- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja počeo kao igrat kao, pa kojeg champa da uzmem do 400 riot pointsa? Najviše mi odgovaraju Miss Fortune i Xerath pa bi takvog nekog.
Hajro sta znas o Reiori?
P.S new main huehuehue
Može li neko dati savjete kako igrati protiv Xeratha na midu? -.-"
Ja počeo kao igrat kao, pa kojeg champa da uzmem do 400 riot pointsa? Najviše mi odgovaraju Miss Fortune i Xerath pa bi takvog nekog.
NE KUPUJ HEROJE S RIOT POINTSIMA!!!
Rađe skupi IP.
A kad bude neki popust kupi si neki skin...
Hajro sta znas o Reiori?
P.S new main huehuehue
Nece biti nazvana tako al moram priznat da si blizu otkrivanju istine ;)
Pedo Egon voli male curice ;)
Rađe skupi IP.
Oh god leave the dude alone :P haha da nisam kupovao RPom heroje mislim da ih ne bi imao pola ovih od 6300 xD kom se to ffs da skupljat xD
Može li neko dati savjete kako igrati protiv Xeratha na midu? -.-"
Probaj s LeBlanc, Kassadinom...
A od itema BV ili QSS.
Rađe skupi IP.
Oh god leave the dude alone :P haha da nisam kupovao RPom heroje mislim da ih ne bi imao pola ovih od 6300 xD kom se to ffs da skupljat xD
ja trenutno imam 7000 ipa,a kad je draven izasao kupio rune page,i danas kupio malphitea,bolje je imat manje champova a znat sa njima igrat,nego imat sve a neznati niti sa jednim kako spada,ovo nisu pokemoni,nemoras skupit sve
,ovo nisu pokemoni,nemoras skupit sve
Nisu Pokemoni, ali Gotta catch em all :)

Rađe skupi IP.
ja trenutno imam 7000 ipa,a kad je draven izasao kupio rune page,i danas kupio malphitea,bolje je imat manje champova a znat sa njima igrat,nego imat sve a neznati niti sa jednim kako spada,ovo nisu pokemoni,nemoras skupit sve
hmm, dvosjekli mač. Možda ti npr znaš 10 heroja znaš dobro igrat, ali opet što ako od 10 heroja ni jedan nije neki dobar counter za tvoj lane?!, opet kad imas puno heroja, ono znaš od svakog neke osnove, imas veći izbor countera ili veći izbor onog čega ti se igra... Možda su skinovi, ono imas, ali ja preferiram da gledam neki sale za champa koji mi se sviđa, jer kad gledaš Ip-ovi se baš i nedobivaju previše po matchu (osim ak ne koristiš boost) i nekom prosječnom brojem matcheva kroz dan i mozda koi dan i ne igraš, tak da treba dosta dugo da dodješ 6300ip ( znači hoću reci da podržavam SAMO kupnju champa od 6300 ip-a RP-ovima i jedino kad su na sale-u)
hmm, dvosjekli mač. Možda ti npr znaš 10 heroja znaš dobro igrat, ali opet što ako od 10 heroja ni jedan nije neki dobar counter za tvoj lane?!, opet kad imas puno heroja, ono znaš od svakog neke osnove, imas veći izbor countera ili veći izbor onog čega ti se igra... Možda su skinovi, ono imas, ali ja preferiram da gledam neki sale za champa koji mi se sviđa, jer kad gledaš Ip-ovi se baš i nedobivaju previše po matchu (osim ak ne koristiš boost) i nekom prosječnom brojem matcheva kroz dan i mozda koi dan i ne igraš, tak da treba dosta dugo da dodješ 6300ip ( znači hoću reci da podržavam SAMO kupnju champa od 6300 ip-a RP-ovima i jedino kad su na sale-u)
uredu je kad ti kupis ahri,ezraela,jaxa,ali radi se o tome da mnogo ljudi ili igraju samo ad carrya,ap,jungle,top sta vec,i kupuju samo te champove,i dodju mi u ranked i kazu top or afk,top or feed
ja igram godinu,a imam samo 22 champa,i nemam namjeru kupovati vise,imam 10 koji se meni svidjaju,i 12 koji mi trebaju,i svakog manje vise dobro igram (osim sone,koju mrzim trenutno cause ali like a bull,a sona samo tits) imam 4 rune pejga,jos mi 1 fali za sve uloge,necu da budem smrad,shvatam kad je neko premade,pa hoce ici bot,nekad se ni meni neigra mid pa odem jungle,ali mrzim ljude koji imaju 50 champova,a samo rune pejg za ap,ili samo za ad,1000 i kusur partija i onda se meni zale za rune,mrs mrs i mrs,i ja bi sad kupio champa,al valja mi dat 6300 za jos jedan pejg i onda 9000 za full rune na njemu
Hajro sta znas o Reiori?
P.S new main huehuehue
Nece biti nazvana tako al moram priznat da si blizu otkrivanju istine ;)
Pedo Egon voli male curice ;)
Ajmo govori sta znas :P
Već dugo vrimena mi se nije dogodila partija da netko ovako ima puno killeva... trlolololol.
Prošli tjedan sam imao 38 kilova s akali al sam izgubio game XD
Već dugo vrimena mi se nije dogodila partija da netko ovako ima puno killeva... trlolololol.
Prošli tjedan sam imao 38 kilova s akali al sam izgubio game XD
A kolko si imao deathova i assista i koliko je partija trajala?
Kada se već priča o broju killova, ajmo vidit tko je imao najviše killova u partiji i pobjedio :D Eto ja 33/0/9 Master Yi. To je bilo davno ali je lijepo kada se sjetim i pentu sam napravio
HAHA Kakvi score-ovi. Najbolja je Miss Fortune, ima predobar build hahaha :D
jeb*no je vazno kad si ti bia lvl 25 da si zna buildat svakoga kako triba prekinite se vise rugat oko ovakvih stvari i pohvali lika sta je ima ovakav score , jer ipak to je njegov lvl i tek je pocea igrat , sta ja kad san pocea igrat LoL ja san radia phantom dancer na svakome sta ima sad to veze niko od nas nije radia tocne iteme tad , rade bi vidia ovakav build a ne sad kad uden u queue da mi neko uzme froggen aniviu i ide hextech warmogs kad nezna takvu je igrat
Da, imao sam dva phantoma kod Olafa i opet bih to napravio u istoj situaciji. Bio sam jedini preživjeli i branio sam nexus, te sam prodao neke iteme i kupio attack speed na što brže riješim minione, nakon tog spawnali su se drugovi i ubili smo ih onda.
Ako neko ima lvl 20-30 account na kojem ne igra, netreba mu i moze mi ga dat nek mi posalje poruku na PM
http://i.imgur.com/PVvQA.jpg splash art od pulsefire ezreala
edit: novi malphite skin http://i.imgur.com/InNHm.jpg
Da, imao sam dva phantoma kod Olafa i opet bih to napravio u istoj situaciji. Bio sam jedini preživjeli i branio sam nexus, te sam prodao neke iteme i kupio attack speed na što brže riješim minione, nakon tog spawnali su se drugovi i ubili smo ih onda.
to ti je ona ekipa koja pise kako build ovisi o situaciji i to.... i onda dodu ovdje i s*** po ljudima :) zaj to i deri po svom, i da imas elo 500 - to je tvoj elo i ti uzivas u njemu, a ne ovi pro fejkeri koji nemaju pametnijeg posla neg pljuvat ekipu i njihove bildove