League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.489.317
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends
Winchester01 kaže...
Keops kaže...

Darius, ali imaš puno boljih izbora. Nije valjda da imaš sve ostale top champione kad si suzio izbor na tih 5 :D.

Ma nemam, ali suzio sam izbor na ovih 5. Moga san još jedino Fioru dodati.

Volibear mi je odličan, iman 3-0 omjer na rankedu još dok je bio free. Dariusa san isproba na normal pa san napravio totalni pokolj u nekoliko partija, samo je problem što ga sad svi banaju na rankedu. Sejuani, Wukong i Skarner san odigra nekoliko partija i nekako mi se najbolji čini Wukong od njih troje...

Fiora je meni jedan od najboljih champova ali po meni nije solo top. Slaba je ako ne netko genka pogotovo ako ima dobar cc, a Fiora nemam nikakav mehanizam za bijeg. Tako da se ona najbolje igra s nekim u lejnu. Po meni odličan solo top Riven, Volibear te Sejuani

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Corki penta, ali idiotski team koji se posvađa pa onda trolaju i loss je :/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

EDIT: Jajce ^^ abilitiji

Legiblity: UNCONFIRMED

Passive (both modes): Jayce gains 40 bonus MS and ignores unit collision for 1.25 seconds after each transformation.

Hammer mode (melee)

Q (Thunderstrike): Does magic damage based on X% of target's max hp and knocks away the target.
W (Thunderleap): Jumps to target area, dealing physical damage and applying a slow to all surrounding enemies.
E (Mordin cannon): Transforms into cannon form, gaining increased range and new abilities.

Cannon mode (ranged)

Q (Gate of Speed): Jayce summons a gate boosting the MS of all friendly champions passing through the gate. If Jayce's ranged autoattacks pass through this gate, the projectiles gain increased damage/range/speed.
W (Energy Charge): Jayce overcharges, gaining attack speed for a few attacks.
E (Mordin Hammer): Transforms into hammer form, gaining passive armor and magic resist and new abilities.

R (both modes): Passive mana gain on autoattack, active point blank AoE damage over time.

LoL EUW: Pomahn1taly
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 7:33 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bullyq14 kaže...
Tkalle kaže...
sveupitni kaže...
Jel zna netko jel postoji neki program koji mi može reći kolko sam sati proveo za LoL-om?

Xfire ako si od kad si poceo igrat online na xf-u.. kao sto sam ja ;)

Kolko imas h i kolko winova? :)

2k h , 1000+ winova s rankedima..

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends

Evo bas jedan mec s riven :) 

ugl ak dode tko gankat lako je pobjec i zbilja odlicno se moze kombinirat q w e

LoL eu : zibix
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 9:41 (zibix).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jao mene, jesam glup.... uvjek dok idem radit referal uzmem skin umjesto exp boosta pa bezveze imam vise posla...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
ProTeinZ kaže...

EDIT: Jajce ^^ abilitiji

....

već bilo, nemreš protiv harisa...

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
neaktivan
zibix kaže...

Evo bas jedan mec s riven :) 

ugl ak dode tko gankat lako je pobjec i zbilja odlicno se moze kombinirat q w e

Jedan savjet vidim da mnogo Riven igrača to radi: na riven ni netreba wriggles osim ako ne gubiš žešće u laneu i samo će ti duže trebat za bloodthirstera. Nakon 1-2 doransa i phagea trebaš kupiti bloodthrister što brže(možeš preskočit phage)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
15 godina

oke, danke schon :)  jos isprobavam sve moguce vrste da vidim sta mi najbolje ide posto sam ju kupio davno i odigrao 2-3 meca te nakon toga ju nisam vise ni igrao. Sad mi se nekako vratila volja tako da nisam nesto posebno s njom i jos trazim kak sta gdje itd xd  ugl puno hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 11:11 (zibix).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dajte mi recite koga da igram na pocetku, od onih free to play championa

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma daj opet cait free po već koji put kako glupo više to i da btw jel ima tko da igra na eastu imam 1k sati u 420 winova 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Odigraj s bilo kim, i onda si kupi master yi-a, on je lagan.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Winchester01 kaže...
Keops kaže...

Darius, ali imaš puno boljih izbora. Nije valjda da imaš sve ostale top champione kad si suzio izbor na tih 5 :D.

Volibear mi je odličan, iman 3-0 omjer na rankedu još dok je bio free. Dariusa san isproba na normal pa san napravio totalni pokolj u nekoliko partija, samo je problem što ga sad svi banaju na rankedu. Sejuani, Wukong i Skarner san odigra nekoliko partija i nekako mi se najbolji čini Wukong od njih troje...

Fiora je meni jedan od najboljih champova ali po meni nije solo top. Slaba je ako ne netko genka pogotovo ako ima dobar cc, a Fiora nemam nikakav mehanizam za bijeg. Tako da se ona najbolje igra s nekim u lejnu. Po meni odličan solo top Riven, Volibear te Sejuani

S Riven ne znan igrati, a ova Sejuani mi je sumnjiva jer je nikad niko ne bira. Vjerojatno je jadna late game.

15 godina
Iv4n0u5 kaže...

Ma daj opet cait free po već koji put kako glupo više to i da btw jel ima tko da igra na eastu imam 1k sati u 420 winova 

Pa nije ti ovo CoD da ekipa brije na sate, skill i znanje su bitni, ne sati ;)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
Iv4n0u5 kaže...

Ma daj opet cait free po već koji put kako glupo više to

A zilean?  Nije da je gotovo svaki drugi tjedan free. Vec mi idu na živce s njim.

14 godina
League Of Legends

Uostalom, koja je svrha da stave free Alistara kad je ionako free :D.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima ljudi koji ne znaju da je alistar free :)
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Iv4n0u5 kaže...

dobro s obzirom da imam tolko sati valjda nešto i vrijedim mislim sad sma slabiji otkad sma došao na ovaj east poljaci me ubiše pričanjem

15 godina
Iv4n0u5 kaže...
Don Strongtoni kaže...
Iv4n0u5 kaže...

dobro s obzirom da imam tolko sati valjda nešto i vrijedim mislim sad sma slabiji otkad sma došao na ovaj east poljaci me ubiše pričanjem

pa ja vidim likove s po 1500 winova pa nisu nešto.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zibix kaže...

oke, danke schon :)  jos isprobavam sve moguce vrste da vidim sta mi najbolje ide posto sam ju kupio davno i odigrao 2-3 meca te nakon toga ju nisam vise ni igrao. Sad mi se nekako vratila volja tako da nisam nesto posebno s njom i jos trazim kak sta gdje itd xd  ugl puno hvala :)

Ništa ;) rado pomažem svima koji prihvaćaju kritike i usvajaju ih(naravno dobronamjerne kritike). Ako još trebaš pomoć sa Riven možeš slobodno pitat na forumu, koliko vidim ima dosta Riven igrača. 

Imam jedno pitanje sa Karthus igrače(mislim da Strongtoni igra Karthusa) zašto profesionalni igrači(ili malo većeg skilla) uzimaju Rod of Ages, a u low elu svi uzimaju Archangel? Koja je razlika? koja je beneficija jednog koja drugog?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 14:10 (entertainer).
13 godina
neaktivan
entertainer kaže...
zibix kaže...

Ništa ;) rado pomažem svima koji prihvaćaju kritike i usvajaju ih(naravno dobronamjerne kritike). Ako još trebaš pomoć sa Riven možeš slobodno pitat na forumu, koliko vidim ima dosta Riven igrača. 

Imam jedno pitanje sa Karthus igrače(mislim da Strongtoni igra Karthusa) zašto profesionalni igrači(ili malo većeg skilla) uzimaju Rod of Ages, a u low elu svi uzimaju Archangel? Koja je razlika? koja je beneficija jednog koja drugog?

ja poprilicno kad igran njega pocinjen ga buildat ka aniviu , catalyst ili tear ka prvi ovisno jel ti dozvoljeno bit toliko squishy pa roa , gleda san negdi nisan bas siguran zasto poznatiji igraci ne uzimaju archangel ne gube bas na nicemu , oni cesce uzmu wotu sta mi iskreno nie bolje od archangela al nista toe samo moje misljenje cekaj da ti on odgovori 

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
entertainer kaže...
zibix kaže...

ja poprilicno kad igran njega pocinjen ga buildat ka aniviu , catalyst ili tear ka prvi ovisno jel ti dozvoljeno bit toliko squishy pa roa , gleda san negdi nisan bas siguran zasto poznatiji igraci ne uzimaju archangel ne gube bas na nicemu , oni cesce uzmu wotu sta mi iskreno nie bolje od archangela al nista toe samo moje misljenje cekaj da ti on odgovori 

Pročitao sam u Reginaldovom guideu da se RoA kupuje zobg HP-a da se možeš zaletit u fight i bit prvi unutra sa uključenim e i spamat q, ali iskreno 650 HP-a nedaje toliku razliku kao full stackani Archangel i pasiv(3% mane u AP), a meni WotA definitvno nije item dobar na karthusu. Onda bih trebao uzeti revolver u relativno early gameu a to samo usporava build i karthusu baš spell vamp i ne pomaže kao stat

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 14:27 (entertainer).
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Irelia, vjeruj mi... kupio ju jučer, nisam požalio :)

Now you see me, now you don't :D
16 godina
neaktivan
Karthus mora u fightu ostati sto duze, tome pomazu i RoA i WotA, kasnije dodajes ap-a i resiste i karth je prakticki nezaustavljiv jer te ne mogu zburstat, a hilas se jako puno.
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Karthus mora u fightu ostati sto duze, tome pomazu i RoA i WotA, kasnije dodajes ap-a i resiste i karth je prakticki nezaustavljiv jer te ne mogu zburstat, a hilas se jako puno.

Vidiš nisam razmišljao na taj način {#} budem probao danas u gejmu taj build sa wotom.

17 godina
Winchester01 kaže...
ParaNO1d kaže...
Winchester01 kaže...
Keops kaže...

S Riven ne znan igrati, a ova Sejuani mi je sumnjiva jer je nikad niko ne bira. Vjerojatno je jadna late game.

Sejuani ima odličan CC pogledaj njen spotlight. Ja je nažalost nemam jer sam potršio puno IP-a na rune ali kada je bila free stalno sam je igrao. Još malo mi fali i odmah je kupujem

17 godina

HAHAHAHAHHAHAAHAHHA

14 godina
League Of Legends

http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54C/ Jel bi mogao igrat na ovome na nekim solidnim postavkama?

0 0 hvala 0
15 godina

Scar ce se obradovati jer je DS vjerovatno Kassadinova kcerka :D

Shazbot !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice