League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.543.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
League Of Legends

NIsam pobjedio ranked ima valjda vec 20 za redom. Uvijek nekakve kretencine oduzete. Pa to vise nije moguce. Frajer ima 0-1 i odma flejma, svi su noobovi. Katastrofa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

TSM pobjedio CRS u finalu 3-0, gazili su ih u sva 3 game-a.

LoL username: UnimatriX (EU West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Može mi netko objasnit kako funkcioniraju oni "Smite Beta Keys"? Čemu to služi uopće? Hvala!

LoL (west) burner15 (add pls)
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
burner9 kaže...

Može mi netko objasnit kako funkcioniraju oni "Smite Beta Keys"? Čemu to služi uopće? Hvala!

Isto cemu i Dota2 beta key..

15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

http://lmgtfy.com/?q=Smite+beta+keys

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
16 godina
League Of Legends

Nemogu prestat slušat ovaj dianin login soundtrack {#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...

TSM pobjedio CRS u finalu 3-0, gazili su ih u sva 3 game-a.

Nisam gledo finale jer nisam vise mogo razlikovat champove lol al budimo realni poslje 11 gameova zaredom samo uz Red Bull (bez da su dobili minute odmora) igrat protiv TSMa BO5 je previse i za proove..

I kolko sam shvatio CRS je odusto negdje na pola prvog gamea..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 12:56 (Don Strongtoni).
14 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...
burner9 kaže...

Da je do toga, i ja sam mogao googlat. Ne shvaćam kako ta stvar funkcionira pa sam htio da mi netko objasni. Znam da dobiješ key, ali ne znam što dalje s tim. I da li ima uopće više tih key-eva jer mi se to čini kao relativno stara "nagradna igra"?

16 godina
burner9 kaže...
puma_vkci kaže...
burner9 kaže...

Da je do toga, i ja sam mogao googlat. Ne shvaćam kako ta stvar funkcionira pa sam htio da mi netko objasni. Znam da dobiješ key, ali ne znam što dalje s tim. I da li ima uopće više tih key-eva jer mi se to čini kao relativno stara "nagradna igra"?

Kada dobijes key,aktiviras ga na njihovoj stranici i onda ti dobijes 3 keya koja mozes podjeliti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 13:03 (DarkLink).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

I na što se to na kraju svede? Što ja imam od toga? {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
burner9 kaže...

I na što se to na kraju svede? Što ja imam od toga?  {#}

Tebi treba crtat...

Onda možeš skinuti client, i igrati Smite igru.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
burner9 kaže...

Tebi treba crtat...

Onda možeš skinuti client, i igrati Smite igru.

Chill. Hvala na odgovoru!

13 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Zasto ta pitanja postavljas u ovu temu?

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
13 godina
neaktivan
vOLT kaže...
burner9 kaže...

a isuse sta ga svi napadate , ako admin nije pomaka ovo ka off topic onda netribate radit takvu paniku , mozda je covik pita jer je vidia da su ljudi vec par stranica govorili o tome , netribate bit gov*a prema ljudima ako vas lipo zamole i onda ih tretirat ka gamad i omalozavat 

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...
burner9 kaže...

a isuse sta ga svi napadate , ako admin nije pomaka ovo ka off topic onda netribate radit takvu paniku , mozda je covik pita jer je vidia da su ljudi vec par stranica govorili o tome , netribate bit gov*a prema ljudima ako vas lipo zamole i onda ih tretirat ka gamad i omalozavat 

Nisan ga napa samo san reka da je falija temu jer da je postavija u pravu temu dobia bi odma tocan odgovor a ne zaje*avanje.

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
16 godina
neaktivan
vOLT kaže...
Anzulolz kaže...
vOLT kaže...
burner9 kaže...

I na što se to na kraju svede? Što ja imam od toga?  {#}

Nisan ga napa samo san reka da je falija temu jer da je postavija u pravu temu dobia bi odma tocan odgovor a ne zaje*avanje.

Slažem se sa slimyjem, bolje neg to pita i da mu neko pristojno odgovori i pomogne neg da piše ko neki "kak nebreju game pobijedit jer svi trollaju,kak im je elo loš zbog nobova blablabla,"rađe bi takve napal nego ovog koji je malo temu promašio.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 16:47 (death_zombi).
16 godina
League Of Legends

Onaj osječaj kada j***čki gubite rundu, i onda napraviš takvog tanka sa ramusom da dovedeš svoj tim do pobjede. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Onaj osječaj kada j***čki gubite rundu, i onda napraviš takvog tanka sa ramusom da dovedeš svoj tim do pobjede. {#}

onaj osjećaj kad izgubis dvije runde za redom jer ti protivnicki AD carry ima 13/0/ a tvoj 0/9 :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
League Of Legends

Imate li neki TS3 server na kojem se okupljate kada

igrate, inace igram na eu east nick: Cr00smAn   

lvl30 oko200 winowa,  nisam igrao ranked, igram samo za zabavu tako da ne ocekujte nista vise ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Keiichi kaže...
sveupitni kaže...

onaj osjećaj kad izgubis dvije runde za redom jer ti protivnicki AD carry ima 13/0/ a tvoj 0/9 :D

LoL :P

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja se ispričavam što se zbog mene naspamala tema offtopicom. Ja sam mislio da su ti key-evi za LoL (ono što se upisuje pod "Codes" u LoL shopu), nisam bio dobro upućen, nešto sam krivo skopčao...

On topic: Je li ko od vas ikada izgubio mid sa Annie?{#} Kako uopce counterati tog championa? Jedino mi pada na pamet Galio i puuno, puuno mr-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probaj s sorakom mozda uspijes..

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
13 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Ja se ispričavam što se zbog mene naspamala tema offtopicom. Ja sam mislio da su ti key-evi za LoL (ono što se upisuje pod "Codes" u LoL shopu), nisam bio dobro upućen, nešto sam krivo skopčao...

On topic: Je li ko od vas ikada izgubio mid sa Annie?{#} Kako uopce counterati tog championa? Jedino mi pada na pamet Galio i puuno, puuno mr-a.

dosta championa ju moze dobiti na midu sve je u skillu
morg,brand,orriana,lb,gragas

17 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.esl.eu/hr/lol/news/201171/League-of-Legends-Balkan-League/

Hrvatska šalje jednog predstavnika na veliki LAN event LoL Balkan lige. Pristup ovom turniru imaju svega četiri zemlje - Bugarska, Grčka, Hrvatska i Rumunjska.

Nagradni fond od čak 3,000 eura te dodatne hardware nagrade bit će raspoređeni na sve 4 ekipe koje sudjeluju na završnici.

Velika završnica održat će se u drugom najvećem grčkom gradu - Thessalonikiju, 15. i 16. rujna ove godine.

Hrvatske kvalifikacije za LoL Balkan League održat će se od srijede 22.8. do petka 24.8.

League of Legends ID: DominatorGT
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Toddili kaže...
burner9 kaže...

Kako uopce counterati tog championa?

sve je u skillu
,lb

{#}

Anyway: Gankovi, poke, kad iskoristi flash postaje "sitting duck"..

EDIT: Dominator zaboravio si jednu vaznu stvar: "Natjecanje se održava na "Nordic & East" serveru"

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 21:19 (Don Strongtoni).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Obratite paznju na hecarima koji je bio na midu xD vristao sam od smijeha koji dmg radi lik xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Toddili kaže...
burner9 kaže...

Kako uopce counterati tog championa?

sve je u skillu
,lb

{#}

Anyway: Gankovi, poke, kad iskoristi flash postaje "sitting duck"..

EDIT: Dominator zaboravio si jednu vaznu stvar: "Natjecanje se održava na "Nordic & East" serveru"

to se podrazumijeva

zašto bi se održavalo na westu kad Hrvatska ne spada tamo, a riot ni ne podržava naše turnire na drugom serveru

League of Legends ID: DominatorGT
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 22:03 (TheGamemaker).
15 godina
League Of Legends

Ak ima koga da je zapeo na 1500-1600 elo-a na Westu, nek se javi da premade-amo ( nick u potpisu) jer tu sam zapeo već dosta, a na prvom mi je acc-u trebalo 3-4 mjeseca da se maknem od tog vražeg 1500-1600 elo-a - taj elo je prekretnica.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Nedavno sam uzeo Yoricka i stvarno je moćan. Male sotone tjeraju protivnika od farme dok ja sa lopatom po glavi berem zlato... Vrlo dobar champion...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
doktor1 kaže...

Nedavno sam uzeo Yoricka i stvarno je moćan. Male sotone tjeraju protivnika od farme dok ja sa lopatom po glavi berem zlato... Vrlo dobar champion...

http://i.imgur.com/JWUQw.gif

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice