League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.487.411
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
sveupitni kaže...

Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Koji mi je najbolji champion od ovih:

27 Jax
13 Dr. Mundo
7 Tryndamere
5 Morgana
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Za što ?

Ako si početnik uzmi tryndu. Piješ kaficu i ownaš. Champion ne zahtjeva mozak.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kao treba imat mozak da bi se igralo sa jaxom npr. xD. Pa igra se da se baci mozak na pašu.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Moze mi nektko pomoc oko irelia kako a je igram jel me uopce ne ide s njom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...
sveupitni kaže...

Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....

I ti si sada neka faca?
13 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Moze mi nektko pomoc oko irelia kako a je igram jel me uopce ne ide s njom

irelia se builda tanky,a sa true dmgom,ona na kraju gamea jede sve {#}

17 godina
sveupitni kaže...
scarface797 kaže...
sveupitni kaže...

I ti si sada neka faca?

Nikada ne uzimaj 2 IE-a niti bilo koja druga 2 iteam ako imaju unique passive jer praktički drugi IE platiš 3800 golda za samo 80 AD. Bolje je uzet 2 BT-a

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
League Of Legends

5 rankedova zaredom izgubio, sve trollovi.. Sad sam opet pao ispod 1600 ratinga :((

EDIT: 6

THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 15:53 (puma_vkci).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
puma_vkci kaže...

5 rankedova zaredom izgubio, sve trollovi.. Sad sam opet pao ispod 1600 ratinga :((

Ako izgubiš 2 ili 3 game rankeda zaredom odmori se pola sata. Smiri se i počni sa pozitivnim stavom. To obično meni zaustavi loosing streak.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
13 godina
neaktivan
Frentt kaže...
puma_vkci kaže...

Ako izgubiš 2 ili 3 game rankeda zaredom odmori se pola sata. Smiri se i počni sa pozitivnim stavom. To obično meni zaustavi loosing streak.

nema svrhe , cin udes u champion select vidis , summ 1 me mid , summ 2 - me mid or i troll , lol kids  , kome nebi pa mrak na oci odmaranje nece pomoc da trollovi nestanu {#}

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan

mundo goes where he pleases

15 godina
neaktivan
League Of Legends

NAPOKON!! Riven me spasila :DD

Teemo protiv mene pomislio da blind traje zauvijek :D

Da best Da best
THEY'RE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...
scarface797 kaže...
sveupitni kaže...

I ti si sada neka faca?

Manje vise jesam,nego sa gotovo 250 winova moras nauciti sta je unique passive, tj moras malo citati sta koji item/skill rade i onda se cudim kada kasnije neko ko ima 1000 winova moze tak lose igrati i neznati neke osnove

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 20:08 (scarface797).
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
toni1983 kaže...
Tkalle kaže...
win4crazzy kaže...
toni1983 kaže...
Tkalle kaže...
Anzulolz kaže...
FireMan97 kaže...
Kolko vrjedi acc sa 1200 rejtingom,sa svim champovima i 30 skinova?

neznan bas ja ja iman 2k winova , sve heroje , 33 (4 limited) , elo bas ne ovisi koliko account kosta al ja nebi svoj account proda za nikakve pare

33 skina? o.O xD

šta se čudiš ja imam skoro sve likove i bar 70 % njih mi ima skin a neki po 2 ili 3 tako da xD

nije no lifer neg je vjerojatno iskoristio vrjeme dok je radio rp hack :P

lol nisam no lifer imam 28 godina radim, žena dijeca, nego svaki misec 20 e (rp-a) za plaču i nakon godinu dana sve imaš :P

i kakvi hack, sve uredno kupljeno preko pay pala isto tako zbog toga mi je nemoguće ukrast acc jer mi ga vrate odma ako zatražim preko pay pala :D

ti zena da da igras? xD

nema žena ništa sa tim to je moja stvar :D
još da ima šta normalnjih ljudi in game da moš odigrat po koju normalnu partiju :D

14 godina
neaktivan

Tko iscarya ovakve noobove ja mu skidam kapu...

imal sam 4-1 na lanu. i onda dosli teamfightovi i sta mozes. nafeedani ww,jax,cassio -.-

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Shit was intense

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
ris kaže...

Šta da uzmem za mid, skupilo se Ip...Pošto će nerfati Galia sad neznam, njega sam najviše mislio counter svemu pa :D.

Cass, uvjerljivo najbolji mid champion po mom.

Hmmm..Da, dvoumim se između nje i Fizza :P...

vorpen
14 godina
League Of Legends

treći put do sada od kada igram lol da dobim ovakav ip, to mi je drugi acc pa imam malo pobjeda

441 ip 441 ip
R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Remzi kaže...

treći put do sada od kada igram lol da dobim ovakav ip, to mi je drugi acc pa imam malo pobjeda

bonus ti je aktivan

LoL NordicEU : Heineken01
17 godina
neaktivan
ris kaže...

Hmmm..Da, dvoumim se između nje i Fizza :P...

Fizza sam kupio prošli tjedan i on je uvjerljivo najzabavniji champ u LoLu trenutno:)

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina

Probao Hecarima... po meni ništa posebno niti zabavan za igrat. Najkorisniji spel je kada baci nekog u svoje ili pod turret ostali napadai su po meni prejadni. Ulti jedino efektno izgleda. Srećom nisam ga kupio jer bih požalio

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
neaktivan
Kako nije zabavan :O ghost+ boots of swiftness+ trinity+ 3x PD + zilean E + tvoj E :3 epic troll 960movement speed :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
15 godina
League Of Legends

Ovo se dogadja kad ja igram protiv buraza(plus botovi naravno), a buraz je noob, cak nezna ni build od mene kopirat :D

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kennen solo top je nesto najgadljivije ikad videno...

Sinoc uzmem solo top Ireliu,tip me izdemolira na lv 3 iako sam se sakriva iza creepova i igra pazljivo ,pogodia me samo 1 put shurikenom radi nepaznje.

Nisam moga se maknit od turreta,a lik samo demolira creep wave i onda me poka dok pokusavam ocistit creepove s turreta(dakle gazi me ispod turreta bez da primi ista dmg-a skoro){#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja kako znam irelia bi trebala dobit kennena bez problema, jedino ako je nisu nesto vise nerfali jer nisam 2 mjeseca igra lol

13 godina
League Of Legends

Kennen ako ne ubiješ u prvih par minuta, pozdravi se s lejnom. Osim ako se ne fidate ravnomjerno što je uz nju jako teško.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

Ja kako znam irelia bi trebala dobit kennena bez problema, jedino ako je nisu nesto vise nerfali jer nisam 2 mjeseca igra lol

Ma Irelia je late game godmode,jako je izdrzljiva early game, ima dobar sustain,iskreno nije mi se jos desilo da me neko tako outlane-a kao taj Kennen sinoc,jednostavno lik me unistia u par minuta...

Teleport san sprzia nakon mozda 2 min na laneu(ima sam oko 370 g kad sam se mora recallat) nakon toga vratim se nazad ubijem par creepova dok me mali gadljivac poka bez prestanka nakon nekih 30 sec sam opet bia na pola healtha poppam pot i u tom trenutku Leona izroni iz jungle i gankaju me ispod turreta(kennen dobije kill naravno) nakon toga je citav game krenia downhill {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 11:07 (Ashelor).
13 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...

Probao Hecarima... po meni ništa posebno niti zabavan za igrat. Najkorisniji spel je kada baci nekog u svoje ili pod turret ostali napadai su po meni prejadni. Ulti jedino efektno izgleda. Srećom nisam ga kupio jer bih požalio

sorry mate,neznas koristit njegov ult on je kao rammusov taunt,samo manje traje,ali zato moze djelovat na citavu ekipu

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice