League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.521.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Evo, došao je i taj dan. ODustao sam od igre. Igrao sam 5 ranked i svi su bili loosovi,  Mundo troll jungla i unistavaju ga, sad jax ide na bot i 3 smo na botu. Jednostavno glupo je više igrat.. Skinut ću nekakav hax ili nesto slicno i zabavit se par dana. Pozdrav prijatelji, nemojte me krivo shvatit igra je odlična, no communiti je katastrofa, pogotovo ovi poljaci. Čekat ću Dotu 2. Žao mi je što posao nije dovršen prije 60 god.

Uvijek su drugi krivi.

I da u DOTi ce ti sigurno bilti bolje.

DOTA 2 nece biti F2P i nece biti takvih "poljaka"...o w8.

two camels in a tiny car

7 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

@vOLT

super ti je taj prijatelj kad mu je Morde tank ^^

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 17:11 (wrathchild).
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Evo, došao je i taj dan. ODustao sam od igre. Igrao sam 5 ranked i svi su bili loosovi,  Mundo troll jungla i unistavaju ga, sad jax ide na bot i 3 smo na botu. Jednostavno glupo je više igrat.. Skinut ću nekakav hax ili nesto slicno i zabavit se par dana. Pozdrav prijatelji, nemojte me krivo shvatit igra je odlična, no communiti je katastrofa, pogotovo ovi poljaci. Čekat ću Dotu 2. Žao mi je što posao nije dovršen prije 60 god.

Uvijek su drugi krivi.

Nakon nekih 30 sati druzenja s Dota 2 mogu rec da je community manje vise ista stvar. Sad su poceli s kozmetickim dodatcima, samo fali da postane ko TF2, di te konstantno ljudi tlaču za trade. OMG, vintage hat, trade, trade, please.

Pa ce bit, give me hat or i  report you and feed.

Ako nemate živaca za debile, nemojte igrat kompetetivne online igre. Hello Kitty Online je skroz dobar, nema živciranja.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Hmm, ima 9 zainteresiranih za BOL game? :)

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
ja sam za
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobar dan za igranje :D

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Uvijek su drugi krivi.

ti se salis?

Glavni direktor je prije 2 mjeseca imo intevew, a pise i na stranici da ce dota2 bit F2P

Vrane nebom šestare
15 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Uvijek su drugi krivi.

ti se salis?

Glavni direktor je prije 2 mjeseca imo intevew, a pise i na stranici da ce dota2 bit F2P

sarcasm...

Dirt 3 -> Dino Bzik
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Poljaci sigurno neće igrati DOTU 2. Previše je to za njih, instalirati Steam, Dotu.... Uff neće to oni moći. Ionak imaju prespore kompove, msm da im se crasha komp kad pokrenu steam.

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Poljaci sigurno neće igrati DOTU 2. Previše je to za njih, instalirati Steam, Dotu.... Uff neće to oni moći. Ionak imaju prespore kompove, msm da im se crasha komp kad pokrenu steam.

Kakvi su ovo izljevi mržnje i predrasude prema jadnim Poljacima, koda su oni za sve krivi...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Dunkmaster J4

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

@vOLT

super ti je taj prijatelj kad mu je Morde tank ^^

Nije on meni rekao da igram s njim tanka nego san sam to napravio i onda mi je on rekao kad sam vec fail build ona bar da ga igran ispravno...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zanima me da li ima netko za ranked team eu nordic & east, fale nam dvojica koji mogu igrati jungle ili carry. Ako ima zainteresiranih mozemo se dogovorit preko privatne poruke. Mozemo probati i normal pa vidjeti kako ide.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 21:53 (lolgamer).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Bera kaže...

LOL se ne isplati igrati ako ne igraš sa 4 frenda. Da ne igram s ekipom, ja bih davnih dana odustao od igre. 

Mislio sam da je u COD-u šugav community, ali LOL je neusporedivo gori.

@Bera da se mene pita kada bi ovo uradio dobio bi ban na sve mp igre koje postoje(sreca pa ''hax'' ne postoji za LoL)

Evo i od mene par rijeci na sve ovo,sto se tice communitya on je stvarno los jer je LoL postala toliko popularana igra da su svi culi za nju i igraju je samo radi toga ne zato sto im se igra i samim tim se igra unistava,dode ti lik kojega boli ku*ac oce li izgubiti ili pobjediti i samo trolla ,ja se sjecam kada sam ja imao izmedu 300-600 winova koja je to bila uzivancija igrati.

Sto se tice ovaj sto kaze da je shvatio igru u par gameova ne treba mu se rugati trollati itd nego treba mu pomoci kao sto su pojedinci vec rekli,ali npr onoga sto tvrdi da smite ne treba(iako su je vecina objasnila da treba i dala dobre argumente i logicno je)  zasluzuje da ga se iztrolla i da mu se ismijemo.

Dalje sto se tice mete ovo je DO SADA najucinkovitij nacin igranja/raspodjele golda,sto naravno ne znaci da u buducnost se nece pronaci neki bolji nacin po kojemu ce vecina igrati.Dok ti sada vec postoje odstupanja od mete koja funkcioniraju(evo ovo sto je slimyyy naveo za pantha na bot laneu)

PS. slimyyy Jr. Noa i ja za philo i hog(dok nije postalo must have)

me wanna back old hog :(

LoL-scarface797(EU)
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
FlyBoy kaže...
Bera kaže...

LOL se ne isplati igrati ako ne igraš sa 4 frenda. Da ne igram s ekipom, ja bih davnih dana odustao od igre. 

Mislio sam da je u COD-u šugav community, ali LOL je neusporedivo gori.

@Bera da se mene pita kada bi ovo uradio dobio bi ban na sve mp igre koje postoje(sreca pa ''hax'' ne postoji za LoL)

Evo i od mene par rijeci na sve ovo,sto se tice communitya on je stvarno los jer je LoL postala toliko popularana igra da su svi culi za nju i igraju je samo radi toga ne zato sto im se igra i samim tim se igra unistava,dode ti lik kojega boli ku*ac oce li izgubiti ili pobjediti i samo trolla ,ja se sjecam kada sam ja imao izmedu 300-600 winova koja je to bila uzivancija igrati.

Sto se tice ovaj sto kaze da je shvatio igru u par gameova ne treba mu se rugati trollati itd nego treba mu pomoci kao sto su pojedinci vec rekli,ali npr onoga sto tvrdi da smite ne treba(iako su je vecina objasnila da treba i dala dobre argumente i logicno je)  zasluzuje da ga se iztrolla i da mu se ismijemo.

Dalje sto se tice mete ovo je DO SADA najucinkovitij nacin igranja/raspodjele golda,sto naravno ne znaci da u buducnost se nece pronaci neki bolji nacin po kojemu ce vecina igrati.Dok ti sada vec postoje odstupanja od mete koja funkcioniraju(evo ovo sto je slimyyy naveo za pantha na bot laneu)

PS. slimyyy Jr. Noa i ja za philo i hog(dok nije postalo must have)

me wanna back old hog :(

back to d time,5 kegea na midu,never go back,no need to farm {#}

15 godina
League Of Legends

Kad se sjetim starog standardnog poppy builda :D

4 Philoa sorcerers i sheen <33333

Shazbot !
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kad se sjetim da su izdavali heroje po 3150 ip-a, to su bila vremena...

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

kad se ja sitin vrimena kad smo na spawnu odlucivali ko ce ic sa kin ,  ja se posvadan sa scaron pa necu ic sa njin na lane pa iden sa harison , anivia i xin zhao i te seme {#}

EU West: slimyyy

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

kad se ja sitin vrimena kad smo na spawnu odlucivali ko ce ic sa kin ,  ja se posvadan sa scaron pa necu ic sa njin na lane pa iden sa harison , anivia i xin zhao i te seme {#}

Čak sam i ja tada igrao s vama, sjećam se dobro da sam bio lvl 13 cca i da ste vi tu na forumu igrali, pitao mogu li se pridružiti, može, došao na teamspeak i slimyy je igrao vayne sa aristocrat skinom (onaj crveni, ne znam je li to taj :D)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
agent47thehitman kaže...

svako ima pravo na misljenje,ali vrijedjanje je meni gore od ovog 2 gore zajedno

Odlicno izrazio si svoje. Cheateri su najgora vrsta sljama i otpada i uvjek cu ih popljuvat, takav seljak se vjerovatno na slican nacin "zabavlja" i u drugim igrama ne mareci da drugima trosi vrjeme/unistava gameplay ako ti se nesvidja lagano me stavi na ignore i nemoras citat moje postove.

Srecom sto Scar kaze cheat na LOL je "nepostojeci" bio je onaj mastery exploit koji su fixali a ekipa koja se time "zabavljala" je dobila banane. Nego da te pitam nesto agente, kad znas opravdano flamat ljude koji failaju build, sta bi uradio liku koji nema CD na Smite/Flash i dok si ti lvl 1 on je 18, ali bi i tad "uvazavao njegova prava" ili mu opsovao sve po spisku?

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
agent47thehitman kaže...

svako ima pravo na misljenje,ali vrijedjanje je meni gore od ovog 2 gore zajedno

Odlicno izrazio si svoje. Cheateri su najgora vrsta sljama i otpada i uvjek cu ih popljuvat, takav seljak se vjerovatno na slican nacin "zabavlja" i u drugim igrama ne mareci da drugima trosi vrjeme/unistava gameplay ako ti se nesvidja lagano me stavi na ignore i nemoras citat moje postove.

Srecom sto Scar kaze cheat na LOL je "nepostojeci" bio je onaj mastery exploit koji su fixali a ekipa koja se time "zabavljala" je dobila banane. Nego da te pitam nesto agente, kad znas opravdano flamat ljude koji failaju build, sta bi uradio liku koji nema CD na Smite/Flash i dok si ti lvl 1 on je 18, ali bi i tad "uvazavao njegova prava" ili mu opsovao sve po spisku?

ja ismijavam buildove,nacin igre,ali ja neismijavam osobu nikada,znaci no life,i ta sranja kod mene nema,zapravo nevrijedjam cak ni sa noob,easy nikada niti u jednoj igri nisam napisao,ono za sta sam ja bio reportan su spamanje,i evo nakon 10 danasnjih partija,i sedmice sam ponovo reportan za spam,gdje sam kogmawu dao first blood,servirao mu dva killa sa alistarom a lik je i dalje farmao,a cak nezna ni farmat nego samo udera po minionima,na kraju 30 lvl 121 pobjeda,reporto bi prije riot nego te ljude,jer dozvoljavaju neiskusnima da igraju sa iskusnijima,sto nas vecina itekako osjeti na kozi

15 godina
agent47thehitman kaže...

,gdje sam kogmawu dao first blood,servirao mu dva killa sa alistarom a lik je i dalje farmao

Fuj! Kak ga nije sram, u 10-15min on farma s ad(ap) carryom a ima kill ili dva... To treba odma banat..

I ovakvi mi onda ismijavaju onog pocetnika..

Onda se cudite kaj su moji postovi ovdje postali sarkasticni i ismijavajuci..

Btw: Kad smo vec kod "Kad se sjetim" ja cu samo rec kad se sjetim Jaxa sa starim PDom :)

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
14 godina

E pa onda moraš shvatiti jednu stvar, a to je da dok god ne naučiš komunicirati sa timom isključivo teamski bez flameanja nećeš moć uživati u ovoj igri.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)
13 godina
protjeran
League Of Legends

sta se tu svadjate ko mala djeca i castite jedne druge predivnim epitetima, cinjenica da je LoL community katastrofalan - toliko morona i debila na jednom mjestu ne srece se bas svaki dan, nazalost moram priznat  da ni onaj Dotin (mislim pri tome na Valve-ov) nije daleko, a kad konacno otvore igri svim zainteriseanim bit ce to prakticki isti q... jednostavno igra privlaci takav mentalni sklop ljudi (pogledaj samo ovog Beru) i najgore od svega je sto se radi o free2play konceptu...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...

Btw: Kad smo vec kod "Kad se sjetim" ja cu samo rec kad se sjetim Jaxa sa starim PDom :)

A tek tronkamir sa PDovima:D

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
13 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
agent47thehitman kaže...

,gdje sam kogmawu dao first blood,servirao mu dva killa sa alistarom a lik je i dalje farmao

Fuj! Kak ga nije sram, u 10-15min on farma s ad(ap) carryom a ima kill ili dva... To treba odma banat..

I ovakvi mi onda ismijavaju onog pocetnika..

Onda se cudite kaj su moji postovi ovdje postali sarkasticni i ismijavajuci..

molim te,nemoj me trollat,dosta mi je za danas,ljudi su bili ispod naseg towera,on je farmo minione sa kogmawom,znaci 25 metara da se ubiju,on ih je pustio da se prosecu

17 godina
League Of Legends

Danas odigrao pet ranked partija i začudo sve pobjede.... Nisam se baš naigrao sa različitim championima.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako nemate živaca za debile, nemojte igrat kompetetivne online igre. Hello Kitty Online je skroz dobar, nema živciranja.

Holy F*CK xD iz sprdnje sam guglao da vidim sto ce mi izbacit i to srsly postoji xD hahhahah

Ajmo ko ce samnom to igrat <3

weeeeeeeeeeehaaaaa

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 3:04 (Keiichi).
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Ner0 kaže...
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Uvijek su drugi krivi.

ti se salis?

sarcasm...

to ja tebe trebam pitat,  prvo se malo informirajte oboica prije nego se idete pravit pametni

http://www.dota-utilities.com/2012/06/dota-2-free-to-play-confirmed-in-game.html 

http://www.pcgamer.com/2012/06/01/dota-2-free-to-play-store/ 

i sa dota2 stranice

http://blog.dota2.com/2012/06/introducing-the-dota-store/ 

evo i sa bugovih vijesti, oh vi veliki bugovci, forumaši i ostali  prosvijetljeni narode ovog foruma
http://www.bug.hr/master/vijesti/dota-2-f2p/116352.aspx 

evo i citat sa DOTA2 stranice, pošto vidim da ste pre ljeni informirat se, pozdrav =)

" Today we’re announcing that Dota 2 will be free to play, and contain an in-game store where you’ll be able to buy fancy gear to customize your heroes.  "

Vrane nebom šestare
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 6:05 (Ner0).
14 godina
neaktivan
Ner0 kaže...
dmanz kaže...
Ner0 kaže...
Lord Nofak kaže...
Bera kaže...

Uvijek su drugi krivi.

ti se salis?

sarcasm...

to ja tebe trebam pitat,  prvo se malo informirajte oboica prije nego se idete pravit pametni

http://www.dota-utilities.com/2012/06/dota-2-free-to-play-confirmed-in-game.html 

http://www.pcgamer.com/2012/06/01/dota-2-free-to-play-store/ 

i sa dota2 stranice

http://blog.dota2.com/2012/06/introducing-the-dota-store/ 

evo i sa bugovih vijesti, oh vi veliki bugovci, forumaši i ostali  prosvijetljeni narode ovog foruma
http://www.bug.hr/master/vijesti/dota-2-f2p/116352.aspx 

evo i citat sa DOTA2 stranice, pošto vidim da ste pre ljeni informirat se, pozdrav =)

" Today we’re announcing that Dota 2 will be free to play, and contain an in-game store where you’ll be able to buy fancy gear to customize your heroes.  "

Nevjerojatno je kolko si glup, nemoj bit padobranac i procitaj sta je napiso i shvati da je te sarkazam...

EUW. KaiseRxy
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2012 7:57 (xKaiseRx).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice