- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S kim je zanimljivije igrat, koga da uzmem ?
23 | Shaco |
---|---|
12 | Karthus |
Ja i frend lv 30, ušli u premade s jednim lv 10 i drugi lv 9 ..uzeo Kassadina, završio 39/6/10 :D ..e sad imam pitanje što sam mogao ovdje još graditi
Rod of Ages
Zhonyah Hourglass
Sorcerer shoes
void staff
rabadon
ryal
mislio sam izbaciti mozd asorcerer ovdje..sto bi mi se ond anajvise isplatilo?
Pozdrav ekipa!
Evo upravo mi se skida LoL, pa bi me zanimalo može neki početnički savjeti.
Od igre očekujem nešto tipa Dota, je li to slično?
Jel itko probao Xina nakon reworka?
Jel itko probao Xina nakon reworka?
Dobar je, zahtjeva malo suzdržaniji pristup nego prije, ali viable tekako. Ult OP :D
Gdje igrate? Nordic & East ili West?
Ja sam ga igro dobar je
jos ne kuzim nista, igro sam sa mordekaiserom i svi su me izubijali
kako je ovaj fiddle priskočia ovoliko http://www.xfire.com/video/593443/
kako je ovaj fiddle priskočia ovoliko http://www.xfire.com/video/593443/
Ha? Pa ulto je i nakon ultija iskoristio flash...
aj pogledaj malo bolje , uvećano i više puta pa reci da može toliko ultom skočit
aj pogledaj malo bolje , uvećano i više puta pa reci da može toliko ultom skočit
Ulta se priko zida, pa se flasha. Možda mu je od ultija range mali ali kad priskace zidove uvik ce priskocit za duljinu zida, ka shaco.
Ne znam kolko igras LoL. Ali kolega iznad mene ti je objasni na teži način, ja sam pokuša na lakši.
ma ja san uvik pretpostavlja da te vrati na ovu drugu stranu , odakle si ulta, ko fail flash priko previše debelog zida
jel moguce da svaki game di mi treba 8 eloa do 1300 da izgubim iako pobjedujemo?
jel moguce da svaki game di mi treba 8 eloa do 1300 da izgubim iako pobjedujemo?
Da, jer te elo davoljcic kaznjava jer mu se ne molis. Join the dark side or no elo for you son
(Glupa pitanja se ne mogu ozbiljno odgovoriti )
Da, jer te elo davoljcic kaznjava jer mu se ne molis. Join the dark side or no elo for you son
(Glupa pitanja se nemogu ozbiljno odgovoriti )
glupa pitanja ne postoje ;) ovo je ajmo reci bilo retoricko pitanje...
Pa moras prvo dati zakletvu i polozit test, 1.3k je poseban :)

I nravno u teamu su svi 1.5k elo
fidanje nije problem,focus je,wardanje 0 bodova
lose again
1. Nemoj odustati kad vidiš kakvih sve likova ima.
2. Što manje igraj protiv botova, što više protiv drugih igrača, imaš veće šanse za pobjedu ( u odnosu na intermediate botove ) i bolje ćeš naučiti neke stvari.
Evo sad sam odigrao jedan ranked sa akali, loss je i to zahvaljujući meni :/, mali mistake kada sam u mid/late šetao do barona da wardam pa su nas tu i ace-ali. Uz dosta priče sam uspio da promijenim stav tima, bilo je rage stanje na početku, kasnije su postali friendly, i otkako su postali friendly i igrali timski, sve je išlo lakše, dok eto, je*iga, ja nisam zaje*ao. Dokaz da rage-anje uzrokuje više grešaka te sami 100% loss.
Pa moras prvo dati zakletvu i polozit test, 1.3k je poseban :)
Naprotiv, 1300+ je dosadan k'o proljev