Evo kako sam se zabavljao zadnjih par dana haha . Napravio sam account na eastu i pravio se da sam bas pravi novak i ima onih likova koji su na drugom accountu poput 30 lvl ali se tu među nizim levelima ponasaju ko da su bogovi ono omg noobs report my team bas ono s visoka gledaju i onda dodjem wanna 1v1 i lik "yeah sure, it will be easy though" i onda pocne game ja uzmem annie i jednom sam i igro protiv irelie jednom protiv teema i oba puta pobjedio i nevjerojatno je kako ta djeca imaju velik ego bas ne mozes vjerovat, to je na rubu bolesti."Luckiest shit ever,i don't really play this champ,let's play another game keyboard fucked me ...
a drugu partiju kad sam srusio tower i kazem ja gg on nist ne kaze ode u bazu ja mislio fala bogu prihvatio je poraz i ja odem i vratim se za 5 min vidim jos mogu igrat reko jbt jel neki error ili sta ja ga pitam zast si jos u partiji:" it's not over noob,some champs are bad early or you are too noobish to know that" i ja se vratim i vidim on mi srusio 2 towera ima buffove iz jungle dva levela je vise i sad bi on igro haha stvarno se covjek nasmije...