League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.487.223
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

u ovaj legendary je najviše uloženo truda i svega, i za ovaj skin se može reci da je LEGENDARNI!!!

GJ RIOT

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
null kaže...

u ovaj legendary je najviše uloženo truda i svega, i za ovaj skin se može reci da je LEGENDARNI!!!

GJ RIOT

Oce on kostat 1820 ili 3250 kako neki pricaju?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
null kaže...

GJ RIOT

Oce on kostat 1820 ili 3250 kako neki pricaju?

Ma 6300 rp-a

EUW. KaiseRxy
15 godina
League Of Legends

To celebrate Pulsefire Ezreal’s landing in the League of Legends Store, we’ll be letting you take him home for less than the price of a Legendary Skin for the first four days after he’s released. You’ll be able to add Pulsefire Ezreal to your arsenal for 1625 RP – a full 50% off his base price. After the sale, he’ll return to his regular price of 3250 RP.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DeepStick kaže...
Bera kaže...

Da, imao sam dva phantoma kod Olafa i opet bih to napravio u istoj situaciji. Bio sam jedini preživjeli i branio sam nexus, te sam prodao neke iteme i kupio attack speed na što brže riješim minione, nakon tog spawnali su se drugovi i ubili smo ih onda.

to ti je ona ekipa koja pise kako build ovisi o situaciji i to.... i onda dodu ovdje i s*** po ljudima :) zaj to i deri po svom, i da imas elo 500 - to je tvoj elo i ti uzivas u njemu, a ne ovi pro fejkeri koji nemaju pametnijeg posla neg pljuvat ekipu i njihove bildove {#}

ajd sta ti matereti pricas? pogledaj malo njihove partije od slimyya,scara,harisa,balkhanca,enterteinera,ja ti garantujem svaki njihov build ima JAKOOOOO puno smisla u svakom trenutku,ja sam kamaru stvari naucio od njih jer nisam bio "I know everything"

ako imas pozitivan scor,neznaci DA IGRAS KAKO TREBA,vec 3 dana gubim zbog takvih,pickaju tank champa igraju ga dps,pickaju champa koji nije tank,tenkaju se,i kad im kazes nevalja to,bolje ovako oni odma defensive mode ON,i meni pocnu nesta pricat kako sam ja fider,a ja support i imam 3-4 smrti,al eto moderno je vama dosli sa call of dutya i countera i drkate po scoru,ja sa harisom igrao on imao oko 40 killova sa vayne pa nije izvadio d...k i strcao po nama kako ima jak skor

i nek post ima milion downvota,istina je da samo ako budes pozitivan prema svojoj ekipi,a kritican prema sebi,znaci sad sam postupio lose,sljedeci put cu to popraviti,ces postati bolji u lolu,i kad kazes kad si ti failo,a nekrivis drugog,i kad pocnes igrat lol mozgom i rukama,a ne samo rukama

btw odma gluposti kao u mad brah,someone is mad,jelly,kikiriki,macka,mis,konj svakako zadrzite za sebe.ja nisam mad,ja sam bosanac

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Tko treba EUN acc neka mi se javi u PP

FoF I Westa I

ima sve 450 i 1350 IP champove (osim evelyn i zileana i tak su useless xD ) i Udyra i Karmu (Rework soon :3 )  od 3150 champova...

Na accu je 2250 IPa oko 60 RP (onih na poklon haha) i skin od tristane "Buccaneer Tristana" (sto od onih free RPa haha )

Imam rune ofc i vidi se na lolkings :D

So anyway tko oce nek se javi cijena je Tele 2 bon od 25 kn haha

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Hajro sta znas o Reiori?

P.S new main huehuehue

Nece biti nazvana tako  al moram priznat da si blizu otkrivanju istine ;)

Pedo Egon voli male curice ;)

Ajmo govori sta znas :P

Fake je ono ......

Novi champ je Jayce- 

Male , ima cekic i iz Piltovera je ;)

Zaboravio sam reci da mu je smexy voice :D

BTW NEW MAIN HUEHUEHUE

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 23:52 (hari85).
17 godina

Ne znam kako vama ali meni je Fiora super, izgubim samo kada su totalni idiioti u timu ili kada neko leava... Eto čak sam uspio pobjediti i 5u u nizu... to mi se nije odavno desilo, Fiora FTW :D

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 1:42 (ParaNO1d).
16 godina
League Of Legends

Rijetko igram LoL u zadnje vrijeme, al sad kad sam vidio novi ezov skin, moram se nazad vratit :D.

Čini se da će se i ovaj pojavit u na mom acc uz Frosted Ezreal-a.

EDIT:

http://promo.leagueoflegends.com/pulsefire-ezreal/en.html

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 13:31 (AmonZero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Preporuka nekoga AD za 3150? 

0 0 hvala 0
16 godina
ERROR1911 kaže...

xin

Potpis
15 godina
paci kaže...
ERROR1911 kaže...

xin

a ap? skupilo se golda 

13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Ne znam kako vama ali meni je Fiora super, izgubim samo kada su totalni idiioti u timu ili kada neko leava... Eto čak sam uspio pobjediti i 5u u nizu... to mi se nije odavno desilo, Fiora FTW :D

Fiora je dobra, ali ju je lako counterat sa jednostavnim itemom Thornmail

upravo jučer sam imao taj slučaj, protivnička fiora nakupila vrlo brzo 13 killova, i lik se odlučio ići na čisti AD ( mislim da je imao oko 380)

i mi se u timu odlučili na insta kupnje thornmaila i apsolutno smo preokrenuli tijek matcha.

Nakon 3 acea kolko su nam stisnuli svejedno smo pobijedili

Amumu Warwick Ashe vs Fiora Lux Nasus

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ekipa,jel ima tko kakav savjet za igranje shacoa? obožavam ga i trudim se bit što bolji,ali protiv ranged heroja nikako ne mogu =/ tristana me jednostavno razvaljuje,a ni miss fortune nije daleko od toga. i ne znam dal da kupujem i ap i ad iteme,ili samo ad da bildam =/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovaj matchmaking je uzasan

Igram 3v3 ranked sa teamom 1200 elo dobijemo 1500 elo protivnicki team

Normal game dobivam retarde sa w/l ration manjim od 1

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
laeddis kaže...

ekipa,jel ima tko kakav savjet za igranje shacoa? obožavam ga i trudim se bit što bolji,ali protiv ranged heroja nikako ne mogu =/ tristana me jednostavno razvaljuje,a ni miss fortune nije daleko od toga. i ne znam dal da kupujem i ap i ad iteme,ili samo ad da bildam =/

Ides ad i ako te razvaljuju na lane-u idi i igraj jungle...

17 godina
neaktivan
paci kaže...

Ma kakav xin, to je trenutno najgori champ u igri, karma i evelin bar imaju spelove koji se skaliraju s necim. Ova bijeda ni to.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
14 godina

Imam 3000 golda pa ne znam da li da kupim mordea ili karthusa a postoji mogućnost i da uštedim još 1800 za galia,šta je po vama od tog najbolje.

edit: e da i sjećam se da ste ono znali organizirat koju partiju ovdje pa ako opet bude volio bi i ja odigrat :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 17:37 (Hazar).
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Hajro sta znas o Reiori?

P.S new main huehuehue

Nece biti nazvana tako  al moram priznat da si blizu otkrivanju istine ;)

Pedo Egon voli male curice ;)

Ajmo govori sta znas :P

Fake je ono ......

Novi champ je Jayce- 

Male , ima cekic i iz Piltovera je ;)

Zaboravio sam reci da mu je smexy voice :D

BTW NEW MAIN HUEHUEHUE

Ma stari ne pitam za njega nego za Reioru The shadow of the void,Kassadin's daughter sta znas o njoj?

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

@SCAR 

Fake .......

There is no Reiora !

Shazbot !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

@SCAR 

Fake .......

There is no Reiora !

NOOOOOOOOOOOOOOOO dont tell me that man nooooooooo </3 {#}

LoL-scarface797(EU)
15 godina
League Of Legends

kad dolazi ez-ov skin? sljedeći patch ili?!

btw, ima tko karticu, pa da mu uplatim,a  on meni RP-ove za 20€?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 18:05 (null).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sta reci,i onda uzimate pobjede kao mjerilo :(

[IMG]http://i.imgur.com/7vLBm.jpg[/IMG]

btw sigurno se pitate zasto sam uzeo cv,zbog uobicajenih spika pri slaganju tima i play top or troll onda nismo praktički imali supporta pa sam ajde ja uzo cv

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 19:23 (Hazar).
15 godina
League Of Legends

Ekipa ak niste vidli, korisni linkovi za sve..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Hahaha nemogu vjerovat kakvi ljudi igraju ovo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 20:58 (vOLT).
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
vOLT kaže...

"gg easy" je je*ena fraza -.-

---------------

*little report*

Kako sam bio prodao svoj acc (požalio) jedan mi je clan ovog foruma poklonio acc, 22 heroja, 1008 elo-a, jedan puni rune page.

------

SADA:

1231 elo-a, kupio nesto runa, i kupio ashe (4 wina/100% win ratio). Imam acc od 3.6. a s time da od 8.6 do danas nisam uopce na njemu igrao. Da se malo pofalim :)

http://www.lolking.net/summoner/euw/23222644#profile

13 godina
neaktivan
null kaže...
vOLT kaže...

"gg easy" je je*ena fraza -.-

---------------

*little report*

Kako sam bio prodao svoj acc (požalio) jedan mi je clan ovog foruma poklonio acc, 22 heroja, 1008 elo-a, jedan puni rune page.

------

SADA:

1231 elo-a, kupio nesto runa, i kupio ashe (4 wina/100% win ratio). Imam acc od 3.6. a s time da od 8.6 do danas nisam uopce na njemu igrao. Da se malo pofalim :)

http://www.lolking.net/summoner/euw/23222644#profile

gg inace pisu pederi i djeca koja idu na kraju game-a zaje*vat nekoga...
nikad to ne radim ali stvarno su likovi cijeli game vrijeđali i govorili noob samo zato sto sam ih ubijao ko od sale...

to me isprovociralo pa sam im ovo napisao da i ja njih malo izivciram...

15 godina
neaktivan
League Of Legends

They see me trollin', they hatin'...

Nemojte komentirati build, nije bio "ozbiljan" match...

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 0:07 (razorst3).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GG se pise kao znak respekta i fer pleja prema protivniku. Kakvo zaebavanje? To je ono dok neko napise easy ili nesto takvo to me nervira ja nikad nisam napisao nista drugo osim ggwp sto napisem svaki put makar izgubimo a ako te.netko muci imas ignore i igras dalje
Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
GG se pise kao znak respekta i fer pleja prema protivniku. Kakvo zaebavanje? To je ono dok neko napise easy ili nesto takvo to me nervira ja nikad nisam napisao nista drugo osim ggwp sto napisem svaki put makar izgubimo a ako te.netko muci imas ignore i igras dalje

Mislim da je mislio na gg easy kao zaebavanje ali da je krivo napisao.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice