- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji mi je najbolji champion od ovih:
27 | Jax |
---|---|
13 | Dr. Mundo |
7 | Tryndamere |
5 | Morgana |
Za što ?
Ako si početnik uzmi tryndu. Piješ kaficu i ownaš. Champion ne zahtjeva mozak.
Kao treba imat mozak da bi se igralo sa jaxom npr. xD. Pa igra se da se baci mozak na pašu.
Moze mi nektko pomoc oko irelia kako a je igram jel me uopce ne ide s njom
Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....
I ti si sada neka faca?
Moze mi nektko pomoc oko irelia kako a je igram jel me uopce ne ide s njom
irelia se builda tanky,a sa true dmgom,ona na kraju gamea jede sve
Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....
I ti si sada neka faca?
Nikada ne uzimaj 2 IE-a niti bilo koja druga 2 iteam ako imaju unique passive jer praktički drugi IE platiš 3800 golda za samo 80 AD. Bolje je uzet 2 BT-a
5 rankedova zaredom izgubio, sve trollovi.. Sad sam opet pao ispod 1600 ratinga :((
EDIT: 6
5 rankedova zaredom izgubio, sve trollovi.. Sad sam opet pao ispod 1600 ratinga :((
Ako izgubiš 2 ili 3 game rankeda zaredom odmori se pola sata. Smiri se i počni sa pozitivnim stavom. To obično meni zaustavi loosing streak.
Ako izgubiš 2 ili 3 game rankeda zaredom odmori se pola sata. Smiri se i počni sa pozitivnim stavom. To obično meni zaustavi loosing streak.
nema svrhe , cin udes u champion select vidis , summ 1 me mid , summ 2 - me mid or i troll , lol kids , kome nebi pa mrak na oci odmaranje nece pomoc da trollovi nestanu
mundo goes where he pleases
I ti si sada neka faca?
Manje vise jesam,nego sa gotovo 250 winova moras nauciti sta je unique passive, tj moras malo citati sta koji item/skill rade i onda se cudim kada kasnije neko ko ima 1000 winova moze tak lose igrati i neznati neke osnove
neznan bas ja ja iman 2k winova , sve heroje , 33 (4 limited) , elo bas ne ovisi koliko account kosta al ja nebi svoj account proda za nikakve pare
33 skina? o.O xD
šta se čudiš ja imam skoro sve likove i bar 70 % njih mi ima skin a neki po 2 ili 3 tako da xD
nije no lifer neg je vjerojatno iskoristio vrjeme dok je radio rp hack :P
lol nisam no lifer imam 28 godina radim, žena dijeca, nego svaki misec 20 e (rp-a) za plaču i nakon godinu dana sve imaš :P
i kakvi hack, sve uredno kupljeno preko pay pala isto tako zbog toga mi je nemoguće ukrast acc jer mi ga vrate odma ako zatražim preko pay pala :D
ti zena da da igras? xD
nema žena ništa sa tim to je moja stvar :D
još da ima šta normalnjih ljudi in game da moš odigrat po koju normalnu partiju :D
Šta da uzmem za mid, skupilo se Ip...Pošto će nerfati Galia sad neznam, njega sam najviše mislio counter svemu pa :D.
Cass, uvjerljivo najbolji mid champion po mom.
Hmmm..Da, dvoumim se između nje i Fizza :P...
treći put do sada od kada igram lol da dobim ovakav ip, to mi je drugi acc pa imam malo pobjeda
bonus ti je aktivan
Hmmm..Da, dvoumim se između nje i Fizza :P...
Fizza sam kupio prošli tjedan i on je uvjerljivo najzabavniji champ u LoLu trenutno:)
Probao Hecarima... po meni ništa posebno niti zabavan za igrat. Najkorisniji spel je kada baci nekog u svoje ili pod turret ostali napadai su po meni prejadni. Ulti jedino efektno izgleda. Srećom nisam ga kupio jer bih požalio

Kennen solo top je nesto najgadljivije ikad videno...
Sinoc uzmem solo top Ireliu,tip me izdemolira na lv 3 iako sam se sakriva iza creepova i igra pazljivo ,pogodia me samo 1 put shurikenom radi nepaznje.
Nisam moga se maknit od turreta,a lik samo demolira creep wave i onda me poka dok pokusavam ocistit creepove s turreta(dakle gazi me ispod turreta bez da primi ista dmg-a skoro)
Ja kako znam irelia bi trebala dobit kennena bez problema, jedino ako je nisu nesto vise nerfali jer nisam 2 mjeseca igra lol
Kennen ako ne ubiješ u prvih par minuta, pozdravi se s lejnom. Osim ako se ne fidate ravnomjerno što je uz nju jako teško.
Ja kako znam irelia bi trebala dobit kennena bez problema, jedino ako je nisu nesto vise nerfali jer nisam 2 mjeseca igra lol
Ma Irelia je late game godmode,jako je izdrzljiva early game, ima dobar sustain,iskreno nije mi se jos desilo da me neko tako outlane-a kao taj Kennen sinoc,jednostavno lik me unistia u par minuta...
Teleport san sprzia nakon mozda 2 min na laneu(ima sam oko 370 g kad sam se mora recallat) nakon toga vratim se nazad ubijem par creepova dok me mali gadljivac poka bez prestanka nakon nekih 30 sec sam opet bia na pola healtha poppam pot i u tom trenutku Leona izroni iz jungle i gankaju me ispod turreta(kennen dobije kill naravno) nakon toga je citav game krenia downhill
Probao Hecarima... po meni ništa posebno niti zabavan za igrat. Najkorisniji spel je kada baci nekog u svoje ili pod turret ostali napadai su po meni prejadni. Ulti jedino efektno izgleda. Srećom nisam ga kupio jer bih požalio
sorry mate,neznas koristit njegov ult on je kao rammusov taunt,samo manje traje,ali zato moze djelovat na citavu ekipu