League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.537.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends

Evo kako sam se zabavljao zadnjih par dana haha {#}. Napravio sam account na eastu i pravio se da sam bas pravi novak i ima onih likova koji su na drugom accountu poput 30 lvl ali se tu među nizim levelima ponasaju ko da su bogovi ono omg noobs report my team bas ono s visoka gledaju i onda dodjem wanna 1v1 i lik "yeah sure, it will be easy though" i onda pocne game ja uzmem annie i jednom sam i igro protiv irelie jednom protiv teema i oba puta pobjedio i nevjerojatno je kako ta djeca imaju velik ego bas ne mozes vjerovat, to je na rubu bolesti."Luckiest shit ever,i don't really play this champ,let's play another game keyboard fucked me ...

a drugu partiju kad sam srusio tower i kazem ja gg on nist ne kaze ode u bazu ja mislio fala bogu prihvatio je poraz i ja odem i vratim se za 5 min vidim jos mogu igrat reko jbt jel neki error ili sta ja ga pitam zast si jos u partiji:" it's not over noob,some champs are bad early or you are too noobish to know that" i ja se vratim i vidim on mi srusio 2 towera ima buffove iz jungle dva levela je vise i sad bi on igro haha stvarno se covjek nasmije...

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

a drugu partiju kad sam srusio tower i kazem ja gg on nist ne kaze ode u bazu ja mislio fala bogu prihvatio je poraz i ja odem i vratim se za 5 min vidim jos mogu igrat reko jbt jel neki error ili sta ja ga pitam zast si jos u partiji:" it's not over noob,some champs are bad early or you are too noobish to know that" i ja se vratim i vidim on mi srusio 2 towera ima buffove iz jungle dva levela je vise i sad bi on igro haha stvarno se covjek nasmije...

A što je najžalosnije 1v1 se igra u stilu ko dobije first blood, pobjednik.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Evo kako sam se zabavljao zadnjih par dana haha {#}. Napravio sam account na eastu i pravio se da sam bas pravi novak i ima onih likova koji su na drugom accountu poput 30 lvl ali se tu među nizim levelima ponasaju ko da su bogovi ono omg noobs report my team bas ono s visoka gledaju i onda dodjem wanna 1v1 i lik "yeah sure, it will be easy though" i onda pocne game ja uzmem annie i jednom sam i igro protiv irelie jednom protiv teema i oba puta pobjedio i nevjerojatno je kako ta djeca imaju velik ego bas ne mozes vjerovat, to je na rubu bolesti."Luckiest shit ever,i don't really play this champ,let's play another game keyboard fucked me ...

Šta se čudiš kad sam dobio bananu na svom acc-u napravio sam acc i otišao igrat kad ono svi 1 i 2 level i sve profići nemoš kill napravit :D

14 godina
Toddili kaže...
SimeKZ kaže...

Pa sta fali. Samo da je stigno jos nafilat i attack speed ne moze mu niko nista od critical hita. Dva puta pogodi protivnickog champa i gotov je.

Optuživati nooba retardom je... retardirano

steam:hcplankton
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
Hazar kaže...

A što je najžalosnije 1v1 se igra u stilu ko dobije first blood, pobjednik.

Pa jel nije first blood ili tower jer po meni si ti nekog pobjedio ako si mu unistio tower a on tebi ne jel nije tak?{#}

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Pa jel nije first blood ili tower jer po meni si ti nekog pobjedio ako si mu unistio tower a on tebi ne jel nije tak?{#}

Mislim da bi dobio tower 1v1 moraš prvo ubiti protivnika...

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Nije baš, ima champova koji te mogu tako ispushati a da te ne ubiju i da svejedno izgubiš 1v1.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Hazar kaže...

Primjer moja partija

Na eastu sam level 6 a taj teemo je bio level 7 sto znaci da ja nisam imao ignite i par puta mu ostane malo hp i ja ga ne ubijem ali je prisiljen na recall i tako jos jednom i tower je pri kraju. Po meni je to čista pobjeda...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Luxi pi*di jer navijam za m5.

Btw. koliko znam, 1v1 nije dozvoljen recall...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A radite egzaktnu znanost od 1 v 1, nakon 10min se vidi tko je bolji i pravilo i uostalom, zar je tako teško dogovorite se prije početka, a ne vadititi se na rekla/kazala pravila....

15 godina
vgetik kaže...

A radite egzaktnu znanost od 1 v 1, nakon 10min se vidi tko je bolji i pravilo i uostalom, zar je tako teško dogovorite se prije početka, a ne vadititi se na rekla/kazala pravila....

U pravu si

btw

CLG.EU ftw

16 godina
neaktivan

THOU SHALL NOT LIKE M5! I FORBID YOU

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
League Of Legends

No, no, M5 rules!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

nisam citao ovo za ove ikone kak spada xD to ce istec nakon kraja finala jel? :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

No, no, M5 rules!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
League Of Legends

Azubu frost bitchez !

Edit :Countdown do prvog gamea :D http://www.timeanddate.com/countdown/to?iso=20121004T18&p0=288

Edit :Neki lik na EUW ima 4200 normal winova i 1300 elo :DD

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 17:58 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

U petak vjerojatno nemam nastavu tako da cu moc gledat cijelu noc {#} btw. SK Gaming ftw!

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam si uzeo 3 dana slobodno na poslu iskljucivo da bih mogao pratiti group stage

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Tek sam počeo igrati iam nekih 50 tak sati..kaj odma prditee

Ako si nov, procitaj na netu buildove, i pogledaj sto radi koji od tih itema, pa kreni od toga i vidi sto odgovara tvom stilu igranja.

Ako ti itko krene pricat da si noob, samo ih odhebi lijepo i nastavi igrat, odnekud se mora pocet i ucit.

Meni je najgore vidjet u igri hrpu idiota koji jedino znaju pisat "noob" cijelo vrijeme, ni sami ne znaju igrat, ali su culi za rijec noob i to prevladava u chatu onda.

Nedaj boze ni da pomognu novom igracu, to se krene prijetit reportom odmah.

Mozes pogledat i pokoji live video na own3d ili twitch, ali ne kopiraj to previse, samo vidi u cem je bit. (Dosta tih big time player-a je preumisljeno, vecina ih ne zna ni pricat kak'spada, i svaka druga rijec im je varijacija na temu: fu*k )

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Best. Hidden. Passive. Ever!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jučer ste me "ubili" s kritikama..kako vam se ovo čini :))

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lijepo :) oke build :D
League of Legends EU West: Dmanz
15 godina
neaktivan

No, no, M5 rules!

Only M5, Azubu Frost, CLG.EU and Najin Sword allowed

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
entertainer kaže...

No, no, M5 rules!

Only M5, Azubu Frost, CLG.EU,World Elite and Najin Sword allowed

Fixd*

14 godina
League Of Legends

Kako je sje*an raspored za europu, na NA regionals je bio dosta bolji. Ali što sad, nemam opcije nego kava, red bull, ne spavat noć i doć ko zombi u školu.

steam:hcplankton

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
entertainer kaže...

No, no, M5 rules!

Only M5, Azubu Frost, CLG.EU,World Elite and Najin Sword allowed

Fixd*

Lol no, maknoob gonna stomp them

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina
entertainer kaže...

Only Saigon Jokers allowed

{#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
17 godina

Kada će biti oni kodoivu za Riven?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina

Ako ste promjenili Vaš Summoner icon koji je to tim koji podržavate?

0 Azubu
0 iG
2 CLG.NA
11 SK
0 Dig
17 godina

Ako ste promjenili Vaš Summoner icon koji je to tim koji podržavate?

8 CLG.EU
1 NaJin
0 SJ
11 M5
0 TA
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice