League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.991
|
čitano: 6.878.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Bera kaže...

Jel se dobije vise IP u ranked mečevima?

mislim da je isto ko i u normal matchu :/

13 godina
League Of Legends

Jel se isplati uzet Skarnera? Kako ga buildat, vidim da neki AD, a neki tanky.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...
agent47thehitman kaže...
Winchester01 kaže...

Evo jedna lipa partija na rankedu{#}:

vidi,nebih da smanjim vrijednost tvoje partije,ali sion protiv kojeg ste igrali vam je omogucio to

Kako me nerviraju takvi postovi, znaci cim neko dobro igra, odmah je kriv onaj koji je feeda?

Pa jesi ikad razmislia da je on ima 1/5 zati sta ga je izowna? A ne svaki post, ovaj te je nafida onaj te je nafida, PA JEBO*E NARAVNO KAD IGRAN KO PRO I UBIJAN SVE PO REDU :D

mladi gospodine,pogledajte build u siona pa onda komentarisite moze?

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
tommy2103 kaže...{#}

Ne to nije normalno, svi se trgaju za Fioru i Olafa, 2354243 puta zaredom me vraća u champ selection jer budale quitaju stalno, i onda konačno se dva dogovore, onda Fiora protiv Pantheona na topu feeda ko budala, stalno krepava pod njegovim tornjem, a Olaf jungler krepa 3 put zaredom dok pokušava malog dragona ubiti -.- strave, nebum danas opće igral.

ja upravo na takvim stvarima,i jos nekim ingame sam po 4 put banovan {#} ajd sto dosadjuju izlazeci,dok nedobiju champa kojeg zele,nego kad ulete pocinju oni epic tower divi na lvlu 1-2,flash i slow se iskoristi u roku 5 skundi,i onda kad jungler dodje tesko da moze i genkat

kad bi se malo strozije bilo,recimo da nemozes uzeti champa u rankedu ako ga nisi kupio (sasvim realna stvar,ukida one koji testrijaju champa tu) i kad bi se recimo,moralo odigrati 10 partija (tj dobit 10 pobjeda) sa champom prije nego li se i kupljeni moze pickati u rankedu

ono sto mi je glupo,al stvarno glupo su custom partije,zasto ja tu nemogu da namjestim pocetni gold? zelio bi da testiram buildove ali moram provesti 10-15 minuta prije nego uopce build dobijem,jako jako glupa stvar

Wow tvoji pogledi na prava ostalih 9 igraca u ranked-u(4 u tvojoj ekipi i 5 u protivnickoj) me svakim tvojim postom sve vise i vise fasciniraju.

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 18:28 (Lord Nofak).
15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
MrSapphire kaže...

Ljudi moze malo pomoci? 

Recite mi koja od ova dva champa se vise isplati uzimat! I samo malo objasnite svoj odabir 

Irelia, gledam vec neko duze vrijeme... OP solo top.. nema sta

Nautilus, Koliko god ljudi govore da nevalja! Uvijek je dobar junglerer a i na laneu je izvrstan

ja bi nautilusa,jer kolko sam vidio bolji je tanker,a s obzirom da radi ad i ap,u svakom trenutku se mozes prilagodit igri,a opet ljubitelj sam junglera,pa bi i zbog toga

Nautilus mozda daje vise utilitya i CC-a(diskutabilno) ekipi od irelije, ali irelija je znatno bolji pick.

Irelia s 2 puna itema(wormog,atma/trinity,GA/i sl) moze skociti na AP ili AD carrya i natjerati ga da baci sve skillove da prezivi (i u vecini slucajeva ne uspije) dok ona primljeni DMG kompenzira sa healom od ulta i W passiva.

A o laneu pahse da ne pricam...jos uvjek nema efektivnih countera za ireliju.Prva 3 lvla su mozda teska protiv nekih championa ali koliko god se top i jungle trudio ona ce se nafarmati i zgaziti najmanje dvojicu u svakom TF.

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Nautilus mozda daje vise utilitya i CC-a(diskutabilno) ekipi od irelije, ali irelija je znatno bolji pick.

Irelia s 2 puna itema(wormog,atma/trinity,GA/i sl) moze skociti na AP ili AD carrya i natjerati ga da baci sve skillove da prezivi (i u vecini slucajeva ne uspije) dok ona primljeni DMG kompenzira sa healom od ulta i W passiva.

A o laneu pahse da ne pricam...jos uvjek nema efektivnih countera za ireliju.Prva 3 lvla su mozda teska protiv nekih championa ali koliko god se top i jungle trudio ona ce se nafarmati i zgaziti najmanje dvojicu u svakom TF.

WW, testirano i dokazano u bilo kojoj fazi igre, još ak irelia ne uzme ignite, dobar dan.

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
Septah kaže...
Lord Nofak kaže...

WW, testirano i dokazano u bilo kojoj fazi igre, još ak irelia ne uzme ignite, dobar dan.

Ne...iralia jos uvjek može biti na minus -20 CSa što je sasvim dovoljno da dođe do late game hyper carrya.

Ja sam na prošlim EMS kvalifikacijama morao igrat ireliju protiv WW top. I ww me je razbio što se tice killova, rikuno sam od njega 4 puta ali sam se držao blizu njega u CSu i kad je doslo do 35 minute napravi sam quadru na njima i više me nisu mogli zaustaviti.

A da je umjesto mene igrao netko tko zapravo zna igrat ireliju, ww nebi dobio toliko killova na svom laneu.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Septah kaže...
Lord Nofak kaže...

Ne...iralia jos uvjek može biti na minus -20 CSa što je sasvim dovoljno da dođe do late game hyper carrya.

Ja sam na prošlim EMS kvalifikacijama morao igrat ireliju protiv WW top. I ww me je razbio što se tice killova, rikuno sam od njega 4 puta ali sam se držao blizu njega u CSu i kad je doslo do 35 minute napravi sam quadru na njima i više me nisu mogli zaustaviti.

A da je umjesto mene igrao netko tko zapravo zna igrat ireliju, ww nebi dobio toliko killova na svom laneu.

Trenutno jedini koji u topu stoji uz ireliu je... SHEN! Koliko god FoTM bio moram reć da je predobar. U svim rankedovima dosad(imam 7 gameova i 100% win rate) uvijek mi ekipa šalje Garena, ili riven te neke champove bez sustaina. Po meni jedini champion koji se može mjeriti sa shenovim sustainom je irelia(ne računajući wriggles lifesteal). Iako ovisi o team compu shen po meni ima bolji utility od irelie(zbog ulta) koji je savršen za niske eloe jer može carrya(ili bilo koga drugoga) izvući iz kritične situacije, te ga preporučam svima koji žele champa koji vas neće carryati u rankedu, ali će omogućiti vašem timu da carrya

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
13 godina
neaktivan
Wayne kaže...
agent47thehitman kaže...
Winchester01 kaže...

Evo jedna lipa partija na rankedu{#}:

vidi,nebih da smanjim vrijednost tvoje partije,ali sion protiv kojeg ste igrali vam je omogucio to

Da samo sion, vidi tryndu i graves protiv kojeg je bio vjerojatno na lane-u :D

Tryndu su zeznuli, bio je prvi pick i govorili su mu da ga uzme i onda se niko nije htio zaminiti s njim. Sion je bio dobar, zapravo. Pokuša je par puta gankati ali smo mu pobigli ja i Corki. On sa W ja sa E, naravno.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 19:10 (Winchester01).
17 godina
neaktivan
Wayne kaže...
Bera kaže...

Jel se dobije vise IP u ranked mečevima?

mislim da je isto ko i u normal matchu :/

Ne, dobiješ 15 više za meč koji traje jednako dugo.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Lord Nofak kaže...
Septah kaže...
Lord Nofak kaže...

Trenutno jedini koji u topu stoji uz ireliu je... SHEN! Koliko god FoTM bio moram reć da je predobar. U svim rankedovima dosad(imam 7 gameova i 100% win rate) uvijek mi ekipa šalje Garena, ili riven te neke champove bez sustaina. Po meni jedini champion koji se može mjeriti sa shenovim sustainom je irelia(ne računajući wriggles lifesteal). Iako ovisi o team compu shen po meni ima bolji utility od irelie(zbog ulta) koji je savršen za niske eloe jer može carrya(ili bilo koga drugoga) izvući iz kritične situacije, te ga preporučam svima koji žele champa koji vas neće carryati u rankedu, ali će omogućiti vašem timu da carrya

Istina,ali ja shena racunam kao auto ban xD

two camels in a tiny car
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

Ma kakav Shen, evo sad sam igro sa nekim likovima u rankedu, jedan je sa Shenom jako loše igrao protiv Wukonga, razlog: Wu je counter Shenu, mid uzme Kennena, protivnički mid uzme Swaina, naš ne uzima ignite jer mu ne treba. Na kraju partije ima 15 smrti...

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
protjeran
League Of Legends

hoce li fiora biti uskoro nerfana? zanima me sta mislite za nju za ranked?

0 0 hvala 0
17 godina
NoDiggity kaže...

Mislim da hoće, jer koliko sam čitao komentare po forumima i tako da je previše OP... ja se premišljam onda s kupnjom jer ako je nefraju bit će mi žao 6300 RP-a

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
15 godina
neaktivan
Ko yi, ogromni as i ms boost, but no any cc, plus yiev Q je na manjem cdu neg fiorin ult :D oboje imaju skill da kad ubiju refresha cd(yi ult, fiora E mislim) potpuno je svejedno kog igras, ja bi uzo fioru zbog naglaska :D
14 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
agent47thehitman kaže...
tommy2103 kaže...{#}

kad bi se malo strozije bilo,recimo da nemozes uzeti champa u rankedu ako ga nisi kupio (sasvim realna stvar,ukida one koji testrijaju champa tu) i kad bi se recimo,moralo odigrati 10 partija (tj dobit 10 pobjeda) sa champom prije nego li se i kupljeni moze pickati u rankedu

Wow tvoji pogledi na prava ostalih 9 igraca u ranked-u(4 u tvojoj ekipi i 5 u protivnickoj) me svakim tvojim postom sve vise i vise fasciniraju.

kakvi moji pogledi? jesam ja duzan da trpim neciji test svakog utorka,a ima onih i u rankedu koji to rade,pogotovo kad pocnu champovi kao twich,katarina i jos kad kaze sorry first time? taj tvoj first time zadrzi za sebe,da bi svi imali ugodno iskustvo igranja,ja nikad nisam testirao champa u normal a kamoli u ranked,i ako branis takve jednak si njima,tj zato sto znas igrati jednog champa,ili desetoricu mislis da znas sve

15 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
NoDiggity kaže...

Mislim da hoće, jer koliko sam čitao komentare po forumima i tako da je previše OP... ja se premišljam onda s kupnjom jer ako je nefraju bit će mi žao 6300 RP-a

planiram ju uzet rp champion plus skin pa nez hoce li to biti dobra investicija,jako mi se svida champ

16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Lord Nofak kaže...

Ma kakav Shen, evo sad sam igro sa nekim likovima u rankedu, jedan je sa Shenom jako loše igrao protiv Wukonga, razlog: Wu je counter Shenu, mid uzme Kennena, protivnički mid uzme Swaina, naš ne uzima ignite jer mu ne treba. Na kraju partije ima 15 smrti...

Wu counter Shenu?? Shena counteraju jedino heroji sa velikim sustainom, te nekakvim range abilityem. Wukong u nijednom trenutku gamea pogotovo early nije counter shenu, jer koliko sam shvatio ovaj vaš shen je dosta loš.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
17 godina
League Of Legends

Upravo odigran jedan od najduži gameova u mojoj dugoj LOL karijeri :D

Posebno ističem: u gameu smo uzeli cca 3-4 barona i jedva dobili..noobish ashica umjesto da lupa po nexusu ona po soraka..ali nakon 3 ili 4 barona smo joj to napokon objasnili..i eto ga, još jedan victory :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
entertainer kaže...
Blizek kaže...
Lord Nofak kaže...

Wu counter Shenu?? Shena counteraju jedino heroji sa velikim sustainom, te nekakvim range abilityem. Wukong u nijednom trenutku gamea pogotovo early nije counter shenu, jer koliko sam shvatio ovaj vaš shen je dosta loš.

Pa na to sam i mislio, pravdao se time da je Wu counter njemu, a u tome nema ni zrnu istine. Jednostavno je Shen bio loš.

17 godina
Zero Chance kaže...

Upravo odigran jedan od najduži gameova u mojoj dugoj LOL karijeri :D

Posebno ističem: u gameu smo uzeli cca 3-4 barona i jedva dobili..noobish ashica umjesto da lupa po nexusu ona po soraka..ali nakon 3 ili 4 barona smo joj to napokon objasnili..i eto ga, još jedan victory :)

Meni je isto otprilike trajao tako kada sam igrao dugi meč, sada sam imao normalne dužine ali 100% koncentriran i savršen rez na kraju :D

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Bah, ja više ne igram normal uopće. Zadnji put kad san proba (a to je bilo samo zato jer ranked nije valja hehe) san ima 17-1 sa Master Yi-om. Nije mi to napeto.

Inače skupio sam 6300 ip i sad ne znam koga da kupim, Renektona ili Fioru.

Fioru mi se baš i ne da riskirati jer će je nerfati valjda, a s Renektonom nisam ni igra nego 5-6 partija prošli put kad je bio otvoren.

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Fiora bude sigurno nerfana. Znate i sami da riot izbaci novog heroja koji je op pa da ga što više ljudi kupe i da oni što više zarade. A nerfana bude negdje 5-10%. Znači umjesto npr. 0.7 skalinga bude 0.6 ili nebude skill radio 260dmg-a nego 250.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
noodle kaže...

Fiora bude sigurno nerfana. Znate i sami da riot izbaci novog heroja koji je op pa da ga što više ljudi kupe i da oni što više zarade. A nerfana bude negdje 5-10%. Znači umjesto npr. 0.7 skalinga bude 0.6 ili nebude skill radio 260dmg-a nego 250.

slazem se upotpunosti ;) uvjek to rade... a i taj nerf se nece ni previse osjetit..

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
League Of Legends

Misle li oni uskoro novog supporta izbacit?

Ovo pretjerivanje sa op tankastim champovima je dosadilo više.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Misle li oni uskoro novog supporta izbacit?

Ovo pretjerivanje sa op tankastim champovima je dosadilo više.

Uskoro oće, Xypherous radi na njemu. Samo je pitanje kolko je skoro uskoro po Riotovom vremenu.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
Mad_Badger kaže...

Uskoro oće, Xypherous radi na njemu. Samo je pitanje kolko je skoro uskoro po Riotovom vremenu.

A vidim da se to uskoro proteže još od 12mj {#}

Sona i Soraka su mi već za penziju, a ovaj siromašni ostatak suppova mi je dosadio.

Očito ću morat počet kupovat ove neuništive OP-ove i preseravat se scoreovima i svojim nenadmašnim skillom. blah.

A da mi neku peticiju organiziramo?

16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

A vidim da se to uskoro proteže još od 12mj {#}

Sona i Soraka su mi već za penziju, a ovaj siromašni ostatak suppova mi je dosadio.

Očito ću morat počet kupovat ove neuništive OP-ove i preseravat se scoreovima i svojim nenadmašnim skillom. blah.

A da mi neku peticiju organiziramo?

Iako san za peticije, mislin da su otmice i prijetnje puno učinkovitije.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
14 godina
neaktivan

ahhaha neznas kaj je gore.. bit banan i igrat na low lvl acc-u il nebit bannan i opet dobit noob team i opet se zivcirat xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
Mad_Badger kaže...

Iako san za peticije, mislin da su otmice i prijetnje puno učinkovitije.

Roit: "Hello?"

Us: "Hello, we kidnaped Phreak."

Riot: "OMFG what? What can we do about it?

Us: "Well, we were thinking about it. He could really use some SUPPORT" {#}

Moglo bi proć, a?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice