
League Of Legends
LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
17 godina
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...

ne kužin kakve to veze ima i zašto uopće uspoređivat LoL i DoTA-u kad su to 2 različite igre i jedino šta in je zajedničko je žanr, a šta se tiče ovog gledanja na mini mapu prvo su tribali poslat neko upozorenje, a kasnije ako se ponovi diskvalificirat i to je to

da slazem se i taj dio sam izostavio :D ali vjerujme da ljudi igraju LoL ne zato sto je DoTa totalno razlicita igra nego zato sto je DoTa mnogo teza igra :D a LoL je noob friendly :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
16 godina
Keiichi kaže...

da slazem se i taj dio sam izostavio :D ali vjerujme da ljudi igraju LoL ne zato sto je DoTa totalno razlicita igra nego zato sto je DoTa mnogo teza igra :D a LoL je noob friendly :D

e tu se ne slažen, razlika između težine u DoTA-i i LoLu je ta šta LoL ima manji learning curve znači dosta je lakše naučit igrat za razliku od DoTA-e koja ima dosta strmiji learning curve, a uostalon težina igara apsolutno ništa ne govori, ako van je LoL igra za noobove ili pre laka onda ajdete igrat QWOP, to ima isto toliko smisla ka i ove usporedbe u težini LoLa i DoTA-e {#}

13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Dok SV nije doso u CRS Jacky je bio najgori mid player of svih pro teamova, sad kad ga Saint doveo do toga da je je (mozda) najbolji NA mid on bi otiso u TSM, pff.. Nadam se da Jacky trolla, tj. siguran sam da Xpecial ide mid(zasluzeno)..

BTW: Jel se to meni cini il Saint malo drukcije izgleda na svom streamu? xD

SV pomalo raspada crs kako se meni cini , meni je dosta drag team al po onome kako ja vidin po njegovon teamu previse trash talka po svojin igracima , govori da je westrice trash iako je po meni on bolji top nego salce , govori da elementz je neispraksiran , cop da nema muda ista napravit i slicno , nebi se bas slozia dae on najbolji ima tu scarra , mandatorycloud , bigfatlp , paradoxical 

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
@Don Ne vjerujem da će uništavati 2 godine gradnje synergya na botu. (I ja sam pomislio da bi xpecial mogao mid tj uvjeren bio i da hireaju Nhata za supp, al kad se razmisli, tesko)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nasmijem se kad čitam ove neke postove tu :D. Da je dota dobila vjetar u leđa zato jer su ovi loše turnir organizirali. Je taman sam mislio prestat lol igrat jer je ovima na turniru 3 puta game crasho :D. Organizacija je stvarno užasna,takve stvari im se nisu smjele dogoditi na tako velikome turniru al šta je,tu je. LOL je daleko popularniji od dote i neće se nikad desit da će ga dota proći nit da će na velkim turnirima nit približno 500k+ viewara(bar ne u skoroj budućnosti). To da je lol lakši,iskreno neznam jer nisam probao dotu al taman i da jeje ko da je to bitno,pa igra se ono kaj je ljudima zanimljivije i šta više ljudi igra.

lol [eu]east: Xz0mbieX

1 1 hvala 0
15 godina
Anzulolz kaže...

SV pomalo raspada crs kako se meni cini , meni je dosta drag team al po onome kako ja vidin po njegovon teamu previse trash talka po svojin igracima , govori da je westrice trash iako je po meni on bolji top nego salce , govori da elementz je neispraksiran , cop da nema muda ista napravit i slicno , nebi se bas slozia dae on najbolji ima tu scarra , mandatorycloud , bigfatlp , paradoxical 

Saint je digo CRS u top 4 teama u NA, je, ima svoj stil koji dosta ljudi ne podrzava al gle kaj napravio od Jackya, kako je digo Elementza nakon one poznate svade, Copa je "man up-o" tolko da se vise ne boji uc u teamfight, tj. ne stoji 20 metara od teamfighta vise..

Mislim da decki shvacaju da SV to govori samo da ih "digne", a cini se da mu to uspjeva..

Btw: Sve kaj je reko je bio upravu, Elementz dosta dugo nije shvaco svoj "posao" ozbiljno, tj. bolio ga je k za sve, Westrice je sam sebe countero u kvalama za World champ. non stop je bio gankan early itd, zs Copa sam ti reko gore, stvarno nije imo muda ic u teamfightove/2v2 na botu..

A salce je samo zamjena u timu kojeg je SV iskoristio da prodrma Westricea..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da xpecial ode mid i da uzmu nhata za supporta

LOL East :Kresho
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Predstavljamo vam Cro4LoL #11!

Cro4LoL serija kupova nudi vam vrijedne nagrade u obliku Riot Pointsa. Do sada smo održali 10 kupova u Cro4LoL seriji te se nadamo da ćete nas i ovaj puta nagraditi s velikim brojem prijava kao i na zadnjem kupu.

Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru slijede u nastavku: http://www.esl.eu/hr/lol/news/205366/

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

moze savijet...?

Kakva iskustva imate sa championom Riven? mislim otkljuacti nju ili Lee Sina pa se dvoumim...

Prvo sam htio Lee-a ali mi je upala u oko Riven i cini se pristojan champ za solo, jel valja za jungle? 

I pitanje jedno imam, znaci taj Lee Sin, nisam jos vidio game di nije bilo Lee Sina, jel on stvarno tako dobar za jungle(citaj najbolji) pa se uzima ili...? dobar za ista drugo?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

hm ovo u vezi dote i lol-a. lol je puno laksi novim igracima, tj. lol se moze svaldati za nekih 4-5 dana. dotu 2 igram vec 2 i pol tjedna i joj je preteska, ne zato zbog matchmaking sistema (koji je puno bolje izveden nego u lol-u, ne moze se dogodit gluposti da netko na 3- lvl-u i premade sa jacim pa da bude stavljen u igru sa ostalim puno visim lvlima). ali mogu rec da sam u doti lagano pohvatao konce i igra mi je puno puno zabavnija od lol-a, tak da sve manje i manje igram lol. a i te 2 igre jos nisu usporedive zato jer je dota2 jos u beti, rade se svakodnevno nove promjene, nefrovi i buffovi... treba docekat konacan proizvod, kada igra bude dostupna svima a ne samo uz invite pa cemo onda sudit

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
master and commander kaže...

...

dota 2 će postati dota 1, normalno uz neke preinake i onog što dota 1 nije mogla imati u w3:tft clientu. Tako da već sad moreš suditi. A inače Dota je zakon igra, ali više volim LoL jer LoL ima "ono nešto" zašto me drži i igram ju. I nemojte više spominjati težinu između DoTa-e i LoL-a jer i vidite i sami da i nakon 2000 game-ova ima teških fail-ova i zamaskiranih noob-ova.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
13 godina
neaktivan
League Of Legends

drugo je nakon tisuca igara, ali pocetniku koji nije igrao ni lol ni dotu nikada, puno je laksi lol

Potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

AF i WE prolaze nekaznjeno...

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mijenjam sc2 acc za lol acc da je na eastu 30 lvl i rune da ima ako oce neko nek se javi. :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
Keiichi kaže...

e tu se ne slažen, razlika između težine u DoTA-i i LoLu je ta šta LoL ima manji learning curve znači dosta je lakše naučit igrat za razliku od DoTA-e koja ima dosta strmiji learning curve, a uostalon težina igara apsolutno ništa ne govori, ako van je LoL igra za noobove ili pre laka onda ajdete igrat QWOP, to ima isto toliko smisla ka i ove usporedbe u težini LoLa i DoTA-e {#}

Potpuno se slažem, igrao sam originalnu dotu 4 godine, a dotu 2 4-5 mjeseci i znam o čemu pričam. U lolu ćeš brže pohvatat konce(za nekih tjedan- dva shvatit ćeš većinu osnova) dok u doti taj proces traje duže, ALI igrajući dotu godinu dana, skužit ćeš skoro sve a isto vrijedi i za lol. Nadalje International 2 turnir je imao 500k gledatelja i po meni je to bio najbolji esports turnir ikada napravljen, neću objašnjavat šta je bilo potražite po netu malo i riot se definitivno treba potruditi puno u S3. I nikada se neće desiti da će ekipa s lola preć na dotu, a dosta ljudi prelazi sa dote na lol, jednostavno zato jer je dota igra koja kažnjava noobove(nije teža nipošto). Nadalje community dote 2 je blago rečeno katastrofa, ljudi uđu u gejm i samo afk čekaju rewardove(skinove, couriere itd), ima puno više ragera, flamera i ostalih najdražih nam igrača. Matchmaking je savršen, isto tako je i report system, ali to ne čini igru. Nekoliko heroja(tipa lycan iako je nerfan 2 puta) jednostavno su prejaki i zato dota nikada neće biti competitive važna kao LoL, jednostavno nemoguće ju je izbalansirati. Svi ovi koji pljuju po LoLu na dota2 subredditu su kreteni isti oni koji su lažno optuživali riot da daje ultimatume timovima da trebaju ostavit dotu2 i samo igrat lol. Ne igram dotu već 2-3 mjeseca a LoLu kažem

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Fulali ste "ceo fudbal" kako kaže neki tamo komentator.

Težina igre ovisi isključivo i samo o tvom protivniku, a budući su i dota i LOL pvp nema smisla niti je logično govoriti da je Dota teža od LOL-a. Teža je ako su prekoputa ljudi koji bolje igraju, kao i u LOL-u uostalom.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ovaj Honor je napravio revoluciju. Bar kako ja vidim, sve manje flamera i trollova. Chat je 99% miran. Jako mi se sviđa.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Fulali ste "ceo fudbal" kako kaže neki tamo komentator.

Težina igre ovisi isključivo i samo o tvom protivniku, a budući su i dota i LOL pvp nema smisla niti je logično govoriti da je Dota teža od LOL-a. Teža je ako su prekoputa ljudi koji bolje igraju, kao i u LOL-u uostalom.

Mislio sam na mehaniku igre znači denyanje, active itemi, courieri itd.

17 godina
neaktivan
entertainer kaže...

OK, igra ima više elemenata, samim time i duži period učenja.

Ali ako je tebi teško last hittat, denyat, attack-animation cancel radit, pa i tvome protivniku je isto tako.

ako se pretpostavi da imate jednako iskustva u igranju igre, sve te stvari se ponište i opet se svodi na to tko bolje igra...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Reginald ipak ostaje. Govori i nesto o varanju.

MUST visit :D http://www.youtube.com/user/ZOJAmoviesProduction?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Vjerojatno ste već vidili: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2655300

Ugl. oni koji smack-talkaju o varanju Azubua će ostati razočarani, a i piše tu još par stvari o organizaciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
null kaže...

Ovaj Honor je napravio revoluciju. Bar kako ja vidim, sve manje flamera i trollova. Chat je 99% miran. Jako mi se sviđa.

Kod mene još to nije slučaj. Jučer neki Srbi kada su saznali da smo frend i ja Hrvati odmaha mater ustašku ovo ono...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
entertainer kaže...

OK, igra ima više elemenata, samim time i duži period učenja.

Ali ako je tebi teško last hittat, denyat, attack-animation cancel radit, pa i tvome protivniku je isto tako.

ako se pretpostavi da imate jednako iskustva u igranju igre, sve te stvari se ponište i opet se svodi na to tko bolje igra...

Slažem se u potpunosti vezano za težinu, ali kužiš svi kada kažu da je dota teža zapravo misle da ima više elemenata(znači samo trebaš više stvari pohvatat). 

13 godina
League Of Legends

Koja i zašto?

8 Orianna
9 Ahri
LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice