vec je neko postavio
Vjerovatno haris onda haha nisam vidio :(
noup :P
Bilo bi zanimljivo da Riot napravi ovaj mod, bez ikakvog ranking sistema, samo custom game i gotovo
vec je neko postavio
Bilo bi zanimljivo da Riot napravi ovaj mod, bez ikakvog ranking sistema, samo custom game i gotovo
vec je neko postavio
EDIT: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/4071102_700b.jpg
hmmm..
4 | Nocturne |
---|---|
19 | Vayne |
5 | Varus |
hmmm..
vayne,teska za savladat potpuno,al kad savladas,dat dmg,zapravo dat true dmg
Yay launcher mi neradi -.-
hmmm..
vayne,teska za savladat potpuno,al kad savladas,dat dmg,zapravo dat true dmg
Prije mi nije bila nest jer ju nisam igro, a onda sam vidio kako ju je cijeli tim napao s full healthom, a ona uzela pentu s ultom:O Probat ću nać to, bilo je u top 5 plays prije par mjeseci.
koje rune da kupin za AD
koje rune da kupin za AD
ap per lvl,magic ressist,a mozes i hp
hoce tko kupit acc 1220 winova i 60 heroja?
mocan ti je build
Šta da uzmem za mid, skupilo se Ip...Pošto će nerfati Galia sad neznam, njega sam najviše mislio counter svemu pa :D.
Cass, uvjerljivo najbolji mid champion po mom.
Najbolji champ u igri
Predobar aoe i single target dmg, slow, stun i premali CD.
Šta mislite o mome buildu za fioru?
izbaci tiamat,fino ga je vidjeti na akciji sa ultom,al to je to,izbaci phantom dancer,ostavi jedan,ubaci infinity edge zbog 250% crit dmg,i ubaci blackcleaver jer ces u 99% situacija imat posla sa tankovima,a sa fiorinim e i blackcleaverom,nisu vise tako "tankasti"
Šta da uzmem za mid, skupilo se Ip...Pošto će nerfati Galia sad neznam, njega sam najviše mislio counter svemu pa :D.
Cass, uvjerljivo najbolji mid champion po mom.
Tom nepali kad neko uzme galia cassa je jaka,moze otjerat mid od xpa,od farme,al galio je svakom aperu smrt,mada ako si dobar mozes ga nadigrati,al ako je on dobar e onda je situacija drukcija
Evo kupio sam ireliu i odigro par puta i uopce me ne ide s njome pa bih molio neki dobar build i nekolliko savjeta
Krasan protivnicki tim.
Fiora OP
Ona nije OP nego je neprijateljski tim pun trollova... a i da nisu, ona opet nije OP....
hoce tko kupit acc 1220 winova i 60 heroja?
Kolko para,koji server?
Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....
nemas cipelica,one su iznimno vazne u prelasku early prema mid game,dva infinitiya se nekupuju,nego dva bloodhirstera,zapravo to je gotovo jedini item koji se isplati kupiti dva puta,sve ostalo il ima uniqe passiv (znaci samo radi jednom,nemozes imat dva infinitya i 500% crit dmga,jer bi onda gp na to rekao heuheu im a mighty pirat) il nevalja kupovat,recimo 2 warmoga fino izgledaju,imas hpea,al sta kad neko kupi madreds bloodrazor? umjesto drugog phantom dancera ides blackcleaver,mada mogu i dva phantoma u krajnjem slucaju
Ovo je fiora FTW build, odigro sada tekmu, htio sam uzeti još jedan infyniti, ali su se ovi predali....
nemas cipelica,one su iznimno vazne u prelasku early prema mid game,dva infinitiya se nekupuju,nego dva bloodhirstera,zapravo to je gotovo jedini item koji se isplati kupiti dva puta,sve ostalo il ima uniqe passiv (znaci samo radi jednom,nemozes imat dva infinitya i 500% crit dmga,jer bi onda gp na to rekao heuheu im a mighty pirat) il nevalja kupovat,recimo 2 warmoga fino izgledaju,imas hpea,al sta kad neko kupi madreds bloodrazor? umjesto drugog phantom dancera ides blackcleaver,mada mogu i dva phantoma u krajnjem slucaju
U ovim slučaju šuze mi ni nisu trebale, jer sam kasnije u zadnjih 10 min posao ostavio timu, a ja se malo bavio junglanjem, inace fiora je dobar jungler sa blood thirsterom. Ps. Hvala kolegi @agent47thehitman na savijetu za build :DD
Zaželio se opet igrat, nakon 3-4 mjeseca stanke vraćam se, s novim acc ću počet igrat, stoga ako se želite da se reg. preko vas recite mi vaš nick, da dobijete koji RP
P.S. Jeli se igra od tada puno promjenila?!