League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.726.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo onako jedna dobra. Na pocetku nas ownali sa nekih 10-15 killova vise...

Ja i nida bot protiv shena i garena, singed solo protiv keenena i cait -.-

eee z eee z
LoL (EU West): EvilPixi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

The Dragon Awakes {#}

Shyvana jedno od najboljih offtank DPS-a

čista preporuka

farmanje samo poboljšava situaciju jer je u mid i late gameu prelako sredit hrpu miniona

jedini minus je to što nema kvalitetnog CC-a (naravno taj nedostatak nestane nakon kupnje Frozen malleta)

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Pozdravi društvo, evo novog playera. Igram samo i isključivo sa Ashe (bar zasad, probao i Caitlyn/Cass, ne pašu mi), level 13 sam, mislim da sam izgubio svega nekoliko partija dosad.

Igra nije kao HoN ali je zarazna i sviđa mi se.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dat scumbag Elementz ukrao pentu xD od Copa. Veliko iznenađenje odmah na početku, Crs dobio TSM i to bez SYDTKA, već sa nekim random playerom iz Njemačke koji je imao vremena za turnir.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

2 0 hvala 0
17 godina
Re: League Of Legends
DariusXX kaže...

The Dragon Awakes {#}

čista preporuka

farmanje samo poboljšava situaciju jer je u mid i late gameu prelako sredit hrpu miniona

jedini minus je to što nema kvalitetnog CC-a (naravno taj nedostatak nestane nakon kupnje Frozen malleta)

OMFG protiv kakvih ti amatera igraš. Pogledaj Fioru -.- ona je OP a ovaj uspije imat negativan score s njom  {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
17 godina
ParaNO1d kaže...
DariusXX kaže...

The Dragon Awakes {#}

čista preporuka

OMFG protiv kakvih ti amatera igraš. Pogledaj Fioru -.- ona je OP a ovaj uspije imat negativan score s njom {#}

Zašto bi morali biti takvi amateri zato ke on ima dobar score, ti su mi najjači, čim neko napravi dobar razultat s nekim champom protivniki su odmah 100% retardiranci, a možda je lik jednostavno imao malo sreće, dobar timing za napasti i nešto znanja i gotovo. Po mojem mišljenju Fiora nije ništa puno OP, vidio sam ih dosta kak failaju i kad su nafeedane.

A da idemo po tom principu onda svaki champ koji je op ne bi smio imati negativan score lol, a svi znamo da se to prečesto događa {#}

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
13 godina
League Of Legends

Sa Fiorom moraš znati igrati i isplanirati stil od početka do kraja, inače je totalno suprotno od OP. Ako nema izgrađenog teamplaya nitko nije OP.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
League Of Legends

M5 je tako izownao ove ehome.predobar match

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Pozdravi društvo, evo novog playera. Igram samo i isključivo sa Ashe (bar zasad, probao i Caitlyn/Cass, ne pašu mi), level 13 sam, mislim da sam izgubio svega nekoliko partija dosad.

evo jedna za pocetak neuzimaj dva infinity edga,zapravo nijedan item sa uniqe passiv

14 godina
protjeran
guls kaže...

kupis joj ber.infinity,fantom,bloodthirster,frozen mallet

13 godina
League Of Legends

Nisam još stigao proučiti sve iteme i kombinacije utjecaja passiva jednih na druge.

Počnem sa health regen do P.Stone jer mi treba điđe, a ova mala kuja je gotova nakon dva tri šuta, premda imam runove za armor. Zatim bootsi (kako kad imam love, berserker ili swift). Slijedeći je BF Sword do Infinity E. Poslije njega ide Zeal pa do Phantom Dancera. Tu sam već tata mata na midu, ali je i prošlo 20ak min igre. 

Kako dalje raditi build, nemam pojma. Dosta se baziram na critical, što i je svojstvo asheice (Focus). Trk - hit - trk - hit - trk - last hit.

BThirster mi se čini nepotreban jer ne igram na life steal, a damage je prilično osrednji. Nekada uzmem Banshee veil, pomogne kada je teamfight, a ja poderem manu na Q i ulti...

Ubija me kada moram igrati protiv onog malog partizana mamohebca Teema, kad se on nafeeda, mogu si fafat tukija, nikako ga nemrem ownati.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 13:12 (guls).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Nisam još stigao proučiti sve iteme i kombinacije utjecaja passiva jednih na druge.

Počnem sa health regen do P.Stone jer mi treba điđe, a ova mala kuja je gotova nakon dva tri šuta, premda imam runove za armor. Zatim bootsi (kako kad imam love, berserker ili swift). Slijedeći je BF Sword do Infinity E. Poslije njega ide Zeal pa do Phantom Dancera. Tu sam već tata mata na midu, ali je i prošlo 20ak min igre. 

Kako dalje raditi build, nemam pojma. Dosta se baziram na critical, što i je svojstvo asheice (Focus). Trk - hit - trk - hit - trk - last hit.

BThirster mi se čini nepotreban jer ne igram na life steal, a damage je prilično osrednji. Nekada uzmem Banshee veil, pomogne kada je teamfight, a ja poderem manu na Q i ulti...

Ubija me kada moram igrati protiv onog malog partizana mamohebca Teema, kad se on nafeeda, mogu si fafat tukija, nikako ga nemrem ownati.

moras imat life steal zbog late gamea,bas zbog toga sto je ashica squishy

13 godina
League Of Legends

Nije li onda bolje orijentirati se na DMG bez LS, a pritom uzeti Guardian Angel zbog revivala?

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
guls kaže...

Nije li onda bolje orijentirati se na DMG bez LS, a pritom uzeti Guardian Angel zbog revivala?

Late game sa AD (attack damage) range carry-ima ti je cilj imat čim više dmg-a, eventualno jedan defenzivni item ako treba magic resist, onda banshee's veil, a ako treba armor onda Guardian Angel. Ostatak builda su boots, IE, BThirster, Last Whisper, Phantom Dancer.

Uglavnom, gledaj turnir koji se odigrava ovih dana i buildove AD range carryja koji igraju u bottom lane-u, ne razlikuju se puno od heroja do heroja, cilj je imat max dmg za late game.

http://www.twitch.tv/esltv_event?utm_campaign=live_embed_click&utm_source=iemhanover.leagueoflegends.com

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
17 godina
neaktivan
noodle kaže...
MatoVilac kaže...

http://www.esl.eu/hr/lol/5on5/ems_x_quali/

jos je malo do pocetka, prijavite svoju ekipu i kroz ems kvalifikacije za hrvatsku izborite svoje sanse za sudjelovanje u EMS-u

To sad u 8 počinje? ima stream kakav?

sry ja sam na sve stranejučer tak da nisam imo prilike razmislit o streamu opće. Moguće da danas ispratimo par gejmova ako vremena ulovim, svrati na IRC u svakom slučaju nakon 8.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 15:33 (Čux).
15 godina
League Of Legends

Mislim da je na ovom turniru za sad (ovih 2 dana) M5 daleko najviše pokazao. Naravno uz TSM i finatic me je malo razočarao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
noodle kaže...

Mislim da je na ovom turniru za sad (ovih 2 dana) M5 daleko najviše pokazao. Naravno uz TSM i finatic me je malo razočarao.

Htio bih da se u polufinalu ili finalu nađu CLG VS M5, mislim da su oni jedini koji ih mogu dobiti u 2 partije. TSM je jednostavno danas izgubio od boljih timova, Curse je bezveze spušio od M5, a SK je sve ostale osim M5 dobio.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
16 godina
neaktivan
League Of Legends
TSM is out

GO SK!
Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
dmanz kaže...
TSM is out

GO SK!

meni ne radi stream

16 godina
neaktivan
NoDiggity kaže...
dmanz kaže...
TSM is out

GO SK!

meni ne radi stream

malo radi, malo ne, nesto zeza

a i gotovo je live za danas, asad ce reprize

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 18:13 (dmanz).
14 godina
protjeran
dmanz kaže...
NoDiggity kaže...
dmanz kaže...
TSM is out

GO SK!

meni ne radi stream

malo radi, malo ne, nesto zeza

a i gotovo je live za danas, asad ce reprize

ma znam da je al kad su pocli igrat hebalo je nesto

16 godina
neaktivan
League Of Legends

oddone hehe :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 18:50 (death_zombi).

15 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

e ljudi, jel ima ko zainteresiran za premade-normal na eastu?

ne da mi se ranked, malo zafrkancije za promjenu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemogu vjerovati što mi se danas dogodilo. Igrao sam 3vs3 i uzeo sam Gangplanka, team-mateovi su mi Rammus i Xin Zao. Score mi je bio 10-0-10, vodili smo ih, uništili turrete da oba dvije strane, a moje budale u timu su se krenule surrendat. Ja, ono WTF? Što je njima... Naravno Vote surrender je fail-ao, Xin Zao je izasao iz igre, Rammus je bio afk, ja sam ostao na kraju sam i izgubio..dafaq????..{#}{#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...
noodle kaže...

Htio bih da se u polufinalu ili finalu nađu CLG VS M5, mislim da su oni jedini koji ih mogu dobiti u 2 partije. TSM je jednostavno danas izgubio od boljih timova, Curse je bezveze spušio od M5, a SK je sve ostale osim M5 dobio.

Što se mene tiče M5 FTW, ja se isto nadam da će završit protiv CLG-a i dobit ih, da malo stvore paniku među timovima, iako mislim da su i sa ovim 5-0 danas uspjeli. S druge strane moj drugi favorit TSM je danas žešće failao, Reginald se nije baš pokazao, a Rainman si nije mogao pomoći kad ga gankaju po trojica ispod towera... jbg

LoL username: UnimatriX (EU West) HoN username: ArmageddonX
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
Blizek kaže...
noodle kaže...

Što se mene tiče M5 FTW, ja se isto nadam da će završit protiv CLG-a i dobit ih, da malo stvore paniku među timovima, iako mislim da su i sa ovim 5-0 danas uspjeli. S druge strane moj drugi favorit TSM je danas žešće failao, Reginald se nije baš pokazao, a Rainman si nije mogao pomoći kad ga gankaju po trojica ispod towera... jbg

Da nije ništa mogao kad su ga jungler i mid zaskočili pod towerom. Uh što bi dao za takav team.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma tempo koji M5 nabija niti jedan od ovih "popularnih" timova nemože pratiti. Protivničku đunglu pretvore u svoju i timska koordiancija im je stepenicu viša od ostalih.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Septah kaže...

Ma tempo koji M5 nabija niti jedan od ovih "popularnih" timova nemože pratiti. Protivničku đunglu pretvore u svoju i timska koordiancija im je stepenicu viša od ostalih.

ma taj m5 nije ni za ku..c.svaki put clg.eu ih pobjedi s pola snage{#}

15 godina
neaktivan
Gligo kaže...
Septah kaže...

ma taj m5 nije ni za ku..c.svaki put clg.eu ih pobjedi s pola snage{#}

Da, ali se CLG.eu nije pojavio ni na jednom offline eventu(nisu mogli), tako da neznaš. aAa uništava svakoga online, a offline im ide tek ok. Sve to ovisi

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

znali itko?

Možda imaš deep freeze ?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice