oce se ove rune sane minjat ii ce mo morat opet kupovat?
Mislim da ce se same promjenit nakon patcha
Brand ad carry :)
Brand ad carry :)
da upravo igro s jednim... awwww rusko dju*re -.- najdu se 4 rusa na westu pre made igrat i sad ti njih caryaj -.-
Zna li ko koji je najbolji champion za 1350 IP, da ima dobre moci, da je jak i izdrzljiv u healu i lak za upravljanje na samom pocetku?
cho gath,mundo,malphite,singed
pa ih ti sad probaj...
Očito nisi vidio da je napisao lak za upravljanje na samom pocetku. Singed to definitivno njije, a nebi mu savjetovao ni cho gatha ni malphita ako je tek počeo.
Ovaj Phreak melje ko zeska neka :D
CLG unistava ovaj v8, Saint ubojit sa Shyvanom
Edit:Ljudi se dcaju iz igre, puno prituzbi na forumima, ja se nemogu connectat, ima jos neko takvih problema?
Edit:Ljudi se dcaju iz igre, puno prituzbi na forumima, ja se nemogu connectat, ima jos neko takvih problema?
ja i frend radimo referale i dca nas cjelo vrijeme
Cijelo vrijeme moj cjeli tim ima lagove, smrzav ami se char, minionima u junglu treba par sec da se stvore..
meni je server error isto, server is busy. eh i riot i sve..
ak nis drguo v8 vs clg je zanimljiv ovaj 2. mec :)
a bit offtopic al ima veze s lolom :P
uglavnom prekjučer teemo penta^^ :D
i sad nemrem to nikak snimit
pokrenem na lol recorderu, dođem do tog dijela (imam fraps za snimanje)
i sve super, piše kolko je fps-a znači da je fraps uključen al jednostavno neče snimat, ni ss-at apsoluno niš, mijenjal sam hotkeyeve za snimanje i ss-anje i sve al svejedno neče snimat
pokušaval sam neznam ni sam kolko puta več
ima neko neku ideju u čemu je problem ili dal ima neki drugi program da to snimim :D
hvala :)
Može mi neko napisat kad ce igrat dignitas i solomid po našem vremenu?
sretan uskrs svima 
Sritan Uskrs puno love vašim obiteljima i vama.
Dali će Riot šta datip RP za Uskrs...Mada imam 954 a treba mi još 30 za neš....XD
i kakve sad da rune za mid koristim? imam 2 stranice samo tak da jedna mi je AD a drugu kaj da sad stavim
i kakve sad da rune za mid koristim? imam 2 stranice samo tak da jedna mi je AD a drugu kaj da sad stavim
Abillity Power za mid champione/mageve
znaci sve rune samo AP nista AP/lvl ili mana regen ili tak nes
znaci sve rune samo AP nista AP/lvl ili mana regen ili tak nes
Ja za mid uzmem crvene - Magic penetration, žute - ap per level, plave - ap per level i velike flat ap
Dali će Riot šta datip RP za Uskrs...Mada imam 954 a treba mi još 30 za neš....XD
vjerojatno nece jer bi vec dali...
Jel zna ko kad ce doc novi pach?
Jesam li dobro izracunao, finale lower bracketa je u 19:00 po nasem vremenu?
Jesam li dobro izracunao, finale lower bracketa je u 19:00 po nasem vremenu?
Dodas +8 na njihovo vrijeme
moram harisa (trolla) boostati u ELo-u (duo q), raditi pro madakafa baron stealove s ez ultom i slicne pro mastorije :DD