League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/news/champion-relaunch-katarina-sinister-blade

Inb4 egonov koment " BRB changing pants "

http://www.surrenderat20.net/2012/08/pc-games-moba-interview-with-morello.html

http://i.imgur.com/0dcq2.jpg - novi champ Rengar uz obavezni NEW MAIN HUEHUEUHE

I jeli se samo meni  cini da je Rengar = predator+ bear   ?

http://i.imgur.com/x0Hwqh.jpg-full metal Rammus <3

Passive: Unseen Predator While in brush or stealth Rengar will leap at the target when using his basic attack. Rengar builds 1 point of Ferocity with each ability he uses on enemies. When reaching 5 points of Ferocity, Rengar's next ability becomes empowered, granting it a bonus effect.

Q: Savagery Rengar's next basic attack deals bonus damage and grants him increased attack speed. Ferocity Bonus: Rengar deals enhanced damage and doubles his Attack Speed bonus.

W: Battle Roar Rengar lets out a battle roar, damaging enemies and gaining bonus armor and Magic Resist for a short duration. Ferocity Bonus: Rengar heals for a large amount.

E: Bola Strike Rengar throws a bola at his target, slowing them for a short duration. Ferocity Bonus: Roots the target for 1 second.

R: Thrill of the Hunt Rengar activates his predatory instincts, stealthing and revealing all enemy Champions in a large radius around him. He gains Movement Speed and rapidly generates Ferocity while stealthed.

Btw. Katin Q ce sada samo scalirat od AP-a , a  Sinister Steel ce biti dual scaling skill.

http://i.imgur.com/FWfDR.jpg

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 8:10 (hari85).
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends

Sace sljedit buff na ramusu posto bacaju skin van xD

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
14 godina
League Of Legends

prvo smo pušili a onda veliki preokret, a imali livera odpocetka !

LoL EUW: OptimusCr1me
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Katarina <3

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Rengar? Opet slični lik, stvarno više nemaju ideja.{#}

3 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Novi champ dosa na PBE

Rengar

EDIT: Kolega me pretekao

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 14:23 (Kelam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

dali netko od vas ima problema s ip, vec 2 rundu zaredom nisam dobio ip

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Ja sam imao 4100ip,odigram match i u mjesto da dobijem oduzme mi 75ip-a.

EU West:Venom035
13 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

ne vidin slicnost nikome osin njegovog Q-a ,  W daje armor i magic ressist i dmga heroje e slowa , ulti dobije movement speed i nevidljiv je a dok mu je upaljen ferocity , Q samo veci dmg W ga heala po postotku hpa a e snarea nekoga , ne vidin bas kakve bi bas heroje mogli napravit vide ljudi i njima je teze kad imaju vec 102 heroja iza sebe niko ne moze bit skroz unique 

EU West: slimyyy
15 godina
Specialized kaže...
win4crazzy kaže...

ja sam trebo dobit 600, taman da kupim eza, a dobio samo 100 :(

valjda ce nam vratit to

15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://img807.imageshack.us/img807/7499/bugkb.png

solo top xin, ubio junglera i ovu novu par puta doublekill :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:04 (Leon93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win4crazzy kaže...
Specialized kaže...
win4crazzy kaže...

valjda ce nam vratit to

Samo ti ne pise ip,  probaj kupiti nesto i vidit ces da se racuna ip. Meni pisalo da imam 7400 vec 2 dana , odem u store uzet hp regen quint  i pise mi da imam 7900 ipa

15 godina
hari85 kaže...
win4crazzy kaže...
Specialized kaže...

valjda ce nam vratit to

Samo ti ne pise ip,  probaj kupiti nesto i vidit ces da se racuna ip. Meni pisalo da imam 7400 vec 2 dana , odem u store uzet hp regen quint  i pise mi da imam 7900 ipa

kod mene nije taj slucaj, meni pise da mi fali ip da kupim nesto

edit:eo sad radi, hvala ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:50 (win4crazzy).
17 godina
Anzulolz kaže...
Winchester01 kaže...

ne vidin slicnost nikome osin njegovog Q-a ,  W daje armor i magic ressist i dmga heroje e slowa , ulti dobije movement speed i nevidljiv je a dok mu je upaljen ferocity , Q samo veci dmg W ga heala po postotku hpa a e snarea nekoga , ne vidin bas kakve bi bas heroje mogli napravit vide ljudi i njima je teze kad imaju vec 102 heroja iza sebe niko ne moze bit skroz unique 

Ali champ izgleda tako dobro {#} a ja imam samo 4k IPa, valja malo zafarmat. Btw vizualno me podsjeca na Charr-a iz GW 2 s daskom predatora jednostavno EPIC. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:53 (D3ViL).
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Neznam jel me vec netko preteko, ali dobijete ip, al vam ne pise.. ja radim referale pa sam se isto zacudio dok sam dobio win..

15 godina
Tkalle kaže...
win4crazzy kaže...

Neznam jel me vec netko preteko, ali dobijete ip, al vam ne pise.. ja radim referale pa sam se isto zacudio dok sam dobio win..

kazes radis referrale, dali mozes provjerit dali ti se referal lista updejta, ja sam jucer napravio za buraza acc i do danas se nije updejtalo, a znam da se inace na listi pojavi za koji sat

17 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj novi char je sasvim solidan :D doduse spelovi i to su mu zakon :D odok igranje s pingom 200 protiv yoricka (*khm*op smece s 0 skilla char*khm* xD ) nije bas dobro proslo xD ima novi item samo za njega neka ogrlica or smting xD u biti daje 20 dmga + 1 il 2 po lvlu ali ima unique pasivni da kad ubijes nekoga dobijas stekove .. tj trofeje ... u za određeni broj trofeja dobijas neki bonus, a kad te ubiju gubis samo jedan trofes :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@win4crazzy ne brini, pojaviti će se. Lista se updatea svakih 2 dana
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Tkalle kaže...
win4crazzy kaže...

kazes radis referrale, dali mozes provjerit dali ti se referal lista updejta, ja sam jucer napravio za buraza acc i do danas se nije updejtalo, a znam da se inace na listi pojavi za koji sat

ne radi referale za sebe , jer riot je reka da to kaznjava sa bannon , iskreno neznan jel su ucinkoviti al ja na tvome mistu nebi tia izgubit acc ili dobit ban za par IP boostova i 975RP-a

15 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...

aha vidis to nisam znao :D

Anzulolz kaže..

ne radi referale za sebe , jer riot je reka da to kaznjava sa bannon , iskreno neznan jel su ucinkoviti al ja na tvome mistu nebi tia izgubit acc ili dobit ban za par IP boostova i 975RP-a

napravio samo buraz acc, a ako bi ih radio za sebe onda mi kod frenda napravio :D

15 godina
Keiichi kaže...

ovaj novi char je sasvim solidan :D doduse spelovi i to su mu zakon :D

Slazem se, mogo bi bit jbn jungler, nisam probo kad mu ide farmanje jungle(jungle s 200 pinga, no tnx), al gankovi su jbni pogotovo s ultom..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
win4crazzy kaže...
Tkalle kaže...
win4crazzy kaže...

a kad ja budala nisam napravio neki video za one "rp hackove" -.-

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Anzulolz kaže..

napravio samo buraz acc, a ako bi ih radio za sebe onda mi kod frenda napravio :D

aha krivo san te razumia ok je napravit tako , ali da radis sam sebi po vise njih oni su rekli da ce to kaznjavat a sad neznan jel su oni sposobni toga 

14 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
win4crazzy kaže...

Anzulolz kaže..

aha krivo san te razumia ok je napravit tako , ali da radis sam sebi po vise njih oni su rekli da ce to kaznjavat a sad neznan jel su oni sposobni toga 

to i radim xD ovo drugo si krivo shvatio :s nisam si napravio video.. makar mozda hocu..

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja mislim da te mogu skontati ako pravis ste mailove npr.specialized1,specialzed2.Posto se tamo vide mailove sa nickom.

EU West:Venom035
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Troll team, ja i dva frenda haha {#}

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // EU East: ToxicOwner
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Toxic1337 kaže...

Troll team, ja i dva frenda haha {#}

da nebi oni slučajno malo MR-a kupili {#}

17 godina

Rengar  {#} instant buy

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
League Of Legends

SEVEN HUNDRED DAMAGE!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice